פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סמיר עבד אלחי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סמיר עבד אלחי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם סמיר עבד אלחי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  17:48:11  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החלטה נכונה וחשובה של עופר
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  13:28:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום ב"כל העיר" יש ראיון של חצי עמוד עם סמיר. הוא מספר שם שקיבל הצעה מקטמון עם הסתייגות שכנראה לא יהיה שחקן הרכב, והוא מתלבט כעת אם לקבל אותה. הוא מבחינתו מוכן לשים בצד את הלימודים בשנה הקרובה כדי להגשים את החלום לשחק בליגה הלאומית, אבל לא משוכנע אם הוא מסוגל להילחם על מקומו, או שעדיף לו לקבל הצעה גבוהה יותר מהליגה הפלשתינית (או לקבל אחת מני הצעות רבות בליגה א'). התמיכה של האוהדים, בפייסבוק ובפורום, והרגשת הבית בקטמון מאוד חשובות לו, ועשויות לשכנע אותו להישאר.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  13:34:56  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שלאף שחקן אין תעודת ביטוח על ההרכב הראשון, אבל לי אישית אין ספק שהוא מתאים לליגה הלאומית.הוא צעיר,אינטלגנט, ויוכל לעשות את ההתאמות הנדרשות.לומר על שחקן בן 23 שהוא לא יכול לשדרג את עצמו זו טעות.
קח אותו,עופר.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:01:30  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.

הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.

אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.

שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:08:35  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:24:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

בלי בכלל להיכנס לדיון מקצועי, לא היה שום מקום בראיון הזה שסמיר "דרש" מקום בהרכב. הוא בסה"כ אמר שמוזר לו שאותו שחקן שרוצים להביא (ואין לו מושג במי מדובר) הוא באנקר בהרכב מראש, ושלא צריכים להחליט מי משחק לפי השם.

א. יש משהו בטענה שהרכש החדש יהיה, מראש, "באנקר" בהרכב.
ב. המקום בהרכב הפותח "נרכש" באמצעות הנעשה באימונים ובמשחקים בפועל.
ג. לדעתי סמיר הראה את היכולות והמחוייבות שלו עוד יותר דווקא אחרי התקרית ואחרי הענישה.
ד. ההתלבטות שלו, אני מניח, אינה פשוטה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:29:14  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הסיפור שלו יצא מפרופורציה. שחקן צמרת ליגה א', שלא נשכח לרגע. יש המון שחקנים יותר מוכחים ממנו בתפקיד שלו, ויש כאן בילבול בין נוסטלגיה של הצלחה בליגה של כפר יונה לבין יכולת להחזיק מרכז שדה בליגה של נתניה. אני מסכים עם צנטרפולד - הוא לא היה טוב נגד קבוצות חזקות, היו לו לא מעט משחקים בסיבוב השני שהוא היה משכיח 20 דקות חלשות של טיילת בגזרתו באיזה גליץ' התאבדותי - הירואי. והוא לא בא בהתנדבות. אז אם נוסטלגיה עולה לי כסף שאין לי, אני מעדיף יכולת מוכחת של 2 שחקנים מהלאומית במקום 5 כאלה שעלו איתי מליגה א' ויש להם אולי פוטנציאל ל 20 דקות.

נערך על ידי - קראנקו ב-07/06/2013 14:31:32
עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:38:50  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אפשר להבין אותו זה לא פשוט לוותר על הלימודים או הצעה עם כסף בשביל להילחם על מקום בהרכב, מצד שני איזה מן שחקן אתה אם אין לך אמונה עצמית?
לא חסרים שחקנים שלאט לאט בנו את עצמם להיות שחקנים בכירים ופרצו בגיל מאוחר.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 08/06/2013 :  02:16:30  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

יש לי תחושה שהשחקן קצת התנפח מעצמו.

הוא עשה סיבוב ראשון מצויין וסיבוב שני בינוני. במשחקים שלו נגד קבוצות ברות השוואה לליגה הלאומית כמו ראשון ובת ים הוא היה איטי בשנייה לכל כדור.

אז עם כל הכבוד לתרומה הגדולה שלו לעלייה, אני קצת תמה על הראיון הזה ועל הדרישה הזו שלו למקום בהרכב. לדעתי הוא לא שחקן הרכב בליגה הלאומית, לא קרוב לכך, אם הוא חושב אחרת שיבוא ויוכיח את עצמו באימונים.

שלא ינצל את האהבה של האנשים כאן אליו כדי לקבל פור על שחקנים אחרים.

היות ואנחנו במלפפונים, מה כבר נשאר לנו חוץ מלהתקשקש ןלהתווכח? אז יאללה לוויכוח:
חזור בבקשה לסיכומי המשחקים בפורום זה - תמיד סמיר שם עם השמות של אלו עשו את המשחק. אחד היחידים שבכל משחק, אבל בכל משחק,סיבוב ראשון או שני דקה עשירית או תשעים, הגיע לעבודה.
מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/06/2013 :  14:34:45  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

כל מילה, רגל עץ תמיד קולע בול.
גם כל מילה של שמאש.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  17:49:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

מחוייבות בלתי רגילה בכל קנה מידה. טעויות? ברוך השם גם שי עידן ועוז טעו אי-פה אי- שם... יותר טובים ממנו? תמיד תמצא,כמו שתמצא טוב יותר מכל שחקן אחר. סמיר,להערכתי, הוא נכס מקצועי ואנושי לקבוצה, וכפי שכתבתי בפוסט אחר, לא יהיה קשר בלאומית שהוא לא יוציא לו כדור מהרגליים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  18:46:00  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת."

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  22:36:03  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט מחדשות גולר: "פרסום ראשון:אלירן גורג,עומרי רון ואוהד אדלשטיין סיכמו בהפועל קטמון.סמיר עבד אלחי וציון זקן סיכמו לעונה נוספת."

בלי עין הרע , ציון מחכה לאישור האחרון מהעבודה וביום שישי יחתום על כל המסמכים

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סמיר עבד אלחי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07