פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים נושא הבא
עמוד: מתוך 24

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 31/05/2013 :  16:18:01  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציון זקן כנראה לא ממשיך מכיוון שהוא עובד בבזק , אביעד דנן ואבולעפיה אותו הסיפור .

כן, נכון, זו הסיבה היחידה שאבולפיה לא ממשיך...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 31/05/2013 :  16:28:25  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
ציון זקן כנראה לא ממשיך מכיוון שהוא עובד בבזק , אביעד דנן ואבולעפיה אותו הסיפור .

כן, נכון, זו הסיבה היחידה שאבולפיה לא ממשיך...

לא אני אמרתי את זה ..
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 31/05/2013 :  19:26:35  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוי ואוי רק לא אברטון זגו!
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 31/05/2013 :  23:06:49  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציון זקן ואביעד דנן לדעתי אבדה גדולה. אבל אפשר להבין אותם!
לגבי אבולעפיה אני נמנע מלהגיב.
לגבי סמיר ככל שעובר הזמן ניתן להבין שהסיבה מקצועית נטו. (זכותו של מאמן)
אך רובנו חולקים עליו.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  10:13:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תהיו בטוחים שציון זקן ואביעד דנן יכולים להחזיק אותנו בלאומית .
מה שטוב לליגה א' לא תמיד טוב לליגה לאומית.
עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  11:12:57  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

אוי ואוי רק לא אברטון זגו!

הנה תמונה מדאיגה של אברטון הברזילאי: http://doublepass.sport5.co.il/siman/watermark_wrapper_new.php?file=everton_1.jpg

אריק
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 01/06/2013 :  14:55:07  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לתשומת ליבך ציון זקן שחקן עם ניסיון רב, ויכול להתחרות חזק על עמדת המגן הימני. (מגן התקפי מאוד)
ולגבי אביעד דנן... כל עברו הייה בליגה הלאומית ויש לציין שעלה ליגה עם ראשון לציון לליגת העל.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  18:45:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יזיק לבחון אותו
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7637

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  18:51:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

לא יזיק לבחון אותו

לא כי אם הוא אמר שהוא שווה ליגה לאומית אז הוא באמת ליגה לאומית.. למה שישקר
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  20:14:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

לא יזיק לבחון אותו

לא כי אם הוא אמר שהוא שווה ליגה לאומית אז הוא באמת ליגה לאומית.. למה שישקר

בדיוק כככה

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

704 הודעות

נשלח - 03/06/2013 :  22:40:02  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bony

ציטוט:

לתשומת ליבך ציון זקן שחקן עם ניסיון רב, ויכול להתחרות חזק על עמדת המגן הימני. (מגן התקפי מאוד)
ולגבי אביעד דנן... כל עברו הייה בליגה הלאומית ויש לציין שעלה ליגה עם ראשון לציון לליגת העל.

עשה טובה אל תספר לי סיפורים כאילו אני לא מכיר את שני המגנים האלה .
שנינו ראינו השנה את היכולת שלהם , עשו אחלה עונה , אבל הם בכלל לא היו ברמה של ליגה לאומית.בכלל לא היו מעל הליגה . לא יודע אם היית בשעריים , אבל מה שהיה שם באגף השמאלי יחד עם אבולעפיה היה סיוט ואני בספק גדול אם מגן שמאלי כזה יכול להחזיק בלאומית.

נערך על ידי - אדום עולה ב-03/06/2013 22:45:34
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  20:11:28  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציון זקן בכושרו השנה בהחלט ראוי לשחק בליגה הלאומית לדעתי. אביעד דנן הוא גם שחקן לליגה הלאומית ולו רק בגלל שהוא שחקן קשוח שעושה הרבה עבודה שחורה חשובה. זה שקבוצות ניצלו את זה שהוא עלה הרבה פעמים להתקפה כחלק מהשיטה של טסלפפה והשאירו את החלוצים שלהם לבד מול אבולעפיה, זאת עובדה.

הוא לא היה נקי לגמרי וזה בלשון המעטה, אבל ראינו שברגע שאבולעפיה נפצע וג'וני נכנס במקומו, אז כל שחקני ההגנה נראו הרבה יותר טוב. בקיצור יוסי היה צריך לכסות הרבה פעמים את המגנים שעלו, והוא לא עשה את העבודה בכלל.

אני מאמין שלשני המגנים שלנו בהחלט יש מקום בליגה הלאומית, אבל צריך שיהיו לצידם שני בלמים איכותיים וטובים שידעו לכסות את שני החלוצים שמולם בצורה טובה מבלי שנחטוף גול כל התקפה שנייה, כפי שהיה השנה ברגע ששני הבלמים שלנו נשארו לבד מול חלוצי היריבה.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  20:12:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

ציון זקן בכושרו השנה בהחלט ראוי לשחק בליגה הלאומית לדעתי. אביעד דנן הוא גם שחקן לליגה הלאומית ולו רק בגלל שהוא שחקן קשוח שעושה הרבה עבודה שחורה חשובה. זה שקבוצות ניצלו את זה שהוא עלה הרבה פעמים להתקפה כחלק מהשיטה של טסלפפה והשאירו את החלוצים שלהם לבד מול אבולעפיה, זאת עובדה.

הוא לא היה נקי לגמרי וזה בלשון המעטה, אבל ראינו שברגע שאבולעפיה נפצע וג'וני נכנס במקומו, אז כל שחקני ההגנה נראו הרבה יותר טוב. בקיצור יוסי היה צריך לכסות הרבה פעמים את המגנים שעלו, והוא לא עשה את העבודה בכלל.

אני מאמין שלשני המגנים שלנו בהחלט יש מקום בליגה הלאומית, אבל צריך שיהיו לצידם שני בלמים איכותיים וטובים שידעו לכסות את שני החלוצים שמולם בצורה טובה מבלי שנחטוף גול כל התקפה שנייה, כפי שהיה השנה ברגע ששני הבלמים שלנו נשארו לבד מול חלוצי היריבה.

זה לא משנה כי שניהם כנראה לא יעשו את המעבר לליגה מקצועית בגלל שיש להם עבודה רגילה...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  22:18:24  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש!
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45184
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 04/06/2013 :  22:32:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בטוח שבשביל שחקנים רבים זאת הגשמת חלום לשחק בליגה הלאומית ולהוכיח את יכולתם ברמה הזאת. בגלל זה היה מוזר לי שבגלל לימודים סמיר לא ימשיך בקבוצה וכנ"ל העבודה של ציון זקן ואביעד דנן (ואבולעפיה...). זאת אולי ההזדמנות האחרונה של רובם לשחק ברמות הללו ואני בטוח שהם יעשו מאמץ להמשיך לפחות עוד שנה.

אני מניח שאפשר גם ללכת לקראתם באימונים וכולי, בעיקר ציון וסמיר האהובים..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07