פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  10:52:15  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

סמל? מה הוא עשה? נתן שנה וחצי טובות? הפכת אותו לאלי בן רימוז'. לא סמל ולא נעליים.

נו, אז אם הוא לא סמל אז מה הבעייה? שיחקו ומשחקים אצלנו שחקנים שגדלו בביתר. אז יהיה עוד אחד.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  11:30:42  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה הקריטית היא השאלה המקצועית בכל מקרה, כל עוד לא מדובר במקרה מוגזם סטייל אלי אוחנה עושה אצלנו קאמבק היסטורי או משהו כזה.
אופיר עזו שחקן מצוין שמביע רצון כבר תקופה לשחק אצלנו.
הוא עשה טעויות, כן. אבל לא נחיה באשליות ששחקנים שלנו לא אוהדי בית"ר. בואו נתבגר ונתגבר.

*ועוד משהו, כל פליט של מערכת סאסי ויונה שברח לא משנה לאן - עשה בשכל. ראו מקרה הפועל קטמון ירושלים.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  12:21:29  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

השאלה הקריטית היא השאלה המקצועית בכל מקרה, כל עוד לא מדובר במקרה מוגזם סטייל אלי אוחנה עושה אצלנו קאמבק היסטורי או משהו כזה.
אופיר עזו שחקן מצוין שמביע רצון כבר תקופה לשחק אצלנו.
הוא עשה טעויות, כן. אבל לא נחיה באשליות ששחקנים שלנו לא אוהדי בית"ר. בואו נתבגר ונתגבר.

*ועוד משהו, כל פליט של מערכת סאסי ויונה שברח לא משנה לאן - עשה בשכל. ראו מקרה הפועל קטמון ירושלים.

מסכים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  13:18:47  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התפתחויות:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45215
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  14:00:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

התפתחויות:

הממממ
אני מניח (מקווה) שמלבד ג׳ורג׳ אלה שחקנים צעירים ורעבים שנועדו לעבות את הסגל ולא להוביל אותו. שני האחרים שיחקו בעיקר כמחליפים. עומרי רון הבקיע ארבעה שערים בקבוצה שירדה ליגה (נס ציונה). נמתין להתפתחויות הבאות כדי לקבל תמונה מלאה יותר...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  14:19:13  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וציון זקן!!!!
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  14:30:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

התפתחויות:

הממממ
אני מניח (מקווה) שמלבד ג׳ורג׳ אלה שחקנים צעירים ורעבים שנועדו לעבות את הסגל ולא להוביל אותו. שני האחרים שיחקו בעיקר כמחליפים. עומרי רון הבקיע ארבעה שערים בקבוצה שירדה ליגה (נס ציונה). נמתין להתפתחויות הבאות כדי לקבל תמונה מלאה יותר...

ראיתי רק את עמרי רון משחק קצת ועשה רושם של שחקן מוכשר. התפלאתי לגלות שהוא הפך לשחקן ספסל בלאומית משחקן נבחרת הנוער. הבנתי שבפתח תקווה לא התאקלם טוב. נקווה שאולי יפרח אצלנו. בכל מקרה, נראה לי (או שלפחות אני מקווה) שאתה צודק בהערכה שלך - שאלו על תקן הצעירים הרעבים. עדיין חסרים קצת שחקנים מנוסים ומוכחים מהליגה הזו (כמו פסו שטוענים כבר שבוע שהוא חותם אצלנו ולא מאמין לאף מילה עד לעדכון ההנהלה) - אורי פסו, דן רומן ואופיר עזו, או לחילופין, כאלו בלי שורשים ירושלמים...
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  14:35:49  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד הפועל פ"ת כתב לי על גורג:

"מזכיר את ערן לוי בהתנהגות ובמראה
שחקן שמן איטי וחלש להחריד

מעשן סיגריות על בסיס קבוע ואתם תמצאו אותו יושב הרבה בפאבים בשעות מאוחרות מעשן
אחד השחקנים הכי לא מקצוענים שיש בארץ."
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  15:03:19  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

אחלה החתמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  15:14:50  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

תמוהה בעיני השנאה למי שעשה להפועל ירושלים בדיוק מה שאנחנו עשינו לפני שש שנים ואחרנו גם שי ואסף ובצדק
הפועל הייתה רקובה ולכן הבנתי כל מי שברח אז
וכמו שאנחנו מצפים משחקנים שמגיעים מביתר להתחבר לסמל שלנו אני מבין ומקבל כל מי שעשה את זה לכיוון השני
לנו כאוהדים הייתה תמיד האפשרות לא להגיע למשחקים
ולכן אפשר לרדת מהשנאה המיותרת הזו

אתה לא מתבייש? עשה מה שאנחנו עשינו? מה אתה עושה פה בכלל אם זה מה שאתה חושב שעשינו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  15:58:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

הגזים. לפי איך שהוא מתאר את ג'ורג' הוא כבר ממזמן היה אמור לשחק בליגה ג'.
דווקא באמת החתמה טובה , מגן ימני חזק , מהיר, והתקפי עם הגבהות מעולות וכדורי רוחב טובים. גם לי יצא לראות אותו.
אוהד אדלשטיין שחקן צעיר, קטן מאוד , זריז ורעב . החיסרון הוא החולשה הפיזית . משחק מאחורי החלוץ .
עמרי רון חלוץ עם הרבה ניסיון בליגה הלאומית אבל חשוב להדגיש שהוא תמיד היה שחקן משלים, ואף פעם הוא לא הוביל קבוצה או נתן כמות שערים גדולה .
נקווה שמשהו ישתנה אצל הבחור .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  16:14:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

התפתחויות:

אם יו"ר הועד המנהל עושה לייק לידיעה בפייסבוק, זה מהווה אישור רשמי מצד ההנהלה?
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  18:20:53  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=tyH6-wpng2U

שער העלייה של עומרי רון במדי הפועל אשקלון
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  18:35:30  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://sports.walla.co.il/?w=/4502/912947

אוהד אדלשטיין בגיל 13 , ילד חמוד חובש כיפה
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 11/06/2013 :  20:32:06  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

או בקיצור אלירן ג׳ורג׳ בסט
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07