פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 6

מוטי גמיש מוטי גמיש מנותק

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:08:21  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

שלום מוטי,
ראשית, תודה שאתה כותב פה, זה לגמרי לא מובן מאליו. שנית, כמו שאמרו כאן לפני, מי שקורא בין השורות מבין שאתה לא בעלי הקבוצה עדיין, ושעמדנו להיכנס למיטה החולה והמצורעת של סאסי עם חובות שלא נוכל לעמוד בהם ועם אפס בטוחות לעתיד.
חברים יקרים
אני לא בעל ממון וגם לא איש עסקים עשיר.. אני אוהד הפועל ירושלים כמו כל אחד ממכם.. והחלטתי להרים את הכפפה ולנסות לעשות את האיחוד ולהצליח במקום שאחרים נכשלו...
יוסי סאסי עשה איתי הסכם ניהול ואופציה לקניה.. ברגע שהבנתי שהאיחוד מתקרב החלטתי לממש את אופציית הקניה ולשם כך הגעתי להתאחדות..
בהתאחדות הבהירו לנו שיאשרו מהלך של העברת הקבוצה מסאסי רק במידה שבנוסף להסכם שלי עם יוסי יהיה גם הסכם של האיחוד..
חברים יקרים יוסי סאסי הפקיד בידיו של ראש העיר ושלי ייפוי כוח בלתי חוזר להעברת הקבוצה ממנו ובנוסף אחרי בקשה של קטמון הסכים לתת ערבות ושיפוי לחובות מעבר למה שאנחנו ראינו וגילנו ביחד.

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

גולה נעמן גולה נעמן מנותק

13 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:08:23  הצג פרופיל שלח ל- גולה נעמן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוטי גמיש

שלום לכולם
שמי מוטי גמיש ורובכם מכירים אותי כיו"ר הפועל ירושלים.
אני כותב לכם מכיוון שאת הצד השני לא שמעתם..
אני מודע לעניין שיש בניכם אוהדים שרוצים איחוד ויש אוהדים שפחות... אבל חשוב לי שתשמעו את הדברים גם ממני.
ביום 8.11.12 נחתם הסכם ביני לבין יוסי סאסי לשלוש שנים. בהסכם ישנה אופציה לרכישה שהוכנסה על ידי, וזאת בשביל לקדם את האיחוד המיוחל. מיום כניסתי להפועל ירושלים ועד היום הזה אני פועל ללא הפסקה לקדם את עניין האיחוד.
קיימתי עשרות פגישות עם מרכוס גרשקוביץ וירון דוויק מהוועד המנהל במטרה לקדם את האיחוד שרובנו מייחלים לו. במקביל פעלתי והתנהלתי מול גופים ומוסדות שמועדון הפועל ירושלים חייב להם כסף. הורדתי חובות באופן משמעותי, הגעתי להסדרים מול מוסדות, תוך כדי שניהלתי את הקבוצה וגייסתי לה משאבים. שיפצתי את המועדון והפכתי אותו למועדון שכיף להיות בו. להגיד לכם שהכול ורוד? לא, אבל הפועל ירושלים מתקדמת משמעותית.
בפגישות שלי עם חברי הוועד המנהל ניסיתי להבין מהם הקווים האדומים ומה רצון האוהדים לאיחוד. הבנתי שלפני הכל, המכשול הגדול הוא עניין החובות.
לא אספר על כל התהליך ועל הדרך שעברנו עד לייצוב חובות הקבוצה. אבל לאחר שהבנתי את רף החובות שקבוצת האוהדים מוכנה לקחת על עצמה בשביל שיהיה איחוד, התחלתי לפעול יחד עם הוועד המנהל בבחינת המסמכים הרלוונטיים.
חברי הוועד המנהל והמנכ"ל אורי שרצקי, יחד עם רואה החשבון אהוד סמוראי, קיימו עשרות פגישות עם רואה החשבון שלנו, וקיבלו לידיהם את כל המסמכים שרק ביקשו. לאחר בדיקה מעמיקה הם טענו במייל שנשלח אליי על ידם וגם על ידי רואה החשבון של קטמון שחובות הקבוצה עומדים על 5.4 מיליון שקל. אני טענתי בכל תוקף שחובות הקבוצה לא עוברים את רף ה-4 מיליון. עדיין, חברי הוועד המנהל לא השתכנעו ולטענתם המספר הסופי של החובות הוא 5.2 מיליון.
ואז הגיע הפיתרון לעניין הכספי מראש העיר. הוא גייס לקבוצה המאוחדת תרומה משמעותית וגבוהה מאוד, כמיליון דולר!!! שחצי ממנה מענק וחצי הלוואה ל-7 שנים. מלבד זה יש תרומה של חצי מיליון שקל מהקרן לידידות בכפוף לאיחוד. וכחצי מיליון שקל מאיש העסקים יוסי ליפקין, גם כאן בכפוף לאיחוד. בנוסף עיריית ירושלים הודיעה שהיא תעמיד הקצבה שנתית על סך 410 אלף שקל לקבוצה מאוחדת (נוער ובוגרים). כספים אלה הורידו את כל החששות לאיחוד.
לאחר שחברי הוועד המנהל הודיעו שהם מרוצים, ואחרי שהושגו סכומים והתחייבויות כספיות, קיבלתי מסמך עקרונות שרובו לא היה מקובל עליי. היו בו דרישות חדשות שלא הוצגו לי בתחילת השיחות. למרות זאת, הבנתי שבשביל שיהיה איחוד אהיה חייב להתפשר, וכך עשיתי. ויתרתי על תפקיד היו"ר, על דרישתי להיות 3 שנים בוועד המנהל ועל מספר דרישות אחרות שהיו לי כתנאי לאיחוד.
למעשה נתתי לוועד המנהל את כל מה שביקש, הסכמתי לכל דרך ומתווה. הדבר היחיד שביקשתי הוא שלאחר שייקנו כל האוהדים מניות בקבוצה המאוחדת תתבצע בתוך חודשיים הצבעה בקרב בעלי המניות לבחור את הועד המנהל המאוחד.

יש לי התכתבויות לגבי כל הדרישות של הוועד המנהל שלכולן נעניתי בחיוב. אני מוכן להציג לכל אחד מכם את המסמכים ולהסביר שעשיתי הכול למען האיחוד, וכי ההחלטה של הוועד המנהל היא החלטה שגויה ומפתיעה מאוד מפני שכל מה שהם ביקשו הם קיבלו.
הצטערתי לשמוע על החלטה של הוועד המנהל שדחה את האיחוד.
אשמח לדבר עם כולכם.
המייל שלי: motigamish@walla.co.i

בחירות תוך חודשיים ? מה זה פה ? מפקדי ארגזים ? האחים יונה וטפסי התפקדות ? יאללה בחיאת דינאק. מי שרוצה שיצטרף, אהלן וסהלן. על מה ולמה בחירות ? הרי אתה אמור לשבת בועד המנהל, ואיתך עוד אוהד , אז מה אתה כל כך ממהר לנסות ולהפיל את אלה שהיו איתך במו"מ ?

http://www.youtube.com/watch?v=9mmF8zOlh_g
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:09:50  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר גמיש. אני שמח שעל פי השקפתך חובות הפועל סאד"ר ירושלים נמוכים מהערכת הועד המנהל של קבוצתנו. הדבר וודאי יסייע בידיך לעמוד בתשלום החוב במלואו בשנים הקרובות. הדבר חשוב שכן אנו חיים עם משבר בתקציב המדינה, כך שגם מס הכנסה וגם הביטוח הלאומי ישמחו לגבות חובות בגין מסים והפרשות שלא שולמו במועדם.

תודה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-22/05/2013 22:13:09
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:10:15  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהלן מוטי ,
אז אם כ"כ טוב,הכול היה פתוח,נהיר,מסמכים ברורים ,היה רצון עז להתאחד(מניח שתסכים עם הנחת היסוד הזאת) ,אז למה כ"כ רע עכשיו? מה התפקשש לדעתך?
והערת אגב לחנתול, בעניין חוב הארנונה.העיריה לא צריכה את משרד הפנים על מנת לבטל טעות בספרים שלה.

עבור לתחילת הדף

נעם"ש נעם"ש מנותק

163 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:10:50  הצג פרופיל שלח ל- נעם"ש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מוכרח לציין שאם זה טרול אז הוא אחד המוצלחים שבהם.
אתם לא חושבים שג'ון מדלולה הוא באמת הזר האלמותי מן העבר, נכון?
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:11:07  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר גמיש ערב טוב,

כולנו אוהדי הפועל ירושלים, ורוצים לראות קבוצה אדומה חזקה שחוזרת למקומה הטבעי בליגה הראשונה. נראה שאתה משקיע מאמצים רבים בהוצאת הפועל סאדר ירושלים מהבוץ, ואהיה הראשון שאשמח בהצלחתך, אולם לצד הרגשות אסור לנו להשתעבד לאשליות.
איחוד בתנאים הנוכחיים עלול, מבחינתנו, למוטט מפעל בו השקענו משאבים רבים. כל עוד איננו בטוחים שהאיחוד יקדם אותנו ולא יטביע אותנו, חובתנו להמשיך ולבנות את קבוצתנו, על מנת שתהיה קבוצה אדומה וחזקה, כיאה לבירה. דרך זו היא דרך ארוכה וקשה, אולם הוכחנו כבר אורך רוח.
באשר אליך - אתה מוזמן להצטרף אלינו לעמותה. נשמח אם תתרום מכישוריך להמשך התקדמותנו, ונשמח לראות אותך גם סתם כחבר, בשר מבשרנו ביציע המערבי. אם תמשיך בדרך בה בחרת, ואכן תצליח להוציא את הפועל מהבוץ בו היא תקועה שנים רבות, האיחוד בו יבוא, ויהיה טוב יותר מאיחוד מפחיד שהיה יכול להתרחש עכשיו. בטוחני שמי שמוכן לתרום עכשיו לאיחוד, יתרום בשמחה כאשר יעמדו מולו שני מועדונים חזקים ובריאים יותר.
ולקראת המשא ומתן לאיחוד הבא עלינו לטובה: לימדו אותי שכשיש ספינים, רעש וצלצולים חסרה העשייה. ישיבה שקטה עם נציגינו ובדיקה מדוקדקת של ההיבטים הכלכליים והמשפטיים היא הדרך שתביא אותנו לאיחוד המיוחל, ולא פיזור הודעות וטענות לעיתונות.

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:11:17  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

שלום לכולם
שמי מוטי גמיש ורובכם מכירים אותי כיו"ר הפועל ירושלים.
אני כותב לכם מכיוון שאת הצד השני לא שמעתם..
אני מודע לעניין שיש בניכם אוהדים שרוצים איחוד ויש אוהדים שפחות... אבל חשוב לי שתשמעו את הדברים גם ממני.
ביום 8.11.12 נחתם הסכם ביני לבין יוסי סאסי לשלוש שנים. בהסכם ישנה אופציה לרכישה שהוכנסה על ידי, וזאת בשביל לקדם את האיחוד המיוחל. מיום כניסתי להפועל ירושלים ועד היום הזה אני פועל ללא הפסקה לקדם את עניין האיחוד.
קיימתי עשרות פגישות עם מרכוס גרשקוביץ וירון דוויק מהוועד המנהל במטרה לקדם את האיחוד שרובנו מייחלים לו. במקביל פעלתי והתנהלתי מול גופים ומוסדות שמועדון הפועל ירושלים חייב להם כסף. הורדתי חובות באופן משמעותי, הגעתי להסדרים מול מוסדות, תוך כדי שניהלתי את הקבוצה וגייסתי לה משאבים. שיפצתי את המועדון והפכתי אותו למועדון שכיף להיות בו. להגיד לכם שהכול ורוד? לא, אבל הפועל ירושלים מתקדמת משמעותית.
בפגישות שלי עם חברי הוועד המנהל ניסיתי להבין מהם הקווים האדומים ומה רצון האוהדים לאיחוד. הבנתי שלפני הכל, המכשול הגדול הוא עניין החובות.
לא אספר על כל התהליך ועל הדרך שעברנו עד לייצוב חובות הקבוצה. אבל לאחר שהבנתי את רף החובות שקבוצת האוהדים מוכנה לקחת על עצמה בשביל שיהיה איחוד, התחלתי לפעול יחד עם הוועד המנהל בבחינת המסמכים הרלוונטיים.
חברי הוועד המנהל והמנכ"ל אורי שרצקי, יחד עם רואה החשבון אהוד סמוראי, קיימו עשרות פגישות עם רואה החשבון שלנו, וקיבלו לידיהם את כל המסמכים שרק ביקשו. לאחר בדיקה מעמיקה הם טענו במייל שנשלח אליי על ידם וגם על ידי רואה החשבון של קטמון שחובות הקבוצה עומדים על 5.4 מיליון שקל. אני טענתי בכל תוקף שחובות הקבוצה לא עוברים את רף ה-4 מיליון. עדיין, חברי הוועד המנהל לא השתכנעו ולטענתם המספר הסופי של החובות הוא 5.2 מיליון.
ואז הגיע הפיתרון לעניין הכספי מראש העיר. הוא גייס לקבוצה המאוחדת תרומה משמעותית וגבוהה מאוד, כמיליון דולר!!! שחצי ממנה מענק וחצי הלוואה ל-7 שנים. מלבד זה יש תרומה של חצי מיליון שקל מהקרן לידידות בכפוף לאיחוד. וכחצי מיליון שקל מאיש העסקים יוסי ליפקין, גם כאן בכפוף לאיחוד. בנוסף עיריית ירושלים הודיעה שהיא תעמיד הקצבה שנתית על סך 410 אלף שקל לקבוצה מאוחדת (נוער ובוגרים). כספים אלה הורידו את כל החששות לאיחוד.
לאחר שחברי הוועד המנהל הודיעו שהם מרוצים, ואחרי שהושגו סכומים והתחייבויות כספיות, קיבלתי מסמך עקרונות שרובו לא היה מקובל עליי. היו בו דרישות חדשות שלא הוצגו לי בתחילת השיחות. למרות זאת, הבנתי שבשביל שיהיה איחוד אהיה חייב להתפשר, וכך עשיתי. ויתרתי על תפקיד היו"ר, על דרישתי להיות 3 שנים בוועד המנהל ועל מספר דרישות אחרות שהיו לי כתנאי לאיחוד.
למעשה נתתי לוועד המנהל את כל מה שביקש, הסכמתי לכל דרך ומתווה. הדבר היחיד שביקשתי הוא שלאחר שייקנו כל האוהדים מניות בקבוצה המאוחדת תתבצע בתוך חודשיים הצבעה בקרב בעלי המניות לבחור את הועד המנהל המאוחד.

יש לי התכתבויות לגבי כל הדרישות של הוועד המנהל שלכולן נעניתי בחיוב. אני מוכן להציג לכל אחד מכם את המסמכים ולהסביר שעשיתי הכול למען האיחוד, וכי ההחלטה של הוועד המנהל היא החלטה שגויה ומפתיעה מאוד מפני שכל מה שהם ביקשו הם קיבלו.
הצטערתי לשמוע על החלטה של הוועד המנהל שדחה את האיחוד.
אשמח לדבר עם כולכם.
המייל שלי: motigamish@walla.co.i

בחירות תוך חודשיים ? מה זה פה ? מפקדי ארגזים ? האחים יונה וטפסי התפקדות ? יאללה בחיאת דינאק. מי שרוצה שיצטרף, אהלן וסהלן. על מה ולמה בחירות ? הרי אתה אמור לשבת בועד המנהל, ואיתך עוד אוהד , אז מה אתה כל כך ממהר לנסות ולהפיל את אלה שהיו איתך במו"מ ?

לא קל להוציא את פואד מהגמיש איך שהוא פואד את איציק תמיד יבצבצו להם..זה שיטות שמביאים מהבית מכרז מכור.

בכלל אחרי שקראתי את המשפט על "האופציה לרכישה" הבנתי...אחרי שננקה את הבית מהחובות (ואיך בדיוק גמיש מסביר את הפערים) נעלה לביתו של השייח סאסי ונתמקח על המחיר לרכישה. אז בואו ננסה את זה ככה ,שגמיש או סאסי יבואו עם 6 מיליון שקלים ואנחנו נשקול לקחת מהם את הקבוצה ,יותר הגיוני לא?

עבור לתחילת הדף

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:12:35  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי החובות:
במידה והיו מקבלים את טענתי לא היה נדרש לגייס כספיים מכיוון שהועד המנהל לא קיבל את גרסתי לחובות גייס ראש העיר תרומה כזאת ולכן ועד המנהל הסכים לשוב למשא ומתן והסתפק בתרומה מול החובות שהם גילו.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מר גמיש. אני שמח שעל פי השקפתך חובות הפועל סאד"ר ירושלים נמוכים מהערכת הועד המנהל של קבוצתנו. הדבר וודאי יסייע בידיך לעמוד בתשלום החוב במלואו בשנים הקרובות. הדבר חשוב שכן אנו חיים עם משבר בתקציב המדינה, כך שגם מס הכנסה וגם הביטוח הלאומי ישמחו לגבות חובות בגין מסים והפרשות שלא שולמו במועדם.
נ"ב. במקרה ולא תוכל לעמוד בתשלום החוב פתוחות בפניך האפשרויות שהחוק מותיר במקרים אלה, זאת אם הנושים לא ימצאו לנכון להתחיל בהליכי פירוק. במקרה אחרון זה, נדמה לי שהפועל קטמון ירושלים תהיה מוכנה לסייע בהשלמת ההליך במהירות.
תודה.

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:18:56  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי, אתה לא עונה לגבי הדרישה לבחירות בעוד חודשיים...
מאיפה זה בא? וולמה
וכן תודה על מאמציך הכנים ומקווה שבעתיד ימצא מתווה לאיחוד אמיתי
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:19:25  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לגבי החובות:
במידה והיו מקבלים את טענתי לא היה נדרש לגייס כספיים מכיוון שהועד המנהל לא קיבל את גרסתי לחובות גייס ראש העיר תרומה כזאת ולכן ועד המנהל הסכים לשוב למשא ומתן והסתפק בתרומה מול החובות שהם גילו.
ציטוט:

נ"ב. במקרה ולא תוכל לעמוד בתשלום החוב פתוחות בפניך האפשרויות שהחוק מותיר במקרים אלה, זאת אם הנושים לא ימצאו לנכון להתחיל בהליכי פירוק. במקרה אחרון זה, נדמה לי שהפועל קטמון ירושלים תהיה מוכנה לסייע בהשלמת ההליך במהירות.
תודה.

אמירה קצת מוזרה ,מה זה לא קיבלו את הטעון שלך? או שיש חובות פחותים מ 4 מיליון או שיש קרוב ל 7 ,מהו הנתון הנכון?
עבור לתחילת הדף

למהאיןאיחוד למהאיןאיחוד מנותק

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:21:11  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לגבי החובות:
ציטוט:

תודה.

מה זה טענתי. זה לא דיון זה עובדות. או שיש חוב או שאין. אם הם גילו חוב אז הוא קיים או לא?
עבור לתחילת הדף

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:23:06  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי, איך יכול להיות שאף אחד לא באמת יודע מה המצב שם בהפועל. אם אתה המנהל אין לך רישום של כל החובות? אף אחד אף פעם לא עשה בדיקה מה חייבים ולמי?
עבור לתחילת הדף

7 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:24:02  הצג פרופיל שלח ל- מוטי גמיש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי הבחירות:
סברתי שאחרי האיחוד ייקנו המון אנשים מניה ויצטרפו לעמותה, חשבתי שבמידה וידעו שיהיה להם כוח והשפעה יהיה מוטיבציה להמון אנשים לקנות מניות, תאמינו לי שעל דרישה זאת לא הייתי מפיל את האיחוד, אם היו באים ואומרים לא מתאים לנו כמו שאמרו על הרבה דברים אחרים שלא מתאים אז גם פה הייתי מתפשר כמו בשאר הנושאים! על זה לא מפילים איחוד!
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מאיפה זה בא? וולמה

מוטי גמיש
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:27:17  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לגבי הבחירות:
סברתי שאחרי האיחוד ייקנו המון אנשים מניה ויצטרפו לעמותה, חשבתי שבמידה וידעו שיהיה להם כוח והשפעה יהיה מוטיבציה להמון אנשים לקנות מניות, תאמינו לי שעל דרישה זאת לא הייתי מפיל את האיחוד, אם היו באים ואומרים לא מתאים לנו כמו שאמרו על הרבה דברים אחרים שלא מתאים אז גם פה הייתי מתפשר כמו בשאר הנושאים! על זה לא מפילים איחוד!
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

מאיפה זה בא? וולמה

אם לא מפילים על זה איחוד, למה לדרוש מלכתחילה?
אל תעלב אבל דרישות כאלה מרגישות לי בדיוק כמו הפוליטיקה הישנה ממנה רצינו לברוח וושקטמון באה לתקן
עבור לתחילת הדף

9 הודעות

נשלח - 22/05/2013 :  22:27:20  הצג פרופיל שלח ל- למהאיןאיחוד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי מה המייל שלך?
אני רוצה לבקש חלק מהמסמכים במייל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם פניה של מוטי גמיש לכל אוהדי קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07