פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל אוהדי הפועל היקרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כל אוהדי הפועל היקרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם כל אוהדי הפועל היקרים נושא הבא  

Yuvaln345 Yuvaln345 מנותק

17 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  01:28:56  הצג פרופיל שלח ל- Yuvaln345 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכול אוהדי קטמון היקרים ,אני מדבר ממשתמש של חבר .אני זוכר את ימיי כאוהד מושבע של הפועל ירושלים ,מגיע לכול המשחקים כן כן גם לרעננה !
כשפתאום החל המהלך שנקרא הפועל קטמון גם אני ניסיתי לעבור אבל משהו קרה לי שם כאוהד הפועל ירושלים אני פשוט לא יכול לאהוד קטמון .למה אני לא יכול ? כי אני ימני ,לא ימני קיצוני חלילה אבל אניע ימני ,ימני של לא שונא ערבים .וקשה לי לראות בקטמון אוהדים שתומכים במר''צ ומסתובבים עם שלטים של רק''ח .אני מכבד אותכם ואולי אפגוש חלק ממכם בכדורסל בקבוצת הפועל ירושלים .אבל פעם הרמתם דגל ישראל במשחק ? פעם שרתם התקווה ? דרך ארץ קדמה לתורה .מייצגים את ישראל ואז את הפועל .

אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ...

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  06:03:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

שלום לכול אוהדי קטמון היקרים ,אני מדבר ממשתמש של חבר .אני זוכר את ימיי כאוהד מושבע של הפועל ירושלים ,מגיע לכול המשחקים כן כן גם לרעננה !
כשפתאום החל המהלך שנקרא הפועל קטמון גם אני ניסיתי לעבור אבל משהו קרה לי שם כאוהד הפועל ירושלים אני פשוט לא יכול לאהוד קטמון .למה אני לא יכול ? כי אני ימני ,לא ימני קיצוני חלילה אבל אניע ימני ,ימני של לא שונא ערבים .וקשה לי לראות בקטמון אוהדים שתומכים במר''צ ומסתובבים עם שלטים של רק''ח .אני מכבד אותכם ואולי אפגוש חלק ממכם בכדורסל בקבוצת הפועל ירושלים .אבל פעם הרמתם דגל ישראל במשחק ? פעם שרתם התקווה ? דרך ארץ קדמה לתורה .מייצגים את ישראל ואז את הפועל .

זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע.
ד"א, פעם במשחק הרמתי דגל ישראל שהיה זרוק על הרצפה , אבל מיד זרקתי אותו חזרה כי הוא היה מלא ג'יפה. שלא תגיד שאנחנו לא מרימים דגלים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  06:48:39  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי
זאת הודעה משעשעת. אם בטעות אתה לא טרול, אתה חייב להפוך לאחד. בנורבגיה הם מרוויחים לא רע.

אל דאגה, זה טרול. והמשתמש הקודם שלו כבר נחסם. אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור, אז ניתן לו הזדמנות נוספת.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  10:09:07  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

אל דאגה, זה טרול. והמשתמש הקודם שלו כבר נחסם. אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור, אז ניתן לו הזדמנות נוספת.

האם, בתקופה הקשה הזו של השנה, מותר להאכיל טרולים?
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  11:06:19  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להרים דגלים זה לא רעיון טוב. פעם באיזו הפגנת סטודנטים בכיכר ציון ניגש אלי מייסד מפלגת "עלה ירוק", שאל אם אני יכול לשמור לו על הדגל של המפלגה בזמן שהוא משתין מול האנדרגראונד ז"ל. דקה אחר כך כבר הגיע סמוי לבדוק עלי סמים, שלושה שבבניקים מסטולים מהתחת הצטלמו איתי בגאווה, ואיזה זקן שעבר ברחוב יפו צעק עלי שאני משחית את הנוער.

נערך על ידי - h.k.j.f.c ב-14/08/2013 11:07:16
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  14:18:57  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו סוציאליסטים שמאלנים ושונאים את הממשלה המושחטת, הקפיטליסטית, הימנית והשקרנית אז עם כל האהבה למדינה, אל תהיה מופתע שיש יותר מרצ מאשר דגלי ישראל וטוב שככה, נתגאה בדגל כשתהיה סיבה להתגאות. כרגע מה שחשוב פה זה הסמל עם הפטיש והמגל. זו לא רק סיסמא ואם יש לך בעיה עם אז חפש את החברים שלך

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

grinder grinder מנותק

11 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  16:25:38  הצג פרופיל שלח ל- grinder הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין מתי אותם ימנים לא קיצוניים וממש סבבה, יבינו שמרצ היא תנועת שמאל ציונית, ויש מספר דרכים "לאהוב את המדינה".
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  16:52:47  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

טרול או לא ממש לא משנה.
אני מניח שאני יותר ימני ממך , אוהד את הפועל ירושלים כחמישים שנה,
אין לי בעיה ואף מעבר לכך - רוצה השתלבות של שחקנים ערבים בקבוצה כמו שהיה מאז ומתמיד. כאן מעניין אותי רק הפועל ירושלים (שנקראת כיום קטמון) ולא הדעות הפוליטיות של חברי עמותה או אוהדים אחרים. (אגב אני גם מסכים לעיתים עם עמדות של מרץ בנושא זכויות האזרח וחופש הביטוי עד גבול מסוים ולמדתי בתיכון בהנאה את משנתה של שולמית אלוני )

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  22:37:12  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הודעה הכי מצחיקה בשנה אחרונה אחרי השווה לשואה כל הכבוד הגעתה למקום שני בזכות עצמך

אליה

נערך על ידי - אליה ב-14/08/2013 22:39:12
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/08/2013 :  05:13:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי לאחרונה אנשים הסתובבו עם שלטים של רק"ח...?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 16/08/2013 :  07:58:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

אבל אנחנו הסמולנים בעד חופש הדיבור,

ודרך אגב, כבר כמה שנים טובות שלרק"ח קוראים חד"ש.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם כל אוהדי הפועל היקרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07