משתמש |
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:32:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי PiniBN
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
די פיני, אם היית לפחות מצליח להסביר מה הם ה"פערים". ההסבר הקודם שלך היה ממש חלש ולא הצלחת להצביע על אף פער
קח פער - האם אנחנו רוצים קבוצת אוהדים ? לא. אנחנו בחזון שלנו רוצים מעורבות אוהדים ושליטה של בעלי עסקים.
איזה עקרון מגוחך ,לא רוצים קבוצת אוהדים...אתה רציני? מילא היית אומר אני לא מאמין שאפשר להצליח מקצועית בליגות הבכירות תוך התבססות רק על קבוצת אוהדים, עוד היה אפשר להבין אותך...להתנגד עקרונית להגדיר את זה כפער...מוזר מאוד.
עוד עקרון מוזר המאבק בשם קטמון...כאילו שעכשיו אתה לא סאדר ומחר לא תהיה הפועל איי די בי עם דנקנר ייקנה את הפועל...באמת חרטבונא של טעונים.
רק נתתי את הכותרת של הפער, מבלי לפרט. ברור שההתנגדות לקבוצה בניהול אוהדים נובעת מחוסר יכולת כלכלית להצליח בליגת העל וכי קבוצת משקיעים היא must.
|
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:36:04
|
ציטוט: רק נתתי את הכותרת של הפער, מבלי לפרט. ברור שההתנגדות לקבוצה בניהול אוהדים נובעת מחוסר יכולת כלכלית להצליח בליגת העל וכי קבוצת משקיעים היא must.
נימוק סביר.
ואיך תבטיח שהמחליף של סאסי לא יהיה גרוע כמותו או גרוע יותר?
|
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:36:15
|
פיני נשמה, זה עדיין לא פער. חלק גדול מאיתנו גם חושב שבליגת העל נצטרך לשנות את המודל. |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:48:38
|
[/quote]
רק נתתי את הכותרת של הפער, מבלי לפרט. ברור שההתנגדות לקבוצה בניהול אוהדים נובעת מחוסר יכולת כלכלית להצליח בליגת העל וכי קבוצת משקיעים היא must.
[/quote]
סתם מתוך סקרנות, האם אתה מודע למבנה ההנהלה אצלנו? (רמז,הוא כולל אנשי עסקים) האם אתה מודע לגודל התקציב ולמקורות שלו? (רמז, נגיד מה שנגיד, רוב הכסף לא מגיע ישירות מהאוהדים).
עכשיו מעניין אותי לדעת, איזה סוג איש עסקים, אתה מקווה שיגיע ומה המטרות שלו? - רווח כלכלי? כנראה שלא. - פרסום? הוא יכול להיות ספונסר ראשי וחבר הנהלה, בשביל מה הוא צריך את הכאב ראש של להיות בעלי הקבוצה. - אהבה יוקדת להפועל? אז שייתרום כמה שהוא יכול ויעזור לאוהדים לנהל את הקבוצה.
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 15:54:48
|
פיני שלום, ראשית, אני שמח שאתה כותב כאן ומנהל דיון. שנית, אני שמח לראות סוף סוף, אחרי 7 שנים את התגשמות המנטרה "נלחמים מבפנים" שלישית,אם המאבק יצליח והקבוצה תלך למפרק, מה אכפת לך אם עמותת האוהדים תגיש הצעה? וכן זה יהיה סוג של COPY PASTE אבל תקבלו קבוצה בלי סאסי, עם יותר קהל ופחות בלאגן. רביעית, נכון להיום הסמל שלכם כולל את השם סאדר בתוכו ולכן קוראים לכם ככה. תורידו את סאדר מהסמל לא יקראו לכם סאדר- פשוט מאוד.
בהצלחה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
|
|
|