משתמש |
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 07:50:40
|
אבי ז"ל נהג לספר את הבדיחה הבאה: גבר יהודי דתי אורתודוקסי (ולא חשוב מאיזו עדה) עבר ניתוח לשינוי המין, יעני נהייה אישה לכל עניין ודבר. כחצי שנה אחרי אחרי הניתוח הוא בא לביקורת אצל הרופא. שואל הרופא: נו, מה קורה? עונה היהודי(ה): נפלא. מתחילים אתי, שורקים לי, אפילו היו כמה דייטים טובים. אבל, יש בעייה אחת קטנה: כל בוקר, כשאני קמ(ה) אני עושה את התנועות של הנחת התפילין.
ומוסר ההשכל: לבן האדם קשה מאד לשנות הרגלים יסודיים, בסיסיים, גם אם לכאורה עשית שינוי גדול (לכאורה). |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-23/05/2013 07:57:38 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 07:50:53
|
ככל שחולפות השעות מתגברת אצלי הרגשת חוסר הנוחות מההודעה של גמיש. כשקוראים את ההודעה הרהוטה הכל נראה ורוד - כל דרישותינו התמלאו. הפועל לא רק שחובותיה קטנים מהידוע אלא גם הם הולכים להימחק תודות לתרומות שגויסו. גמיש ויתר על כל דרישותיו כולל הדרישה לבחירות חדשות תוך חודשיים. בעצם אנחנו מקבלים פה בחינם קבוצה במצב מדהים שרק מצפה שנטמיע לתוכה את דרך קטמון. מי שמקבל את העובדות שמציג גמיש לא צריך להיות עו"ד או רו"ח. הוא צריך להיות אידיוט מושלם או מושחת גמור כדי לא לרוץ לעסקה הזאת לפני שמישהו יתחרט. אבל מי שקורא את הדו"ח של נציגינו מקבל תמונה שונה לחלוטין. אין דרך לגשר בין הגרסאות. ומישהו כאן מציג גרסא שיקרית. בימים האחרונים החלטתי למחוק כל דעה קדומה שהיתה לי כלפי כלפי מר גמיש, פועלו, ומה שהוא מייצג בעיני בתקווה שהמשא ומתן יצלח וחלומותינו יתגשמו סופסוף. אבל כעת כשזה מאחורינו והאכזבה גדולה, אני מסתכל על שתי הגרסאות וצריך להחליט למי להאמין. אין לי צורך לקבל את כל המסמכים והעובדות כדי להיות משוכנע לחלוטין שנציגינו הם לא רק דוברי אמת אלא גם שקיבלו את ההחלטות בלב טהור, ללא מניעים אישיים, ובאופן מקצועי. למה אני מאמין להם בצורה עיוורת? כי אני מכיר אותם. כי אני מכיר את פועלם בהנהלה. כי ישבתי אתם ביציע כאוהדים מהשורה, ואשב אתם ככאלה שיסיימו את תפקידם. אני יודע שרק טובת הקבוצה, טובתי, היתה לנגד עיניהם. אין פה גווני אפור כמו שכמה תמימים פה מנסים לרמוז. "לכל אחד יש את האמת שלו" וכל מני קשקושים פוסט-מודרניסטיים הם פשוט מגוחכים. יש פה שתי גרסאות שרק אחת מהן אמיתית, ואני בוחר למי להאמין בניתוח קר רוח ונטול רגשות. בקרוב נשמע מנציגינו את כל העובדות מפורטות אחת לאחת (לא בפורום פתוח, כמובן), אבל אני לא צריך את המידע הזה כדי לגבש דעה ברורה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-23/05/2013 10:30:49 |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 08:14:55
|
צריך להזהר עכשיו מהחרפת איבה. ומשום מה הדיון הזה איננו רע בעיני. יפה עשה מר גמיש שבא הנה. ולגבי הבחירות תוך חודשיים, זה ממש לא מפחיד אותי: גם אם יש כוונות זדון, זאת הדמוקרטיה. |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:03:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
צריך להזהר עכשיו מהחרפת איבה. ומשום מה הדיון הזה איננו רע בעיני. יפה עשה מר גמיש שבא הנה. ולגבי הבחירות תוך חודשיים, זה ממש לא מפחיד אותי: גם אם יש כוונות זדון, זאת הדמוקרטיה.
מה שבלאש אמר.
ולחובבי הקונספירציה ותיאורי הארגזים - מי שרוצה לעשות פוטש ולהשתלט יכול לעשות את זה גם מבלי לקבוע מועד בחירות משלו, זה אמור להיות ברור לכם אחרי כך וכך שנים בעמותה.
|
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:09:24
|
אני מסכים שהפניה הישירה של גמיש היא אירוע חיובי ששופך עוד אור על הסיפור. גמיש הוא אוהד הפועל וככזה רוצה בהצלחת הקבוצה על פי דרכו, ועל כך יש לברך, אבל... אחרי שקראתי את כל האשכול הפוסט והתגובות של גמיש (או היעדר תגובה/תגובות חלקיות) מחזקות אצלי את הרושם שההנהלה שלנו עשתה צעד נכון, ומנעה צרות צרורות בהמשך הדרך. גם מהבחינה הכספית (התגובות של גמיש מאוד לא משכנעות בלשון המעטה) וגם מהבחינה של הכנסת סאסי דרך הדלת האחורית, כפי שהצביע על כך קטמון ותיק. זאת התנהלות אחראית שאני מאוד מעריך, במיוחד שכפי שכולנו יודעים, חברי ההנהלה שלנו הם ממש, אבל ממש לא אנטי איחוד. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:15:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
צריך להזהר עכשיו מהחרפת איבה. ומשום מה הדיון הזה איננו רע בעיני. יפה עשה מר גמיש שבא הנה. ולגבי הבחירות תוך חודשיים, זה ממש לא מפחיד אותי: גם אם יש כוונות זדון, זאת הדמוקרטיה.
מה שבלאש אמר.
ולחובבי הקונספירציה ותיאורי הארגזים - מי שרוצה לעשות פוטש ולהשתלט יכול לעשות את זה גם מבלי לקבוע מועד בחירות משלו, זה אמור להיות ברור לכם אחרי כך וכך שנים בעמותה.
במסרונים ובמסר שנמסרו לאנשי הועד המנהל דווקא היו מסרים ברורים וגלויים: "אני אסגור את קטמון", "אחכה לכם בפינה", "אתם לא תפתחו את העונה". אין כמו לב טהור ודרך ישרה. המילה קומבינה ממש לא חלק מהסיפור, כמובן. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000233405 |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-23/05/2013 09:20:03 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:29:32
|
תנוח, טמקין. אין איחוד, תשמח. תמשיך להגן על אלון חסן ועופר עיני המסכנים, ותמשיך לדרוך על אוהדי הפועל ירושלים שנשארו בקבוצתם. המרחם על אכזרים וגו'. |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:30:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
לא בטוח שאני מבין מה מריץ אותך מר גמיש אחרי שקראתי מה שכתבת ומה שכתבו אליך http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/050/190.html כל הפוסל במומו פוסל וניסיתי להבין אבל נראה לי שיש כאן נסיון לעורר אי אמון שלנו במי שמיצג אותנו אצלי זה לא הצליח לך
תודה על ההפנייה אדום החזה - כשקראתי מיהן הנפשות הפועלות בכתבה התחלחלתי. עם כל הצער שהאיחוד לא יצא אל הפועל בינתיים, בכל זאת ישן יותר טוב בלילה כשאני יודע שבהנהלת הפועל קטמון ירושלים נמצאים נציגים שאנו בחרנו - ירון, מרכוס ואיתן (באמת לא יודע למה, אבל פואד, דליה איציק, קבלני קולות, עסקונה מקומית כזאת או אחרת וג'ובים לא מריח לי טוב ומעלה נשכחות שלא ממש בא לי לזכור בהקשר של הפועל ירושלים). ועדיין מקווה לטוב |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:39:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תנוח, טמקין. אין איחוד, תשמח. תמשיך להגן על אלון חסן ועופר עיני המסכנים, ותמשיך לדרוך על אוהדי הפועל ירושלים שנשארו בקבוצתם. המרחם על אכזרים וגו'.
תודה רבה על פנייתך. חשבתי לענות לך, אך במחשבה שניה, זה מאממץ מיותר. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:47:17
|
אני חושב שמן הראוי שנפסיק ולו לכמה ימים להתקוטט בכלל ועם עצמינו בפרט. את האנרגיות אני מציע שנתעל לתמיכה בועד המנהל הנבחר שלנו. ןנסייע לו ולעצמנו להמשיך הלאה. תודה. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:48:11
|
היי מוטי, מה המצב? אין מה להגיד, ניסיון יפה לזרות אימה ופילוג בשורותינו. נראה לי שזה אפילו קצת מצליח לך. ובכל זאת: אם אתה באמת מעוניין באיחוד אדום בעיר יש משהו שאתה יכול לעשות כדי לזרז את המהלך. תרים הבוקר טלפון ליוסי סאסי ותודיע לו שאתה מתפטר מתפקידך. אחר כך רכוש לעצמך מניה קטמונית, שנה שנתיים מקסימום והחלום שלך ייתגשם: קבוצה אדומה אחת בעיר. בריאה, חזקה, שפויה ומנצחת. |
נערך על ידי - שאלתי ב-23/05/2013 09:49:17 |
 |
|
אוהב אותך סלמן עמר
7 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 09:59:35
|
שלום,
אני מקווה שנזכה לראות תשובה הולמת להודעה של גמיש בפורום הפתוח. אני חושש שכתבות ישנות שנועדו להשחיר את שמו של האיש זה לא תשובה מספקת. גם הודעה מסתורית על גובה החובות זה לא מספיק. פי 3 מאיזה סכום? תנו לנו לעשות את החשבון בעצמנו. הרי נאספו תרומות במליונים. לא רואה שום סיבה הגיונית שהוא יכול לדבר מספרים ואתם לא. לחלקנו אין נאמנות שבטית בכל הקשור להפועל ירושלים, תוכיחו לנו שעשיתם הכל במסגרת היכולות של קטמון למען איחוד ואל תצפו שנסמוך עליכם בעיניים עצומות רק בגלל שאנחנו חברים ליציע. ואם לא ניתן להגיב לו מסיבה שאני לא הצלחתי להבין, אז תסבירו לנו למה בבקשה. |
מי שקופץ שונא בית"ר |
 |
|
Frida
51 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 10:11:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
לא יכול להיות שנשמע רק צד אחד של הסיפור. אם החובות זו לא הבעיה וראש העיר יעזור, ואם סאסי באמת ובתמים בדרך החוצה ואם באמת נושא הבחירות בעוד חודשיים לא קריטי ויכול לחכות לשנה הבאה ואם באמת שני הצדדים רוצים איחוד, אז מה באמת הפיל את המו"מ. שומעים היטב את הצד של גמיש ואף מילה מההנהלה שלנו. קיבלנו אמנם הצהרה , אבל היא לא מסבירה את הבעיה.
איתן פרי הגיב עשר תגובות לפניך. תקרא. ואם זה לא מספיק, יש, כאמור, פגישה ביום שישי שבה יינתנו כל הפרטים הנוספים הרלוונטיים. כמו שנאמר פה, ובצדק, הפורום הפתוח הוא לא המקום לחשוף פרטים חסויים ולנהל מלחמת גרסאות. |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 12:58:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
"לאחר יום עמוס אנחנו מודיעים גם כאן כי מאמצי האיחוד נכשלו. לאחר שבדקנו גילינו חובות גלויים הגדולים כמעט פי 3 ממה שאמרו לנו בהתחלה, ובנוסף חובות חדשים שלא היו גלויים והתחילו להצטבר לסכום משמעותי. במקביל לא הצלחנו לקבל את כל המסמכים החתומים שיאשרו כמה כסף אמור להיכנס מגופים ותורמים שונים, ולא קיבלנו התחייבויות חתומות לערוב לשאר החוב שאיננו ידוע. כניסה לאיחוד בתנאים מסתוריים כאלה, ותשלום חוב עצום שרק גדל בלי הבטחות חתומות לעזרה בנטל, היו יכולים להביא לקריסתו הכלכלית והריסתו של מועדון הפועל ירושלים המאוחד, ולכן לא הסכמנו לאיחוד בצורה הזאת. בנוסף, היה נראה לנו מוזר וקצת חשוד הנסיון לכפות עלינו בחירות מחודשות תוך חודשיים, שבוע אחרי שעשינו בחירות להנהלה ולתפקידים האחרים בהם השתתפו מאות חברי עמותה, ובמיוחד אחרי שאנחנו היינו שהצענו מקום בוועד המנהל לאוהד שיצטרף וייבחר אחרי האיחוד ושלא היה חלק מקטמון. אנחנו לא אנשי עסקים עשירים שיכולים לעשות הרפתקאות כלכליות, ואין לנו קשרים ענפים בעירייה או בהתאחדות שייפתרו לנו בעיות חמורות אם יצוצו. מה שיש לנו זה את הלב ואת האמת שלנו. אנחנו אנשים ישרים שלא מכסתחים ולא מבלפים אחד את השני, לא את האוהדים ולא את השחקנים. ככה למדנו בהפועל ירושלים, ואת זה אנחנו עושים בקטמון. יאללה הפועל" (איתן פרי, חבר הועד המנהל)
בתור אחד שאין לו מניה אני לא יכול לדעת את הדברים שנאמרים בפורום ובפגישות הסגורים. אשמח בכל זאת לשמוע את ההנהלה שלנו בהסבר על מדוע המו"מ פוצץ. אם אחרי התרומות שראש העיר גייס נשארו יותר מ5 מיליון שח של חובות אז זו בהחלט הרפתקאה מסוכנת. גמיש טוען שזה לא כך. אם זה קשור לבחירות בעוד חודשיים, גמיש טוען שהוא מוכן לותר על זה. אז מה זה כן ? כל אחד מאיתנו מגבש דיעה על מי צודק אבל אנחנו מקבלים מצד אחד סיפור שלם ומהצד השני כלום כך שאי אפשר לקבוע מי צודק. אני לא אגיד שצד אחד צודק רק בגלל שאני מכיר אותם וסומך עליהם, כל אחד מאיתנו יכול לעשות טעות בשיקול או להילחץ מקבלנים. |
 |
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 13:18:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
מוטי גמיש שלום, למה אין לך כובע? יש לך כובע? למה? חבל לך על הזמן לא יעזרו לך הסברים. הם לא רוצים וזהו. אל תשפיל את עצמך לענות לכל מיני אידיוטים. הקשר שלהם להפועל התרופף והם יעשו הכל כדי שלא יהיה.
"הם" זה אני. וכשהייתי צעיר קראתי את 1984 של ג'ורג' אורוול. ומשם הבנתי שלמילים יכולות להיות לעיתים משמעויות הפוכות. גם כאן המילה "איחוד" היא בעלת משמעות אורוולית. לא מתכוונים לאיחוד אלא לפרוק. פרוק הפועל קטמון והעברת חובות הקבלנים לאוהדיה. לא נראה לי מתאים. נבנה משהו יפהפה בשש השנים האחרונות ואני איני מוצא טעם לפרקו. בשביל מאה האוהדים שנשארו עם הקבלנים לשלם כל כך הרבה ולפרק מפעל כל כך יפה? לא בא בחשבון.אני מחכה לשובם אלינו בכליון עיניים ולדעתי עם מעט סבלנות זה עוד יקרה. יאללה הפועל! |
 |
|
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
|
|
|