פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  22:37:24  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אברטון זאגו - אולי הוא שם גופיה של בית"ר , היה מעורב בקטטה בין לוד לרמת גן , אבל מה שכן- הוא אחד המגנים השמאליים היותר טובים בליגה הלאומית.
אגרסיבי , חסון ,חזק ובנוי טוב.
אורי פסו - אם יגיע , זה חיזוק רציני. בלם נהדר, יעידו גם אוהדי סאדר.
אפשר להגדיר אותו אפילו בין חמשת הבלמים הכי טובים בלאומית .
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  23:35:17  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במקרה ראיתי את אברטון זגו במשך עונה שלמה ששיחק בהפועל כשירדה ליגה (הלכתי כמעט לכל משחק חבר טוב שלי שיחק שם) שחקן מאוד מאוד חלש ובנוסף לוזר, אני יכול לפרט עוד אבל בגדול לטובת כולנו מקווה שזה לא יקרה.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  11:26:55  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

במקרה ראיתי את אברטון זגו במשך עונה שלמה ששיחק בהפועל כשירדה ליגה (הלכתי כמעט לכל משחק חבר טוב שלי שיחק שם) שחקן מאוד מאוד חלש ובנוסף לוזר, אני יכול לפרט עוד אבל בגדול לטובת כולנו מקווה שזה לא יקרה.

כנראה ראית אותו לפני 4 שנים .. שחקנים משתפרים עם הזמן ומשתנים..בטח אחרי 4 שנים..חוץ מזה בשנה שעברה הוא היה אחד השחקנים המרכזיים בלוד שכמעט עלתה. מגן מעולה.

נערך על ידי - אדום עולה ב-05/06/2013 11:29:19
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 05/06/2013 :  12:18:30  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם עובדות קשה להתווכח.
ציון מתאים לליגה הלאומית (לפחות לסגל)
דנן ברור שמתאים (שיחק בכל חייו בלאומית ועלה לליגת העל עם ראשון לציון)

שניהם שחקנים חשובים וצריכים לבוא לקראתם!
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 06/06/2013 :  09:53:56  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45193
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  09:59:24  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פסו! ואולי רומן...
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7658
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  10:36:07  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושוב פעם המלפפון הרקוב - העכברוש מופיע כמועמד

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

Arik Arik מנותק

9 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  12:40:26  הצג פרופיל שלח ל- Arik הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאמין שבסיס של קבוצה זה צמד הבלמים ואורי פסו(בלם לליגת העל) ואסף עזו זה צמד של קבוצת צמרת, עכשיו השאלה מי יקיף אותם.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  12:53:19  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

רד מזה
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  14:52:14  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

רד מזה

"כל העיר" מציין שאם עד ה15 לחודש סאדר לא מממשת את האופציה על אופיר עזו , סביר להניח שינחת אצלנו .
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  15:31:30  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

הלוואי דקה שלישית...

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  16:14:01  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

רד מזה

בחיים לא.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  16:43:28  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/news.php?id=5549
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 07/06/2013 :  17:28:11  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוכרח להודות שאני יותר משמח (ואשמח) אם רוב הסגל המוביל של שנה שעברה יישאר ושחקני החיזוק שיגיעו אל קטמון יהיו דווקא שחקנים שגדלו בהפועל ירושלים.

אני מניח שרוב השחקנים שליוו אותנו בשנה האחרונה ובשנים האחרונות, רובם ככולם שחקנים רעבים שירצו מאוד להוכיח שמקומם ברמות האלה מוצדק.

להביא שחקנים "מוכחים" מהליגה הלאומית זאת החוכמה הכי קטנה. מקסימום אם לא ילך, נביא שחקנים אחרים בהמשך השנה, אבל השחקנים שהיו איתנו בליגה א' חייבים לקבל את ההזדמנות להוכיח שהם ראויים לליגה הזאת..ועצם זה שממשיכים עם אותו מאמן שהעלה אותנו מליגה א', מוכיח שזאת המגמה של ההנהלה (וכמובן גם ההחתמות האחרונות).
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 08/06/2013 :  11:09:37  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל אלו שמתרעמים על קצב ההחתמות - אני דווקא שמח על כך שהכל נעשה לאט, בזהירות ובשקט. אל תשכחו שהחתמות חיזוק אפשר לעשות במהלך העונה (רק תחשבו על התרומה האדירה בעונה האחרונה של פנסו ושלום עקיבא). אבל חבל לקפוץ מעל הפופיק בקיץ מבחינה תקציבית וגם להחתים שחקנים בצורה לא זהירה ולגלות שהם פלופים אחר כך.

לאלו הטוענים כי צריך להחליף חצי הרכב - נראה כאילו שזה מה שהולך לקרות בכל מקרה. מההגנה של שנה שעברה נראה כאילו רק אסי יישאר בהרכב (וג'וני על הספסל) - כלומר שלושה שחקנים חדשים שיוחתמו. בקישור נראה כאילו יש שני מקומות (לפחות) להחתמות - מתוך הנחה כרגע שפנסו ועוז (אם יחתום) יהיו שחקני הרכב ומתוך ההבנה שסמיר אם יוחתם יהיה בסגל. בלי ששמנו לב, מדובר בחצי הרכב חדש (ואני יוצא מתוך הנחה שגם עידן שמש יישאר).

אישית אני חושב שנעשה חכם אם גם בחלק מהעמדות נשאיל שחקנים צעירים מהקבוצות הבכירות (נגיד, שחקנים מהנבחרת הצעירה שבבעלות מכבי חיפה/ת"א או הפועל ת"א) שיצמחו אצלנו, יקבלו דקות משחק. קצת הימור, כי בניגוד לשחקני לאומית, הם עוד לא הוכיחו את עצמם, אבל יכול להיות שזה יהיה זול יותר וחלקם אף שחקנים טובים יותר ושני הצדדים ירוויחו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07