פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת נושא הבא
עמוד: מתוך 4

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  16:50:20  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אני חושב שצריך להוריד מהתקנון את ענין האיחוד מבלי לוותר על הניסיון לאיחוד. לדעתי זה רק יעזור ויוריד לחץ.

אני בטוח שזו לא המטרה, אבל ברור לך שמהלך כזה יגרום להרבה חברי עמותה (אני ביניהם) לעזוב את העמותה?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  17:23:49  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

אני חושב שצריך להוריד מהתקנון את ענין האיחוד מבלי לוותר על הניסיון לאיחוד. לדעתי זה רק יעזור ויוריד לחץ.

אני בטוח שזו לא המטרה, אבל ברור לך שמהלך כזה יגרום להרבה חברי עמותה (אני ביניהם) לעזוב את העמותה?

יכול להיות, אבל אני חושב שזה יהיה יותר אמיתי. אני גם לא אומר שצריך להפסיק לנסות לקדם איחוד אבל אני חושב שזה יקל על בעלי הנפש החצויה ועל הנהלת קטמון. ואולי אני טועה:)

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  22:37:32  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
לפחות תהיה גדעון ברעם שאומר שנים בפה מלא "סאדר מתה" ,צריך להתמקד בקבוצה החדשה ושייקח 100 שנה

קלי,
לצערי לא יכולתי להגיע לשמוע את מרכוס היום, כך שאני לא יודע בדיוק מה הייתה ההצעה

רק כדי לדייק גדעון-לא ציטטתי דברים של מרכוס מהמפגש (שאליו לא מצאתי טעם לבוא אלא אם היו נציגים משני הצדדים) אלא מרדיו י-ם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  08:56:08  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח...אני מניח שאתה לא חושד באהבה שלי להפועל קטמון ירושלים. בתור כזה אני אומר לך, ב-1972 באתי להפועל, וזה היה "חוזה" לכל החיים . הפועל ירושלים צריכה להיות קבוצה אחת.
יש לי ויכוח מר עם אנשים כמו קלי, על מה זה אומר, ומה תהיה הדרך, ואיך זה יראה. אבל עצם הרעיון שמאחורי הקמת הפועל קטמון היה להגיד שצריכה להיות קבוצה אדומה אחת בירושלים, בבעלות והניהול אוהדיה, עם ניהול אחראי וחלופה לקללה הצהובה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-25/05/2013 08:56:46
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  09:17:48  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח-אתה ידוע בעברית החלשה שלך ובהבנת הנקרא הלוקה בחסר.לכן תן לי לתרגם לך את דבריו של אבי אחרי עשרות/מאות שעות ויכוחים סוערים לאורך השנים וחיזוק של קריאה בפורום של דבריו.
מה שהוא אומר-עלינו לעשות הכל כדי למנוע איחוד, להאשים ולתקוף כל מי שיפעל לאיחוד ,עלינו להשפיל ולפגוע בכל אוהד של הפועל י-ם ולהבהיר לו שמקומו אתנו אם תהיה קבוצה אחת לא יהיה טבעי ועדיף שיעזוב,עלינו להבהיר לליצנים שנשארו שהקמנו דור חדש של אוהדים שמענין לו את הביצה הפועל י-ם של העבר,עלינו לדחוף להם את השם ואם אפשר בפרצוף שייזכרו תמיד מי המנצח ומי המפסיד,עלינו להשמיץ כל נציג שבא מטעמם למו"מ כי כולם זבלים.
אבל איפי היקר -בתקנון אל תיגע כי שמה אנחנו צריכים לקרוץ לכמה פאטתיים נאחזי העבר ולעזאזל האמת.

אבי עלול להגיב ולהגיד שאני מגזים-אבל האמת שאני מעדן

נערך על ידי - קלי ב-25/05/2013 09:54:39
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  10:12:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/45117
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  10:18:35  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יפתח-אתה ידוע בעברית החלשה שלך ובהבנת הנקרא הלוקה בחסר.לכן תן לי לתרגם לך את דבריו של אבי אחרי עשרות/מאות שעות ויכוחים סוערים לאורך השנים וחיזוק של קריאה בפורום של דבריו.
מה שהוא אומר-עלינו לעשות הכל כדי למנוע איחוד, להאשים ולתקוף כל מי שיפעל לאיחוד ,עלינו להשפיל ולפגוע בכל אוהד של הפועל י-ם ולהבהיר לו שמקומו אתנו אם תהיה קבוצה אחת לא יהיה טבעי ועדיף שיעזוב,עלינו להבהיר לליצנים שנשארו שהקמנו דור חדש של אוהדים שמענין לו את הביצה הפועל י-ם של העבר,עלינו לדחוף להם את השם ואם אפשר בפרצוף שייזכרו תמיד מי המנצח ומי המפסיד,עלינו להשמיץ כל נציג שבא מטעמם למו"מ כי כולם זבלים.
אבל איפי היקר -בתקנון אל תיגע כי שמה אנחנו צריכים לקרוץ לכמה פאטתיים נאחזי העבר ולעזאזל האמת.

קלי, אני לא מכיר אותך אישית, אבל יצא לי לקרוא הרבה תגובות שלך פה בפורום, ואני מאוד מעריך אותך ואת הכנות שלך.

אבל בחייאת, למה זה טוב התגובה הזאת?

עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  10:38:15  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קלי, אני לא מכיר אותך אישית, אבל יצא לי לקרוא הרבה תגובות שלך פה בפורום, ואני מאוד מעריך אותך ואת הכנות שלך.

מוקי אתה צודק.
קלי, למרות כל מה שאתה רומז, אני התרשמתי שאין אחד שלא רוצה איחוד ושגם הויכוח על השם לא באמת מהותי.
הבעייה היחידה היא המחיר הכלכלי וממנו נוח לך להתעלם.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  10:47:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

האמת שכל מה שאתה צריך זה לשלם את החוב לדיאדורה ,במקרה שלא הבנת את זה עד כה. אבל נציגי הפועל לא מכירים את החוב ובמידה והם כן אז זה בסדר כי גם ככה החוב יצטמק כי אנחנו בתמורה נזמין אותם לבירה ב mirror...אז אם בהבנת הנקרא עסקינן נציגי הפועל ,גמיש ,או שלא דיבר אמת או שנכשל בהצגת חובותיה של הפועל או כל מסמך אמיתי אחר (חובות ,התחייבויות ,חוזים) ואם אחרי שש שנים אתה עדיין לא מכיר את העומדים בראש קטמון ואת האופי של הפרוייקט אז באמת חבל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  10:52:57  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מוקי אתה צודק.
קלי, למרות כל מה שאתה רומז, אני התרשמתי שאין אחד שלא רוצה איחוד ושגם הויכוח על השם לא באמת מהותי.
הבעייה היחידה היא המחיר הכלכלי וממנו נוח לך להתעלם.

רבי מאיר ומוקי-לא רמזתי ,אלא אמרתי אמירה מפורשת לגבי דעותיו של אבי אותם אני מכיר מצוין.
התקפות קשות על אנשים שחטאם היה ניסיון להביא פיתרון בעבר לאיחוד -היו גם היו,הייתי בחלקי הצנוע נשוא התקפות אלה(עיינו אשכול "חסמבה")
ביטויים מלגלדגים לעבר האוהדים שנשארו בכמויות אין ספור -היו גם היו.
הבהרות איך נראה הקהל החדש של קטמון וזיקתו הלא קיימת לעבר-היו גם היו.
התקפות על נציגי הפועל י-ם במו"מ-הניו גם היו.
והכי חשוב אני יודע את דעותיו אישית,אז אני לא צריך ללכת סחור סחור,כל מה שאני אומר לו כאן נאמר לו גם בפנים אל פנים.
אז לתקוף במשך שבוע בצורה קשה כי אתה חש שהאיחוד מתקרב ואז כשאתה חוגג את הכישלון להגיד שאתה בעדו -זה כבר מכעיס.
לדרוש שיח אמיתי זה לא כזה נורא.עובדה שאני מציין את גדעון ברעם לטובה למרות שדעתו שונה ב 180 מעלות לשלי(ודי דומה לשל אבי)הוא לפחות לא מתבייש בה.

עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  11:23:59  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

וגדעון-הדבר היחידי שתאחל לי לשנה הקרובה היא להצליח לקחת בקרוב מרחק נפשי מכל הדבר הזה,גזל ממני יותר מדי אנרגיות לשווא,הרמתי ידיים.המתנגדים והאדישים ניצחו.

קלי, מאז שהכרזת על מרחק נפשי ושהרמת ידיים (לפני דף וחצי) אתה מושחז מאי פעם.
ולעניין עצמו - הטענה שחייבים להתאחד בכל מחיר, לא משנה מי נמצא שם (אוהדים, הנהלה, מר גמיש) מתבססת על הטעם שכולנו אוהדי הפועל ותחת קורת הגג הזו זאב יכל לגור עם כבש (שים לב שלא אמרתי מי הזאב ומי הכבש), נכון?!
אין הטענה הזו חלה גם על אבי טמקין?
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  11:25:52  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד כה לא עלה בידי מוטי גמיש להביא את כל המסמכים שהיה עליו להביא כדי להוכיח/לוודא טענות שלו לגבי קיומו או אי קיומו של חוב/התחייבות/הסכמות כאלה או אחרות.

עוד עולה כי הניהול החשבוני והחשבונאי בהפועל ירושלים מאד יצירתי מה שמעורר לכאורה חשד לעבירות מס.
בכלל - לכל אורך הדרך, יותר משגמיש "העביר" מסמכים, נציגי קטמון נאלצו "לרוץ" אחרי המסמכים ולהשיג אותם בעצמם.

בשורה התחתונה: לגמיש ואנשי הפועל ירושלים יש היום מידע וידע תקפים לאין שיעור על מצבה הפיננסי של קבוצתם מאשר שהיה לפני להם חודש. (ציטוט מדאבלפס)

תסלחו לי, אבל כל ההתכתשות הזאת באמת לא רלוונטית כי בתכל'ס זה מה שצריך לעניין אותנו, אם אנחנו באמת רוצים שתהיה יום אחד קבוצה אדומה אחת, בריאה וחזקה בירושלים.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  12:13:53  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
וגדעון-הדבר היחידי שתאחל לי לשנה הקרובה היא להצליח לקחת בקרוב מרחק נפשי מכל הדבר הזה,גזל ממני יותר מדי אנרגיות לשווא,הרמתי ידיים.המתנגדים והאדישים ניצחו.

תדייק- ביקשתי איחול לעונה הבאה. ישנה תופעת טבע ידועה שקוראים לה פרפורי גסיסה ובה הגוף מפרכס בצורה קשה בכוחותיו האחרונים,תתאזר בסבלנות,המוות בוא יבוא

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  12:37:08  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, בתור נציג רהוט ועקבי של ה״לא אדישים״, ורגע לפני שאתה מתנתק (למרות שאני מאחל לנו שזה לא יקרה), אתה יכול רק להבהיר לנו מה עמדתך לגבי ההתנהלות בקיץ הנוכחי? אני שומע טענות על שש השנים שחלפו (מבין), על התנשאות ולגלוג (מבין), אבל לא מצליח להבין מה לדעתך היינו צריכים לעשות בשבועיים האחרונים בהתחשב במצב הכלכלי הידוע והלא ידוע שלנו ושל הפועל ירושלים. האם אתה רק כועס על כך שבמשך שנים לא נעשה המאמץ ההכרחי, ומאוכזב מהסיטואציה שנוצרה והולכת ומתקבעת, או שיש לך גם טענות לגבי ההחלטה הספציפית שהתקבלה השבוע (שוב, בדגש על ההיבט הכלכלי כי אני מתרשם שכל השאר היה מקבל אישור של העמותה כמעט בקונצנזוס)?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 25/05/2013 :  18:21:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תדייק- ביקשתי איחול לעונה הבאה. ישנה תופעת טבע ידועה שקוראים לה פרפורי גסיסה ובה הגוף מפרכס בצורה קשה בכוחותיו האחרונים,תתאזר בסבלנות,המוות בוא יבוא

לפחות תמות אדום...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07