פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:28:53  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוטי גמיש

לגבי הבחירות:
סברתי שאחרי האיחוד ייקנו המון אנשים מניה ויצטרפו לעמותה, חשבתי שבמידה וידעו שיהיה להם כוח והשפעה יהיה מוטיבציה להמון אנשים לקנות מניות, תאמינו לי שעל דרישה זאת לא הייתי מפיל את האיחוד, אם היו באים ואומרים לא מתאים לנו כמו שאמרו על הרבה דברים אחרים שלא מתאים אז גם פה הייתי מתפשר כמו בשאר הנושאים! על זה לא מפילים איחוד!
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מוטי, אתה לא עונה לגבי הדרישה לבחירות בעוד חודשיים...
מאיפה זה בא? וולמה
וכן תודה על מאמציך הכנים ומקווה שבעתיד ימצא מתווה לאיחוד אמיתי

אף אחד מחברי העמותה לא קנה מנייה בשביל "כוח והשפעה"....נראה לי אתה מפספס פה את כל הרעיון.
עבור לתחילת הדף

מוטי גמיש מוטי גמיש מנותק

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:29:00  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסביר הנושא החובות:
להפועל ירושלים יש תביעות פתוחות בסכום של 650 אלף שח..
החשיפה המקסמלית בתביעות אלו הם 350 אלף ש"ח.. ידוע לכולם שאדם שרוצה לדרוש שקל תובע 10... אז הוועד המנהל כלל ברשימת החובות את סך התביעות הכולל.. ישנם עוד כמה דוגמאות כאלה.. לכן הוחלט לאמץ את רשימת החובות המקסימלים ולפעול לפי זה
ציטוט:
נשלח במקור על ידי למהאיןאיחוד

ציטוט:

לגבי החובות:
במידה והיו מקבלים את טענתי לא היה נדרש לגייס כספיים מכיוון שהועד המנהל לא קיבל את גרסתי לחובות גייס ראש העיר תרומה כזאת ולכן ועד המנהל הסכים לשוב למשא ומתן והסתפק בתרומה מול החובות שהם גילו.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מר גמיש. אני שמח שעל פי השקפתך חובות הפועל סאד"ר ירושלים נמוכים מהערכת הועד המנהל של קבוצתנו. הדבר וודאי יסייע בידיך לעמוד בתשלום החוב במלואו בשנים הקרובות. הדבר חשוב שכן אנו חיים עם משבר בתקציב המדינה, כך שגם מס הכנסה וגם הביטוח הלאומי ישמחו לגבות חובות בגין מסים והפרשות שלא שולמו במועדם.
נ"ב. במקרה ולא תוכל לעמוד בתשלום החוב פתוחות בפניך האפשרויות שהחוק מותיר במקרים אלה, זאת אם הנושים לא ימצאו לנכון להתחיל בהליכי פירוק. במקרה אחרון זה, נדמה לי שהפועל קטמון ירושלים תהיה מוכנה לסייע בהשלמת ההליך במהירות.
תודה.

מה זה טענתי. זה לא דיון זה עובדות. או שיש חוב או שאין. אם הם גילו חוב אז הוא קיים או לא?

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:32:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עניין אחר:

בשבת הופיעו כתבות על כך שהאיחוד כבר סופי. הופיעו בהם תגובות מטעם הפועל ירושלים. זה נראה לי כמו ניסיון לנהל משא ומתן בהמצאות התקשורת בעוד הדברים היו בפועל רחוקים למהיות סגורים.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:35:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אסביר הנושא החובות:
החשיפה המקסמלית בתביעות אלו הם 350 אלף ש"ח.. ידוע לכולם שאדם שרוצה לדרוש שקל תובע 10... אז הוועד המנהל כלל ברשימת החובות את סך התביעות הכולל.. ישנם עוד כמה דוגמאות כאלה.. לכן הוחלט לאמץ את רשימת החובות המקסימלים ולפעול לפי זה
ציטוט:

ציטוט:

לגבי החובות:
במידה והיו מקבלים את טענתי לא היה נדרש לגייס כספיים מכיוון שהועד המנהל לא קיבל את גרסתי לחובות גייס ראש העיר תרומה כזאת ולכן ועד המנהל הסכים לשוב למשא ומתן והסתפק בתרומה מול החובות שהם גילו.
ציטוט:

מר גמיש. אני שמח שעל פי השקפתך חובות הפועל סאד"ר ירושלים נמוכים מהערכת הועד המנהל של קבוצתנו. הדבר וודאי יסייע בידיך לעמוד בתשלום החוב במלואו בשנים הקרובות. הדבר חשוב שכן אנו חיים עם משבר בתקציב המדינה, כך שגם מס הכנסה וגם הביטוח הלאומי ישמחו לגבות חובות בגין מסים והפרשות שלא שולמו במועדם.
נ"ב. במקרה ולא תוכל לעמוד בתשלום החוב פתוחות בפניך האפשרויות שהחוק מותיר במקרים אלה, זאת אם הנושים לא ימצאו לנכון להתחיל בהליכי פירוק. במקרה אחרון זה, נדמה לי שהפועל קטמון ירושלים תהיה מוכנה לסייע בהשלמת ההליך במהירות.
תודה.

מה זה טענתי. זה לא דיון זה עובדות. או שיש חוב או שאין. אם הם גילו חוב אז הוא קיים או לא?

תשמעו אני כנראה בן אדם תמים ,חשבתי שחוב מבוסס על חוזה/הצעת מחיר מוסכמת וקבועה על הצדדים...מסתבר שיכלתי לא לשלם לעירייה מים וארנונה את הגינה והמטבח לסגור בעשירית מחיר ואת קולקציית תחתוני הספורט שלי להשיג ברבע מחיר.

ככה העולם באמת מתנהל? נלך למשפט עם כל הספקים ונקווה שנוציא להם את המיץ?

והשאלה הכי חשובה ,סאסי חתם על מסמך העברת בעלות?
עבור לתחילת הדף

למהאיןאיחוד למהאיןאיחוד מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:37:40  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אסביר הנושא החובות:
ציטוט:

ציטוט:

לגבי החובות:
ציטוט:

תודה.

אוקיי. נניח. אז זה מסביר פער של 300 אלף. איפה עוד 2.5 מליון?

חוץ מהתביעות הפתוחות מה סך התביעות שעוד לא נפתחו אבל ידוע שחייבים שם כסף? ספקים\מוסדיים\שחקני עבר וכו'?
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:44:08  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, אני מכבד את פנייתו הישירה של מר מוטי גמיש, ורק מבקש ממנו שיבין את המנטליות כאן בקטמון. אנחנו לא עוסקים בחתרנות, לא מכפישים איש את רעהו. הייתי חבר בכמה מפלגות וארגונים, וזו לי הפעם הראשונה שאני תומך בכל לב ולאורך כל שש השנים האחרונות בהנהלה. בעטנו בממסדים למיניהם כי אנחנו אוהבים שקיפות, אמון הדדי וסולדים מספינים. לכן המנהלים הצעירים ואורי "המבוגר האחראי" מקובלים עלינו ואנחנו מאמינים להם ובהם. זה בעצם כל מה שיש לנו, באגודה היפה והיקרה שלנו. יש לנו קהילה, ואוהדים שמשתכרים אל צרור נקוב ובכל זאת משלמים ממיטב כספם לקיים את האגודה. גם אם רצינו אין לאף אחד מאיתנו כספים כדי לכסות את החובות של מר סאסי.
לכן הכתובת לכל דיאלוג רציני היא בינך לבין ההנהלה, בלי הלחצים הפוליטיים והאיומים המוסווים מהעירייה.
לפי התרשמותי אתה איש יעיל ויש לך כוונות טובות. אבל דרך ההתנהלות הפוליטית איננה מתאימה לחבורת האידיאליסטים שהתלקטו אל הדגל האדום שלנו. אני מקווה בכנות שהוא יהיה גם שלך ושל כל האדומים בעיר בקרוב מאוד. חיים ברעם
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:48:28  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה רעיון פרנואידי שעלה במוחי כשקראתי שגמיש ביקש בחירות חדשות תוך חודשיים. אני מראש אומר שאני לא מייחס את הרעיון ההיפותטי הזה לגמיש אלא רק לדמיוני הפרוע, אז אין טעם להכחיש או לתבוע.
הנה הרעיון -
בדמיוני בתום המשא ומתן מתגלה שלהפועל חובות מזעריים וסאסי מתחייב לכסות כל חוב שייצוץ בעתיד (דמיון פרוע, אבל נלך עם זה). ההסכם נחתם, האיחוד מתבצע, והבחירות מתקרבות.
לפני הבחירות מגיע גל גדול של מצטרפים חדשים לעמותת קטמון. נניח 500 איש שמעשירים את קופת המועדון ב 500,000 שקל לשמחת כולנו. מסתבר שמר גמיש שלכאורה יודע דבר או שניים על מפקדים וארגזים עשה עבודה מעולה.
תוצאות הבחירות מפתיעות את כולם כשלוועד המנהל נבחרים ברוב מוחלט 3 אלמונים שאך זה התפקדו. מאותו הרגע השליטה של גמיש בקבוצה הוא אבסולוטי וחברי העמותה המקוריים נותרים במיעוט וחוסר יכולת למנוע שינויים בתקנון שיתמכו ע"י הרוב האוטומטי.

כאמור, אני לא מייחס לגמיש כוונות כאלה. באמת. זאת רק פרנויה שתקפה אותי ברגע של חולשת דעת.
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:51:08  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי שלום,

קודם כל אני חייב לומר שאני מאוד מעריך את כל העבודה הקשה שעשיתי בחודשים האחרונים כדי לעשות סדר בבלגאן של סאסי וכדי להפחית את החובות שלו.

ולעניינו, אני אשמח לקבל, בהתאם למה שאתה אומר כאן, את המסמכים הבאים, אתה יכול להעביר לי אותם במייל או להציג אותם כאן:

1. אישורים רשמיים מנושים כמו עיריית ירושלים, הגיחון, חברת חשמל, מס הכנסה, ביטוח לאומי, חברות ביטוח וכו' על יתרות חוב עדכניות.
2. אישורים רשמיים של ההתאחדות לכדורגל על הקצבות שנמשכו העונה, הן על חשבון העונה הזו והן על חשבון העונה הבאה ואת יתרת ההקצבות לשנה הבאה (אנחנו פשוט מכירים היטב את הפעלולים ההקצבתיים של ויקטור מול ההקצבות).
3. אישור חתום על ידי מר סאסי כי הוא נוטל על עצמו את כל החובות אשר לא היו ידועים בעת החתימה על ההסכם.

אני בטוח שכשהמסמכים האלה יגיעו לידי האנשים התומכים באיחוד אצלנו, הם יוודאו שהועד המנהל שלנו ייקח אותם ברצינות ויפעלו מיידית כדי לקדם את המגעים שוב.

תודה רבה,
עידו
ido999@hotmail.com
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:00:32  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי גמיש שלום, למה אין לך כובע? יש לך כובע? למה? חבל לך על הזמן לא יעזרו לך הסברים. הם לא רוצים וזהו. אל תשפיל את עצמך לענות לכל מיני אידיוטים. הקשר שלהם להפועל התרופף והם יעשו הכל כדי שלא יהיה.
עבור לתחילת הדף

Frida Frida מנותק

51 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:02:23  הצג פרופיל שלח ל- Frida הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

מוטי שלום,
מעריכים את מאמציך לטובת האיחוד.
אנא התנהל מול נציגינו בועד המנהל - הם קיבלו את המנדט והאמון המלא מאיתנו.

עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:06:14  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

יאללה, הנהלה יקרה, תענו בבקשה למוטי...לכל מי שלא היה בסוד המו"מ אין באמת את המידע לאשר או לסתור את דבריו.

מסכים עם דבריך. לענות למוטי...
עבור לתחילת הדף

למהאיןאיחוד למהאיןאיחוד מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:08:24  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

מוטי גמיש שלום, למה אין לך כובע? יש לך כובע? למה? חבל לך על הזמן לא יעזרו לך הסברים. הם לא רוצים וזהו. אל תשפיל את עצמך לענות לכל מיני אידיוטים. הקשר שלהם להפועל התרופף והם יעשו הכל כדי שלא יהיה.

רן, לא יודע למה אתה לא רוצה איחוד. אבל אני כן. וככה גם עוד רבים וטובים. הרוב בקטמון מתים שהוא כבר יהיה. לא בגלל שלא יכולים להסתדר לבד. אלא בגלל שמתגעגעים אליכם. אפילו כשאתם שרים קטמון זונה.

אם היה איחוד עם כאלה חובות כולנו היינו נשאירם עם המכנסיים למטה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:21:03  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שאני לא מבין הוא למה אתה מצפה מאיתנו. הועד המנהל קיבל מנדט להחליט אם להביא את נושא האיחוד להחלטה והגיע למסקנה שאין הצדקה לכך. הוסבר לך שאנו סומכים עליהם. האמת שאני במקומך הייתי מקדיש את הזמן להסבר למשפחת סאסי על העובדה המשמחת שהם ישלמו 5 מיליון שקל חובות ולא 6.5 מיליון כטענת ירון ומרכוס. מר סאסי ישמח למשמע אוזניו ויספר לך על צחי רביב ועל בזיז.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:42:11  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

בשביל לכסות את החובות אנחנו טובים בעינייך אבל כשאנחנו מבקשים פרטים על החובות אנחנו "כל מני אידיוטים"?
דרך אגב, אתה תשתתף איתנו בכיסוי החובות?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  23:43:13  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי שלום
קודם כל מידע קטן בקשר לאוהדי קטמון,ישנם 3000 אוהדים בקטמון :1500 רואי חשבון+1500 עו"ד +אני, היחידי שלא מבין בתחומים הנ"ל.כמו כן ישנם 3000 שהיו במו"מ או קיבלו מידע יומיומי עליו +אני, היחידי שאין לי מושג .
אז מה צפוי עכשין?מלחמת הגרסאות על מה שהיה.אתה תגיד חובות בסדר גודל סביר,קטמון תגיד עצומים שהיו קוברים אותנו.אתה תגיד היו מסמכים ברורים,קטמון תגיד רב הנסתר על הגלוי.אתה תגיד היה להם כיסוי מתורמים ומלווים ,קטמון תגיד לא קיבלנו התחייבויות מסודרות.אתה תגיד סאסי התחייב למה שמעל,קטמון תגיד לא היו דברים מעולם.אתה תגיד שדרשת דרישות סבירות לגבי מעמדך ומעמד נציגי הפועל י-ם .קטמון תגיד מופרזות ולא דמוקרטיות.
ואח"כ?כל הצד של קטמון לא יפקפק ולו במילימטר על משהו שיכל להיעשות אחרת מצידם כי הם סומכים בעיניים עצומות על מי שהם מכירים ,ולך?לא יאמינו בשיט.
ובצד של הפועל י-ם ?בדיוק הפוך,ייקנו בצמא כל מילה שלך כדברי אלוהים חיים וקטמון?כולם נוכלים ואינטרסנטים.
אח"כ קצת השמצות הדדיות ויאללה לעונה הבאה ולא לשכוח -שנה הבאה הכל יהיה אחרת יהיה אמון ,התעלות ואיחוד אם רק יירצה ה'.

לי-כבר אין שמץ של מושג -אז המון תודה על המאמצים שעשית וביעסת לי את הצורה ברמות שלא תתוארנה אם יכולת לעשות יותר כדי לגרום לזה לקרות ולא עשית וכנ"ל לנציגי קטמון.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07