יקירי מה שיקרה במוקדם או במאוחר (כמובן עדיף במוקדם) זה שימונה מפרק להפועל ירושלים של סאסי מאחר שהיקף החובות הינו בלתי נסבל ואינו יכול לאחוז מים עד אין קץ ואז יהיה ניתן לקנות את הקבוצה במחיר הוגן ושפוי שלא ימוטט את קטמון וללא חובות נסתרים אנו הקליינט היחיד לסחורה הנ"ל כך שלא צריך להתרגש אלה להאזר בסבלנות ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
עוגן תזכור שוב שאני לא שואל אותך על השנה בלבד אלא על כל השנים. מה ז"א מגשר פוגע בהכנות לעונה?אתה מוכן להיות רציני?אני אמרתי שהמאמן יעשה את זה?השחקנים?המנכ"ל? כל אלה אמורים לעבוד רק על הקבוצה ולהתעלם מזה לחלוטין .נניח לצורך העניין שאדם כמו מרכוס היה מקבל מנדט לעמוד מול חברת רואי חשבון חיצונית רצינית לבדוק מסמכים וכו'(בדיוק כפי שמרכוס הציע היום) כדי לא נעמוד במצב המגוחך שאפילו על נתוני חובות יש ויכוח,מי היה נפגע? שוב-אם נושא לא בוער בנפש אז לא בוער וזו האמת.וכך חלפה שנה ועוד שנה ועוד אוהדים שזה באמת לא בנפשם והגענו עד הלום. ועדיין לא ענית לי לדבר הכי חשוב-מה יהיה שנה הבאה?החובות יירדו?ראש העיר ישיג 50 תורמים?זה שיעבוד מהצד של הפועל תהיה אמא תרזה?יהיו יותר אוהדים עם קשר לקבוצת האם?הדרבים יעורררו אהבה גדולה יותר? לפחות תהיה גדעון ברעם שאומר שנים בפה מלא "סאדר מתה" ,צריך להתמקד בקבוצה החדשה ושייקח 100 שנה
|