משתמש |
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 13:56:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
מוטי גמיש שלום, למה אין לך כובע? יש לך כובע? למה? חבל לך על הזמן לא יעזרו לך הסברים. הם לא רוצים וזהו. אל תשפיל את עצמך לענות לכל מיני אידיוטים. הקשר שלהם להפועל התרופף והם יעשו הכל כדי שלא יהיה.
"הם" זה אני. וכשהייתי צעיר קראתי את 1984 של ג'ורג' אורוול. ומשם הבנתי שלמילים יכולות להיות לעיתים משמעויות הפוכות. גם כאן המילה "איחוד" היא בעלת משמעות אורוולית. לא מתכוונים לאיחוד אלא לפרוק. פרוק הפועל קטמון והעברת חובות הקבלנים לאוהדיה. לא נראה לי מתאים. נבנה משהו יפהפה בשש השנים האחרונות ואני איני מוצא טעם לפרקו. בשביל מאה האוהדים שנשארו עם הקבלנים לשלם כל כך הרבה ולפרק מפעל כל כך יפה? לא בא בחשבון.אני מחכה לשובם אלינו בכליון עיניים ולדעתי עם מעט סבלנות זה עוד יקרה. יאללה הפועל!
אני באמת מתקשה להבין למה זה טוב עכשיו חלאס די! מספיק עם זה. הם 100 עם קבלנים אנחנו מכשילנים ומתנשאים. יאללה נקסט. הבנו. בואו נמשיך כל אחד לפי אמונתו ודרכו לבנות את הפועל ירושלים. דיון עניני סבבה, התנצחויות אין סופיות. מיותר, מזיק ומעייף. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 15:19:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
"לאחר יום עמוס אנחנו מודיעים גם כאן כי מאמצי האיחוד נכשלו. לאחר שבדקנו גילינו חובות גלויים הגדולים כמעט פי 3 ממה שאמרו לנו בהתחלה, ובנוסף חובות חדשים שלא היו גלויים והתחילו להצטבר לסכום משמעותי. במקביל לא הצלחנו לקבל את כל המסמכים החתומים שיאשרו כמה כסף אמור להיכנס מגופים ותורמים שונים, ולא קיבלנו התחייבויות חתומות לערוב לשאר החוב שאיננו ידוע. כניסה לאיחוד בתנאים מסתוריים כאלה, ותשלום חוב עצום שרק גדל בלי הבטחות חתומות לעזרה בנטל, היו יכולים להביא לקריסתו הכלכלית והריסתו של מועדון הפועל ירושלים המאוחד, ולכן לא הסכמנו לאיחוד בצורה הזאת. בנוסף, היה נראה לנו מוזר וקצת חשוד הנסיון לכפות עלינו בחירות מחודשות תוך חודשיים, שבוע אחרי שעשינו בחירות להנהלה ולתפקידים האחרים בהם השתתפו מאות חברי עמותה, ובמיוחד אחרי שאנחנו היינו שהצענו מקום בוועד המנהל לאוהד שיצטרף וייבחר אחרי האיחוד ושלא היה חלק מקטמון. אנחנו לא אנשי עסקים עשירים שיכולים לעשות הרפתקאות כלכליות, ואין לנו קשרים ענפים בעירייה או בהתאחדות שייפתרו לנו בעיות חמורות אם יצוצו. מה שיש לנו זה את הלב ואת האמת שלנו. אנחנו אנשים ישרים שלא מכסתחים ולא מבלפים אחד את השני, לא את האוהדים ולא את השחקנים. ככה למדנו בהפועל ירושלים, ואת זה אנחנו עושים בקטמון. יאללה הפועל" (איתן פרי, חבר הועד המנהל)
בתור אחד שאין לו מניה אני לא יכול לדעת את הדברים שנאמרים בפורום ובפגישות הסגורים. אשמח בכל זאת לשמוע את ההנהלה שלנו בהסבר על מדוע המו"מ פוצץ. אם אחרי התרומות שראש העיר גייס נשארו יותר מ5 מיליון שח של חובות אז זו בהחלט הרפתקאה מסוכנת. גמיש טוען שזה לא כך. אם זה קשור לבחירות בעוד חודשיים, גמיש טוען שהוא מוכן לותר על זה. אז מה זה כן ? כל אחד מאיתנו מגבש דיעה על מי צודק אבל אנחנו מקבלים מצד אחד סיפור שלם ומהצד השני כלום כך שאי אפשר לקבוע מי צודק. אני לא אגיד שצד אחד צודק רק בגלל שאני מכיר אותם וסומך עליהם, כל אחד מאיתנו יכול לעשות טעות בשיקול או להילחץ מקבלנים.
כמה אנשים כאן ניסו להסביר לך כבר כי ניתנו תשובות מההנהלה - הן מופיעות בפורום הפתוח (בשרשור הזה) ובעמוד הפייסבוק.
שנית, לא אתייחס ישירות לדבריו של מר גמיש ולעובדה שבחר לפנות ישירות אלינו למרות שיש לנו הנהלה שנבחרה בצורה דמוקרטית. אין לי הכרות אישית עם אוהדי קבוצתו של גמיש (שכל אחד מכנה בצורה אחרת ולכן איני יודע כבר כיצד יש לקרוא לה) ואיני מתיימר לדעת כיצד הם היו מגיבים במקרה היפותטי שבו עמרי או ירון היו כותבים להם ישירות בפורום שלהם.
מה שכן אני יודע ועל כך רק גדלה גאוותי להיות חלק ממשפחת הפועל קטמון ירושלים, זו הדרך בה הגיבו החברים כאן למר גמיש על פנייתו למרות חוסר האמון, איבה או כל רגש אחר שחשים כלפיו. |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 23/05/2013 : 15:59:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום החזה
לא בטוח שאני מבין מה מריץ אותך מר גמיש אחרי שקראתי מה שכתבת ומה שכתבו אליך http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/050/190.html כל הפוסל במומו פוסל וניסיתי להבין אבל נראה לי שיש כאן נסיון לעורר אי אמון שלנו במי שמיצג אותנו אצלי זה לא הצליח לך
וואו,כתבה מפחידה מאוד,מזכירה לי דברים שחשבתי ששכחתי,יבורכו חברי ועד המשא והמתן שהיו זהירים נראה שמר גמיש לא רצה שנדע את כל הדברים האלה ואני שמח על הקישור הזה |
חרובי טל |
 |
|
פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון  |
|
|
|