משתמש |
סמיר עבד אלחי  |
bony
62 הודעות |
נשלח - 05/06/2013 : 17:48:11
|
החלטה נכונה וחשובה של עופר |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 13:28:22
|
היום ב"כל העיר" יש ראיון של חצי עמוד עם סמיר. הוא מספר שם שקיבל הצעה מקטמון עם הסתייגות שכנראה לא יהיה שחקן הרכב, והוא מתלבט כעת אם לקבל אותה. הוא מבחינתו מוכן לשים בצד את הלימודים בשנה הקרובה כדי להגשים את החלום לשחק בליגה הלאומית, אבל לא משוכנע אם הוא מסוגל להילחם על מקומו, או שעדיף לו לקבל הצעה גבוהה יותר מהליגה הפלשתינית (או לקבל אחת מני הצעות רבות בליגה א'). התמיכה של האוהדים, בפייסבוק ובפורום, והרגשת הבית בקטמון מאוד חשובות לו, ועשויות לשכנע אותו להישאר. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 13:34:56
|
ברור שלאף שחקן אין תעודת ביטוח על ההרכב הראשון, אבל לי אישית אין ספק שהוא מתאים לליגה הלאומית.הוא צעיר,אינטלגנט, ויוכל לעשות את ההתאמות הנדרשות.לומר על שחקן בן 23 שהוא לא יכול לשדרג את עצמו זו טעות. קח אותו,עופר. |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 14:01:30
|
יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.
הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.
אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.
שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 14:08:35
|
בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם. |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 14:24:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.
א. יש משהו בטענה שהרכש החדש יהיה, מראש, "באנקר" בהרכב. ב. המקום בהרכב הפותח "נרכש" באמצעות הנעשה באימונים ובמשחקים בפועל. ג. לדעתי סמיר הראה את היכולות והמחוייבות שלו עוד יותר דווקא אחרי התקרית ואחרי הענישה. ד. ההתלבטות שלו, אני מניח, אינה פשוטה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 14:29:14
|
כל הסיפור שלו יצא מפרופורציה. שחקן צמרת ליגה א', שלא נשכח לרגע. יש המון שחקנים יותר מוכחים ממנו בתפקיד שלו, ויש כאן בילבול בין נוסטלגיה של הצלחה בליגה של כפר יונה לבין יכולת להחזיק מרכז שדה בליגה של נתניה. אני מסכים עם צנטרפולד - הוא לא היה טוב נגד קבוצות חזקות, היו לו לא מעט משחקים בסיבוב השני שהוא היה משכיח 20 דקות חלשות של טיילת בגזרתו באיזה גליץ' התאבדותי - הירואי. והוא לא בא בהתנדבות. אז אם נוסטלגיה עולה לי כסף שאין לי, אני מעדיף יכולת מוכחת של 2 שחקנים מהלאומית במקום 5 כאלה שעלו איתי מליגה א' ויש להם אולי פוטנציאל ל 20 דקות. |
נערך על ידי - קראנקו ב-07/06/2013 14:31:32 |
 |
|
Arik
9 הודעות |
נשלח - 07/06/2013 : 14:38:50
|
מצד אחד אפשר להבין אותו זה לא פשוט לוותר על הלימודים או הצעה עם כסף בשביל להילחם על מקום בהרכב, מצד שני איזה מן שחקן אתה אם אין לך אמונה עצמית? לא חסרים שחקנים שלאט לאט בנו את עצמם להיות שחקנים בכירים ופרצו בגיל מאוחר. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 02:16:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.
הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.
אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.
שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים.
היות ואנחנו במלפפונים, מה כבר נשאר לנו חוץ מלהתקשקש ןלהתווכח? אז יאללה לוויכוח: חזור בבקשה לסיכומי המשחקים בפורום זה - תמיד סמיר שם עם השמות של אלו עשו את המשחק. אחד היחידים שבכל משחק, אבל בכל משחק,סיבוב ראשון או שני דקה עשירית או תשעים, הגיע לעבודה. מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 14:34:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.
כל מילה, רגל עץ תמיד קולע בול. גם כל מילה של שמאש.
|
I am City till I cry |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 17:49:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 18:46:00
|
ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת." |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 22:36:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת."
בלי עין הרע , ציון מחכה לאישור האחרון מהעבודה וביום שישי יחתום על כל המסמכים  |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
סמיר עבד אלחי  |
|
|
|