משתמש |
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:49:45
|
ציטוט: ב. לפנינו כמובילי המאבק (שמשום מה אתם משמיצים ולא ברור לי למה) 2 מטרות: הראשונה והעיקרית העפת סאסי לכל הרוחות. השנייה היא במידה ויהיה איחוד שהוא יהיה באמת איחוד (!!!) ולא השתלטות, עכשיו תבין זאת איך שאתה רוצה.
אהלן פיני,
מה זה אומר איחוד ולא השתלטות? אני באמת לא מבין את זה |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:59:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי PiniBN
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
משעמם לי אז אני עוסק בסאדרים... לפי מובילי המחאה יש להם כעת מטרה כפולה. מצד אחד להעיף את סאסי, ומצד שני ולא פחות חשוב, לוודא ש"העורבים מקטמון שחגים סביב הגופה של הפועל" לא יצליחו להשתלט על המועדון. כמו שהסביר המנהיג הדגול ר. תמר: "קטמון היא לא קבוצה לגיטימית תבינו את זה!! הקיום שלה הוא לא ספורטיבי, הוא לא יריבות עירונית - הקיום של קטמון טובל בדם המועדון שלנו ומטרתם אחת ויחידה - לחסל את הפועל ירושלים".
הפרוטוקולים של זקני ציון קטן עלינו. הרי ידוע ששרצקי אופה מצות בפסח מדם של שחקנים במחלקת הנוער של סאדר, וטסלפפה זומם לרצוח את נחום נחום ולהחביא את הגופה שלו ביער ירושלים...
שלום, קשה לי שלא להתייחס על אף שאני מתאפק. א. קוראים לנו הפועל ירושלים ולא סאדר, אבל זה מאבק אבוד מראש אז עזוב. ב. לפנינו כמובילי המאבק (שמשום מה אתם משמיצים ולא ברור לי למה) 2 מטרות: הראשונה והעיקרית העפת סאסי לכל הרוחות. השנייה היא במידה ויהיה איחוד שהוא יהיה באמת איחוד (!!!) ולא השתלטות, עכשיו תבין זאת איך שאתה רוצה.
והמנטרה החוזרת שרמי תמר הוא קים ג'ונג איל וכל השאר הולכים אחריו כעדר, שגויה מן הבסיס. תפסיקו להיאחז בשם הזה ולהשמיץ בכל מקום אפשרי. סה"כ אנחנו מנסים לעשות טוב להפועל ירושלים, הקבוצה שלכם, לא ?
בכל מקרה, נתראה מחזור 11 כאשר כולי תקווה שסאסי לא יהיה איתנו. גם אם הסיכויים אפסיים, אנחנו מנסים.
פיני יקר להלן סדרת ציטטות כולל של מארגני המחאה:
א. העורבים מקטמון. ב. קטמון לא יכולה להיות הבעלים של הפועל ירושלים. ג. לא ניתן לקטמון להתשלט על הפועל ירושלים.
אם הייתם משקיעים עשרה אחוז מהאנרגיה שלכם בלהבין אותנו - ואת מה שבנינו פה בשנים האחרונות - היינו עוברים חצי מהדרך לפתרון הבעיה |
ירון |
 |
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:59:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
ציטוט: ב. לפנינו כמובילי המאבק (שמשום מה אתם משמיצים ולא ברור לי למה) 2 מטרות: הראשונה והעיקרית העפת סאסי לכל הרוחות. השנייה היא במידה ויהיה איחוד שהוא יהיה באמת איחוד (!!!) ולא השתלטות, עכשיו תבין זאת איך שאתה רוצה.
אהלן פיני,
מה זה אומר איחוד ולא השתלטות? אני באמת לא מבין את זה
אהלן אהלן,
איחוד אומר שמירה על האינטרסים של 2 הצדדים. לדוגמא: האינטרס שלכם הוא מעורבות אוהדים, אותו טיפחתם והשקתם כל השנים, האינטרס שלנו הוא שם הקבוצה והסמל. כאשר יגיע האיחוד (למרות שהוא נראה רחוק מאי פעם), המטרה תהיה להגיע לעמק השווה ולנסות לגשר על הפערים. מקווה שההסבר מניח את הדעת. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:00:00
|
משעמם לי אז אני עוסק בסאדרים... לפי מובילי המחאה יש להם כעת מטרה כפולה. מצד אחד להעיף את סאסי, ומצד שני ולא פחות חשוב, לוודא ש"העורבים מקטמון שחגים סביב הגופה של הפועל" לא יצליחו להשתלט על המועדון. כמו שהסביר המנהיג הדגול ר. תמר: "קטמון היא לא קבוצה לגיטימית תבינו את זה!! הקיום שלה הוא לא ספורטיבי, הוא לא יריבות עירונית - הקיום של קטמון טובל בדם המועדון שלנו ומטרתם אחת ויחידה - לחסל את הפועל ירושלים".
הפרוטוקולים של זקני ציון קטן עלינו. הרי ידוע ששרצקי אופה מצות בפסח מדם של שחקנים במחלקת הנוער של סאדר, וטסלפפה זומם לרצוח את נחום נחום ולהחביא את הגופה שלו ביער ירושלים...
שלום, קשה לי שלא להתייחס על אף שאני מתאפק. א. קוראים לנו הפועל ירושלים ולא סאדר, אבל זה מאבק אבוד מראש אז עזוב.
א. קוראים לכם הפועל סאדר ירושלים כמו שלנו קוראים הפועל קטמון ירושלים. אלו עובדות ולא מאבק. אז באמת עזוב. ב. במסגרת ההכנות שלכם למאבק בסאסי אתם שופכים יותר מלל נגד הפועל קטמון ירושלים ועל איך להמנע מהמצב שהפועל קטמון ירושלים תישתלט על הפועל סאדר ירושלים. אתם רציניים? זה הבעיה שלכם? הכי חשוב לכם שאנחנו נבוא ונגיד לכם שאנחנו טעינו שהקמנו מועדון חדש ושאתם צדקתם שנישארתם לקלל את הבעלים הישן?
|
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:01:07
|
אהלן פיני,
מה זה אומר איחוד ולא השתלטות? אני באמת לא מבין את זה
אהלן אהלן,
איחוד אומר שמירה על האינטרסים של 2 הצדדים. לדוגמא: האינטרס שלכם הוא מעורבות אוהדים, אותו טיפחתם והשקתם כל השנים, האינטרס שלנו הוא שם הקבוצה והסמל. כאשר יגיע האיחוד (למרות שהוא נראה רחוק מאי פעם), המטרה תהיה להגיע לעמק השווה ולנסות לגשר על הפערים. מקווה שההסבר מניח את הדעת.
זה לא פערים. תעבור הלאה
|
נערך על ידי - רבי מאיר ב-04/07/2013 15:01:48 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:01:13
|
ולמה המשתמש "הפועל יש רק אחת" שולח לכולנו הזמנת חברות בפייסבוק, כשהתמונה המובילה בדף שלו מכותבת "גם אני מסרב לשחק נגד הפועל ירושלים" ומתחת לזה "אין תנאים לאהבה - חוזרים הביתה"? (ולמה עידן שמש, בין השאר, קיבל את הצעת החברות הזו?) |
 |
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:05:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
שלום, קשה לי שלא להתייחס על אף שאני מתאפק. א. קוראים לנו הפועל ירושלים ולא סאדר, אבל זה מאבק אבוד מראש אז עזוב. ב. לפנינו כמובילי המאבק (שמשום מה אתם משמיצים ולא ברור לי למה) 2 מטרות: הראשונה והעיקרית העפת סאסי לכל הרוחות. השנייה היא במידה ויהיה איחוד שהוא יהיה באמת איחוד (!!!) ולא השתלטות, עכשיו תבין זאת איך שאתה רוצה.
והמנטרה החוזרת שרמי תמר הוא קים ג'ונג איל וכל השאר הולכים אחריו כעדר, שגויה מן הבסיס. תפסיקו להיאחז בשם הזה ולהשמיץ בכל מקום אפשרי. סה"כ אנחנו מנסים לעשות טוב להפועל ירושלים, הקבוצה שלכם, לא ?
בכל מקרה, נתראה מחזור 11 כאשר כולי תקווה שסאסי לא יהיה איתנו. גם אם הסיכויים אפסיים, אנחנו מנסים.
פיני יקר להלן סדרת ציטטות כולל של מארגני המחאה:
א. העורבים מקטמון. ב. קטמון לא יכולה להיות הבעלים של הפועל ירושלים. ג. לא ניתן לקטמון להתשלט על הפועל ירושלים.
אם הייתם משקיעים עשרה אחוז מהאנרגיה שלכם בלהבין אותנו - ואת מה שבנינו פה בשנים האחרונות - היינו עוברים חצי מהדרך לפתרון הבעיה
היי ירון, מה קורה ?
בפוסט מעל הגבתי לאחד המשתתפים איך אנחנו רואים איחוד. יש הרגשה, שאני לא מתכחש לה, שברגע שסאסי יהיה בחוץ (בעזרת השם) יהיה ניסיון השתלטות של קטמון על הפועל, כאשר ההשתלטות (מילה לא יפה אבל אין אחרת) תהיה פשוט - "העתק-הדבק" מקטמון להפועל, משם נובע החשש ובעקבות החשש יוצאות ציטטות לא כל כך ידידותיות.
|
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:06:12
|
ציטוט: אהלן אהלן,
איחוד אומר שמירה על האינטרסים של 2 הצדדים. לדוגמא: האינטרס שלכם הוא מעורבות אוהדים, אותו טיפחתם והשקתם כל השנים, האינטרס שלנו הוא שם הקבוצה והסמל. כאשר יגיע האיחוד (למרות שהוא נראה רחוק מאי פעם), המטרה תהיה להגיע לעמק השווה ולנסות לגשר על הפערים. מקווה שההסבר מניח את הדעת.
אתה מבין שאין שום מחלוקת בין הרוב המכריע של אוהדי קטמון לך בנושא הזה? אז למה אתם כל הזמן מתעקשים להדגיש את השוני ואת המפריד?
האם הדרישה שהשם קטמון יושמט היא הדרישה היחידה שלכם?
חבל שאתם ממשיכים להתבטא כמו שאתם מתבטאים כשכל המחלוקת היא כלום ושום דבר. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:07:21
|
די פיני, אם היית לפחות מצליח להסביר מה הם ה"פערים". ההסבר הקודם שלך היה ממש חלש ולא הצלחת להצביע על אף פער |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-04/07/2013 15:07:39 |
 |
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:08:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ולמה המשתמש "הפועל יש רק אחת" שולח לכולנו הזמנת חברות בפייסבוק, כשהתמונה המובילה בדף שלו מכותבת "גם אני מסרב לשחק נגד הפועל ירושלים" ומתחת לזה "אין תנאים לאהבה - חוזרים הביתה"? (ולמה עידן שמש, בין השאר, קיבל את הצעת החברות הזו?)
עקב כך שיש לי המון חברים שהם אוהדי בית"ר בפייסבוק, אני מקבל מידי שבוע הזמנה למשחק הבא שלהם. בנוסף, כל יום אני מקבל הזמנה מיחצ"ן אחר לגבי המסיבה הבאה. האם אני נענה לכולם ? לא. פשוט מתעלם, תעשה ככה גם אתה. |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:09:26
|
ציטוט: אהלן אהלן,
אתה מבין שאין שום מחלוקת בין הרוב המכריע של אוהדי קטמון לך בנושא הזה? אז למה אתם כל הזמן מתעקשים להדגיש את השוני ואת המפריד?
האם הדרישה שהשם קטמון יושמט היא הדרישה היחידה שלכם?
חבל שאתם ממשיכים להתבטא כמו שאתם מתבטאים כשכל המחלוקת היא כלום ושום דבר.
מאותה סיבה שאצלנו כל הזמן מצטטים את רמי תמר. הוא אידיוט, אצלנו יש אידיוטים, ובמקום למצוא את השווה והדמיון, אנשים רוצים להעלב ולמצוא למה הצד השני דופק אותם. יאללה די כבר |
 |
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:10:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
די פיני, אם היית לפחות מצליח להסביר מה הם ה"פערים". ההסבר הקודם שלך היה ממש חלש ולא הצלחת להצביע על אף פער
קח פער - האם אנחנו רוצים קבוצת אוהדים ? לא. אנחנו בחזון שלנו רוצים מעורבות אוהדים ושליטה של בעלי עסקים.
|
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:12:07
|
ציטוט: קח פער - האם אנחנו רוצים קבוצת אוהדים ? לא. אנחנו בחזון שלנו רוצים מעורבות אוהדים ושליטה של בעלי עסקים.
למה אתה לא רוצה קבוצת אוהדים? מה ההבדל בין מעורבות לבעלות? |
נערך על ידי - צנטרפולד ב-04/07/2013 15:12:46 |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:12:59
|
די פיני, אם היית לפחות מצליח להסביר מה הם ה"פערים". ההסבר הקודם שלך היה ממש חלש ולא הצלחת להצביע על אף פער
קח פער - האם אנחנו רוצים קבוצת אוהדים ? לא. אנחנו בחזון שלנו רוצים מעורבות אוהדים ושליטה של בעלי עסקים.
יפה. ועל זה יוצאים למלחמה? ולנושא עצמו: באמת מוצלחת השיטה שלך. בדוגמאות הטובות יש את יעקב שחר ו... יעקב שחר כבר אמרנו? |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-04/07/2013 15:13:24 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:21:35
|
איזה עקרון מגוחך ,לא רוצים קבוצת אוהדים...אתה רציני? מילא היית אומר אני לא מאמין שאפשר להצליח מקצועית בליגות הבכירות תוך התבססות רק על קבוצת אוהדים, עוד היה אפשר להבין אותך...להתנגד עקרונית להגדיר את זה כפער...מוזר מאוד.
עוד עקרון מוזר המאבק בשם קטמון...כאילו שעכשיו אתה לא סאדר ומחר לא תהיה הפועל איי די בי עם דנקנר ייקנה את הפועל...באמת חרטבונא של טעונים. |
 |
|
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
|
|
|