פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שידור חי באירוע הפתיחה!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שידור חי באירוע הפתיחה!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שידור חי באירוע הפתיחה! נושא הבא  

רדיו קטמון רדיו קטמון מנותק

153 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  10:56:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של רדיו קטמון שלח ל- רדיו קטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרדיו השכונתי שלכם, רדיו קטמון, הולך לעשות שידור חי מאירוע פתיחת העונה!

אנחנו צריכים קצת עזרה בעניין! אם אתם יכולים לעזור או לשאול בסביבה שלכם מי יכול לתת לנו את העזרה שאנחנו צריכים נודה לכם מאד:

קודם כל אנחנו זקוקים למודם סלולרי עם חיבור יו אס בי. עדיף עם חיבור ללא הגבלה אבל לא חייב. זמן השימוש יהיה כשלוש שעות.
מעבר לזה ציוד הגברה לא יהיה חסר אבל אם למישהו יש כיוון לכל מיני סוגים של כבלים של סאונד זה יהיה טוב.

בזמן השידור, ולפני כן בהכנה, נשמח לעוזר/ת הפקה. אז אם מעניין מישהו להתעסק בציוד סאונד ולעזור לנו בכל עניין השידור, זה יהיה ממש כיף.
לפרטים
יוחנן 0544-440562

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  13:21:44  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בתור מי שלא יכול להגיע לאירוע, רעיון מבורך
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  08:36:15  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כבלים של סאונד אתם צריכים? אני לא סגור על מה יש לי אבל בטוח שאפשר למצוא כמה. אני אשמח לעזור אם צריך, חוץ מזה שאתם מוזמנים לנצל את זה שאני גר יחסית לא רחוק משם..
עבור לתחילת הדף

רדיו קטמון רדיו קטמון מנותק

153 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  12:13:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של רדיו קטמון שלח ל- רדיו קטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בן בבקשה צור איתי קשר בטלפון.
עבור לתחילת הדף

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  13:36:38  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה רדיו!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שידור חי באירוע הפתיחה! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07