פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סמיר עבד אלחי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סמיר עבד אלחי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סמיר עבד אלחי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  15:13:30  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שווה שנפתח נושא במיוחד בשבילו.
הדינמו שלנו השנה כנראה לא ימשיך איתנו. כנראה... אבל עוד אפשר לגרום למנהלינו היקרים ולעופר לחשוב פעמיים ואם צריך אפילו מעבר לזה, אם מותר לנו לוותר עליו. כמה פעמים ראיתם שחקן בעמדה שלו כמועמד (ומבחינתי גם לזכיה)בתואר שחקן העונה. כולנו מודעים לקושי הרב שיהיה לנו בלאומית שנה הבאה ושנצטרך להלחם בכל משחק ברגליים בשיניים ובכל איבר אפשרי. ואם זה המצב מיהו לדעתכם השחקן שבנוי לכך? מיהו השחקו שהייתם רוצים שיהיה איתנו ושכבר עשה זאת השנה בשבילנו? קריאה אחרונה למנהלינו לעשות כל שביכולתם להשאיר את סמיר איתנו גם השנה. ואם גם אתם חושבים כמוני זה הזמן לרשום זאת.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  15:24:36  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם אומרים שזה בגלל לימודיו ,אני אומר לך שאם המנהלים ירצו סמיר יישאר .
לפי דעתי זה פספוס ענק ,ואנו שוכחים גם את ציון זקן שעוזב אותנו מאותן סיבות חבל ...

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  16:05:42  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך שגם ציון נכס חשוב לקבוצה (איתנו מהיום הראשון והיחיד שלא החמיץ דקת משחק בשתי העונות האחרונות, דבר המראה על יכולת גבוהה, התמדה ולויאליות)ווכולנו היינו שמחים לראות אותו ממשיך, אבל המצב שלו ושל סמיר שונה.
לסמיר אין בעיה לקחת שנה חופשה מלימודיו ולראות מה קורה לאחר מכן. מסכים איתך שאם ההנהלה תרצה, הוא כנראה ישאר.
לציון לעומתו יש מקום עבודה קבוע ויציב שלא יכול לקבל העדרות שלו לאימוני בוקר, וגם לא לתת לו חופשה של שנה לראות כיצד הדברים יתקדמו. יכול להבין אותו, למרות ששוב אשמח מאוד אם גם הוא ישאר.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  17:38:43  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני הייתי רוצה לראות את סמיר מחלץ אין סוף כדורים מרגלי הקבוצה היריבה ונכנס להם בין הרגליים.
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  17:46:13  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן לוחם כמו סמיר לא קל למצוא!
לפחות שהצוות המקצועי או ההנהלה יגידו לו את האמת בפנים.
כי בבוקר הוא יכול לבוא לאימונים!
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  17:48:38  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במסיבת בעלייה דיברתי עם סמיר שהביע נכונות כנה לשחק בלאומית.
יתכן שמאז דברים השתנו.
לא צפויה לנו עונה קלה,
ולכן חשוב לעשות מאמץ להחתים את סמיר
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  20:07:53  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר׳ה- אני אוהב ומעריך מאוד את סמיר כשחקן וכנשמה. לא יודע מה הוחלט/ יוחלט לגביו בנוגע להמשך, אך אני יודע שאני סומך מאוד על ההנהלה ועל עופר שעשה רכש העונה בצורה נהדרת. בואו נמתין לעדכונים מההנהלה בפורום החברים..
עבור לתחילת הדף

Yuval555 Yuval555 מנותק

49 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  21:03:28  הצג פרופיל שלח ל- Yuval555 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרו בתחילת שנה שעברה שעופר יקנה רכשים .היה לו תקציב הכי גבוהה בליגה יכל להביא מי שרצה ,אבל בינתיים הוא לא עושה כלום .לא סומך על אף אחד .

אני רוצה והוא רוצה ,וה' עושה מה שהוא רוצה .
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  21:35:04  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זה השטויות האלה?!
במדינה בה קובי מויאל שחקן בכיר בליגת העל, לסמיר יש יותר ממקום בליגה הלאומית. אני מקוה שהתעשתו על עצמם בהנהלה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 02/06/2013 :  18:18:11  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דאבל פס : סמיר עבד אלחי קרוב לסיכום בליגה הפלסטינאית.
עבור לתחילת הדף

איציק עומר איציק עומר מנותק

28 הודעות

נשלח - 02/06/2013 :  19:58:25  הצג פרופיל שלח ל- איציק עומר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים
סמיר מעוניין מאד להמשיך רק בהפועל קטמון ירושלים !!!!!
הוא גם סידר את לימודיו בהתאם , הוא מחכה להחלטה של המאמן .
במידה ועופר יחליט שהוא רוצה לשלב אותו התוכניות לשנה הבאה אז הוא יהיה אתנו .
עופר ההחלטה המיקצועית היא רק בידיך ואנחנו סומכים עליך ב 100%,אבל מרכשי ליבנו ,אנא השאר את סמיר ,זוכר, אתה זה שאמרת שהוא המנוע של הקבוצה !
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 02/06/2013 :  21:11:53  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר מאמננו היקר,
אנו מכבדים אותך ואת החלטתך.
כשם שסמיר מחכה לפתחון פיך כך האוהדים.
כדאי שתהיה החלטה בקרוב בעניין סמיר לחיוב או לשלילה.

עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 02/06/2013 :  21:57:29  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבת להיות התייחסות רצינית לעניינים שברוח, ואני ממש לא רוחניק. סמיר מייצג נאמן של הפועל ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שהוא לא ימשיך איתנו באם יבחר בכך. ההתמהמהות של ההנהלה בעניינו מאד מטרידה בעיני ומציבה מבחינתי סימני שאלה לגבי הבנת ההנהלה את אופייה של הקבוצה ומי אמורים להיות שחקניה.
עבור לתחילת הדף

אופיר הקשוח אופיר הקשוח מנותק

64 הודעות

נשלח - 02/06/2013 :  22:01:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אופיר הקשוח שלח ל- אופיר הקשוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עופר מאמן טוב ומקבל החלטות טובות.
במקרה הזה ההחלטה הנכונה היא בלי ספק להחתים את סמיר, ואני מקווה שעופר לא יחרוג ממנהגו בנושא הזה.

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  00:44:47  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעט מוזר שלאחר כל הדיונים הפורום שקט בנושא החתמת סמיר (קרדיט לאחים מרילי ששם לינק תחת נושא המלפפונים).
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45184

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  00:51:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

מעט מוזר שלאחר כל הדיונים הפורום שקט בנושא החתמת סמיר (קרדיט לאחים מרילי ששם לינק תחת נושא המלפפונים).
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45184

כנראה בגלל שהם שמו את הכתבה בשעות שאף אחד כבר לא ציפה לעדכון...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם סמיר עבד אלחי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07