פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל ר"ג - אשטוריל (פורטוגל)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל ר"ג - אשטוריל (פורטוגל)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפועל ר"ג - אשטוריל (פורטוגל) נושא הבא  

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 07/08/2013 :  18:25:42  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר תשחק הפועל ר"ג נגד אשטוריל. המישחק יתחיל בשעה20:00 באיכס,טדיון הלאומי ברמת גן. אוהדי הפועל ר"ג הם אחלה אנשים וחלקם מבקרים מדי פעם במשחקים שלנו וגם היו בקובשי קטמון. אני נוסע מחר למשחק ויהיו שם עוד ירושלמים. הר"גנים ישמחו מאוד על כל קטמוניסט שיבוא.
יאללה הפועל.

avanti livorno

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 07/08/2013 :  21:42:01  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה להם!
שינצחו ויביאו גאווה למדינה.

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  01:04:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה יכול להיות רעיון נחמד אלמלא משחק בר"ג אחד דן רומן. מגיע לנו מנוחה ממנו, שיסתדרו האורדונים לבד.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  07:47:12  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

היה יכול להיות רעיון נחמד אלמלא משחק בר"ג אחד דן רומן. מגיע לנו מנוחה ממנו, שיסתדרו האורדונים לבד.

אני לא מכיר את הסיפור של דן רומן במלואו אבל אם היו מציאים לך במקום עבודה אחד כמה עשרות אלפי שקלים יותר לעונה מאשר במקום אחר לא היית הולך למקום החדש?
אני מאוד מאוכזב שדן לא בהפועל קטמון, אבל אם זה נכון שברמת גן נתנו לו הצעה משמעותית יותר גבוהה מאשר קטמון, אני יכול להבין אותו.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  09:40:30  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אתה סתם טרחן מעיק, אני בטוח שגם בלי דן רומן לא היית בא למשחק, אז תחסוך מאיתנו את הבולשיט שלך.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  11:43:27  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:

אני לא מכיר את הסיפור של דן רומן במלואו אבל אם היו מציאים לך במקום עבודה אחד כמה עשרות אלפי שקלים יותר לעונה מאשר במקום אחר לא היית הולך למקום החדש?
אני מאוד מאוכזב שדן לא בהפועל קטמון, אבל אם זה נכון שברמת גן נתנו לו הצעה משמעותית יותר גבוהה מאשר קטמון, אני יכול להבין אותו.

דן רומן היה בעינינו יותר מאשר עוד שחקן, היתה לו הזדמנות להיות "שחקן של קבוצה", כדורגלן שהוא מעבר לכדורגלן.
ברור, לכל אחד יש מחיר, גם לי. ואם הציעו משמעותית יותר בר"ג אז גם אני מבין אותו. ואם ההבדל בין ההצעות לא היה גדול?
ככה או ככה, זכותי להתאכזב, ולהביע את מורת הרוח כפי שעשיתי. לא "איחלתי" לדן רומן ולר"ג שום דבר, שיהיה להם לבריאות. סה"כ כתבתי שמגיע לנו מנוחה ממנו.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  11:51:11  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:

דן רומן היה בעינינו יותר מאשר עוד שחקן, היתה לו הזדמנות להיות "שחקן של קבוצה", כדורגלן שהוא מעבר לכדורגלן.
ברור, לכל אחד יש מחיר, גם לי. ואם הציעו משמעותית יותר בר"ג אז גם אני מבין אותו. ואם ההבדל בין ההצעות לא היה גדול?
ככה או ככה, זכותי להתאכזב, ולהביע את מורת הרוח כפי שעשיתי. לא "איחלתי" לדן רומן ולר"ג שום דבר, שיהיה להם לבריאות. סה"כ כתבתי שמגיע לנו מנוחה ממנו.

ההבדל היה גדול

ירון
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  13:19:17  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההצעה שדן רומן קיבל הייתה לא נחמדה בלשון המעטה.
זאת זכותו לשחק היכן שיחפוץ.
לפחות האורדנים יהנו משרותיו.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  14:12:14  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

ההצעה שדן רומן קיבל הייתה לא נחמדה בלשון המעטה.

חבל.
הוא היה ראוי להצעה מיוחדת מאיתנו, כפי שאנחנו הינו ראויים להתיחסות מיוחדת ממנו.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 08/08/2013 :  18:24:06  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דן רומן לא שווה התייחסות ואני מאוד מקווה שלא יקבל בחיים הצעה מקטמון.
הוא לא שווה שקל שנוציא עליו.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  10:28:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול היו במשחק 7 קטמוניסטים ששה אוהדים ואוהדת אחת. היה ממש כיף.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפועל ר"ג - אשטוריל (פורטוגל) נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07