משתמש |
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 23:45:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
מוטי גמיש שלום, למה אין לך כובע? יש לך כובע? למה? חבל לך על הזמן לא יעזרו לך הסברים. הם לא רוצים וזהו. אל תשפיל את עצמך לענות לכל מיני אידיוטים. הקשר שלהם להפועל התרופף והם יעשו הכל כדי שלא יהיה.
תגיד, עד המוות, מישהוא כאן כינה אותך אידיוט? אז למה אתה מכנה כך אותנו? קפוץ לרמי תמר ולגילת, אולי תאסוף שם קללות יותר יצירתיות כלפינו... |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 23:49:10
|
קלי אני מוצא את עצמי מסכים איתך פעם שנייה בתוך חודש. אבל נראה לי ששני הצדדים רוצים ובכל זאת זה לא קורה.
כנראה שיש צורך במגשר מוכשר במיוחד. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 23:52:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
קלי אני מוצא את עצמי מסכים איתך פעם שנייה בתוך חודש. אבל נראה לי ששני הצדדים רוצים ובכל זאת זה לא קורה.
כנראה שיש צורך במגשר מוכשר במיוחד.
תיזהר רבי מאיר-היה פעם רעיון לגישור :קראו לזה "היוזמה" חברה שהתיימרו להקדיש את זמנם ומרצם ולמצוא אנשים שייפצחו את הקיבעון,אח"כ התברר שזה חבורת נוכלים חתרניים נוסח חסמב"ה עם מוח זדוני במיוחד-עזוב את זה. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 23:58:19
|
שלום מוטי ולחברים. אני מדביק כאן מה שכתבתי עכשיו גם בדף הפייסבוק שלנו. חלק מהמידע שגילינו הוא חלק מבדיקת נאותות שעשינו, ומאוד לא מקובל לחשוף אותו ברבים. זה אמנם היה נותן לנו הרבה נקודות לספר בדיוק מה חסר איפה, אבל נעשה את זה מול החברים (ביום שישי), ולא נעבור על החוק ועל הנוהג המקובל.
"לאחר יום עמוס אנחנו מודיעים גם כאן כי מאמצי האיחוד נכשלו. לאחר שבדקנו גילינו חובות גלויים הגדולים כמעט פי 3 ממה שאמרו לנו בהתחלה, ובנוסף חובות חדשים שלא היו גלויים והתחילו להצטבר לסכום משמעותי. במקביל לא הצלחנו לקבל את כל המסמכים החתומים שיאשרו כמה כסף אמור להיכנס מגופים ותורמים שונים, ולא קיבלנו התחייבויות חתומות לערוב לשאר החוב שאיננו ידוע. כניסה לאיחוד בתנאים מסתוריים כאלה, ותשלום חוב עצום שרק גדל בלי הבטחות חתומות לעזרה בנטל, היו יכולים להביא לקריסתו הכלכלית והריסתו של מועדון הפועל ירושלים המאוחד, ולכן לא הסכמנו לאיחוד בצורה הזאת. בנוסף, היה נראה לנו מוזר וקצת חשוד הנסיון לכפות עלינו בחירות מחודשות תוך חודשיים, שבוע אחרי שעשינו בחירות להנהלה ולתפקידים האחרים בהם השתתפו מאות חברי עמותה, ובמיוחד אחרי שאנחנו היינו שהצענו מקום בוועד המנהל לאוהד שיצטרף וייבחר אחרי האיחוד ושלא היה חלק מקטמון. אנחנו לא אנשי עסקים עשירים שיכולים לעשות הרפתקאות כלכליות, ואין לנו קשרים ענפים בעירייה או בהתאחדות שייפתרו לנו בעיות חמורות אם יצוצו. מה שיש לנו זה את הלב ואת האמת שלנו. אנחנו אנשים ישרים שלא מכסתחים ולא מבלפים אחד את השני, לא את האוהדים ולא את השחקנים. ככה למדנו בהפועל ירושלים, ואת זה אנחנו עושים בקטמון. יאללה הפועל" (איתן פרי, חבר הועד המנהל)
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 00:07:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
מוטי שלום קודם כל מידע קטן בקשר לאוהדי קטמון,ישנם 3000 אוהדים בקטמון :1500 רואי חשבון+1500 עו"ד +אני, היחידי שלא מבין בתחומים הנ"ל.כמו כן ישנם 3000 שהיו במו"מ או קיבלו מידע יומיומי עליו +אני, היחידי שאין לי מושג . אז מה צפוי עכשין?מלחמת הגרסאות על מה שהיה.אתה תגיד חובות בסדר גודל סביר,קטמון תגיד עצומים שהיו קוברים אותנו.אתה תגיד היו מסמכים ברורים,קטמון תגיד רב הנסתר על הגלוי.אתה תגיד היה להם כיסוי מתורמים ומלווים ,קטמון תגיד לא קיבלנו התחייבויות מסודרות.אתה תגיד סאסי התחייב למה שמעל,קטמון תגיד לא היו דברים מעולם.אתה תגיד שדרשת דרישות סבירות לגבי מעמדך ומעמד נציגי הפועל י-ם .קטמון תגיד מופרזות ולא דמוקרטיות. ואח"כ?כל הצד של קטמון לא יפקפק ולו במילימטר על משהו שיכל להיעשות אחרת מצידם כי הם סומכים בעיניים עצומות על מי שהם מכירים ,ולך?לא יאמינו בשיט. ובצד של הפועל י-ם ?בדיוק הפוך,ייקנו בצמא כל מילה שלך כדברי אלוהים חיים וקטמון?כולם נוכלים ואינטרסנטים. אח"כ קצת השמצות הדדיות ויאללה לעונה הבאה ולא לשכוח -שנה הבאה הכל יהיה אחרת יהיה אמון ,התעלות ואיחוד אם רק יירצה ה'.
לי-כבר אין שמץ של מושג -אז המון תודה על המאמצים שעשית וביעסת לי את הצורה ברמות שלא תתוארנה אם יכולת לעשות יותר כדי לגרום לזה לקרות ולא עשית וכנ"ל לנציגי קטמון.
קלי בשרות אונדוף.....או אונרא....לא נראה לי שכזה מסובך אבל הכי טוב להתנדנד על איזה ענף ולהשקיף מלמעלה. |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 00:22:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
מוטי שלום קודם כל מידע קטן בקשר לאוהדי קטמון,ישנם 3000 אוהדים בקטמון :1500 רואי חשבון+1500 עו"ד +אני, היחידי שלא מבין בתחומים הנ"ל.כמו כן ישנם 3000 שהיו במו"מ או קיבלו מידע יומיומי עליו +אני, היחידי שאין לי מושג . אז מה צפוי עכשין?מלחמת הגרסאות על מה שהיה.אתה תגיד חובות בסדר גודל סביר,קטמון תגיד עצומים שהיו קוברים אותנו.אתה תגיד היו מסמכים ברורים,קטמון תגיד רב הנסתר על הגלוי.אתה תגיד היה להם כיסוי מתורמים ומלווים ,קטמון תגיד לא קיבלנו התחייבויות מסודרות.אתה תגיד סאסי התחייב למה שמעל,קטמון תגיד לא היו דברים מעולם.אתה תגיד שדרשת דרישות סבירות לגבי מעמדך ומעמד נציגי הפועל י-ם .קטמון תגיד מופרזות ולא דמוקרטיות. ואח"כ?כל הצד של קטמון לא יפקפק ולו במילימטר על משהו שיכל להיעשות אחרת מצידם כי הם סומכים בעיניים עצומות על מי שהם מכירים ,ולך?לא יאמינו בשיט. ובצד של הפועל י-ם ?בדיוק הפוך,ייקנו בצמא כל מילה שלך כדברי אלוהים חיים וקטמון?כולם נוכלים ואינטרסנטים. אח"כ קצת השמצות הדדיות ויאללה לעונה הבאה ולא לשכוח -שנה הבאה הכל יהיה אחרת יהיה אמון ,התעלות ואיחוד אם רק יירצה ה'.
לי-כבר אין שמץ של מושג -אז המון תודה על המאמצים שעשית וביעסת לי את הצורה ברמות שלא תתוארנה אם יכולת לעשות יותר כדי לגרום לזה לקרות ולא עשית וכנ"ל לנציגי קטמון.
קלי בשרות אונדוף.....או אונרא....לא נראה לי שכזה מסובך אבל הכי טוב להתנדנד על איזה ענף ולהשקיף מלמעלה.
בעסה,הייתי מדי שקוף-נכון? כזה אני ,מחפש את הדעה הקלה והולך עליה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 01:07:48
|
קלי, סליחה שאני נאלץ לקפד לך את הבלעדיות. יש לפחות עוד 1-2 שאני מכיר בקטמון שאינם עו"ד או רו"ח או מו"מ. אתה עושה מאיתנו קריקטורה לא מחמיאה, ולא בצדק. דווקא בגלל שרובנו המכריע הדיוטות בעניינים אלה, בחרנו לנו וועד שכן מבין. וועד מנהל נבחר, מתנדב, נקי כפיים ובר לבב. ומה שלא עבר את המסננת שלהם, לא הניח את דעתם, לא מקובל על עמותת קטמון. סה-טו. אני כן מסכים לגמרי איתך, שעדיף שנרד כולנו ביחד משאלת ה"מי אשם", שכל אחד יחשוב מה שבא לו, ונתמקד איש איש בקבוצתו ובהכנותיה לעונה הבאה. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 05:09:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
אף אחד מחברי העמותה לא קנה מנייה בשביל "כוח והשפעה"....נראה לי אתה מפספס פה את כל הרעיון.
לצערי כי רב, נראה לי שדווקא אתה קופיקו פספסת פה את כל הרעיון. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 05:27:51
|
נו מילא אני ,לפחות אני מרוויח על זה כסף אבל אתם איך אתם לא ישנים בשעות כאלו תחזרו למיטתכם ,אם היתי יכול עכשיו לישון אפילו למוטי גמיש לא היה סיכוי להוציא אותי ממיטה ,אבל החברה פה מחוברים לפורום כמו ארגנטינאי למטה כפרה עלכם נוחו קצת.......... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-23/05/2013 05:29:21 |
 |
|
bason
10 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 06:25:02
|
מי שחשב שינקה את הפועל מקבלנים, קיבל קבלן מהסוג הנורא ביותר. קבלן קולות. אדם שבהגדרתו חי על פרצות במערכת הדמוקרטית וסוחר בקולות\נשמות של בני אדם. מי שחשב להכניס איש כזה למערכת של קטמון הוא תמים ונאיבי. סוגיית הבחירות החדשות ותוספת פליטת הקולמוס :"סברתי שאחרי האיחוד ייקנו המון אנשים מניה ויצטרפו לעמותה, חשבתי שבמידה וידעו שיהיה להם כוח והשפעה יהיה מוטיבציה להמון אנשים לקנות מניות" התסריט הדמיוני של ציון ואיציק הוא רק קצה הקרחון. בואו נגיד שהייתה בנהולי קבוצה עם יותר חובות מאוהדים. הייתי מפעיל את כל קשרי הענפים במסדרונות השלטון בכדי לצמצם כמה שאפשר את החובות ואת המותר הייתי מגלגל לגוף חדש ונקי שנמצא מעבר לכביש. מנצל את רצון האוהדים באיחוד ואת אהבתם לקבוצת הבית. ואז עושה את מה שאני יודע הכי טוב. סוחר בקולות. במקום לשפוך מליונים על שיקום הקבוצה הייתי מסתפק ב 120 אלף שח. ומשתלט בדרך "דמוקרטית".על הקבוצה החדשה. זו לא אשמתי, זה מה שאני. אבל זה אני, לא שאני חושד חלילה במניעיו של מן דהוא.
"זה שאתה פראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך".
|
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 06:32:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בחירות תוך חודשיים ? מה זה פה ? מפקדי ארגזים ? האחים יונה וטפסי התפקדות ? יאללה בחיאת דינאק. מי שרוצה שיצטרף, אהלן וסהלן. על מה ולמה בחירות ? הרי אתה אמור לשבת בועד המנהל, ואיתך עוד אוהד , אז מה אתה כל כך ממהר לנסות ולהפיל את אלה שהיו איתך במו"מ ?
אינטואיציה בריאה של גור האריות |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 06:34:13
|
חברים - אין שום מקום להיגרר לרמה אישית. אני משוכנע ש 1. מוטי גמיש רצה איחוד 2. ההנהלה שלנו רצתה איחוד 3. מתוך אחריות כבדה לגורלנו ועתידנו ולנוכח החובות שהתגלו היא קיבלה בצער את ההחלטה הנכונה עכשו אנחנו בשלב של אחרי. השאלה היא את מי תאשים דעת הקהל (?). ואני משוכנע ש 1. ההנהלה שלנו מתוך הגינות וכבוד אינה מגלה פרטים על בדיקת הנאותות 2. הצד השני (שרצה כאמור באיחוד) מנצל את שתיקתנו היחסית כדי להכפיש ולזכות בנקודות בעניין הזה
זהו |
 |
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 06:46:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bason
מי שחשב שינקה את הפועל מקבלנים, קיבל קבלן מהסוג הנורא ביותר. קבלן קולות. אדם שבהגדרתו חי על פרצות במערכת הדמוקרטית וסוחר בקולות\נשמות של בני אדם. מי שחשב להכניס איש כזה למערכת של קטמון הוא תמים ונאיבי. סוגיית הבחירות החדשות ותוספת פליטת הקולמוס :"סברתי שאחרי האיחוד ייקנו המון אנשים מניה ויצטרפו לעמותה, חשבתי שבמידה וידעו שיהיה להם כוח והשפעה יהיה מוטיבציה להמון אנשים לקנות מניות" התסריט הדמיוני של ציון ואיציק הוא רק קצה הקרחון. בואו נגיד שהייתה בנהולי קבוצה עם יותר חובות מאוהדים. הייתי מפעיל את כל קשרי הענפים במסדרונות השלטון בכדי לצמצם כמה שאפשר את החובות ואת המותר הייתי מגלגל לגוף חדש ונקי שנמצא מעבר לכביש. מנצל את רצון האוהדים באיחוד ואת אהבתם לקבוצת הבית. ואז עושה את מה שאני יודע הכי טוב. סוחר בקולות. במקום לשפוך מליונים על שיקום הקבוצה הייתי מסתפק ב 120 אלף שח. ומשתלט בדרך "דמוקרטית".על הקבוצה החדשה. זו לא אשמתי, זה מה שאני. אבל זה אני, לא שאני חושד חלילה במניעיו של מן דהוא.
"זה שאתה פראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך".
תיאוריות קונספרציה זה נחמד אבל מי שהיה מצטרף לעמותה אלה אוהדי הפועל סאדר ירושלים ובהחלט אפשר לראות את התמריץ בבחירת אוהדים להנהלה שייצגו אותם לקנייה מסיבית של מניות. חבל להיגרר לשיח משמיץ ומתנשא מוטי גמיש בא לכאן עם נתונים, אפשר להתווכח איתם , להתקיף אותו ברמה האישית זה מכוער ומביש |
 |
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 07:27:16
|
לא בטוח שאני מבין מה מריץ אותך מר גמיש אחרי שקראתי מה שכתבת ומה שכתבו אליך http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/050/190.html כל הפוסל במומו פוסל וניסיתי להבין אבל נראה לי שיש כאן נסיון לעורר אי אמון שלנו במי שמיצג אותנו אצלי זה לא הצליח לך |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 07:33:08
|
לא יכול להיות שנשמע רק צד אחד של הסיפור. אם החובות זו לא הבעיה וראש העיר יעזור, ואם סאסי באמת ובתמים בדרך החוצה ואם באמת נושא הבחירות בעוד חודשיים לא קריטי ויכול לחכות לשנה הבאה ואם באמת שני הצדדים רוצים איחוד, אז מה באמת הפיל את המו"מ. שומעים היטב את הצד של גמיש ואף מילה מההנהלה שלנו. קיבלנו אמנם הצהרה , אבל היא לא מסבירה את הבעיה. |
 |
|
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
|
|
|