פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 08/06/2013 :  17:01:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

לכל אלו שמתרעמים על קצב ההחתמות - אני דווקא שמח על כך שהכל נעשה לאט, בזהירות ובשקט. אל תשכחו שהחתמות חיזוק אפשר לעשות במהלך העונה (רק תחשבו על התרומה האדירה בעונה האחרונה של פנסו ושלום עקיבא). אבל חבל לקפוץ מעל הפופיק בקיץ מבחינה תקציבית וגם להחתים שחקנים בצורה לא זהירה ולגלות שהם פלופים אחר כך.

לאלו הטוענים כי צריך להחליף חצי הרכב - נראה כאילו שזה מה שהולך לקרות בכל מקרה. מההגנה של שנה שעברה נראה כאילו רק אסי יישאר בהרכב (וג'וני על הספסל) - כלומר שלושה שחקנים חדשים שיוחתמו. בקישור נראה כאילו יש שני מקומות (לפחות) להחתמות - מתוך הנחה כרגע שפנסו ועוז (אם יחתום) יהיו שחקני הרכב ומתוך ההבנה שסמיר אם יוחתם יהיה בסגל. בלי ששמנו לב, מדובר בחצי הרכב חדש (ואני יוצא מתוך הנחה שגם עידן שמש יישאר).

אישית אני חושב שנעשה חכם אם גם בחלק מהעמדות נשאיל שחקנים צעירים מהקבוצות הבכירות (נגיד, שחקנים מהנבחרת הצעירה שבבעלות מכבי חיפה/ת"א או הפועל ת"א) שיצמחו אצלנו, יקבלו דקות משחק. קצת הימור, כי בניגוד לשחקני לאומית, הם עוד לא הוכיחו את עצמם, אבל יכול להיות שזה יהיה זול יותר וחלקם אף שחקנים טובים יותר ושני הצדדים ירוויחו.

מסכים לגמרי (למעט פנסו שחקן הרכב, אבל לא נתווכח על זה כי יש לי הרגשה שמי שמקבל החלטות עוד יפתיע אותנו בקישור).
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 08/06/2013 :  17:06:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

לכל אלו שמתרעמים על קצב ההחתמות - אני דווקא שמח על כך שהכל נעשה לאט, בזהירות ובשקט. אל תשכחו שהחתמות חיזוק אפשר לעשות במהלך העונה (רק תחשבו על התרומה האדירה בעונה האחרונה של פנסו ושלום עקיבא). אבל חבל לקפוץ מעל הפופיק בקיץ מבחינה תקציבית וגם להחתים שחקנים בצורה לא זהירה ולגלות שהם פלופים אחר כך.

לאלו הטוענים כי צריך להחליף חצי הרכב - נראה כאילו שזה מה שהולך לקרות בכל מקרה. מההגנה של שנה שעברה נראה כאילו רק אסי יישאר בהרכב (וג'וני על הספסל) - כלומר שלושה שחקנים חדשים שיוחתמו. בקישור נראה כאילו יש שני מקומות (לפחות) להחתמות - מתוך הנחה כרגע שפנסו ועוז (אם יחתום) יהיו שחקני הרכב ומתוך ההבנה שסמיר אם יוחתם יהיה בסגל. בלי ששמנו לב, מדובר בחצי הרכב חדש (ואני יוצא מתוך הנחה שגם עידן שמש יישאר).

אישית אני חושב שנעשה חכם אם גם בחלק מהעמדות נשאיל שחקנים צעירים מהקבוצות הבכירות (נגיד, שחקנים מהנבחרת הצעירה שבבעלות מכבי חיפה/ת"א או הפועל ת"א) שיצמחו אצלנו, יקבלו דקות משחק. קצת הימור, כי בניגוד לשחקני לאומית, הם עוד לא הוכיחו את עצמם, אבל יכול להיות שזה יהיה זול יותר וחלקם אף שחקנים טובים יותר ושני הצדדים ירוויחו.

מסכים לגמרי (למעט פנסו שחקן הרכב, אבל לא נתווכח על זה כי יש לי הרגשה שמי שמקבל החלטות עוד יפתיע אותנו בקישור).

בהנחה שהוא שחקן הרכב. לדעתי מעמדו יהיה דומה להשנה - שחקן שמשחק הרבה אבל בהחלט לא באנקר בהרכב. חלק שוכחים שהוא הגיע על תקן מחליף לסמיר ופוגלמן וקיבל קביעות בגלל הפציעה של האחרון.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 09/06/2013 :  08:59:30  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

ושוב פעם המלפפון הרקוב - העכברוש מופיע כמועמד

רד מזה

בחיים לא.

קצת מצחיק שבחיים לא ראית אותו משחק ופיתחת מולו כזה תיעוב..
לגופו של עניין, הוא היה ילד בזמנו וזה כבר מים מתחת לגשר. משחק על אגף שמאל ויכול לתת לנו כמה פתרונות שם. הלוואי שיגיע
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/06/2013 :  09:56:24  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם אתה רוצה להיות סמרטוט כמו אוהדי סאדר. שיבושם לך דובי. לי זה עדיין מפריע.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

513 הודעות

נשלח - 09/06/2013 :  23:47:30  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם אתה רוצה להיות סמרטוט כמו אוהדי סאדר. שיבושם לך דובי. לי זה עדיין מפריע.

סמרטוטיות זה עניין יחסי.
לפי דעתי לרשום בגנותו של שחקן בית ששיחק את כמעט כל שנותיו באגודת הפועל ירושלים (למעט גיחות לא מוצלחות) רק משום שהוא עשה שטות שהיה צעיר וחשב שתהיה לו קריירה מבטיחה זו סמרטוטיות מחשבתית גדולה מאוד.
קל וחומר שבאותן שנים שקרה המקרה דנן בכלל לא הייתי אוהד הקבוצה ואת כל שנאתך היוקדת (שיוקדת לא מעט מסתבר) אתה מבסס על שיר ששמעת ביציע.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  07:21:39  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקני כדורגל מאוד טובים בלחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת ולשים זין על העולם ואז כשלא מסתדר להם "להתנצל" באיזה מקומון עלוב. גם לילדים שלי אני מנסה לגרום להבין שלהתנצלות אין משמעות, אתה לא יכול לעשות מה שבזין שלך בלי לחשוב ואז להתנצל. יש מעשים שאי אפשר לסובב, ולא משנה בן כמה היית. בלי להיכנס לעניין מקצועי. מתאים או לא מתאים, צריכה לצאת מאיתנו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. כמו שויקטור וסאסי היו צריכים להבין, גם עזו צריך להבין, לא יורקים על הקהל של הפועל ירושלים.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  10:26:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי האתרים שאנחנו נגמלים מהם, איסלם אלזינטי סיכם לשנתיים במרמורק (כמו גם טל איילה). תודה לאיסלם על השנתיים האחרונות ושיהיה לו בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  20:05:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

לפי האתרים שאנחנו נגמלים מהם, איסלם אלזינטי סיכם לשנתיים במרמורק (כמו גם טל איילה). תודה לאיסלם על השנתיים האחרונות ושיהיה לו בהצלחה.

עוד יוצא מחלקת הנוער של מכבי תל אביב אצלנו בקבוצה?

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7070

אגב, משחק כמגן ימני. האם זה אומר שסופית ציון זקן לא ממשיך?

נערך על ידי - עמרי446 ב-10/06/2013 20:08:42
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  21:22:22  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

שחקני כדורגל מאוד טובים בלחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת ולשים זין על העולם ואז כשלא מסתדר להם "להתנצל" באיזה מקומון עלוב. גם לילדים שלי אני מנסה לגרום להבין שלהתנצלות אין משמעות, אתה לא יכול לעשות מה שבזין שלך בלי לחשוב ואז להתנצל. יש מעשים שאי אפשר לסובב, ולא משנה בן כמה היית. בלי להיכנס לעניין מקצועי. מתאים או לא מתאים, צריכה לצאת מאיתנו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. כמו שויקטור וסאסי היו צריכים להבין, גם עזו צריך להבין, לא יורקים על הקהל של הפועל ירושלים.

אנלוגיה אומללה.

עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  21:29:11  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

עוד יוצא מחלקת הנוער של מכבי תל אביב אצלנו בקבוצה?

http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7070

אגב, משחק כמגן ימני. האם זה אומר שסופית ציון זקן לא ממשיך?

הנהלה ?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 10/06/2013 :  23:44:34  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אני לא מבין מאיפה רכשתם את ענייני הכבוד האלה. מה יש לכם? השתגעתם? שמעתי שיש גם שחקנים שהצביעו לליכוד, ששששש, שאף אחד לא יישמע. חלאס, אח שלו משחק אצלנו, טבעי שהוא יבוא לשחק אצלנו - מדובר בשחקן טוב, שחקן ירושלמי, שאחוז לא קטן מהאוהדים אוהב ורואה בו, אם תאהב את זה או לא, סוג של סמל - וזהו - זה מספיק טוב בשביל להביא אותו, בטח אם הוועד שבחרת רואה לנכון להביא אותו ובטח ובטח אם המאמן רואה לנכון להביא אותו, מסיבות מקצועיות.. אז הוא נישק את הסמל של בית"ר.. זה שגורמים לזה להיות אישו, מוכיח כמה זה אישו - בוא נתחיל להתרכז בעצמנו..
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  06:41:53  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סמל? מה הוא עשה? נתן שנה וחצי טובות? הפכת אותו לאלי בן רימוז'. לא סמל ולא נעליים. בין השאר הוא גם נישק את הסמל של בית"ר. לא צריך תפוחים רקובים אצלנו בקבוצה

עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  06:52:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולגבי זה שאח שלו משחק אצלנו, להזכירך קייטנות זה רק ביולי אוגוסט. אני ממש מקווה שקשרי משפחה לא קובעים אצצלנו. ואם כבר בקייטנה ישחבר מביא חבר והנחות אחים. אפשר לסדר להם תוספת שכר על זה שהם אחים

עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  07:56:31  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמוהה בעיני השנאה למי שעשה להפועל ירושלים בדיוק מה שאנחנו עשינו לפני שש שנים ואחרנו גם שי ואסף ובצדק
הפועל הייתה רקובה ולכן הבנתי כל מי שברח אז
וכמו שאנחנו מצפים משחקנים שמגיעים מביתר להתחבר לסמל שלנו אני מבין ומקבל כל מי שעשה את זה לכיוון השני
לנו כאוהדים הייתה תמיד האפשרות לא להגיע למשחקים
ולכן אפשר לרדת מהשנאה המיותרת הזו

נערך על ידי - אדום החזה ב-11/06/2013 08:01:52
עבור לתחילת הדף

513 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  08:38:32  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב גם נחום תא-שמע מגדולי שחקנינו וסמל לכל דבר ועניין אשר מוביל בגאון את מחלקת הנוער שלנו שיחק שנה בביט"ר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07