פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איחוד או ספין תקשורתי ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איחוד או ספין תקשורתי ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא
עמוד: מתוך 11

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  18:26:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מר עד המוות היקר.
כמו שאתה שם לב יש בקטמון מיעוט (בתקווה מבוטל) שהאיחוד הזה אם ייקרה כואב להם.ואם חס וחלילה ייקרה לתפישתם הנורא מכל ,מה שיישאר להם זה להכניס לכם אצבע בעין ולהוכיח שהפסדתם והם ניצחו.אני מניח שגם אצלכם(ונעזוב שמות) יהיו כאלה(בתקווה מיעוט מבוטל) שיישארו ויבואו רק כדי להתנצח ולהוכיח שהם ניצחו .אלה וגם אלה ימשיכו בחלוקות של ה 6 שנים האחרונות.ייבדקו מי נציג קטמון ומי הפועל י-ם,מי אוהדי קטמון ומי אוהדי הפועל י-ם (ס.א.ד.ר בלשונם)
מצד שני יש סיכוי גדול שאתה,פלג ,ליאור יונה והרוב השפוי אצלכם תחברו לטוריה,גל,רון וכל החברה המקסימים של קטמון ותייצרו משהו חדש ומדהים ביחד.מי יודע?אולי אפילו אתם תגלו שאשר ,ומרכוס, וירון ,ואיתן ,וכן אפילו אורי הלא כ"כ אהוב עליכם, הם אנשים שטובת הפועל י-ם לנגד עיניה ולא מה שהתרגלתם לחשוב ולפי מעשיהם בקבוצה האחת תשפטו אותם ולא לפי השתייכות עבר.ומי יודע ?אולי אצלנו יגלו שגמיש לא כזה נורא אלא איש עבודה, שאם הצליח לעשות פלאים בקבוצה עם דימוי רע של סאסי,יצליח לא רע בגיוס ספונסרים גם בקבוצה עם דימוי נקי יותר,ולא יעמדו עם שעון עצר כדי להיפטר ממנו אלא ישפטו לפי אותה שנה.
אז כן,סביר להניח שיהיה בהתחלה מוזר לאללה(אני יודע כי לי בשישי מול רעננה היה מוזר) ,אבל ביננו .דאבל פס ראשון של שי אהרון ואיציק כהן שיסתיים ברשת ונשכח מכל הבולשיט הזה .
יאללה הפועל

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  18:30:03  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

תשמע, עד המוות, בוא ואגלה לך סוד קטן ומאד מרגיז: אף אחד לא שואל אותך. אין לך קול, דעתך איננה נחשבת, ההחלטה על השם של הקבוצה המאוחדת או על הרכב ההנהלה תתקבל בלעדיך. הצדדים היחידים השותפים למשא ומתן הזה הם סאסי, גמיש, וחברי עמותת האוהדים של הפועל קטמון ירושלים.

וזו בדיוק הייתה הבחירה שלך, להשאר פאסיבי, אוהד רגיל של קבוצת כדורגל רגילה שבה לבעלים יש כוח אבסולוטי והאוהדים אינם נחשבים כלל. גמיש לא שואל אותך אם למכור את הקבוצה לקטמון, כמו ששום בעלים של קבוצת כדורגל לא יחלום לרגע להתייעץ עם הטריבונה בנוגע לעתיד הצעצוע שרכש. אנחנו ואתם אוהדים את הפועל ירושלים, לנו ולכם חשוב להבטיח את עתידו של המחנה האדום בעיר. אבל אנחנו בחרנו לקום ולהשמיע את קולנו, בזמן שאתה נשארת אילם.

צודק. אני בחרתי ללכת נגד הזרם ולהישאר אוהד רגיל בקבוצה שאהדתי כל חיי. אני רק מקווה שתישאר לי קבוצה אתה מבין? קטמון לא הייתה ואף פעם לא תהיה הפועל בשבילי.
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  18:37:53  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מר עד המוות היקר.
כמו שאתה שם לב יש בקטמון מיעוט (בתקווה מבוטל) שהאיחוד הזה אם ייקרה כואב להם.ואם חס וחלילה ייקרה לתפישתם הנורא מכל ,מה שיישאר להם זה להכניס לכם אצבע בעין ולהוכיח שהפסדתם והם ניצחו.אני מניח שגם אצלכם(ונעזוב שמות) יהיו כאלה(בתקווה מיעוט מבוטל) שיישארו ויבואו רק כדי להתנצח ולהוכיח שהם ניצחו .אלה וגם אלה ימשיכו בחלוקות של ה 6 שנים האחרונות.ייבדקו מי נציג קטמון ומי הפועל י-ם,מי אוהדי קטמון ומי אוהדי הפועל י-ם (ס.א.ד.ר בלשונם)
מצד שני יש סיכוי גדול שאתה,פלג ,ליאור יונה והרוב השפוי אצלכם תחברו לטוריה,גל,רון וכל החברה המקסימים של קטמון ותייצרו משהו חדש ומדהים ביחד.מי יודע?אולי אפילו אתם תגלו שאשר ,ומרכוס, וירון ,ואיתן ,וכן אפילו אורי הלא כ"כ אהוב עליכם, הם אנשים שטובת הפועל י-ם לנגד עיניה ולא מה שהתרגלתם לחשוב ולפי מעשיהם בקבוצה האחת תשפטו אותם ולא לפי השתייכות עבר.ומי יודע ?אולי אצלנו יגלו שגמיש לא כזה נורא אלא איש עבודה, שאם הצליח לעשות פלאים בקבוצה עם דימוי רע של סאסי,יצליח לא רע בגיוס ספונסרים גם בקבוצה עם דימוי נקי יותר,ולא יעמדו עם שעון עצר כדי להיפטר ממנו אלא ישפטו לפי אותה שנה.
אז כן,סביר להניח שיהיה בהתחלה מוזר לאללה(אני יודע כי לי בשישי מול רעננה היה מוזר) ,אבל ביננו .דאבל פס ראשון של שי אהרון ואיציק כהן שיסתיים ברשת ונשכח מכל הבולשיט הזה .
יאללה הפועל

הלוואי שזה מה שיהיה והלוואי שהיו יותר אוהדים כמוך.
עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  18:52:40  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק חשש.
יש סיכוי שבקבוצה המאוחדת פתאום תיווצר מעין תחרות בסגנון מרכז ליכוד בין קבוצת 'קטמון' לבין קבוצת 'סאדר' על ההחלטות?רישום כוזב של מצביעים על החלטות,ואולי שני יציעים נפרדם בין שתי 'הסיעות'.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:00:18  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שקורה בפורום הוא חימום לעומת מה שיקרה אחרי האיחוד.אנחנו לא סופרים את אוהדי סאדר והם לא מכירים בנו.
זו בעיה יותר גדולה מהבעיה הכספית.
לכן,בואו ננמיך טונים אם אנחנו רוצים יום אחד לשבת באותו יציע.
שום דבר לא יקרה לנו אם נביע את דעתנו מבלי לפגוע ברגשות האחרים.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:09:28  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

מה שקורה בפורום הוא חימום לעומת מה שיקרה אחרי האיחוד.אנחנו לא סופרים את אוהדי סאדר והם לא מכירים בנו.
זו בעיה יותר גדולה מהבעיה הכספית.
לכן,בואו ננמיך טונים אם אנחנו רוצים יום אחד לשבת באותו יציע.
שום דבר לא יקרה לנו אם נביע את דעתנו מבלי לפגוע ברגשות האחרים.

מקווה לראות במהרה בימינו את היום בו נשב כולנו ביחד ביציע המערבי המפוצץ של טדי ונשאג "יאללה הפועל" אחד על השני לפחות באותן האנרגיות של הפולמוס הנוכחי...

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:21:26  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא נעשה סדר, כי מציגים פה איזו תמונה של אחים שהופרדו בילדותם על ידי אנשים "חסרי רגש" עם "נפש של עורך דין" כמוני. כי מה לעשות קלי, אני לא מהחברה הנפלאים כמו אלה של סאד"ר שמינית. אני סתם אחד שמאס בסאסי וקנה אהבה באלף שקל והצטרף לקקמון.
אז ככה, מה בדיוק תעשה קלי? תבקש מילדים שבאו אלינו בני 11 או 12, ולא הכירו את יונה וסאסי לשכוח כל מה שעבר עליהם בשש השנים האחרונות? מה תגיד לכל הילדים שלמדו שיש "הפועל קטמון"? שנתנאל ולליאור הנפלאים והמתוקים יש אוזניים עדינות ועליהם להחריש? מה תעשה עם כל המשפחות שבאות למשחקי הפועל קטמון?
אחרון אחרון. ציינת שמות של אוהדי הפועל קטמון שםה חברי עמותה. הם יותר קרובים אלי מאשר אליך, כי הם יגידו לך שעל מהותה של קטמון, על הרוח שלה, ועל כל מה שהיא בנתה הם לא יוותרו. הם לא פרשו מהעמותה אף פעם, הם מקבלים את כללי המשחק הדמוקראטי, והם הביאו את הקבוצה עד הלום. אז שליאור ונתנאל הנפלאים יתרגלו. ככה זה בחיים הם לא נעצרים. בשש השנים האחרונות גדלנו והצטרפו אלינו מאות, אם לא יותר, של אנשים שלא מתגעגעים לליאור ונתנאל, אבל מאד מחוברים להוויה של הפועל קטמון. אם להיות כנה עד הסוף, מהם איכפת לי הרבה יותר.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-20/05/2013 19:29:06
עבור לתחילת הדף

447 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:28:03  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהו. עכשיו אפשר לכתוב שאני גזען חסר רגש ונשמה.

he will come to

נערך על ידי - avitemkin ב-20/05/2013 19:37:36
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:38:51  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

בוא נעשה סדר, כי מציגים פה איזו תמונה של אחים שהופרדו בילדותם על ידי אנשים "חסרי רגש" עם "נפש של עורך דין" כמוני. כי מה לעשות קלי, אני לא מהחברה הנפלאים כמו אלה של סאד"ר שמינית. אני סתם אחד שמאס בסאסי וקנה אהבה באלף שקל והצטרף לקקמון.
אז ככה, מה בדיוק תעשה קלי? תבקש מילדים שבאו אלינו בני 11 או 12, ולא הכירו את יונה וסאסי לשכוח כל מה שעבר עליהם בשש השנים האחרונות? מה תגיד לכל הילדים שלמדו שיש "הפועל קטמון"? שנתנאל ולליאור הנפלאים והמתוקים יש אוזניים עדינות ועליהם להחריש? מה תעשה עם כל המשפחות שבאות למשחקי הפועל קטמון?
אחרון אחרון. ציינת שמות של אוהדי הפועל קטמון שםה חברי עמותה. הם יותר קרובים אלי מאשר אליך, כי הם יגידו לך שעל מהותה של קטמון, על הרוח שלה, ועל כל מה שהיא בנתה הם לא יוותרו. הם לא פרשו מהעמותה אף פעם, הם מקבלים את כללי המשחק הדמוקראטי, והם הביאו את הקבוצה עד הלום. אז שליאור ונתנאל הנפלאים יתרגלו. ככה זה בחיים הם לא נעצרים. בשש השנים האחרונות גדלנו והצטרפו אלינו מאות, אם לא יותר, של אנשים שלא מתגעגעים לליאור ונתנאל, אבל מאד מחוברים להוויה של הפועל קטמון. אם להיות כנה עד הסוף, מהם איכפת לי הרבה יותר.

אני לפני שהייתי כותב פיסקה מזעזעת כמו הפיסקה האחרונה שכתבת, בה דירגת מי שווים יותר, הייתי בודק עם אלה שהשתמשת באנליזה לגבי קרבתם אליך אם היא אכן לדעתם כזאת עכשיו לאור הדברים. אני בכל מיקרה הייתי מציע לך לערוך. אבל זה עניין שלך.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/05/2013 19:39:34
עבור לתחילת הדף

Yuvaln345 Yuvaln345 מנותק

17 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:44:46  הצג פרופיל שלח ל- Yuvaln345 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי סאסי צריך לבוא לשירצקי ולהתחיל ''ללקק לו'' למה ? הפועל קטמון היא קבוצה בינתיים עם מעל 6000+ שמלווים אותה לכל מקום אנחנו מקבלים תמיכה ו5מיליון שקל מווינר וההתאחדות אנחנו ממש לא צריכים איחוד אנחנו יכולים להמשיך בשלנו .אני לא אומר שלא נעשה איחוד אני אומר זה שאתם לא בדיוק במצב שאתם יכולים להציב לנו תנאים או בכלל לדבר איתנו .אני ימשיך והמשכתי להשקיע באימפריה הנקייה שנקראת הפועל קטמון בלי ויקטור ובלי סאסי ...

אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ...
עבור לתחילת הדף

447 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:49:35  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי דיבר על שווים יותר או שווים פחות? אני מציין למי אני חש קירבה וזו כבר תחושה סובייקטיבית של כל אחד.
אבל תעזוב שטויות חוג'ה. השאלה היא מה היחס לכל אותם אנשים שהצטרפו אלינו בשש השנים האחרונות. רובם יסכימו למהלך שמתבשל, אבל בתחושתם הם אוהדי קטמון, בדיוק כמו שאתה בתחושה שלך אוהד הפועל ירושלים. עם כל הכבוד, אם רוצים לקיים את הקבוצה, אין כל פיתרון מאשר להתקדם עם מהלך האיחוד, לבצע אותו, אבל לשמר מכל משמר את מה שנבנה בשנים האחרונות גם ברוח הדברים. אני לא אוותר על שום דבר מזה כדי להתאים את עצמי לאנשים שלא נוח להם עם זה. נדמה לי שהרוב יסכימו איתי.

he will come to
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:50:04  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

נראה לי שההתייחסות לאוהדי הפועל סאדר ,למעט מטעמי נימוס ,היא מיותרת מצדך ,אני אישית אדיש להם לחלוטין לא כועס ולא אוהב ,אין פה שום נתק או קרע רגשי שדורש איחוי ,אנחנו נבחר בדרך שתאפשר המשכיות לפרוייקט הזה ואם זה ייתכן ביחד עם הפועל נטולת סאדר ירושלים אז מה טוב. אין שום סיבה שקטמון כרעיון כאמירה וכשם לא תמשיך הלאה וזה גם מה שהיה כי כך רובנו חושבים.
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:54:14  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

תשמע, עד המוות, בוא ואגלה לך סוד קטן ומאד מרגיז: אף אחד לא שואל אותך. אין לך קול, דעתך איננה נחשבת, ההחלטה על השם של הקבוצה המאוחדת או על הרכב ההנהלה תתקבל בלעדיך. הצדדים היחידים השותפים למשא ומתן הזה הם סאסי, גמיש, וחברי עמותת האוהדים של הפועל קטמון ירושלים.

וזו בדיוק הייתה הבחירה שלך, להשאר פאסיבי, אוהד רגיל של קבוצת כדורגל רגילה שבה לבעלים יש כוח אבסולוטי והאוהדים אינם נחשבים כלל. גמיש לא שואל אותך אם למכור את הקבוצה לקטמון, כמו ששום בעלים של קבוצת כדורגל לא יחלום לרגע להתייעץ עם הטריבונה בנוגע לעתיד הצעצוע שרכש. אנחנו ואתם אוהדים את הפועל ירושלים, לנו ולכם חשוב להבטיח את עתידו של המחנה האדום בעיר. אבל אנחנו בחרנו לקום ולהשמיע את קולנו, בזמן שאתה נשארת אילם.

אני חייב לומר שאני לא בעד תגובות כאלה. גם אם מה שכתבת הוא נכון מבחינתך ומבחינת אחרים פה, צריך להבין ולתת קצת יותר כבוד לאלה שהלכו עם הלב ונשארו במקורית.

נערך על ידי - yaron ב-20/05/2013 19:56:39
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  19:55:33  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

יוסי סאסי צריך לבוא לשירצקי ולהתחיל ''ללקק לו'' למה ? הפועל קטמון היא קבוצה בינתיים עם מעל 6000+ שמלווים אותה לכל מקום אנחנו מקבלים תמיכה ו5מיליון שקל מווינר וההתאחדות אנחנו ממש לא צריכים איחוד אנחנו יכולים להמשיך בשלנו .אני לא אומר שלא נעשה איחוד אני אומר זה שאתם לא בדיוק במצב שאתם יכולים להציב לנו תנאים או בכלל לדבר איתנו .אני ימשיך והמשכתי להשקיע באימפריה הנקייה שנקראת הפועל קטמון בלי ויקטור ובלי סאסי ...

אסור לי להגיד טרול כי אז אני הקראה על ידי אבירי חופש הביטוי וניקיון הכפיים סוכן שטאזי ק.ג.ב או סתם קוואזק נגזל אבל טרוללללל פשוט אין דרך אחרת לתאר את זה
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  20:04:58  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Yuvaln345

אסור לי להגיד טרול כי אז אני הקראה על ידי אבירי חופש הביטוי וניקיון הכפיים סוכן שטאזי ק.ג.ב או סתם קוואזק נגזל אבל טרוללללל פשוט אין דרך אחרת לתאר את זה

לפני שלושה עמודים הוא רשם שניקלע לחובות ונרד ליגה בלי איחוד
מילא טרול, אבל לפחות שיהיה טרול עקבי במסריו.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07