משתמש |
עידן שמש ?  |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 18:31:11
|
מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? ל הוא מתנהג כאילו הוא מסי כמו רונאלדו כולה שחקן ליגה א' דרום ברמה של ליגה לאומית .לפי דעתי הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה שכח מי עשה אותו לשחקן כזה ובסכומים שהוא דורש נוכל להביא עוד חלוץ יותר טוב ממנו !
|
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
נערך על ידי - Yuval555 ב-12/06/2013 17:14:28 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 19:16:31
|
יובל תירגע, מה פתחת פה? גם שחקן ליגת העל לא מגיע לו מילים כאלה. שיעשה מה שבראש שלו בסופו ששל דבר... משא ומתן זה דבר מורכב. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 20:16:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוחנן728
יובל תירגע, מה פתחת פה? גם שחקן ליגת העל לא מגיע לו מילים כאלה. שיעשה מה שבראש שלו בסופו ששל דבר... משא ומתן זה דבר מורכב.
מסכים
|
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 20:29:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuval555
מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? הוא צריך וואחד זבטה לפנים כדי להתעורר ! הוא מתנהג כאילו הוא מסי כמו רונאלדו כולה שחקן ליגה א' דרום ברמה של ליגה לאומית .לפי דעתי הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה שכח מי עשה אותו לשחקן כזה ובסכומים שהוא דורש נוכל להביא עוד חלוץ יותר טוב ממנו !
אתה בטח לא עשית אותו לשחקן כזה... הסגנון שלך ממש לא לעניין. זכותו של שחקן לשקול את שיקוליו, כמו שמועדון שוקל את שיקוליו (אתה הרי לא בא בטענות אל ההנהלה והמאמן שלנו שהחליטו לשחרר שחקנים שגם אם נתנו את הנשמה בליגות ג-א, מה לעשות, הם לא מספיק טובים ללאומית). אם עידן יחליט שעדיף לו ללכת לקבוצה אחרת נגיד לו יפה תודה ונאחל לו הצלחה גדולה, ואם בכל זאת יישאר, אז נמשיך ליהנות ממנו ולראות אותו מתפתח לשחקן גדול בקטמון. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 23:00:40
|
אני תוהה מה עובר לך בראש שאתה כותב את זה. יש לך מושג מה הולך במשא ומתן? על איזה פערים מדובר? כמה הוא דורש וכמה אנחנו רוצים לשלם?
נמאס כבר. |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 00:07:42
|
מה קורה איתו ? האגו השתלט לו על השכל ? מה הוא מנסה לעשות ? הוא צריך וואחד זבטה לפנים כדי להתעורר ! הוא מתנהג כאילו הוא מסי כמו רונאלדו כולה שחקן ליגה א' דרום ברמה של ליגה לאומית .לפי דעתי הוא פשוט מתנהג בצורה מגעילה שכח מי עשה אותו לשחקן כזה ובסכומים שהוא דורש נוכל להביא עוד חלוץ יותר טוב ממנו !
אנחנו בפתחו של מדרון חלקלק אשר סופו בפורום של מכבי יפו
האוהדים הבאים אומרים לך תודה על ההודעה: יוחנן 728, Orky, טוטח |
נערך על ידי - הדוב האדום ב-12/06/2013 00:09:07 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 07:34:06
|
זכותו של עידן לנהל את המשא ומתן כרצונו. אנו לא מעורים בפרטי במשא ומתן, ולכן דברי התוכחה מיותרים. נקווה שעידן יחתום בסופו של דבר. |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 08:29:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
זכותו של עידן לנהל את המשא ומתן כרצונו. אנו לא מעורים בפרטי במשא ומתן, ולכן דברי התוכחה מיותרים. נקווה שעידן יחתום בסופו של דבר.
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 09:08:49
|
דבר נקי! |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 13:36:43
|
עידן שמש שחקן נהדר ואהוב עלינו. אלא שגם בנושא הזה, כמו בכל נושא אחר, אנחנו נוהגים בשפיות. יש רצון, יש אמצעים דלים יחסית וחשוב לפעול בצורה שלא תכניס אותנו לחובות |
 |
|
Yuval555
49 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 17:13:54
|
מבקש סליחה מהאוהדים שנפגעו אך פשוט הייתי בקריזה ! עידן חושב שהוא הנהיג אותנו הוא מתנהג כמו כפוי טובה ,כאילו הוא העלה אותנו לליגה לאומית .אם שי אהרון היה עושה זאת הייתי מכבד אותו אבל עידן ? אני מצטער שככה התנסחתי ,אבל תחשבו על מה שאמרתי ותגלו שיש ראליות בדבריי |
אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה . |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 19:23:44
|
מבקש סליחה מהאוהדים שנפגעו אך פשוט הייתי בקריזה ! עידן חושב שהוא הנהיג אותנו הוא מתנהג כמו כפוי טובה ,כאילו הוא העלה אותנו לליגה לאומית .אם שי אהרון היה עושה זאת הייתי מכבד אותו אבל עידן ? אני מצטער שככה התנסחתי ,אבל תחשבו על מה שאמרתי ותגלו שיש ראליות בדבריי
ראשית, אין לי מידע, לא שאין לי מספיק, פשוט אין לי מידע כדי להסיק מסקנות. וטוב שכך. אני גם בדרך כלל לא משחק ב"אם ככה אז...." שנית, משא ומתן זה כשאין הסכמות. שלישית, תתבטא איך שאתה רוצה. ובעיקר: איך שלא ייגמר המשא ומתן, תודה רבה לעידן על עונה נפלאה. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 12/06/2013 : 21:21:43
|
עידן שמש תודה רבה על העונה נפלאה שנתת לנו אוהבים אותך ורוצים אותך בקטמון במידה ותחליט שלא נכבד ונמשיך להודות ולאהוב בכל מה שתבחר בהצלחה ותודה |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 13/06/2013 : 07:55:34
|
חשבתי שמו"מ עושים עם אויבים. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
|
עידן שמש ?  |