פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הגנה בדיחה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הגנה בדיחה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הגנה בדיחה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  00:29:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק אימון. מגניב, כיף, מוזר, מבלבל.

אין סיבה לעוף על אף אחד, לרעה או לחיוב.

צריך לטפל ברפיון בהגנה (במיוחד בגול הראשון של אשדוד).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  01:26:09  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוקדם מאוד לקבוע דעה נחרצת. ראינו המון נקודות אור וגם דברים הדורשים תיקון. זהו בדיוק נמרץ תפקידו של משחק אימון מהסוג הזה. ההתרשמות הראשונית שלי היא שיש לנו בסיס טוב, ומזה ניתן לבנות קבוצה שנתגאה בה
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  02:02:27  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי במשחק, והאמת יש לנו קבוצה לא רעה בכלל.
ולכל המעירים למיניהם, תרגעו קצת.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 18/07/2013 :  09:16:19  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא לשכוח ששיחקנו מול קבוצה חזקה מליגת העל.מוכשרים יותר, מהירים יותר, מנוסים יותר ובבית שלהם.לא לכל קבוצה יש אחד דוד סולארי.
אם היינו משחקים רק מול קבוצות חלשות היינו מבסוטים עד הגג אבל לא ריאליים.
ממה שראיתי בערוץ הספורט,אפשר להיות אופטימי.יש קבוצה שמשחקת,תוקפת ומחוייבת.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 19/07/2013 :  14:09:41  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין פה קשר למעירים זה פשוט הבעת דעה מסוימת על סמך ראייה שלי..
ולדעתי אנחנו חייבים לפחות 2 שחקני חיזוק בהגנה...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/07/2013 :  00:32:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קצת מאוכזב שאין כאן קריאות להחליף את כל החלוצים ולהחתים ארבעה חדשים, לאור זה שלא הצלחנו להבקיע ולו שער אחד בשני משחקי אימון נגד מכבי יבנה ובית"ר תל אביב. אותה יבנה שחטפה שלישיה השבוע מהפועל ירושלים.
"הנהלה להתעורר"
"התקפה בדיחה"
"יורדים ליגה, צריך לבנות קבוצה לעליה בעונה הבאה"
"לחפש כבר עכשיו מאמן שיחליף את עפר. מישל עוד פנוי? לופא?"

עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 20/07/2013 :  10:38:36  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה כל האפס אפס האלה?! מה נהפכנו להפועל יהוד לעניים?

אני מקווה שבמחנה האימונים בחו"ל, נעשה מה שקבוצות אחרות, מעיקר מליגת העל עושות, על מנת למכור מנויים ולעורר עניין ציבורי מינימלי- לקבוע משחקי אימון עם קבוצות מהליגה השישית באותה מדינה, ולנצח 12-0 ולהגיד אחרי המשחק ששיחקנו מול אריות ושזה מחנה האימונים הכי טוב שהיה לקבוצה ושישנו חיבור מיוחד בין השחקנים והצוות המקצועי.

ועכשיו ברצינות- מכבי ת"א השבוע הוכיחה (בפעם המיליון) שכל משחקי האימון הללו חסרי ערך ספורטיבי אמיתי.

למי שלא יודע, מכבי לא בדיוק הפציצה מול יריבות האימון שלה, אבל ברגע האמת היא ידעה להתפוצץ במוקדמות ליגת האלופות ולהנפיק משחק פנטסטי. אני מוכן לחתום גם על רבע יכולת כמו של מכבי..
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 20/07/2013 :  18:49:12  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע איך פספסתי את הקטע הזה שכל האוהדים ניהיו ליצנים...
ואנחנו לא מכבי תל אביב אל תתן את זה בכלל דוגמא... ומי שיש לו אופי של לוזר ומספיק לו המה שיש יכול להפסיק להגיב פה הוא גם ככה עושה רק רע...
מקווה מאוד שיתעוררו ויחתימו כמה שיותר מהר... כי אין לי כוח לראות את סאסי במחזור 11 וחק עלינו מהיציע כבוד
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 20/07/2013 :  19:01:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

לא יודע איך פספסתי את הקטע הזה שכל האוהדים ניהיו ליצנים...
ואנחנו לא מכבי תל אביב אל תתן את זה בכלל דוגמא... ומי שיש לו אופי של לוזר ומספיק לו המה שיש יכול להפסיק להגיב פה הוא גם ככה עושה רק רע...
מקווה מאוד שיתעוררו ויחתימו כמה שיותר מהר... כי אין לי כוח לראות את סאסי במחזור 11 וחק עלינו מהיציע כבוד

טל התגובות שלך נראות לי גורמות יותר נזק מאשר כל ה"לוזרים" שכותבים פה..אתה כבר מיואש ,כבר חותך כבר מפטר...רבאק לאט לאט ,אם לא שמת לב אנחנו קבוצה צנועה במשאבים ובשאיפות אז לא ברור לי מאיפה אתה מביא את ה"תחתימו כמה שיותר מהר.." ,מאיפה הכסף בדיוק יגיע? מחוזים שלא מכובדים כמו סאסי ובניו. אף אחד לא מבטיח לך שכל שנה נרוץ למעלה ושכל שנה נעלה ליגה ,תלמד קצת לדחות סיפוקים חביבי.
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 20/07/2013 :  21:36:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה לא ברור? טל בכבודו ובעצמו יביא את הכסף, כי לא לשכוח שלדעתו ההנהלה לא עושה מספיק וכנראה רק הוא מבין בניהול קבוצת כדורגל. בסך הכל שמרנו על רשת נקיה ב3 מתוך 4 משחקי אימון, אבל נכון שספגנו חמישייה מול קבוצה חזקה מליגת העל, אז מה? צריך להיכנס לפאניקה? אולי להירגע ולאחל לחבורה שלנו נסיעה טובה ומחנה מוצלחת בפולין. תחזרו יותר מגובשים ויותר חזקים ואנחנו איתכם באש ובמים!!
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 21/07/2013 :  15:17:45  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

מה לא ברור? טל בכבודו ובעצמו יביא את הכסף, כי לא לשכוח שלדעתו ההנהלה לא עושה מספיק וכנראה רק הוא מבין בניהול קבוצת כדורגל. בסך הכל שמרנו על רשת נקיה ב3 מתוך 4 משחקי אימון, אבל נכון שספגנו חמישייה מול קבוצה חזקה מליגת העל, אז מה? צריך להיכנס לפאניקה? אולי להירגע ולאחל לחבורה שלנו נסיעה טובה ומחנה מוצלחת בפולין. תחזרו יותר מגובשים ויותר חזקים ואנחנו איתכם באש ובמים!!

עד דקה 44 שיחקנו משחק הגנתי טוב מאוד מול אשדוד ולא חטפנו אף גול. לקראת סוף המחצית השחקנים היו כבר עם הלשון בחוץ מעייפות, בגלל שהם רק התחילו לפני זמן לא רב את האימונים ובגלל הקצב הגבוה, ולכן ספגנו שני גולים דיי מטופשים. סביר ביותר בשלב כזה של השנה,כולל הקטע של המטופשים.

במחצית השנייה היו כל כך הרבה חילופים, כולל בהגנה, שלמשחק לא באמת היה ערך ספורטיבי כלשהו (לא שיש בכלל למשחקי אימון). ולכן לא הייתי מייחס איזושהי חשיבות לחמישייה שספגנו.
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 22/07/2013 :  17:08:01  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי שאתה צודק
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

עד דקה 44 שיחקנו משחק הגנתי טוב מאוד מול אשדוד ולא חטפנו אף גול. לקראת סוף המחצית השחקנים היו כבר עם הלשון בחוץ מעייפות, בגלל שהם רק התחילו לפני זמן לא רב את האימונים ובגלל הקצב הגבוה, ולכן ספגנו שני גולים דיי מטופשים. סביר ביותר בשלב כזה של השנה,כולל הקטע של המטופשים.

במחצית השנייה היו כל כך הרבה חילופים, כולל בהגנה, שלמשחק לא באמת היה ערך ספורטיבי כלשהו (לא שיש בכלל למשחקי אימון). ולכן לא הייתי מייחס איזושהי חשיבות לחמישייה שספגנו.

עבור לתחילת הדף

שמונה שמונה מנותק

36 הודעות

נשלח - 25/07/2013 :  01:48:26  הצג פרופיל שלח ל- שמונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

אנחנו יושנים על האף!

להתחיל לפטר ומהר! לא רק את הטלפלה הזה שלא קשור לענף, גם את העוזר הזה שלא עשה כלום כל הקיץ.

ומה עם הטוריה הזה? נהיה לנו סלב, אצבע אחת לא ראינו ממנו כל הקיץ.

ובטח ובטח ראש הנחש, האתן הזה, נוכל עם סנדלים שמסתובב בגלריות ותיאטרונים כל היום במקום לעשות סגירה אלכסונית.

אני אומר לזרוק את כל השחקנים ולהתחיל לבנות קבוצה לליגה א' דרום. ירדנו ליגה, קורה, אבל חשוב לעלות מיד ב2015.

אתה רציני ? אתה נשמע כמו אוהד שלא בא לי להכיר
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  12:45:58  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מקפיץ את הנושא. מה נסגר עם ההגנה שלנו? מישהו שהיה במשחק נגד הרצליה יכול לספר?
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 09/08/2013 :  13:16:32  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי מזור יעזור!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם הגנה בדיחה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07