משתמש |
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
גוני
19 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 21:39:20
|
לפי דעתי אנחנו מפספסים את הנקודה העיקרית האיחוד האמיתי הוא בין האוהדים שיתאחדו תחת קבוצה אחת ולא אם הקבלנים. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 00:49:08
|
בוא הנה אני היתי עצוב שאין אחוד למרות שהיתי שלם עם עצמי במיוחד אחרי פגישה עם מרכוס אבל עכשיו אני אומר מזל , מזל שלא התאחדנו איפה מרכוס? בא לי לנשק אותו....יאללה לא יאמן מה קורה שם אם ישאר אוהד אחד שם אז אני לא מבין כלום בחיים  |
אליה |
 |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 07:33:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Arik
מעניין אותי מה חושבים עכשיו כל ״מעודדי האיחוד״ למיניהם.
ואני תוהה איפה הטקט שלך. להביא לך עוד קצת מלח? ובכלל- זה לא האתר שפרסם שהאיחוד חתום וגמור? |
נערך על ידי - אריאל ב-04/06/2013 07:39:59 |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 07:51:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
אני מבין שיש עכשיו פגרה, זמן אידיאלי לספוקלציות ולסברות כרס, שמתבדות חדשות לבקרים. בכל זאת מוטב שנבין שלא נותרו בינינו שום חילוקי דעות אמיתיים למעט ניואנסים רגשיים שאינם ניתנים לכימות או למימוש. כולנו מבינים שסאסי שולט עדיין בהפועל והוא מבריח אפילו את גמיש, שניסה לשכנע אותנו רק לפני שבוע שסאסי נעלם מנוף הכדורגל האדום בעירנו. מי שרוצה לקיים כדורגל אדום בירושלים חייב להכפיל את מאמציו ולתמוך בקטמון. זה מה שיש, וזה המון!
כל מילה! |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 09:24:24
|
סאסי כבר היה בחוץ. הוא חתם על מסמך שהוא מתחייב לעזוב את הקבוצה ולהעביר את הבעלות לגמיש. גמיש הגיע לסאדר כדיי לדאוג לאיחוד. ברגע שהאיחוד נפל, לגמיש אין מה לעשות בהפועל, ההתחייבות של סאסי לגמיש מבוטלת וסאסי חוזר לקבוצה. זה נכון שבאופן רישמי סאסי מעולם לא עזב, אבל הוא חתם על מסמך שמחייב אותו לעזוב ולהעביר בעלות בהתאחדות. בהתאחדות לא רצו לעשות זאת בשני שלבים ולכן ההעברה לגמיש מעולם לא התבצעה. ברגע שבוטל האיחוד אז המסמך של סאסי מבוטל והוא חזר לקבוצה. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 10:18:12
|
שמע, אלי, רציתי לענות לך במילותיו של מוטי גמיש ולכן חיפשתי עכשיו את הפוסט שפורסם בדף הפייסבוק hapoel jerusalem fc שמתאר את הפגישה של גמיש עם האוהדים של סאדר. מנהל הדף (רמי תמר?) מחק את הטסקט הזה כנראה, והייתה לו סיבה טובה. בפגישה הזו גמיש הבטיח לאוהדים הרים וגבעות: עליית ליגה, מניות בחמש מאות ש"ח, נציגות אוהדים בדירקטוריון המנהל, צמצום חובות...לא עבר שבוע והאיש לפי הפרסומים התאדה, נעלם מעל פני האדמה.
זה נשמע לך כמו אדם רציני? למה אתה בכלל מאמין למילה שיוצאת לו מהפה? |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 10:27:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
סאסי כבר היה בחוץ. הוא חתם על מסמך שהוא מתחייב לעזוב את הקבוצה ולהעביר את הבעלות לגמיש. גמיש הגיע לסאדר כדיי לדאוג לאיחוד. ברגע שהאיחוד נפל, לגמיש אין מה לעשות בהפועל, ההתחייבות של סאסי לגמיש מבוטלת וסאסי חוזר לקבוצה. זה נכון שבאופן רישמי סאסי מעולם לא עזב, אבל הוא חתם על מסמך שמחייב אותו לעזוב ולהעביר בעלות בהתאחדות. בהתאחדות לא רצו לעשות זאת בשני שלבים ולכן ההעברה לגמיש מעולם לא התבצעה. ברגע שבוטל האיחוד אז המסמך של סאסי מבוטל והוא חזר לקבוצה.
הייתי שמח לראות, בעיניים שלי, את המסמך המדובר, ולא רק לשמוע עליו סיפורים.
אני גם לא מבין מה הקשר בין העברת הבעלות לגמיש, לבין האיחוד. ע"פ מתווה האיחוד, למיטב הבנתי, הבעלות היתה אמורה לעבור לעמותה, למה שהבעלות תעבור בדרך אצל גמיש?
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 10:35:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז סאסי כבר היה בחוץ. הוא חתם על מסמך שהוא מתחייב לעזוב את הקבוצה ולהעביר את הבעלות לגמיש. גמיש הגיע לסאדר כדיי לדאוג לאיחוד. ברגע שהאיחוד נפל, לגמיש אין מה לעשות בהפועל, ההתחייבות של סאסי לגמיש מבוטלת וסאסי חוזר לקבוצה. זה נכון שבאופן רישמי סאסי מעולם לא עזב, אבל הוא חתם על מסמך שמחייב אותו לעזוב ולהעביר בעלות בהתאחדות. בהתאחדות לא רצו לעשות זאת בשני שלבים ולכן ההעברה לגמיש מעולם לא התבצעה. ברגע שבוטל האיחוד אז המסמך של סאסי מבוטל והוא חזר לקבוצה.
אין ספק שאתה מסכם יפה את המציאות כפי שגמיש רוצה להציג אותה. לו היית טורח לשמוע את העובדות גם מפי נציגינו למשא ומתן, היית מבין שמה שתיארת כאילו הוא אמת מוחלטת לא ממש מחובר למציאות. לדוגמא, היית שומע על פגישה מביכה בהתאחדות לכדורגל שהתקיימה בין כל הצדדים שעליהם דיברת. אבל זה כבר היסטוריה, כמו שכנראה גם אדון גמיש. |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 11:38:14
|
גמיש הגיע לסאדר כדיי לדאוג לאיחוד.
גמיש לא הגיע לסאדר כדי לדאוג לאיחוד |
ירון |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 12:27:16
|
השאלה המשמעותית היחידה שנותרה עם עזיבתו של גמיש היא, מול מי צריך להתנהל עכשיו. אם אכן הולכים על מתווה של בדיקת נאותות ארוכת טווח, שתעשה ללא לחץ זמן, במסגרתה יהיה זמן לעשות את כל הבירורים ולקבל את כל המסמכים וכן הלאה. נותר רק להמתין למינויי הבא של סאסי ולקוות לשיתוף פעולה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
Arik
9 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 17:33:50
|
סאסי כבר היה בחוץ. הוא חתם על מסמך שהוא מתחייב לעזוב את הקבוצה ולהעביר את הבעלות לגמיש. גמיש הגיע לסאדר כדיי לדאוג לאיחוד. ברגע שהאיחוד נפל, לגמיש אין מה לעשות בהפועל, ההתחייבות של סאסי לגמיש מבוטלת וסאסי חוזר לקבוצה. זה נכון שבאופן רישמי סאסי מעולם לא עזב, אבל הוא חתם על מסמך שמחייב אותו לעזוב ולהעביר בעלות בהתאחדות. בהתאחדות לא רצו לעשות זאת בשני שלבים ולכן ההעברה לגמיש מעולם לא התבצעה. ברגע שבוטל האיחוד אז המסמך של סאסי מבוטל והוא חזר לקבוצה.
גמיש הוא מקורב של סאסי ושל הנבלה השנייה, והוא מיוצר מאותו חומר. אלה אנשים שטובת הכלל לא מעניינת אותם ושתמיד יהיה להם מניע נסתר, ומי שחושב שהבא בתור יהיה שונה מהם כנראה לא מבין איך המשחק הזה משוחק. |
 |
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 20:56:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
שמע, אלי, רציתי לענות לך במילותיו של מוטי גמיש ולכן חיפשתי עכשיו את הפוסט שפורסם בדף הפייסבוק hapoel jerusalem fc שמתאר את הפגישה של גמיש עם האוהדים של סאדר. מנהל הדף (רמי תמר?) מחק את הטסקט הזה כנראה, והייתה לו סיבה טובה. בפגישה הזו גמיש הבטיח לאוהדים הרים וגבעות: עליית ליגה, מניות בחמש מאות ש"ח, נציגות אוהדים בדירקטוריון המנהל, צמצום חובות...לא עבר שבוע והאיש לפי הפרסומים התאדה, נעלם מעל פני האדמה.
זה נשמע לך כמו אדם רציני? למה אתה בכלל מאמין למילה שיוצאת לו מהפה?
מצאתי שאריות של תיאור הפגישה (יש לי רק כמה משפטים מהפתיחה) : הערב (שלישי) בזמן שהתבשרנו על חילוקי דעות בין גמיש לסאסי יצאנו לפגישת אוהדים - הנהלה, שהקתיימה במועדון המשופץ (לתפארת!) בקרית יובל, ושמענו ממקור ראשון כי ההסכם בין השניים נחתם ואושר וכי למוטי גמיש יהיו זכויות ניהול בלעדיות בהפועל ירושלים בשנתיים הקרובות. גמיש, שמטרתו העיקרית היתה להביא לאיחוד בין הפועל למיזם קטמון הבין כי בצד השני לא מעוניינים באיחוד הקבוצות וכעת מכוון להבראת הפועל ירושלים באופן מלא בשנתיים הקרובות בעצמו ובעזרת הקהל. בהפועל מצפים לתמיכה כלכלית משמעותית מראש |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 05/06/2013 : 04:38:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
גמיש לא הגיע לסאדר כדי לדאוג לאיחוד
אנא פרט והסבר? |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 05/06/2013 : 04:47:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
לדעתו יכולנו להתאחד, לדעת ההנהלה לא.
גם כאן אשמח להסבר - במיוחד אחרי שהשתתפת בפגישה עם מרכוס.
גם זה וגם גמיש הם כבר מים מתחת לגשר הירקון, אך בכ"ז כדאי שנתקדם בדיון העקרוני. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/06/2013 : 07:47:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
גמיש לא הגיע לסאדר כדי לדאוג לאיחוד
אנא פרט והסבר?
הנחת העבודה שגמיש ובאסיה התקשרו ביניהם מתוך מטרה הדדית להעביר את הקבוצה לקטמון לא יכולה להיות נכונה אם זו היתה המטרה של כל אחד מהם אז בדצמבר היינו מקבלים תיק מסודר על מצב הקבוצה
אני חושב ואין לי הוכחות שבשביל סאסי, גמיש היה עוד אחד שחותם על הסכם ניהול לתקופה מוגבלת ולוקח על עצמו את התקציב
|
ירון |
 |
|
חדשות מהממלכה של סאסי...  |
|