משתמש |
מלפפונים |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 17:01:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
לכל אלו שמתרעמים על קצב ההחתמות - אני דווקא שמח על כך שהכל נעשה לאט, בזהירות ובשקט. אל תשכחו שהחתמות חיזוק אפשר לעשות במהלך העונה (רק תחשבו על התרומה האדירה בעונה האחרונה של פנסו ושלום עקיבא). אבל חבל לקפוץ מעל הפופיק בקיץ מבחינה תקציבית וגם להחתים שחקנים בצורה לא זהירה ולגלות שהם פלופים אחר כך.
לאלו הטוענים כי צריך להחליף חצי הרכב - נראה כאילו שזה מה שהולך לקרות בכל מקרה. מההגנה של שנה שעברה נראה כאילו רק אסי יישאר בהרכב (וג'וני על הספסל) - כלומר שלושה שחקנים חדשים שיוחתמו. בקישור נראה כאילו יש שני מקומות (לפחות) להחתמות - מתוך הנחה כרגע שפנסו ועוז (אם יחתום) יהיו שחקני הרכב ומתוך ההבנה שסמיר אם יוחתם יהיה בסגל. בלי ששמנו לב, מדובר בחצי הרכב חדש (ואני יוצא מתוך הנחה שגם עידן שמש יישאר).
אישית אני חושב שנעשה חכם אם גם בחלק מהעמדות נשאיל שחקנים צעירים מהקבוצות הבכירות (נגיד, שחקנים מהנבחרת הצעירה שבבעלות מכבי חיפה/ת"א או הפועל ת"א) שיצמחו אצלנו, יקבלו דקות משחק. קצת הימור, כי בניגוד לשחקני לאומית, הם עוד לא הוכיחו את עצמם, אבל יכול להיות שזה יהיה זול יותר וחלקם אף שחקנים טובים יותר ושני הצדדים ירוויחו.
מסכים לגמרי (למעט פנסו שחקן הרכב, אבל לא נתווכח על זה כי יש לי הרגשה שמי שמקבל החלטות עוד יפתיע אותנו בקישור). |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 08/06/2013 : 17:06:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לכל אלו שמתרעמים על קצב ההחתמות - אני דווקא שמח על כך שהכל נעשה לאט, בזהירות ובשקט. אל תשכחו שהחתמות חיזוק אפשר לעשות במהלך העונה (רק תחשבו על התרומה האדירה בעונה האחרונה של פנסו ושלום עקיבא). אבל חבל לקפוץ מעל הפופיק בקיץ מבחינה תקציבית וגם להחתים שחקנים בצורה לא זהירה ולגלות שהם פלופים אחר כך.
לאלו הטוענים כי צריך להחליף חצי הרכב - נראה כאילו שזה מה שהולך לקרות בכל מקרה. מההגנה של שנה שעברה נראה כאילו רק אסי יישאר בהרכב (וג'וני על הספסל) - כלומר שלושה שחקנים חדשים שיוחתמו. בקישור נראה כאילו יש שני מקומות (לפחות) להחתמות - מתוך הנחה כרגע שפנסו ועוז (אם יחתום) יהיו שחקני הרכב ומתוך ההבנה שסמיר אם יוחתם יהיה בסגל. בלי ששמנו לב, מדובר בחצי הרכב חדש (ואני יוצא מתוך הנחה שגם עידן שמש יישאר).
אישית אני חושב שנעשה חכם אם גם בחלק מהעמדות נשאיל שחקנים צעירים מהקבוצות הבכירות (נגיד, שחקנים מהנבחרת הצעירה שבבעלות מכבי חיפה/ת"א או הפועל ת"א) שיצמחו אצלנו, יקבלו דקות משחק. קצת הימור, כי בניגוד לשחקני לאומית, הם עוד לא הוכיחו את עצמם, אבל יכול להיות שזה יהיה זול יותר וחלקם אף שחקנים טובים יותר ושני הצדדים ירוויחו.
מסכים לגמרי (למעט פנסו שחקן הרכב, אבל לא נתווכח על זה כי יש לי הרגשה שמי שמקבל החלטות עוד יפתיע אותנו בקישור).
בהנחה שהוא שחקן הרכב. לדעתי מעמדו יהיה דומה להשנה - שחקן שמשחק הרבה אבל בהחלט לא באנקר בהרכב. חלק שוכחים שהוא הגיע על תקן מחליף לסמיר ופוגלמן וקיבל קביעות בגלל הפציעה של האחרון. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 08:59:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ושוב פעם המלפפון הרקוב - העכברוש מופיע כמועמד
רד מזה
בחיים לא.
קצת מצחיק שבחיים לא ראית אותו משחק ופיתחת מולו כזה תיעוב.. לגופו של עניין, הוא היה ילד בזמנו וזה כבר מים מתחת לגשר. משחק על אגף שמאל ויכול לתת לנו כמה פתרונות שם. הלוואי שיגיע |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 09:56:24
|
אם אתה רוצה להיות סמרטוט כמו אוהדי סאדר. שיבושם לך דובי. לי זה עדיין מפריע. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 09/06/2013 : 23:47:30
|
אם אתה רוצה להיות סמרטוט כמו אוהדי סאדר. שיבושם לך דובי. לי זה עדיין מפריע.
סמרטוטיות זה עניין יחסי. לפי דעתי לרשום בגנותו של שחקן בית ששיחק את כמעט כל שנותיו באגודת הפועל ירושלים (למעט גיחות לא מוצלחות) רק משום שהוא עשה שטות שהיה צעיר וחשב שתהיה לו קריירה מבטיחה זו סמרטוטיות מחשבתית גדולה מאוד. קל וחומר שבאותן שנים שקרה המקרה דנן בכלל לא הייתי אוהד הקבוצה ואת כל שנאתך היוקדת (שיוקדת לא מעט מסתבר) אתה מבסס על שיר ששמעת ביציע.
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 07:21:39
|
שחקני כדורגל מאוד טובים בלחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת ולשים זין על העולם ואז כשלא מסתדר להם "להתנצל" באיזה מקומון עלוב. גם לילדים שלי אני מנסה לגרום להבין שלהתנצלות אין משמעות, אתה לא יכול לעשות מה שבזין שלך בלי לחשוב ואז להתנצל. יש מעשים שאי אפשר לסובב, ולא משנה בן כמה היית. בלי להיכנס לעניין מקצועי. מתאים או לא מתאים, צריכה לצאת מאיתנו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. כמו שויקטור וסאסי היו צריכים להבין, גם עזו צריך להבין, לא יורקים על הקהל של הפועל ירושלים. |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 10:26:19
|
לפי האתרים שאנחנו נגמלים מהם, איסלם אלזינטי סיכם לשנתיים במרמורק (כמו גם טל איילה). תודה לאיסלם על השנתיים האחרונות ושיהיה לו בהצלחה.
|
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 20:05:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לפי האתרים שאנחנו נגמלים מהם, איסלם אלזינטי סיכם לשנתיים במרמורק (כמו גם טל איילה). תודה לאיסלם על השנתיים האחרונות ושיהיה לו בהצלחה.
עוד יוצא מחלקת הנוער של מכבי תל אביב אצלנו בקבוצה?
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7070
אגב, משחק כמגן ימני. האם זה אומר שסופית ציון זקן לא ממשיך? |
נערך על ידי - עמרי446 ב-10/06/2013 20:08:42 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 21:22:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
שחקני כדורגל מאוד טובים בלחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת ולשים זין על העולם ואז כשלא מסתדר להם "להתנצל" באיזה מקומון עלוב. גם לילדים שלי אני מנסה לגרום להבין שלהתנצלות אין משמעות, אתה לא יכול לעשות מה שבזין שלך בלי לחשוב ואז להתנצל. יש מעשים שאי אפשר לסובב, ולא משנה בן כמה היית. בלי להיכנס לעניין מקצועי. מתאים או לא מתאים, צריכה לצאת מאיתנו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. כמו שויקטור וסאסי היו צריכים להבין, גם עזו צריך להבין, לא יורקים על הקהל של הפועל ירושלים.
אנלוגיה אומללה.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 21:29:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
עוד יוצא מחלקת הנוער של מכבי תל אביב אצלנו בקבוצה?
http://www.sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=7070
אגב, משחק כמגן ימני. האם זה אומר שסופית ציון זקן לא ממשיך?
הנהלה ? |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 10/06/2013 : 23:44:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
שחקני כדורגל מאוד טובים בלחשוב שהשמש זורחת להם מהתחת ולשים זין על העולם ואז כשלא מסתדר להם "להתנצל" באיזה מקומון עלוב. גם לילדים שלי אני מנסה לגרום להבין שלהתנצלות אין משמעות, אתה לא יכול לעשות מה שבזין שלך בלי לחשוב ואז להתנצל. יש מעשים שאי אפשר לסובב, ולא משנה בן כמה היית. בלי להיכנס לעניין מקצועי. מתאים או לא מתאים, צריכה לצאת מאיתנו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים. כמו שויקטור וסאסי היו צריכים להבין, גם עזו צריך להבין, לא יורקים על הקהל של הפועל ירושלים.
אני לא מבין מאיפה רכשתם את ענייני הכבוד האלה. מה יש לכם? השתגעתם? שמעתי שיש גם שחקנים שהצביעו לליכוד, ששששש, שאף אחד לא יישמע. חלאס, אח שלו משחק אצלנו, טבעי שהוא יבוא לשחק אצלנו - מדובר בשחקן טוב, שחקן ירושלמי, שאחוז לא קטן מהאוהדים אוהב ורואה בו, אם תאהב את זה או לא, סוג של סמל - וזהו - זה מספיק טוב בשביל להביא אותו, בטח אם הוועד שבחרת רואה לנכון להביא אותו ובטח ובטח אם המאמן רואה לנכון להביא אותו, מסיבות מקצועיות.. אז הוא נישק את הסמל של בית"ר.. זה שגורמים לזה להיות אישו, מוכיח כמה זה אישו - בוא נתחיל להתרכז בעצמנו.. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 06:41:53
|
סמל? מה הוא עשה? נתן שנה וחצי טובות? הפכת אותו לאלי בן רימוז'. לא סמל ולא נעליים. בין השאר הוא גם נישק את הסמל של בית"ר. לא צריך תפוחים רקובים אצלנו בקבוצה |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 06:52:10
|
ולגבי זה שאח שלו משחק אצלנו, להזכירך קייטנות זה רק ביולי אוגוסט. אני ממש מקווה שקשרי משפחה לא קובעים אצצלנו. ואם כבר בקייטנה ישחבר מביא חבר והנחות אחים. אפשר לסדר להם תוספת שכר על זה שהם אחים |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 07:56:31
|
תמוהה בעיני השנאה למי שעשה להפועל ירושלים בדיוק מה שאנחנו עשינו לפני שש שנים ואחרנו גם שי ואסף ובצדק הפועל הייתה רקובה ולכן הבנתי כל מי שברח אז וכמו שאנחנו מצפים משחקנים שמגיעים מביתר להתחבר לסמל שלנו אני מבין ומקבל כל מי שעשה את זה לכיוון השני לנו כאוהדים הייתה תמיד האפשרות לא להגיע למשחקים ולכן אפשר לרדת מהשנאה המיותרת הזו |
נערך על ידי - אדום החזה ב-11/06/2013 08:01:52 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 08:38:32
|
אגב גם נחום תא-שמע מגדולי שחקנינו וסמל לכל דבר ועניין אשר מוביל בגאון את מחלקת הנוער שלנו שיחק שנה בביט"ר. |
|
|
מלפפונים |
|