משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 20:30:39
|
אבי - כתבת דברים כה מתנשאים ומזיקים, שלמי אכפת מידת נכונותם. וזה מפי אדם שדי אוהב לקרוא אותך וחושב שהקול שלך חשוב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 20:41:21
|
תגובות האיבה נגד אוהדי הפועל הן לא מתאימות ולא חכמות. קודם כל אלה מבינהם שיצטרפו אלינו ליציע הם באמת אחינו. הם אוהדי הפועל כמונו, מאמינים בערכים דומים, ויהפכו לבשר מבשרנו. בגדול אנחנו בצד המנצח. כמו שאומר השיר, שינינו את ההיסטוריה וכו'. אם האיחוד יקרה, נוכל לסמן ניצחון ענק של הדרך. בתור שכאלה, אנחנו חייבים לקבל את אלה שמצטרפים אלינו בשמחה ואהבה. הם נמצאים במצב מוזר כשגורלם אינו בידיהם ויש לי אמפתיה אליהם. אני כמובן לא מתכוון למפלגת השינאה המחליאה שקיימת שם ולהערכתי צפויה להתפזר.
ושאלה לכהני הנאחס - האם העובדה שאנחנו מדברים על האיחוד כאילו הוא מובטח אינה ניחוס שיכשיל הכל? |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 21:42:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מר "עד המוות" (לא יכולת משהו יותר חיובי בתור שם??? ) שלום לך. קודם כל אציג לך את ההיבט הפורמאלי של מה שעומד להתבצע כי זה חשוב להמשך. פורמאלית הפועל סאד"ר ירושלים נתונה במה שמכונה "הסדר חוב", כלומר עוד לא פשיטת רגל, אבל גם בלי אפשרות לנשום לזמן רב. להסדר חוב יש שלשה מרכיבים. א. "תספורת", או בשפת בני אדם מחיקת חובות. זה התבצע, אבל לא ידוע באיזה היקף. ב. הכנסת יד לכיס של הבעלים, או של מישהו אחר. במקרה זה ברקת מוקשש נדבות כדי לכסות חלק החוב. 3. מכירת נכסים, ובמקרה זה קבוצת הכדורגל. הקבוצה תמכר לעמותת קטמוןמועדון אוהדים, שזה אנחנו. חלק מאיתנו עזבנו את סאסיונה לפני שבע שנים כדי להציל את הפועל, וזה מה שקורה עכשיו. לולא היינו קונים אהבה באלף שקל, הפועל ירושלים הייתה חדלה להתקיים בקרוב.
לא הייתי משקיע אנרגיה בלענות לך, אבל אתה מדבר בכל כך הרבה התנשאות שיכול להיות שאתה מצליח לשכנע אנשים כאן שאתה צודק, אתה מפחיד ומקומם אותי כאחד. קצתי כבר באגדה הזו שאוטוטו הפועל ירושלים מתפרקת ואז נקטוף אותה מהעץ ללא חובות, אז בוא אני אספר לך כמה דברים שאתה בטח יודע: 1. הפועל ירושלים לא מתפרקת. 2. הפועל ירושלים מתנהלת בצורה מאוזנת עם מנהל תקין כבר כמה עונות. 3. להפועל ירושלים קהל אוהדים גדול ביחס לקבוצת אמצע טבלה של ליגה לאומית 4. כפי ששמעת באסיפה ביום שבת כדורגל בליגות המקצועניות מגלגל הרבה מאד כספי ציבור, אף נושה בעל תבונה לא יחשוב על הליכה לפירוק נגד גוף שמתנהל תקין ומעביר כל שנה חלק מכספי הציבור אליהם (בצורת ארנונה למשל) הם יעדיפו לבצע פריסת חוב ולהנות מהתזרים השותף, אגב, זו הסיבה שסאסי שם בהיסטריה את היד בכיס כשהקבוצה ירדה לליגה א'. הוא ידע שאם יתקע שם המפרקים יגיעו אליו מהר מאד. 5. הקלילות שבה צלחה הפועל ירושלים את ליגה א' דרום בה הקזנו דם וכספים רבים במשך 3 עונות מעידה ולו במעט על היתרון העצום בחוסן מקצועי שיש להפועל ירושלים על הפועל קטמון ירושלים. 6. מוטי גמיש, מסתבר, יודע איך להוריד חובות, גם אם יש כל מיני סעיפי תקנון עירייה שיצוצו. לפי מה שהבנתי הוא מנסה להחיל בדיעבד הנחות של מינהל תקין שנגרעו מהקבוצה בזמן הכאסח בין סאסי ליונה, אני מניח שהוא יוכל למצוא עוד דרכים. בשורה התחתונה מצבה של הפועל השתפר העונה. אני מאד חושש ממנו בהנהלה, בעיקר בגלל מעורבותו הגדולה מידי בחדר ההלבשה אבל אני רחוק מאד מהבוז וההתנשאות שאתה מפגין כלפיו ועל שום מה? 7. אתה מחבל בזדוניות חבלה אנושה במשימת קרוב הלבבות שתתחיל שניה אחרי האיחוד ותקבע את האווירה סביב המועדון.דיברת כאן בצורה מגעילה למישהו שכתב כאן בצורה מכובדת.בתחילת הדרך שילמנו מחיר יקר מאד על חוסר רגישות מספקת.עכשיו אנחנו יודעים ומנוסים ואני לא אסכים שאתה ושכמותך יחבלו במאמצים לקרב בין הקהל. אם אתה לא מעוניין באיחוד תגיד את זה באומץ אבל מספיק לזרות חול בעיני אנשים!
Clear The Path - I'm Going Home http://www.youtube.com/watch?v=gHLR5kWuTl0
|
נערך על ידי - papirus5 ב-20/05/2013 21:46:49 |
 |
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 22:02:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מי דיבר על שווים יותר או שווים פחות? אני מציין למי אני חש קירבה וזו כבר תחושה סובייקטיבית של כל אחד. אבל תעזוב שטויות חוג'ה. השאלה היא מה היחס לכל אותם אנשים שהצטרפו אלינו בשש השנים האחרונות. רובם יסכימו למהלך שמתבשל, אבל בתחושתם הם אוהדי קטמון, בדיוק כמו שאתה בתחושה שלך אוהד הפועל ירושלים. עם כל הכבוד, אם רוצים לקיים את הקבוצה, אין כל פיתרון מאשר להתקדם עם מהלך האיחוד, לבצע אותו, אבל לשמר מכל משמר את מה שנבנה בשנים האחרונות גם ברוח הדברים. אני לא אוותר על שום דבר מזה כדי להתאים את עצמי לאנשים שלא נוח להם עם זה. נדמה לי שהרוב יסכימו איתי.
אותם אנשים שרו ״את הפועל ירושלים אני אוהב״, שרו ״יאללה הפועל ירושלים מלחמה״, שרו ״יאללה הפועל ירושלים אני אלך איתך באש וגם במים״, שרו ״יאללה הפועל ירושלים אוהו אוהו אוהו או או״ ועוד ועוד. נראה לי שקשה היה להיות ביציע ולחשוב שקטמון זה משהו שהוא חסר קשר להפועל ירושלים. מלבד זאת, במידה ויהיה איחוד אני מאמין שהחשיפה התקשורתית שהסיפור יקבל, לא רק שהיא תגרום לכם שכל אוהד קטמון תמים (כמו שציירת אותו) יידע שעכשיו קטמון זה הפועל ירושלים, היא גם תביא עוד חדשים שיישמעו על סיפור ההצלחה- האוהדים שייצאו למאבק וחזרו כבעלי הקבוצה. |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 22:19:42
|
טוב...במקום לכתוב על מה שאני צריך לכתוב, שזה דו"ח העוני והמתקפה המגעילה על איגודים מקצועים, אני נאלץ לענות פעם נוספת כדי להבהיר את הדברים. יש כמות גדולה מאד של אוהדים שלא היו אוהדי הפועל ירושלים, אלא נולדו לתוך קטמון. זה כולל לא מעט משפחות, ילדים, נשים, וגברים שגילו את קסמי קטמון. רובם מכבדים את הקשר ההיסטורי להפועל ירושלים, אבל מבחינתם הפועל קטמון והפועק ירושלים זה אותו דבר, ומבחינתם דבר לא אמור להשתנות. לכן כאשר בא מישהו ועל הסיפתח דורש מאיתנו להסיר את השם קטמון, כי אחרת הוא לא יבוא, זכותי להתייחס אליו בהתאם. דרישה כזו היא לא מתנשאת וממש מקרבת לבבות...אהה וגם אורי שרצקי הוא פסול. הכל מתוך קירוב ללבות כמובן. לכן אם אותם אוהדים ידרשו להדיח את אורי ואת אשר צריך מיד לקבל זאת נכון? ואם נגיד תקפצו לנו, האם זה יחשב התנשאות? אז מה יהיה כאשר מישהו מאיתנו יעז לשיר שיר עם המילה קטמון? גם זה ייחשב להתנשאות ופגיעה באחים האבודים? אתם מציעים להתחשב באותם אוהדים של סאד"ר. טוב ויפה, כך צריך לנהוג. אני רק דורש שהם יכבדו את כל אוהדי קטמון, כולל אלה שבשבילם הקבוצה שלהם שמה הפועל קטמון ירושלים. אהה ושכחתי. דווקא האוהדים החטיארים, כמוני, בני דורי, מרגישים הרבה יותר בבית בהפועל קטמון, ואם למישהו יש ספק שיקרא את הטור הנפלא של חיים באתר גולר. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-20/05/2013 22:28:26 |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 22:19:43
|
מישהו יכול לאשר לי את העובדה שהמו"מ עם סאסי פוצץ ושסאסי החל במכירת שחקנים לכל המרבה במחיר ?? הבנתי שהשחקן הכי טוב של הפועל , איציק כהן, נמכר לעכו או נתניה .
|
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 23:08:08
|
יש פה יותר מידי דברי הבל ואין לי כח להגיב על הכל. רק אוסיף דבר אחד, אצל אוהדי הפועל ת"א לא היה פילוג. כולם כולל כולם הלכו לאוסישקין. אם הם 'וויתרו' וחזרו להיות הפועל ת"א בליגת העל אין שום סיבה שאנחנו לא נחזור להיות מועדון "הפועל ירושלים" ונכבד את אחינו (לא מתייחס ל-10-20 הקיצוניים) שלא הצטרפו לקטמון (בין אם נשארו בבית ובין אם נשארו במקורית). חוזרים להיות הפועל ירושלים חזקה, מאוחדת ואדומה עם אלפי אוהדים ביציע שדוחפים את המועדון מקריית יובל לליגת העל.
אגו החוצה.
לגבי האוהדים החדשים, מניח שרובם מבינים שהם הצטרפו לקבוצה שנועדה להחיות את הפועל ירושלים שנלקחה ע"י הפושעים, ויקטור יונה ויוסי סאסי. אותם עשרות (משער) שזה לא מוצא חן בעינהם שיעשו כרצונם.
קודם כל, הפועל ירושלים.
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 23:25:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
יש פה יותר מידי דברי הבל ואין לי כח להגיב על הכל. רק אוסיף דבר אחד, אצל אוהדי הפועל ת"א לא היה פילוג. כולם כולל כולם הלכו לאוסישקין. אם הם 'וויתרו' וחזרו להיות הפועל ת"א בליגת העל אין שום סיבה שאנחנו לא נחזור להיות מועדון "הפועל ירושלים" ונכבד את אחינו (לא מתייחס ל-10-20 הקיצוניים) שלא הצטרפו לקטמון (בין אם נשארו בבית ובין אם נשארו במקורית). חוזרים להיות הפועל ירושלים חזקה, מאוחדת ואדומה עם אלפי אוהדים ביציע שדוחפים את המועדון מקריית יובל לליגת העל.
אגו החוצה.
לגבי האוהדים החדשים, מניח שרובם מבינים שהם הצטרפו לקבוצה שנועדה להחיות את הפועל ירושלים שנלקחה ע"י הפושעים, ויקטור יונה ויוסי סאסי. אותם עשרות (משער) שזה לא מוצא חן בעינהם שיעשו כרצונם.
קודם כל, הפועל ירושלים.
לייק |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 23:58:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם .
אגו החוצה.
קודם כל, הפועל ירושלים.
ואחר כך מכנים אותי מתנשא. נו שוין. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:09:57
|
האמנם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים? אני חושב שכדאי שנדבר יותר על מאות ואלפים שהצטרפו לקבוצה שנקראת הפועל קטמון ירושלים. מבלי להוריד ולו במעט מהמטרה המקורית שלשמה הוקמה הפועל קטמון ירושלים, הקבוצה הצליחה להביא אליה מאות ואלפים שאין להם דבר וחצי דבר עם אותה קבוצה של סאסי ויונה, שלא הצטרפו אליה בשל הסיבה המקורית ושגאים להיות בין אוהדיה בגלל הערכים אותם קטמון מייצגת . אני מציע בעדינות לנהוג בצניעות יתרה בכל האוהדים שהצטרפו בשש השנים האחרונות לשורות קטמון אלא אם כן המטרה היא לחזור ולהיות מאות בודדות בטדי בים הכיסאות הכחולים...... |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:19:07
|
ציטוט: יוצר אור
נשלח - 21/05/2013 : 10:09:57 -------------------------------------------------------------------------------- האמנם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים? אני חושב שכדאי שנדבר יותר על מאות ואלפים שהצטרפו לקבוצה שנקראת הפועל קטמון ירושלים. מבלי להוריד ולו במעט מהמטרה המקורית שלשמה הוקמה הפועל קטמון ירושלים, הקבוצה הצליחה להביא אליה מאות ואלפים שאין להם דבר וחצי דבר עם אותה קבוצה של סאסי ויונה, שלא הצטרפו אליה בשל הסיבה המקורית ושגאים להיות בין אוהדיה בגלל הערכים אותם קטמון מייצגת . אני מציע בעדינות לנהוג בצניעות יתרה בכל האוהדים שהצטרפו בשש השנים האחרונות לשורות קטמון אלא אם כן המטרה היא לחזור ולהיות מאות בודדות בטדי בים הכיסאות הכחולים......
יוצר יקר, אין משמעות לשאלה אם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים או אלפים. השאלה היא האם אותו מצטרפים חדשים ויקרים יעלמו להם אם יושג איחוד שישמור על כל הטוב שבקטמון לרבות הפרוייקטים החברתיים ושליטת האוהדים רק כי משם הקבוצה תושמט המילה קטמון?
אני מאמין שהקשר של המצטרפים הללו לא כה חלש. |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:26:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
האמנם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים? אני חושב שכדאי שנדבר יותר על מאות ואלפים שהצטרפו לקבוצה שנקראת הפועל קטמון ירושלים. מבלי להוריד ולו במעט מהמטרה המקורית שלשמה הוקמה הפועל קטמון ירושלים, הקבוצה הצליחה להביא אליה מאות ואלפים שאין להם דבר וחצי דבר עם אותה קבוצה של סאסי ויונה, שלא הצטרפו אליה בשל הסיבה המקורית ושגאים להיות בין אוהדיה בגלל הערכים אותם קטמון מייצגת . אני מציע בעדינות לנהוג בצניעות יתרה בכל האוהדים שהצטרפו בשש השנים האחרונות לשורות קטמון אלא אם כן המטרה היא לחזור ולהיות מאות בודדות בטדי בים הכיסאות הכחולים......
תהיה אמיתי- היינו השנה רק קצת יותר ממאות בודדות בין הכסאות הכחולים. תסתכל על התקצירים. לגבי הערכים והאנשים שאתה מבקש שינהגו בהם בצניעות - את הערכים הבאנו מהקבוצה של סאסי ויונה, אז כנראה יש להם לפחות רבע דבר אם לא חצי. לא פוסל את אלה, לא פוסל את האחרים. אין שום סיבה שלא נחבק את כולם חדשים וישנים. לגבי האלפים שמעבר למאות - זה כבר שעטנז של אוהדים משכבר, טרמפיסטים, טרמפיסטים משכבר, ועוד ועוד. לגבי האיום שבמשפט האחרון - כמה משחקים לפני שהפועל ירדה ב 2007 היא הביאה 5000 לטדי נגד בני לוד. תפסיקו עם הספין הזה. זה לא לעניין. יש להפועל ירושלים המון קהל גם לפני ההתחדשות המבורכת. יש לה בפוטנציה עוד יותר- -מה טוב. צריך להבין , זה לא חייב להיות אחד על חשבון השני, זה גם לא נוטה להיות אחד על חשבון השני, בוא לא נעשה את זה ככה. |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:33:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
האמנם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים? אני חושב שכדאי שנדבר יותר על מאות ואלפים שהצטרפו לקבוצה שנקראת הפועל קטמון ירושלים. מבלי להוריד ולו במעט מהמטרה המקורית שלשמה הוקמה הפועל קטמון ירושלים, הקבוצה הצליחה להביא אליה מאות ואלפים שאין להם דבר וחצי דבר עם אותה קבוצה של סאסי ויונה, שלא הצטרפו אליה בשל הסיבה המקורית ושגאים להיות בין אוהדיה בגלל הערכים אותם קטמון מייצגת . אני מציע בעדינות לנהוג בצניעות יתרה בכל האוהדים שהצטרפו בשש השנים האחרונות לשורות קטמון אלא אם כן המטרה היא לחזור ולהיות מאות בודדות בטדי בים הכיסאות הכחולים......
תהיה אמיתי- היינו השנה רק קצת יותר ממאות בודדות בין הכסאות הכחולים. תסתכל על התקצירים. לגבי הערכים והאנשים שאתה מבקש שינהגו בהם בצניעות - את הערכים הבאנו מהקבוצה של סאסי ויונה, אז כנראה יש להם לפחות רבע דבר אם לא חצי. לא פוסל את אלה, לא פוסל את האחרים. אין שום סיבה שלא נחבק את כולם חדשים וישנים. לגבי האלפים שמעבר למאות - זה כבר שעטנז של אוהדים משכבר, טרמפיסטים, טרמפיסטים משכבר, ועוד ועוד. לגבי האיום שבמשפט האחרון - כמה משחקים לפני שהפועל ירדה ב 2007 היא הביאה 5000 לטדי נגד בני לוד. תפסיקו עם הספין הזה. זה לא לעניין. יש להפועל ירושלים המון קהל גם לפני ההתחדשות המבורכת. יש לה בפוטנציה עוד יותר- -מה טוב. צריך להבין , זה לא חייב להיות אחד על חשבון השני, זה גם לא נוטה להיות אחד על חשבון השני, בוא לא נעשה את זה ככה.
משום מה כולם פה בוחרים להתעסק בצד השלילי של האיחוד המדובר, אולי כדאי לחשוב על הצד החיובי. המחשבה על יציע אדום אחד מאוחד עם 5000 אוהדים, קבוצה חזקה שמתמודדת על עליית ליגה ועל ההגמוניה בעיר, בעלות אוהדים, פרויקטים חברתיים, מגמדת בעיניי שאלות על השם או על פרסונה זו או אחרת. הדבר היחידי שלא מתגמד הוא שאלת היכולת הכלכלית שלנו לעמוד בעיסקה, וכאן אני סומך את ידי על חברי הועד הנבחר שלא יביאו לאישור הצעה שלא נוכל לעמוד בה. |
 |
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:37:26
|
בשם הרוב רובנו לא היינו לפני 7 שנים מחוץ לטדי מול הנהלה שלא נתנה להכנס רובנו לא היינו ברעננה לפני 10 שנים רובנו לא ראינו את הפועל בימק"א ורובנו לא חברי עמותה הכל מספרית רובנו מאחלים להנהלה להגיע להחלטות שישמרו על הדברים החדשים שכלנו יצרנו כאן ושנמשיך להנות ממה שהיה חסר לנו לפני קטמון בהצלחה |
 |
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 11:04:40
|
אוהדים לא נמדדים רק אם הם הגיעו לכל משחק . אוהדים נמדדים בזה שהם יגיעו כשיחליטו למשחקים. אין כאן שום איומים ושום כלום. אני רק מעיר את הזווית שהקבוצה חוללה מהפכה חברתית אמיתית. משהו , שהוא הרבה יותר גדול מכדורגל, שהוא משפיע על חיינו בירושלים , על החשיבה , על הדרך שבה אנחנו מגדלים את ילדינו.
האוהדים הביאו את הערכים לא מהקבוצה של סאסי ויונה אלא מביתם ובטאו אותה בתוך הפועל ירושלים עד שהבינו שהישועה משם לא תבוא והמקום הפך לעקר ומנוכר. אלו שהצטרפו מצאו בקטמון מקום בו יכולים לשלב באופן נפלא בין האהבה למשחק לבין הדרך בה הם מגדלים את ילדיהם (במקרה שלי את הילדות שלי). האם יש טוב מזה? לכן אם יגיעו בכל משחק בעונה הבאה 5000 או 1000 היא לא השאלה , אלא שה5000 ירגישו שמערכת הערכים שלהם באה לידי ביטוי בין אם יהיה איחוד ובין אם לאו. אני בטוח בכל שניה נתונה שמקבלי ההחלטות בקטמון חושבים על הדברים לעומק וזה בנפשם ברגע שיצטרכו להכריע סופית. |
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|
|
|