פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עידן שמש ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עידן שמש ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם עידן שמש ? נושא הבא  

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  18:31:11  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? ל
הוא מתנהג כאילו הוא מסי כמו רונאלדו כולה שחקן ליגה א' דרום ברמה של ליגה לאומית .לפי דעתי הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה שכח מי עשה אותו לשחקן כזה ובסכומים שהוא דורש נוכל להביא עוד חלוץ יותר טוב ממנו !

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .

נערך על ידי - Yuval555 ב-12/06/2013 17:14:28

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  19:16:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יובל תירגע, מה פתחת פה? גם שחקן ליגת העל לא מגיע לו מילים כאלה. שיעשה מה שבראש שלו בסופו ששל דבר... משא ומתן זה דבר מורכב.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  20:16:38  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

יובל תירגע, מה פתחת פה? גם שחקן ליגת העל לא מגיע לו מילים כאלה. שיעשה מה שבראש שלו בסופו ששל דבר... משא ומתן זה דבר מורכב.

מסכים
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  20:29:15  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuval555

מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? הוא צריך וואחד זבטה לפנים כדי להתעורר !
הוא מתנהג כאילו הוא מסי כמו רונאלדו כולה שחקן ליגה א' דרום ברמה של ליגה לאומית .לפי דעתי הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה שכח מי עשה אותו לשחקן כזה ובסכומים שהוא דורש נוכל להביא עוד חלוץ יותר טוב ממנו !

אתה בטח לא עשית אותו לשחקן כזה... הסגנון שלך ממש לא לעניין.
זכותו של שחקן לשקול את שיקוליו, כמו שמועדון שוקל את שיקוליו (אתה הרי לא בא בטענות אל ההנהלה והמאמן שלנו שהחליטו לשחרר שחקנים שגם אם נתנו את הנשמה בליגות ג-א, מה לעשות, הם לא מספיק טובים ללאומית).
אם עידן יחליט שעדיף לו ללכת לקבוצה אחרת נגיד לו יפה תודה ונאחל לו הצלחה גדולה, ואם בכל זאת יישאר, אז נמשיך ליהנות ממנו ולראות אותו מתפתח לשחקן גדול בקטמון.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  23:00:40  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני תוהה מה עובר לך בראש שאתה כותב את זה.
יש לך מושג מה הולך במשא ומתן? על איזה פערים מדובר? כמה הוא דורש וכמה אנחנו רוצים לשלם?

נמאס כבר.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  00:07:42  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? הוא צריך וואחד זבטה לפנים כדי להתעורר !

אנחנו בפתחו של מדרון חלקלק אשר סופו בפורום של מכבי יפו

האוהדים הבאים אומרים לך תודה על ההודעה:
יוחנן 728, Orky, טוטח

נערך על ידי - הדוב האדום ב-12/06/2013 00:09:07
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  07:34:06  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זכותו של עידן לנהל את המשא ומתן כרצונו.
אנו לא מעורים בפרטי במשא ומתן,
ולכן דברי התוכחה מיותרים.
נקווה שעידן יחתום בסופו של דבר.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  08:29:36  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי nachumco

זכותו של עידן לנהל את המשא ומתן כרצונו.
אנו לא מעורים בפרטי במשא ומתן,
ולכן דברי התוכחה מיותרים.
נקווה שעידן יחתום בסופו של דבר.

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  09:08:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

דבר נקי!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  13:36:43  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידן שמש שחקן נהדר ואהוב עלינו. אלא שגם בנושא הזה, כמו בכל נושא אחר, אנחנו נוהגים בשפיות. יש רצון, יש אמצעים דלים יחסית וחשוב לפעול בצורה שלא תכניס אותנו לחובות
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  17:13:54  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבקש סליחה מהאוהדים שנפגעו אך פשוט הייתי בקריזה !
עידן חושב שהוא הנהיג אותנו הוא מתנהג כמו כפוי טובה ,כאילו הוא העלה אותנו לליגה לאומית .אם שי אהרון היה עושה זאת הייתי מכבד אותו אבל עידן ?
אני מצטער שככה התנסחתי ,אבל תחשבו על מה שאמרתי ותגלו שיש ראליות בדבריי

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  19:23:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מבקש סליחה מהאוהדים שנפגעו אך פשוט הייתי בקריזה !
עידן חושב שהוא הנהיג אותנו הוא מתנהג כמו כפוי טובה ,כאילו הוא העלה אותנו לליגה לאומית .אם שי אהרון היה עושה זאת הייתי מכבד אותו אבל עידן ?
אני מצטער שככה התנסחתי ,אבל תחשבו על מה שאמרתי ותגלו שיש ראליות בדבריי

ראשית, אין לי מידע, לא שאין לי מספיק, פשוט אין לי מידע כדי להסיק מסקנות. וטוב שכך. אני גם בדרך כלל לא משחק ב"אם ככה אז...."
שנית, משא ומתן זה כשאין הסכמות.
שלישית, תתבטא איך שאתה רוצה.
ובעיקר: איך שלא ייגמר המשא ומתן, תודה רבה לעידן על עונה נפלאה.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 12/06/2013 :  21:21:43  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עידן שמש תודה רבה על העונה נפלאה שנתת לנו
אוהבים אותך ורוצים אותך בקטמון
במידה ותחליט שלא
נכבד ונמשיך להודות ולאהוב
בכל מה שתבחר בהצלחה
ותודה
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 13/06/2013 :  07:55:34  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשבתי שמו"מ עושים עם אויבים.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם עידן שמש ? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07