משתמש |
מלפפונים |
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 10:52:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
סמל? מה הוא עשה? נתן שנה וחצי טובות? הפכת אותו לאלי בן רימוז'. לא סמל ולא נעליים.
נו, אז אם הוא לא סמל אז מה הבעייה? שיחקו ומשחקים אצלנו שחקנים שגדלו בביתר. אז יהיה עוד אחד. |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 11:30:42
|
השאלה הקריטית היא השאלה המקצועית בכל מקרה, כל עוד לא מדובר במקרה מוגזם סטייל אלי אוחנה עושה אצלנו קאמבק היסטורי או משהו כזה. אופיר עזו שחקן מצוין שמביע רצון כבר תקופה לשחק אצלנו. הוא עשה טעויות, כן. אבל לא נחיה באשליות ששחקנים שלנו לא אוהדי בית"ר. בואו נתבגר ונתגבר.
*ועוד משהו, כל פליט של מערכת סאסי ויונה שברח לא משנה לאן - עשה בשכל. ראו מקרה הפועל קטמון ירושלים. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 12:21:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
השאלה הקריטית היא השאלה המקצועית בכל מקרה, כל עוד לא מדובר במקרה מוגזם סטייל אלי אוחנה עושה אצלנו קאמבק היסטורי או משהו כזה. אופיר עזו שחקן מצוין שמביע רצון כבר תקופה לשחק אצלנו. הוא עשה טעויות, כן. אבל לא נחיה באשליות ששחקנים שלנו לא אוהדי בית"ר. בואו נתבגר ונתגבר.
*ועוד משהו, כל פליט של מערכת סאסי ויונה שברח לא משנה לאן - עשה בשכל. ראו מקרה הפועל קטמון ירושלים.
מסכים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 14:00:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
התפתחויות: http://www.jerusalemnet.co.il/article/45215
הממממ אני מניח (מקווה) שמלבד ג׳ורג׳ אלה שחקנים צעירים ורעבים שנועדו לעבות את הסגל ולא להוביל אותו. שני האחרים שיחקו בעיקר כמחליפים. עומרי רון הבקיע ארבעה שערים בקבוצה שירדה ליגה (נס ציונה). נמתין להתפתחויות הבאות כדי לקבל תמונה מלאה יותר... |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 14:19:13
|
וציון זקן!!!! |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 14:30:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
התפתחויות: http://www.jerusalemnet.co.il/article/45215
הממממ אני מניח (מקווה) שמלבד ג׳ורג׳ אלה שחקנים צעירים ורעבים שנועדו לעבות את הסגל ולא להוביל אותו. שני האחרים שיחקו בעיקר כמחליפים. עומרי רון הבקיע ארבעה שערים בקבוצה שירדה ליגה (נס ציונה). נמתין להתפתחויות הבאות כדי לקבל תמונה מלאה יותר...
ראיתי רק את עמרי רון משחק קצת ועשה רושם של שחקן מוכשר. התפלאתי לגלות שהוא הפך לשחקן ספסל בלאומית משחקן נבחרת הנוער. הבנתי שבפתח תקווה לא התאקלם טוב. נקווה שאולי יפרח אצלנו. בכל מקרה, נראה לי (או שלפחות אני מקווה) שאתה צודק בהערכה שלך - שאלו על תקן הצעירים הרעבים. עדיין חסרים קצת שחקנים מנוסים ומוכחים מהליגה הזו (כמו פסו שטוענים כבר שבוע שהוא חותם אצלנו ולא מאמין לאף מילה עד לעדכון ההנהלה) - אורי פסו, דן רומן ואופיר עזו, או לחילופין, כאלו בלי שורשים ירושלמים... |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 14:35:49
|
אוהד הפועל פ"ת כתב לי על גורג:
"מזכיר את ערן לוי בהתנהגות ובמראה שחקן שמן איטי וחלש להחריד
מעשן סיגריות על בסיס קבוע ואתם תמצאו אותו יושב הרבה בפאבים בשעות מאוחרות מעשן אחד השחקנים הכי לא מקצוענים שיש בארץ." |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 15:03:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans
מעשן סיגריות על בסיס קבוע ואתם תמצאו אותו יושב הרבה בפאבים בשעות מאוחרות מעשן אחד השחקנים הכי לא מקצוענים שיש בארץ."
אחלה החתמה. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 15:14:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
תמוהה בעיני השנאה למי שעשה להפועל ירושלים בדיוק מה שאנחנו עשינו לפני שש שנים ואחרנו גם שי ואסף ובצדק הפועל הייתה רקובה ולכן הבנתי כל מי שברח אז וכמו שאנחנו מצפים משחקנים שמגיעים מביתר להתחבר לסמל שלנו אני מבין ומקבל כל מי שעשה את זה לכיוון השני לנו כאוהדים הייתה תמיד האפשרות לא להגיע למשחקים ולכן אפשר לרדת מהשנאה המיותרת הזו
אתה לא מתבייש? עשה מה שאנחנו עשינו? מה אתה עושה פה בכלל אם זה מה שאתה חושב שעשינו? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 15:58:47
|
מעשן סיגריות על בסיס קבוע ואתם תמצאו אותו יושב הרבה בפאבים בשעות מאוחרות מעשן אחד השחקנים הכי לא מקצוענים שיש בארץ."
הגזים. לפי איך שהוא מתאר את ג'ורג' הוא כבר ממזמן היה אמור לשחק בליגה ג'. דווקא באמת החתמה טובה , מגן ימני חזק , מהיר, והתקפי עם הגבהות מעולות וכדורי רוחב טובים. גם לי יצא לראות אותו. אוהד אדלשטיין שחקן צעיר, קטן מאוד , זריז ורעב . החיסרון הוא החולשה הפיזית . משחק מאחורי החלוץ . עמרי רון חלוץ עם הרבה ניסיון בליגה הלאומית אבל חשוב להדגיש שהוא תמיד היה שחקן משלים, ואף פעם הוא לא הוביל קבוצה או נתן כמות שערים גדולה . נקווה שמשהו ישתנה אצל הבחור . |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
Boonduck
50 הודעות |
|
Boonduck
50 הודעות |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 11/06/2013 : 20:32:06
|
או בקיצור אלירן ג׳ורג׳ בסט |
|
|
מלפפונים |
|