משתמש |
מלפפונים |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 31/05/2013 : 16:18:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה ציון זקן כנראה לא ממשיך מכיוון שהוא עובד בבזק , אביעד דנן ואבולעפיה אותו הסיפור .
כן, נכון, זו הסיבה היחידה שאבולפיה לא ממשיך... |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 31/05/2013 : 16:28:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה ציון זקן כנראה לא ממשיך מכיוון שהוא עובד בבזק , אביעד דנן ואבולעפיה אותו הסיפור .
כן, נכון, זו הסיבה היחידה שאבולפיה לא ממשיך...
לא אני אמרתי את זה .. |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 31/05/2013 : 19:26:35
|
אוי ואוי רק לא אברטון זגו! |
|
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 31/05/2013 : 23:06:49
|
ציון זקן ואביעד דנן לדעתי אבדה גדולה. אבל אפשר להבין אותם! לגבי אבולעפיה אני נמנע מלהגיב. לגבי סמיר ככל שעובר הזמן ניתן להבין שהסיבה מקצועית נטו. (זכותו של מאמן) אך רובנו חולקים עליו.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 10:13:42
|
אל תהיו בטוחים שציון זקן ואביעד דנן יכולים להחזיק אותנו בלאומית . מה שטוב לליגה א' לא תמיד טוב לליגה לאומית. |
|
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
|
bony
62 הודעות |
נשלח - 01/06/2013 : 14:55:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
אל תהיו בטוחים שציון זקן ואביעד דנן יכולים להחזיק אותנו בלאומית . מה שטוב לליגה א' לא תמיד טוב לליגה לאומית.
לתשומת ליבך ציון זקן שחקן עם ניסיון רב, ויכול להתחרות חזק על עמדת המגן הימני. (מגן התקפי מאוד) ולגבי אביעד דנן... כל עברו הייה בליגה הלאומית ויש לציין שעלה ליגה עם ראשון לציון לליגת העל. |
|
|
gideon
918 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 20:14:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
לא יזיק לבחון אותו http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7637
לא כי אם הוא אמר שהוא שווה ליגה לאומית אז הוא באמת ליגה לאומית.. למה שישקר
בדיוק כככה |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 03/06/2013 : 22:40:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bony
אל תהיו בטוחים שציון זקן ואביעד דנן יכולים להחזיק אותנו בלאומית . מה שטוב לליגה א' לא תמיד טוב לליגה לאומית.
לתשומת ליבך ציון זקן שחקן עם ניסיון רב, ויכול להתחרות חזק על עמדת המגן הימני. (מגן התקפי מאוד) ולגבי אביעד דנן... כל עברו הייה בליגה הלאומית ויש לציין שעלה ליגה עם ראשון לציון לליגת העל.
עשה טובה אל תספר לי סיפורים כאילו אני לא מכיר את שני המגנים האלה . שנינו ראינו השנה את היכולת שלהם , עשו אחלה עונה , אבל הם בכלל לא היו ברמה של ליגה לאומית.בכלל לא היו מעל הליגה . לא יודע אם היית בשעריים , אבל מה שהיה שם באגף השמאלי יחד עם אבולעפיה היה סיוט ואני בספק גדול אם מגן שמאלי כזה יכול להחזיק בלאומית. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-03/06/2013 22:45:34 |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 20:11:28
|
ציון זקן בכושרו השנה בהחלט ראוי לשחק בליגה הלאומית לדעתי. אביעד דנן הוא גם שחקן לליגה הלאומית ולו רק בגלל שהוא שחקן קשוח שעושה הרבה עבודה שחורה חשובה. זה שקבוצות ניצלו את זה שהוא עלה הרבה פעמים להתקפה כחלק מהשיטה של טסלפפה והשאירו את החלוצים שלהם לבד מול אבולעפיה, זאת עובדה.
הוא לא היה נקי לגמרי וזה בלשון המעטה, אבל ראינו שברגע שאבולעפיה נפצע וג'וני נכנס במקומו, אז כל שחקני ההגנה נראו הרבה יותר טוב. בקיצור יוסי היה צריך לכסות הרבה פעמים את המגנים שעלו, והוא לא עשה את העבודה בכלל.
אני מאמין שלשני המגנים שלנו בהחלט יש מקום בליגה הלאומית, אבל צריך שיהיו לצידם שני בלמים איכותיים וטובים שידעו לכסות את שני החלוצים שמולם בצורה טובה מבלי שנחטוף גול כל התקפה שנייה, כפי שהיה השנה ברגע ששני הבלמים שלנו נשארו לבד מול חלוצי היריבה. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 20:12:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
ציון זקן בכושרו השנה בהחלט ראוי לשחק בליגה הלאומית לדעתי. אביעד דנן הוא גם שחקן לליגה הלאומית ולו רק בגלל שהוא שחקן קשוח שעושה הרבה עבודה שחורה חשובה. זה שקבוצות ניצלו את זה שהוא עלה הרבה פעמים להתקפה כחלק מהשיטה של טסלפפה והשאירו את החלוצים שלהם לבד מול אבולעפיה, זאת עובדה.
הוא לא היה נקי לגמרי וזה בלשון המעטה, אבל ראינו שברגע שאבולעפיה נפצע וג'וני נכנס במקומו, אז כל שחקני ההגנה נראו הרבה יותר טוב. בקיצור יוסי היה צריך לכסות הרבה פעמים את המגנים שעלו, והוא לא עשה את העבודה בכלל.
אני מאמין שלשני המגנים שלנו בהחלט יש מקום בליגה הלאומית, אבל צריך שיהיו לצידם שני בלמים איכותיים וטובים שידעו לכסות את שני החלוצים שמולם בצורה טובה מבלי שנחטוף גול כל התקפה שנייה, כפי שהיה השנה ברגע ששני הבלמים שלנו נשארו לבד מול חלוצי היריבה.
זה לא משנה כי שניהם כנראה לא יעשו את המעבר לליגה מקצועית בגלל שיש להם עבודה רגילה... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 04/06/2013 : 22:32:39
|
אני בטוח שבשביל שחקנים רבים זאת הגשמת חלום לשחק בליגה הלאומית ולהוכיח את יכולתם ברמה הזאת. בגלל זה היה מוזר לי שבגלל לימודים סמיר לא ימשיך בקבוצה וכנ"ל העבודה של ציון זקן ואביעד דנן (ואבולעפיה...). זאת אולי ההזדמנות האחרונה של רובם לשחק ברמות הללו ואני בטוח שהם יעשו מאמץ להמשיך לפחות עוד שנה.
אני מניח שאפשר גם ללכת לקראתם באימונים וכולי, בעיקר ציון וסמיר האהובים.. |
|
|
מלפפונים |
|