פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הגנה בדיחה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הגנה בדיחה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הגנה בדיחה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  13:44:43  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשפתחתי את הנושא אנשים פה לעגו וזלזלו בדעה שלי.. אני מקווה שעכשיו כשאנחנו יותר קרובים לליגה וכשאין את התירוץ העלוב של "שיחקנו מול קבוצת ליגת על" אנשים יתעוררו אחרת אנחנו נצטרך לתת כל משחק 3 גולים כדי לא להפסיד..
ולכל אלה ששאלו מאיזה כסף אז... מהכסף שאנחנו לא צריכים את אופיר עזו!!!
שיהיה בהצלחה עוד שבועיים מתחילים
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  16:25:40  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא מזלזל בך, טל. אנחנו רגילים לפלורליזם של דעות בקרב האוהדים ומתייחסים לכולם בכבוד. יש לי ברשותך דעה אחרת: התוצאות במשחקי אימון מהוות רמזור בצבעים שונים לקברניטי הקבוצה. לפני כמה שנים, בקבוצה המאוחדת, ניצחנו את סכנין חמש-אפס לפני פתיחת הליגה ואחר כך ירדנו. תוצאה של שלוש-חמש נגדנו מעידה על תנופה התקפית ועל חולשה הגנתית, במשחק המסוים נגד הרצליה.
בכל מקרה העשייה טרם שריקת הפתיחה מרשימה מאוד: גם מחנה האימון, גם הרכש, גם 402 המצטרפים, גם הכושר והמוראל של הקבוצה. גם דעתי לא תמיד מתקבלת, בעיקר בכל הנוגע לעוז צבאג, שלדעתי יהיה שוב אחד ממצטייני העונה. אם אני אחד היחידים בקרב האוהדים שמתגעגע לכפיר מלול ומוקיר מאוד את תרומתו ומיצר על כך שלא נפרדנו ממנו כראוי (להתפרצות שלו אחרי העזיבה אין משקל זהה לשערים שהבקיע בשני משחקי עלייה), אז אני מסוגל לקבל גם את העובדה שיש דעה אחרת, יותר דומיננטית משלי. הדיון פה חשוב ואין מקום לבכיינות אבל גם לא לביטול דעות של אחרים
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  17:33:43  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד נקודה למחשבה טל, תחשוב שאולי במחצית השנייה עופר נתן צ'אנס נוסף ואולי אחרון לכל מיני נבחנים שלגביהם הוא טרם החליט סופית או אולי ניסה שחקנים בתפקידים שונים, הרי בליגה אין מקום להימורים, לפחות כאן מותר .
אל תתרגש יותר מידי, נכון שלקבל 3-5 שערים במשחקי אימון זה לא מעודד אבל בטח שלא אסון.
אנחנו נהיה קבוצת תחתית זה ידוע לכולם ולמלחמות התחתית חשוב לב גדול לא פחות מיכולת .
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  17:56:10  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא זלזלתי בדעתך. אני התעצבנתי מהשפה שלך. לכתוב הגנה-בדיחה ולרדת בלשון תוקפנית, מזלזלת, וגסה ובאופן אישי על שחקנים (שקוראים את הפורום) בשמם לפני פתיחת העונה נראה לי לא מכובד, לא יעיל, ולא ברוח הפועל... אפשר למתוח ביקורת מקצועית ולנהביע דאגה כנה גם בלי להעליב בחורים צעירים שמנסים להשתלב ועושים את המקסימום. כל הכבוד על האכפתיות ופחות על השפה (בפוסט הראשון שפתח את השרשור)

שבת שלום
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  20:18:05  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא קבוצת תמיכה ובי אף אחד גם לא יכול לזלזל דברתי על הדעות שלי שזלזלתם בתרוצים ונימוקים שונים וזה די עובדתי...
בהודעה האחרונה רשמתי שאני מקווה שמישהו התעורר כי באמת איכפת לי..
ובקשר ללשון ולשפה אני לא גדפתי אף שחקן באופן אישי ולא הזכרתי שום שם או עמדה ספציפית אבל גם השחקנים יודעים שמה לעשות לקבל כל כך הרבה גולים זה לא סימן טוב של הגנה רצינית וחזקה ושוב הלוואי שאני טועה... שבת שלום לכולנו
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  13:47:16  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8029
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  19:20:58  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים צריך להשלים עם העובדה שהעונה נלחם בתחתית.
יש לנו הגנה חלשה מאוד (נחלשה מהעונה הקודמת).
ונחלשנו בעמדה הכי קריטית וזאת עמדת המאמן.
עם כל הכבוד לטלספפה הריי כולנו יודעים שללאומית הוא לא מספיק טוב.
אז בבקשה חברים צריך להגיד את האמת ולא לברוח מין המציאות.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  19:53:41  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל זה כדורגל , זה לא חדש שקבוצות עם תקציב נמוך הגיעו לגדולות - אני אומר לעצמי, ומנגד אני לא מצליח להשלים עם העובדה הזאת שניהיה קבוצת תחתית כי בטוח שאפשר אחרת.ההרגשה הזאת משגעת אותי.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  21:12:56  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבוע טוב,
ממליץ לכל המלעיזים, ורואה השחורות להמתין בסבלנות לפתיחת העונה.
כולנו צריכים להיות מאוחדים עם הקבוצה,ההנהלה ,והמאמן.
הכוח של קטמון זו תמיכת האוהדים הרבים הבלתי מסויגת.

מסכים כי צריכים בהחלט להנמיך ציפיות בגלל התקציב הנמוך.
כל צירוף של אוהד כחבר עמותה יחזק את הקבוצה.
מי שיהיה זה מה שיהיה.
אחריך הפועל קטמון באש ובמים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  21:17:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

עם כל הכבוד לטלספפה הריי כולנו יודעים שללאומית הוא לא מספיק טוב.
אז בבקשה חברים צריך להגיד את האמת ולא לברוח מין המציאות.

אין לי בעיה לשמוע דעות אחרות, גם אם הם לא ממש מבוססות על המציאות. אבל בבקשה אל תדבר בשמי ובשם "כולנו".

אני ממש לא בטוח שטסלפפה לא מפסיק טוב ללאומית. לא חושב שאפשר לדעת את זה, לא על סמך המשחקים בליגה א' ובטח לא על סמך משחקי האימון. וגם לכל הפחות 3 חברי הועד המנהל לא מסכימים איתך. אז זה כבר לא "כולנו".

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 10/08/2013 :  21:27:01  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שלכל אחד יש את הדעה האישית שלו.
מתקן את "כולנו" לרצוי.

לאור העונה הקשה שצפויה לנו,
רצוי שנשתדל להיות לויאלים ומאוחדים אחרי המערכת,
כי הקהל הגדול שלנו זה השחקן ה 12.
צריך לחזק את בטחון השחקנים כמה שאפשר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הגנה בדיחה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07