משתמש |
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 05/06/2013 : 22:31:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לדעתו יכולנו להתאחד, לדעת ההנהלה לא.
גם כאן אשמח להסבר - במיוחד אחרי שהשתתפת בפגישה עם מרכוס.
גם זה וגם גמיש הם כבר מים מתחת לגשר הירקון, אך בכ"ז כדאי שנתקדם בדיון העקרוני.
לא מבין מה יש פה להסביר - ברקת בהחלט חשב שיכולנו להתאחד והנהלת קטמון לא הסכימה איתו.. |
I am City till I cry |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/06/2013 : 00:18:26
|
יצא לי להראות היום את "קטמון-ברצלונה" לתלמידים. מורים: אחלה דרך להעביר עוד שיעור בדרך אל החופש.
איזה כיף לראות שם את סאסי מעשן את הסיגר שלו ומספר איך הוא יקנה את הפועל קטמון ויכתוב יוסי סאסי על החולצה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 06/06/2013 : 05:01:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
לדעתו יכולנו להתאחד, לדעת ההנהלה לא.
גם כאן אשמח להסבר - במיוחד אחרי שהשתתפת בפגישה עם מרכוס.
גם זה וגם גמיש הם כבר מים מתחת לגשר הירקון, אך בכ"ז כדאי שנתקדם בדיון העקרוני.
לא מבין מה יש פה להסביר - ברקת בהחלט חשב שיכולנו להתאחד והנהלת קטמון לא הסכימה איתו..
סליחה חשבתי שכתבת "לדעתי" - עכשיו אני רואה שכתבת "לדעתו". זה מה שקורה כשכותבים מוקדם מדי בבוקר - והנה אני עושה את זה שוב... |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 06/06/2013 : 05:06:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
הנחת העבודה שגמיש ובאסיה התקשרו ביניהם מתוך מטרה הדדית להעביר את הקבוצה לקטמון לא יכולה להיות נכונה אם זו היתה המטרה של כל אחד מהם אז בדצמבר היינו מקבלים תיק מסודר על מצב הקבוצה
אני חושב ואין לי הוכחות שבשביל סאסי, גמיש היה עוד אחד שחותם על הסכם ניהול לתקופה מוגבלת ולוקח על עצמו את התקציב
אז בקיצור - סאסי שוב מצא פראייר, ואצל גמיש אולי היה רצון, אבל לא היתה יכולת. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 20/06/2013 : 15:47:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אין איחוד בין סאסי לוורמברנד: http://www.jerusalemnet.co.il/article/45249 אבל יפה בעייני שסאסי דורש לראות את הדוחות הכספיים של שנה שעברה.
מה גם לסאסי לא מוסרים את הדוחות ? מה יש לו להסתיר מעצמו ?
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 03/07/2013 : 11:43:20
|
קשה לי להאמין שהמחאה שלהם תזיז לסאסי משהו...זאת אומרת אני פסימי לגמרי.. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 11:19:50
|
משעמם לי אז אני עוסק בסאדרים... לפי מובילי המחאה יש להם כעת מטרה כפולה. מצד אחד להעיף את סאסי, ומצד שני ולא פחות חשוב, לוודא ש"העורבים מקטמון שחגים סביב הגופה של הפועל" לא יצליחו להשתלט על המועדון. כמו שהסביר המנהיג הדגול ר. תמר: "קטמון היא לא קבוצה לגיטימית תבינו את זה!! הקיום שלה הוא לא ספורטיבי, הוא לא יריבות עירונית - הקיום של קטמון טובל בדם המועדון שלנו ומטרתם אחת ויחידה - לחסל את הפועל ירושלים".
הפרוטוקולים של זקני ציון קטן עלינו. הרי ידוע ששרצקי אופה מצות בפסח מדם של שחקנים במחלקת הנוער של סאדר, וטסלפפה זומם לרצוח את נחום נחום ולהחביא את הגופה שלו ביער ירושלים...
|
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 11:29:47
|
האיש חולה נפש. אין מה להתעסק בשטויות שהוא מוציא מהפה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 11:38:40
|
לאסלו, הבעיה שלי היא לא מצבו הנפשי הרעוע של האיש, אלא שיש קבוצה גדולה של אוהדים מסורים שמאמינים לו. סאסי הרי לא יחזיק מעמד לנצח, וכשהקבוצה הזו תלך לפירוק וחובותיה יימחקו אנחנו צריכים להיות אלו שמקבלים את המפתחות למועדון. מה הם יעשו אז, הפסיכונאוטים האלו? |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 11:41:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
לאסלו, הבעיה שלי היא לא מצבו הנפשי הרעוע של האיש, אלא שיש קבוצה גדולה של אוהדים מסורים שמאמינים לו. סאסי הרי לא יחזיק מעמד לנצח, וכשהקבוצה הזו תלך לפירוק וחובותיה יימחקו אנחנו צריכים להיות אלו שמקבלים את המפתחות למועדון. מה הם יעשו אז, הפסיכונאוטים האלו?
95% מהאוהדים שם יברכו על הרגע שתשתלט על המועדון. רמי תמר עושה רעש פי 50 מהמשקל האמיתי שלו. אני אגיד לך יותר מזה. לפני חודש וחצי כשהיה מו"מ הם אספו ביום 50 שמות שמעוניינים להיכנס לחברות בעמותה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-04/07/2013 11:44:05 |
 |
|
PiniBN
22 הודעות |
נשלח - 04/07/2013 : 14:38:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
משעמם לי אז אני עוסק בסאדרים... לפי מובילי המחאה יש להם כעת מטרה כפולה. מצד אחד להעיף את סאסי, ומצד שני ולא פחות חשוב, לוודא ש"העורבים מקטמון שחגים סביב הגופה של הפועל" לא יצליחו להשתלט על המועדון. כמו שהסביר המנהיג הדגול ר. תמר: "קטמון היא לא קבוצה לגיטימית תבינו את זה!! הקיום שלה הוא לא ספורטיבי, הוא לא יריבות עירונית - הקיום של קטמון טובל בדם המועדון שלנו ומטרתם אחת ויחידה - לחסל את הפועל ירושלים".
הפרוטוקולים של זקני ציון קטן עלינו. הרי ידוע ששרצקי אופה מצות בפסח מדם של שחקנים במחלקת הנוער של סאדר, וטסלפפה זומם לרצוח את נחום נחום ולהחביא את הגופה שלו ביער ירושלים...
שלום, קשה לי שלא להתייחס על אף שאני מתאפק. א. קוראים לנו הפועל ירושלים ולא סאדר, אבל זה מאבק אבוד מראש אז עזוב. ב. לפנינו כמובילי המאבק (שמשום מה אתם משמיצים ולא ברור לי למה) 2 מטרות: הראשונה והעיקרית העפת סאסי לכל הרוחות. השנייה היא במידה ויהיה איחוד שהוא יהיה באמת איחוד (!!!) ולא השתלטות, עכשיו תבין זאת איך שאתה רוצה.
והמנטרה החוזרת שרמי תמר הוא קים ג'ונג איל וכל השאר הולכים אחריו כעדר, שגויה מן הבסיס. תפסיקו להיאחז בשם הזה ולהשמיץ בכל מקום אפשרי. סה"כ אנחנו מנסים לעשות טוב להפועל ירושלים, הקבוצה שלכם, לא ?
בכל מקרה, נתראה מחזור 11 כאשר כולי תקווה שסאסי לא יהיה איתנו. גם אם הסיכויים אפסיים, אנחנו מנסים. |
 |
|
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
|