משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 11:23:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
האוהדים הביאו את הערכים לא מהקבוצה של סאסי ויונה אלא מביתם ובטאו אותה בתוך הפועל ירושלים עד שהבינו שהישועה משם לא תבוא והמקום הפך לעקר ומנוכר.
פה אתה טועה לדעתי. לדוגמא, אני רוצה להאמין שזה שעלי עותמאן היה מראשוני הערבים בליגה הראשונה תרם לכך שהמון אנשים הסירו מעצמם ריקושטים של גזענות שהם ספגו בסביבתם ובביתם. הפועל הייתה לפני סאסי ויונה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-21/05/2013 11:24:54 |
 |
|
bason
10 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 12:34:44
|
טחנתם, חפרתם, הגעתם לסין...אבל על כותרת האשכול לא קיבלנו תשובה. יש או אין עיסקה? עברו 72 שעות מהאסיפה. ועדיין אין תשובות. מישהו יודע מה קורה בתכלס? |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 15:17:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bason
טחנתם, חפרתם, הגעתם לסין...אבל על כותרת האשכול לא קיבלנו תשובה. יש או אין עיסקה? עברו 72 שעות מהאסיפה. ועדיין אין תשובות. מישהו יודע מה קורה בתכלס?
דווקא קיבלנו תשובות די חד משמעיות. יש מו"מ שאמור להימשך לכל היותר עד יותר ראשון. זה לא זבנג וגמרנו וזה לוקח זמן. ומטבעו של מו"מ אי אפשר לעדכן על כל פגישה ועל כל פיפס.
אם יהיה שינוי בסטטוס (פיצוץ, הסכם, או הארכה של הדדליין), מן הסתם אנחנו נעודכן. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 15:25:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
האמנם מדובר בעשרות מצטרפים חדשים? אני חושב שכדאי שנדבר יותר על מאות ואלפים שהצטרפו לקבוצה שנקראת הפועל קטמון ירושלים. מבלי להוריד ולו במעט מהמטרה המקורית שלשמה הוקמה הפועל קטמון ירושלים, הקבוצה הצליחה להביא אליה מאות ואלפים שאין להם דבר וחצי דבר עם אותה קבוצה של סאסי ויונה, שלא הצטרפו אליה בשל הסיבה המקורית ושגאים להיות בין אוהדיה בגלל הערכים אותם קטמון מייצגת . אני מציע בעדינות לנהוג בצניעות יתרה בכל האוהדים שהצטרפו בשש השנים האחרונות לשורות קטמון אלא אם כן המטרה היא לחזור ולהיות מאות בודדות בטדי בים הכיסאות הכחולים......
אני מבקש לא לעוות את דבריי. כתבתי במפורש כי אני מניח שרוב האוהדים החדשים מבינים כי המטרה הראשונית בהקמת קטמון הייתה להעיף את ויקטור יונה ויוסי סאסי וע"י כך להחיות את הפועל ירושלים שהייתה על סף מוות קליני. לדבר הזה מצטרפים ההישגים של קטמון בתחום הקהילה בירושלים. לאחר מכן כתבתי כי אני משער כי ישנם עשרות אוהדים חדשים שלא מעניין אותם יותר מידי "מועדון הכדורגל הפועל ירושלים" כולל ההיסטוריה שלו אלא רק עניין המיזם/הקהילה/הטרנדיות/ירושלים וכו' וכו'. אחלה ושיהיה להם לבריאות, אבל כשאני יחד עם אוהדי הפועל ירושלים ישבנו במועדון הבלאנקו ובסינמטק בשנת 2007 דובר קודם כל והחשוב מכל- להעיף את סאסי ויונה ולהציל את מועדון הפועל ירושלים.
ואם זה מעניין אותך ואתה יודע איך לעשות חיפוש בפורום תראה שכבר כתבתי יותר מפעם אחת שהתרחבות הקהל האדום הוא ההישג הכי גדול של קטמון.
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 16:32:18
|
שובה של המילן: http://www.jerusalemnet.co.il/article/45103
לפי הכתבה, סלע מחלוקת העיקרי הוא הדרישה של גמיש לכהן בדירקטוריון 3 שנים (שזה מתכון לבעיות, לדעתי). וברקת עדיין לא סיפק מסמכים.
נחכה לעידכון ההנהלה מחר.
"אנחנו בזמן פציעות מכבי קביליו יפו"    |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-21/05/2013 16:35:34 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 17:22:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
לפי הכתבה, סלע מחלוקת העיקרי הוא הדרישה של גמיש לכהן בדירקטוריון 3 שנים (שזה מתכון לבעיות, לדעתי). וברקת עדיין לא סיפק מסמכים.
נחכה לעידכון ההנהלה מחר.
"אנחנו בזמן פציעות מכבי קביליו יפו"   
"איש העסקים הפועל קטמון יקנה את הפועל ירושלים". כותרת טובה. הפרקטיקה המקובלת בקבוצות כדורגל היא לקבל את בעל הבית החדש בכבוד. אם בעל הבית החדש יעדיף להחליף את הספונסור הראשי מ'סאדר' ל'קטמון' נניח, אין לאוהדים בעיה עם זה.  עכשיו ברצינות - לפי הכתבה אין מה לפתח ציפיות באשר לאיחוד השנה. חבל, אבל זה המצב. |
 |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 17:30:33
|
נחכה לעידכון ההנהלה מחר.
"אנחנו בזמן פציעות מכבי קביליו יפו"   
בוא נניח לרגע שמה שכתוב בכתבה הזאת הוא באמת נכון. עמרי אמר את זה דוגרי, הפועל קטמון ירושלים קונה את הפועל ירושלים.
לכן, אני לא כל כך מבין, על סמך מה בדיוק גמיש בא בדרישות ניהוליות? עכשיו אל תבינו אותי לא נכון, אני לגמרי חושב שצריך שתהיה נציגות בועד לאוהדי המקורית, אבל יש תקנון, ואם מחליטים לעבור עליו, אני לא רואה למה שזה יהיה על ידי הכתבה של מישהו מבחוץ.
|
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 18:25:21
|
יש מו"מ...אין מו"מ.. סאסי ממשיך בשלו למכור שחקנים,איך יכול להיות דבר כזה שאנחנו מנהלים מו"מ לרכישת הקבוצה בעוד סאסי עצמו מרוקן את הקבוצה מנכסיה....אז מה אנחנו רוכשים למעשה? ?? לא מבין
|
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 18:32:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר
יש מו"מ...אין מו"מ.. סאסי ממשיך בשלו למכור שחקנים,איך יכול להיות דבר כזה שאנחנו מנהלים מו"מ לרכישת הקבוצה בעוד סאסי עצמו מרוקן את הקבוצה מנכסיה....אז מה אנחנו רוכשים למעשה? ?? לא מבין
שוקו, מאיפה אתה מתעדכן? |
 |
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 18:42:56
|
כל כך הרבה מילים, וכל כך הרבה עצבים חשופים, שאני כבר לא יודע אם יש טעם להגיב (ואם כן - איפה). בכל זאת, שתי נקודות משלימות, שנראה לי מתייחסות לגרעין של הטענות שחוזרות ועולות פה: 1. לעניין השם - חשיבות השם לטעמי מוגבלת עד בלתי קיימת. אף אחד לא הצטרף לקטמון בגלל השם היפה שלה. השם נועד בראש ובראשונה להעביר מסר של קישור והמשכיות לקבוצת הבית. הוא סמל, אבל סמלים, כשמם כן הם, מסמלים משהו. במקרה הזה הוא סמל לקשר ולהמשכיות של קטמון עם הפועל ירושלים. הקשר הזה תמיד היה חשוב לנו. אני זוכר את משחק האימון הראשון נגד יפו בחולון, בדיוק אחרי שהקמנו עצמנו מחדש בליגה ג', סוף סוף עם השם ירושלים. הכרוז הכריז שהמשחק הוא בין מכבי קביליו יפו והפועל קטמון, והיציע הזדעק "ירושלים, אנחנו הפועל קטמון ירושלים". מהפועל ירושלים בנו ולהפועל ירושלים אנחנו עתידים לחזור, השם קטמון הוא רק אמצעי, גם אם הוא נצבע במהלך הזמן בתכנים אחרים.
2. לעניין עמדת המתנגדים לאיחוד בשם הערכים - זה נוגע בעיקר לנימה שעולה מהדברים של יוצר אור, אבל גם אחרים. המתווה של ההסכם המתגבש (אם ייתגבש, אם. לא אומרים "יש!" לפני הגול) מעביר את השליטה בהפועל ירושלים לאותם אנשי קטמון. ההגעה של כל אותם אוהדים חדשים לקטמון לא נעשתה על בסיס השם של הקבוצה. הם הגיעו ונשארו בגלל הערך מוסף שבא עם הקבוצה. אלא שאותו ערך מוסף לא נוצר יש מאין, ולא נוצר מכוח השם "קטמון". הוא נוצר בגלל שהקבוצה התנהלה על ידי האוהדים, בשביל האוהדים, ובהתאם לערכים אוניברסאליים שמלווים את הפועל ירושלים מאז הקמתו. אמנם, בשנים הקשות של הפועל ירושלים, כאשר היא נשלטה על ידי הקבלנים הערכים האלה הוסתרו וכמעט נעלמו, אבל אין שום סיבה להניח שבקבוצה המאוחדת תחת אותה הנהלה של אותם אוהדים יהיה שינוי כלשהו בהתנהלות הקבוצה. האם כל אותם אוהדים חדשים יראו קבוצה שמתנהלת כמו קטמון ויסרבו להצטרף מכיוון שלא קוראים לה קטמון? אני מסופק. |
 |
|
אנדראס גורסקי
108 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 10:32:07
|
כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. עצוב מאוד, אבל נראה שהאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-22/05/2013 11:07:33 |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 11:06:01
|
כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. נראה שאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל
עצוב מאד |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 11:06:36
|
כפי שדיווחה ההנהלה, המשא ומתן הסתיים בכישלון. נראה שאיחוד לא יקרה השנה, וצריך להתחיל מייד בהכנות לשנה הבאה ובראשן החתמת המאמן.
יאללה הפועל
עצוב מאד |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 22/05/2013 : 11:40:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
יאללה הפועל
עצוב מאד
האם אפשר לקרא את הדיווח בחלק הפתוח בפורום? |
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|