פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת נושא הבא
עמוד: מתוך 4

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  14:40:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כל מילה, חיים. לא מפסיק להפתיע אותי עם הניסוחים הבהירים, התמציתיים והקולעים בכל הזדמנות
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  14:40:15  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוגן
תזכור שוב שאני לא שואל אותך על השנה בלבד אלא על כל השנים.
מה ז"א מגשר פוגע בהכנות לעונה?אתה מוכן להיות רציני?אני אמרתי שהמאמן יעשה את זה?השחקנים?המנכ"ל? כל אלה אמורים לעבוד רק על הקבוצה ולהתעלם מזה לחלוטין .נניח לצורך העניין שאדם כמו מרכוס היה מקבל מנדט לעמוד מול חברת רואי חשבון חיצונית רצינית לבדוק מסמכים וכו'(בדיוק כפי שמרכוס הציע היום) כדי לא נעמוד במצב המגוחך שאפילו על נתוני חובות יש ויכוח,מי היה נפגע?
שוב-אם נושא לא בוער בנפש אז לא בוער וזו האמת.וכך חלפה שנה ועוד שנה ועוד אוהדים שזה באמת לא בנפשם והגענו עד הלום.
ועדיין לא ענית לי לדבר הכי חשוב-מה יהיה שנה הבאה?החובות יירדו?ראש העיר ישיג 50 תורמים?זה שיעבוד מהצד של הפועל תהיה אמא תרזה?יהיו יותר אוהדים עם קשר לקבוצת האם?הדרבים יעורררו אהבה גדולה יותר?
לפחות תהיה גדעון ברעם שאומר שנים בפה מלא "סאדר מתה" ,צריך להתמקד בקבוצה החדשה ושייקח 100 שנה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-24/05/2013 14:43:05
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  14:43:52  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי הפגישה היום בצהריים של חברי עמותת הפועל קטמון ירושלים עם חבר העד המנהל מרכוס גרשקוביץ: אין ספק שלמר מוטי גמיש יש עכשיו הרבה יותר מידע תקף על מצבה הפיננסי של קבוצת הפועל סאדר ירושלים, וזאת מהמידע לסוגיו שאנשי קטמון הביאו אליו במהלך החודש האחרון....

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:07:14  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היי עוגן. אינני יודע מי אתה, אבל אני כן יודע מי אני. פעם הבאה שאתה מצמיד לי "ספקולציות", מוטב שתדע שהדברים אכן כאלה. הרבה ניסו, תאמין לי, ועד היום לא נאלצתי להתנצל. והניסיון שלי אומר שמה ש"לא יעלה על הדעת" בסוף עולה גם עולה. אין ערך "מגרש קרית היובל בויקיפדיה, אבל אם היה, הוא היה ארוך מאד, ומשתרע משנות התשעים עד היום. אז לאט לך, כי אני לא כותב בקלות.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-24/05/2013 15:07:44
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:12:09  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

מסכים בלב שלם לכל מה שחיים כתב חוץ מסעיף 1.
גמיש הוא כמובן לא "שטן", אבל הוא בהחלט אדם מפוקפק למרות הגיע ממשפחה עם שורשים עמוקים בהפועל שלנו. קורה. ראינו כבר.

אפשר להגיד גם על ויקטור יונה שיש לו שורשים עמוקים בהפועל ובטח ובטח על עמנואל זיסמן ז"ל, זה עדיין לא הפך אותם למנהלים דגולים של קבוצת כדורגל, כך שהסעיף הראשון של חיים באמת לא רלוונטי.
לגבי שאר הסעיפים, כל מילה בסלע!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:14:23  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי היקר. אני מודה - אני לא מלהוטי האיחוד ועברתי תהליך מהפגישה הראשונה בבית של איתן פרי במאי 2007 עד למקום בו קטמון נמצאת היום בו למעשה לא אכפת לי. אבל, באתי לשמוע היום את מרכוס מסביר מה היה בכל החודשים האחרונים.
לי לגמרי ברור שמרכוס עשה עבודה סופר רצינית ושהיחס שלו לחובות שונה מהיחס של סאסי וגמיש ולמעשה של כל הכדורגל הישראלי. הנהלת קטמון טוענת בפשטות - חובות צריך לשלם ואנחנו לא יכולים לקחת על עצמנו את כל החובות האלו ואנחנו גם לא יודעים מה הם כולם.
מה שברור שצריך בדיקה של שנה להבין אחת ולתמיד מהם החובות וזו בעיה אמיתית וסבוכה אבל זה דבר שניתן לעשות.
אני חושב שמי שהיה בא היום, לפחות היה מקבל תמונה מלאה יותר של איך זה נראה מהצד של קטמון.
אני חושב שצריך להוריד מהתקנון את ענין האיחוד מבלי לוותר על הניסיון לאיחוד. לדעתי זה רק יעזור ויוריד לחץ.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:33:51  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

היי עוגן. אינני יודע מי אתה, אבל אני כן יודע מי אני. פעם הבאה שאתה מצמיד לי "ספקולציות", מוטב שתדע שהדברים אכן כאלה. הרבה ניסו, תאמין לי, ועד היום לא נאלצתי להתנצל. והניסיון שלי אומר שמה ש"לא יעלה על הדעת" בסוף עולה גם עולה. אין ערך "מגרש קרית היובל בויקיפדיה, אבל אם היה, הוא היה ארוך מאד, ומשתרע משנות התשעים עד היום. אז לאט לך, כי אני לא כותב בקלות.

בכנות לא מבין אותך. אני כותב כאן די הרבה זמן תחת אותו ניק ששורש ההבעיה הוא קרית יובל, ממש כמוך ומידע אישי קרוב לבעלי העניין.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:36:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
בכנות לא מבין אותך. אני כותב כאן די הרבה זמן תחת אותו ניק ששורש ההבעיה הוא קרית יובל, ממש כמוך ומידע אישי קרוב לבעלי העניין.

יאללה שפוך: מי הם בעלי העניין, מהו העניין שלהם, מהן הזכויות שלהם בנכס, מהו המעמד התכנוני של השטח ועוד ועוד

עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:45:41  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעלי העניין הוא אושיה משפטית שנשכרה בתקופה האחרונה בממון רב על מנת לחלץ את קרית יובל לטובת קבלן כורדי מסוים. האושיה לא מסתירה את זה בשיחות עם כל מי שמזדמן, ולכן אין פה גם שום מידע חסוי.
המסקנה המתבקשת שלי היא שכל מהלכיו של סאסי מוכתבים מהבוננזה הנדלנית הזה שהוא עדיין נושא אליה את עיניו למרות כל הקשיים שבדרך.
איפה זה עומד ברמה משפטית? לא התיימרתי לדעת מעולם, ונראה לי שאתה הרבה יותר מצוי בפרטים.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:50:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
לפחות תהיה גדעון ברעם שאומר שנים בפה מלא "סאדר מתה" ,צריך להתמקד בקבוצה החדשה ושייקח 100 שנה

קלי,
לצערי לא יכולתי להגיע לשמוע את מרכוס היום, כך שאני לא יודע בדיוק מה הייתה ההצעה. אבל אני תומך בלב שלם בהצעה של בדיקה כלכלית מקיפה ומלאה של חובות הפועל. כזו שלא תעשה בלחץ זמן מטורף ותכנס לכל נקיק ופסיק ולו בכדי להגיע סוף סוף לשורה תחתונה אחת. מה גובה החובות. בלי הלואות ו"העברות על חשבון" וחצאי מענקים. לקבל את כל המסמכים להפיק בסוף טבלת אקסל שקופה לכל. כמה חיבים, ולמי.
אני בהחלט חושב שזה אינטרס שלנו להגיע לאמת הזאת וזה אומר גם לשאת בחצי מהעלויות של הבדיקה.
יש לך יותר קשרים ממני בקבוצת האם. יאללה תזיז מהלך.
אני מודה שגם ברמה הפרקטית וגם ברמה העקרונית (מי שמציע מבצע) יהיה לנו יותר קל לשלם על זה אם גם אתה תהיה חבר עמותה השנה.
לגבי הצורה בה הצגת את העמדה שלי בנושא, היא מדוייקת, אם כי אשמח אם זה יקח קצת פחות ממאה שנה. נגיד 10.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  15:53:30  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בעלי העניין הוא אושיה משפטית שנשכרה בתקופה האחרונה בממון רב על מנת לחלץ את קרית יובל לטובת קבלן כורדי מסוים. האושיה לא מסתירה את זה בשיחות עם כל מי שמזדמן, ולכן אין פה גם שום מידע חסוי.
המסקנה המתבקשת שלי היא שכל מהלכיו של סאסי מוכתבים מהבוננזה הנדלנית הזה שהוא עדיין נושא אליה את עיניו למרות כל הקשיים שבדרך.
איפה זה עומד ברמה משפטית? לא התיימרתי לדעת מעולם, ונראה לי שאתה הרבה יותר מצוי בפרטים.

ספק גדול בעיני אם יהיה ניתן להעביר בירושלים עוד "הולילנד", והמבין יבין.

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  16:05:18  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קלי היקר. אני מודה - אני לא מלהוטי האיחוד ועברתי תהליך מהפגישה הראשונה בבית של איתן פרי במאי 2007 עד למקום בו קטמון נמצאת היום בו למעשה לא אכפת לי. אבל, באתי לשמוע היום את מרכוס מסביר מה היה בכל החודשים האחרונים.
לי לגמרי ברור שמרכוס עשה עבודה סופר רצינית ושהיחס שלו לחובות שונה מהיחס של סאסי וגמיש ולמעשה של כל הכדורגל הישראלי. הנהלת קטמון טוענת בפשטות - חובות צריך לשלם ואנחנו לא יכולים לקחת על עצמנו את כל החובות האלו ואנחנו גם לא יודעים מה הם כולם.
מה שברור שצריך בדיקה של שנה להבין אחת ולתמיד מהם החובות וזו בעיה אמיתית וסבוכה אבל זה דבר שניתן לעשות.
אני חושב שמי שהיה בא היום, לפחות היה מקבל תמונה מלאה יותר של איך זה נראה מהצד של קטמון.
אני חושב שצריך להוריד מהתקנון את ענין האיחוד מבלי לוותר על הניסיון לאיחוד. לדעתי זה רק יעזור ויוריד לחץ.

קודם כל במאמר מוסגר,המלצתי לך באופן כללי לחיים לשמוע שני צדדים למטבע(או יותר) למה ?ככה .אם כי אם כולם שקרנים מראש אל תעשה זאת ,זה מיותר.הייתי שמח אם היה דיון שבו שני הצדדים משתתפים עם קהל משני הצדדים שנכון לשאול ולהקשיב.

לענייננו,שוב,אנחנו נלך סחור וסחור ונגיע לאותה נקודה כואבת(לי הרבה לך קצת)בהנחה שמה שאתה אומר ונכון וצריך שנה של לימוד החובות האם אין לקטמון שום חלק בזה שבמהלך השנים הוקדש רק פרק זמן קצר בין עונה לעונה לנושא? האם זה שכל מי שניסה לעזור בעבר זכה כאן להאשמות כאילו היה אויב המדינה,מרגל וסייענים שרק פוגעים בשקט של השחקנים (מאנשי "היוזמה" ולהבדיל אדם בעל עצמה והשפעה כראש העיר). זה לא חלק מהבעיה שעברנו 6 שנים ושהביאה לזה שאתה כבר אדיש או מתנגד לעניין?

לגבי הסיפא של דבריך זה כבר תוצר לוואי ברור-קטמון צריכה להגדיר עצמה מחדש.היא אולי הדבר הנפלא בעולם לטעמך אבל הקיום שלה לא קשור לגוף החולה ההוא,אלא בעלת חיים משל עצמה.יש חלק שלא יתחברו לזה ומן הסתם הוואקום יתמלא באחרים,עצוב(או לא) אבל זו האמת.

וגדעון-הדבר היחידי שתאחל לי לשנה הקרובה היא להצליח לקחת בקרוב מרחק נפשי מכל הדבר הזה,גזל ממני יותר מדי אנרגיות לשווא,הרמתי ידיים.המתנגדים והאדישים ניצחו.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-24/05/2013 16:07:24
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  16:17:33  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ספק גדול בעיני אם יהיה ניתן להעביר בירושלים עוד "הולילנד", והמבין יבין.

גם בלי להפשיר את הקרקע לבניה זו יכולה להיות בוננזה לא קטנה אם יהיו למישהו אילושהן זכויות בה. הנושא סבוך ואני הסתפקתי בזה שעורך דין, שהוא הרבה מעל הליגה של קטמון, סבור שיש למרשו סיכוי להוציא מהסיפור הרבה הרבה דינרוס ומוכן לעבוד בשילוב של מזומן ואחוזים (ר"ל - הוא באמת מאמין שיש לו קייס).

נערך על ידי - עוגן ק. ב-24/05/2013 16:18:17
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  16:21:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

קודם כל במאמר מוסגר,המלצתי לך באופן כללי לחיים לשמוע שני צדדים למטבע(או יותר) למה ?ככה .אם כי אם כולם שקרנים מראש אל תעשה זאת ,זה מיותר.הייתי שמח אם היה דיון שבו שני הצדדים משתתפים עם קהל משני הצדדים שנכון לשאול ולהקשיב.

לענייננו,שוב,אנחנו נלך סחור וסחור ונגיע לאותה נקודה כואבת(לי הרבה לך קצת)בהנחה שמה שאתה אומר ונכון וצריך שנה של לימוד החובות האם אין לקטמון שום חלק בזה שבמהלך השנים הוקדש רק פרק זמן קצר בין עונה לעונה לנושא? האם זה שכל מי שניסה לעזור בעבר זכה כאן להאשמות כאילו היה אויב המדינה,מרגל וסייענים שרק פוגעים בשקט של השחקנים (מאנשי "היוזמה" ולהבדיל אדם בעל עצמה והשפעה כראש העיר). זה לא חלק מהבעיה שעברנו 6 שנים ושהביאה לזה שאתה כבר אדיש או מתנגד לעניין?

לגבי הסיפא של דבריך זה כבר תוצר לוואי ברור-קטמון צריכה להגדיר עצמה מחדש.היא אולי הדבר הנפלא בעולם לטעמך אבל הקיום שלה לא קשור לגוף החולה ההוא,אלא בעלת חיים משל עצמה.יש חלק שלא יתחברו לזה ומן הסתם הוואקום יתמלא באחרים,עצוב(או לא) אבל זו האמת.

וגדעון-הדבר היחידי שתאחל לי לשנה הקרובה היא להצליח לקחת בקרוב מרחק נפשי מכל הדבר הזה,גזל ממני יותר מדי אנרגיות לשווא,הרמתי ידיים.המתנגדים והאדישים ניצחו.

אין לי שום בעיה לשמוע את גמיש או מפגש מרכוס וגמיש או מה שזה לא יהיה.
אני לא טוען שקטמון עשו תמיד הכל כל הזמן שיהיה איחוד. שוב, ע"פ מה שמרכוס אמר היום, השנה עשינו הרבה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 24/05/2013 :  16:27:33  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

כמה התרשמויות שקולות:

1. מוטי גמיש איננו "שטן". הוא הגיע ממשפחה עם שורשים עמוקים בהפועל.

2. לדעתי גם הוא נבהל מהיקף החובות; המורשת של סאסי תוריד ביגון שאולה את כל מי שינסה להקים את הפועל הישנה לתחייה

3. אין טעם לקיצוניות או לוויכוחים כה מרים בתוכנו. ההנהלה קיבלה מאיתנו מנדט, ופעלה באחריות.

4. חברי האגודה שלנו אינם רוצים ואינם יכולים לקחת אחריות על חובות אדירים ובודאי שלא לקחת הלוואות

5. הפניות אל הפועל ובעיקר אל אוהדיה חייבות להיות מתונות, גם אם כמה מהם משתוללים עם קצף על השפתיים.

6. עם זאת, בא הקץ על ההתנצלויות ועל ההתחטאויות. עשינו כמיטב יכולתנו וננסה לעשות כך גם בעתיד

7. אנחנו אולי נאיבים מתוך בחירה אבל לא מטומטמים. כאשר אנשי סאסיונה השאירו מאות אוהדים מחוץ לשערי טדי הנעולים נפל הפוּר.

8. אסור לשגות בשחצנות כלשהי: לא לכל משחקינו נהרו אלפים ויש לנו עבודה רבה עד שנגיע, כך יש לקוות, לשיאים חדשים

9. שתהיה עונה נהדרת לכולנו, חרף האכזבה מחלום האיחוד. ננסה שוב בסוף העונה הקרובה אלא אם כן משחקי הדרבי יגרמו לשבר שלא ניתן לאחות.

חיים - דברים כדורבנות! ממצה וברור.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מוטי גמיש הוא אותה הגברת בשינוי תחפושת נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07