משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 15:01:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
לטעמי זה לא איחוד, איחוד מתבצע בין שני גופים שווים. במקרה הזה אנחנו (קטמון) מנסים לרכוש את מה שנשאר מהפועל ירושלים.
תקרא לזה איך שאתה רוצה |
 |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:14:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
אם ככה מוטי גמיש מתנהג עכשיו, בזמן שהוא מעוניין להוביל אותנו לאיחוד, אפשר רק לדמיין בחלחלה את מה אנחנו עוד עתידים לאכול ממנו החל מהשבוע הבא, אם אכן יהיה איחוד... אצלי, בכל אופן, כתבות כאלה מחזקות את דעתי שפשוט אין לנו כרגע פרטנר לאיחוד.
לצערי, ברור לי שרק מעטים אצלנו חושבים כמוני. יחד עם זאת אין לי ספק שהרוב בקטמון (בקרב חברי העמותה ובוודאי בקרב מנהלי המשא-ומתן) מודע היטב לצורך להיזהר מפרטנרים כאלה ולדרוש מהם שכל הסכמה וכל הבטחה (גם של ראש העיר היוצא) יקבלו גיבוי כתוב וממוסמך. לא נותר לי אלא לקוות שההדלפות המכוערות האלה יכפילו עוד ועוד את הזהירות הנדרשת.
משרד החינוך זה ברחוב הנביאים.לא פה. אלוהים ישמור ! כנראה שרק "עסקן "שמעביר זקנות בכביש או מחלק ספרים בצומת ירצה אותך,ומה לעשות ,גמיש הצליח במקומות שהרבה נכשלו בו.תן לו קרדיט ואם אתה לא רגוע ,תבנה הסכם מהודק שמגן עליך. אין לי בעיה עם התניות. יש לי בעיה עם התניות פרסונליות מופרכות.
|
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:24:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
אם ככה מוטי גמיש מתנהג עכשיו, בזמן שהוא מעוניין להוביל אותנו לאיחוד, אפשר רק לדמיין בחלחלה את מה אנחנו עוד עתידים לאכול ממנו החל מהשבוע הבא, אם אכן יהיה איחוד... אצלי, בכל אופן, כתבות כאלה מחזקות את דעתי שפשוט אין לנו כרגע פרטנר לאיחוד.
לצערי, ברור לי שרק מעטים אצלנו חושבים כמוני. יחד עם זאת אין לי ספק שהרוב בקטמון (בקרב חברי העמותה ובוודאי בקרב מנהלי המשא-ומתן) מודע היטב לצורך להיזהר מפרטנרים כאלה ולדרוש מהם שכל הסכמה וכל הבטחה (גם של ראש העיר היוצא) יקבלו גיבוי כתוב וממוסמך. לא נותר לי אלא לקוות שההדלפות המכוערות האלה יכפילו עוד ועוד את הזהירות הנדרשת.
משרד החינוך זה ברחוב הנביאים.לא פה. אלוהים ישמור ! כנראה שרק "עסקן "שמעביר זקנות בכביש או מחלק ספרים בצומת ירצה אותך,ומה לעשות ,גמיש הצליח במקומות שהרבה נכשלו בו.תן לו קרדיט ואם אתה לא רגוע ,תבנה הסכם מהודק שמגן עליך. אין לי בעיה עם התניות. יש לי בעיה עם התניות פרסונליות מופרכות.
ועם הג'ורה המסריחה שהוא פותח על אורי אין לך בעיה? מה הוא בדיוק עשה ומי הוא בכלל? מי הוא כדי לרמוז כל מיני רמזים על שרצקי? אההה אבל יש לו סטמפה של "סאד"ר" מעליו, מה שאמור להפוך אותו לחביב ורצוי בקרבנו... די, מספיק עם שטויות זאב. אנו נשלם כסף, ונסכים שהוא יישב בועד המנהל כדי לסיים את הפרשה הזו אחת ולתמיד, זה כבר כמעט נסגר. אבל אל תעשה מהאנשים חביבי הדור. נספור 365 יום ונחזיר אותו למקום ממנו הוא בא. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-20/05/2013 16:29:59 |
 |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:40:40
|
שלום לכם אוהדי קטמון, אני (שמעדיף להישאר בעילום שם, סלחו לי), אוהד הפועל, נמצא כרגע ברגשות מעורבים בנוגע לשמועות האלו על האיחוד, והאמת היא שאני לא יודע מה אני יהיו צעדיי במקרה כזה, אבל כמה דברים אני רוצה לציין ברשותכם (במידה ויהיה איחוד, אם לא- גם דרבי הוא מעניין). 1. אם יקראו לקבוצה הפועל קטמון ירושלים ל- 80% מהאוהדים שנשארו בהפועל לא תהיה קבוצה יותר, וזאת עובדה. 2. חייבת להיות נציגות גם לאוהדי הפועל בקבוצה המאוחדת, בשביל המראית עין ולפחות בשנה הראשונה. 3. הזלזול בנו, האוהדים שנשארו, הוא כואב ומעליב, ואנחנו לא כל כך מעטים כמו שאנשים אוהבים להגיד, במיוחד לא בכמות האוהדים השרופים שבאים לכל משחק , גם לקטמון באו רוב העונה 600-700 אוהדים לרוב המשחקים, משחק עלייה הוא לא פרמטר. 4. יש פה שחצנות והתנשאות ברמות מטורפות (HST היה מת שנה הבאה עם קטמון לסיים מקום רביעי), אם זה יימשך ככה רק המלחמות שיהיו ביציע לא שוות את זה. 5.לפי מה שראיתי, ואני לא מכיר אותו, מוטי גמיש נראה בחור רציני, היחיד בהרבה שנים שהצליח לגייס כסף וספונסרים להפועל, ועוד של סאסי! 6. שרצקי הוא אנטי כל מי שקשור להפועל בכל הראיונות שלו בתקשורת-וחבל, אנימודה שאני לא סובל אותו. 6. ותחשבו על זה. |
נערך על ידי - עד המוות הפועל ב-20/05/2013 16:44:05 |
 |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:50:43
|
כמי שמשתייך מזה עשרות שנים לשמאל האנטי-ציוני וכמי שעוקב עשרות שנים אחרי הוויכוח הפוליטי בארץ, ההגנה הנלהבת של tampopo על מוטי גמיש מאוד מזכירה לי את מה שלא פעם אומרים בימין על אישים שונים בשמאל הציוני. "זה שאתם רוצים לנהל משא-ומתן לשלום עם הפלסטינים זה בסדר גמור", אומרים, ולא בלי צדק, בימין. "מה שלא ברור הוא למה אתם חושבים שזה מחייב אותכם גם להצדיק כל דבר שהפלסטינים אומרים ועושים".
|
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:50:51
|
חברים, בדיון הזה אני מייצג קבוצת מיעוט שולית ואולי לא מוכרת בתוך היציע הקטמוני: כל חיי גדלתי כאוהד בית"ר. כשהוקמה קטמון הצטרפתי לעמותה כי ראיתי הזדמנות לתיקון והיום יש לי ילד בן 9 שגדל אדום, אוהד קטמון הכי שרוף בגליל המערבי. כשאני בא עם המשפחה למשחקים אני פוגש לא מעט מחברי המיעוט- יוצאי בית"ר שהשלימו עם הפרידה מהאקסית. כך שמטבע הדברים, אני פחות עסוק בהגיגי סאסי ובחובותיו. אני ומשפחתי אוהדי קטמון. זו קבוצה מיוחדת, עם נשמה, כבוד ואהבה. זו הקבוצה שלי. אני שותף. אני לא מכיר את הערכים של החצי השני שלכם, וקשה לי לתאר את עצמי שותף ל'חצי קבוצת אוהדים'. בכל מקרה, בימים אלה של החלטות קשות, אני מביא את קול האוהדים שלא הצטרפו נגד סאסי, אלא בגלל הערכים החיוביים והאוירה המדהימה של קטמון. |
אריק |
 |
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 16:55:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
שלום לכם אוהדי קטמון, אני (שמעדיף להישאר בעילום שם, סלחו לי), אוהד הפועל, נמצא כרגע ברגשות מעורבים בנוגע לשמועות האלו על האיחוד, והאמת היא שאני לא יודע מה אני יהיו צעדיי במקרה כזה, אבל כמה דברים אני רוצה לציין ברשותכם (במידה ויהיה איחוד, אם לא- גם דרבי הוא מעניין). 1. אם יקראו לקבוצה הפועל קטמון ירושלים ל- 80% מהאוהדים שנשארו בהפועל לא תהיה קבוצה יותר, וזאת עובדה. 2. חייבת להיות נציגות גם לאוהדי הפועל בקבוצה המאוחדת, בשביל המראית עין ולפחות בשנה הראשונה. 3. הזלזול בנו, האוהדים שנשארו, הוא כואב ומעליב, ואנחנו לא כל כך מעטים כמו שאנשים אוהבים להגיד, במיוחד לא בכמות האוהדים השרופים שבאים לכל משחק , גם לקטמון באו רוב העונה 600-700 אוהדים לרוב המשחקים, משחק עלייה הוא לא פרמטר. 4. יש פה שחצנות והתנשאות ברמות מטורפות (HST היה מת שנה הבאה עם קטמון לסיים מקום רביעי), אם זה יימשך ככה רק המלחמות שיהיו ביציע לא שוות את זה. 5.לפי מה שראיתי, ואני לא מכיר אותו, מוטי גמיש נראה בחור רציני, היחיד בהרבה שנים שהצליח לגייס כסף וספונסרים להפועל, ועוד של סאסי! 6. שרצקי הוא אנטי כל מי שקשור להפועל בכל הראיונות שלו בתקשורת-וחבל, אנימודה שאני לא סובל אותו. 6. ותחשבו על זה.
אין פה טיפת זלזול, הסגל המקצועי של הפועל י-ם הוא אחד הנכסים המרכזיים שאנחנו קונים בעיסקה הזו.
|
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 17:10:40
|
מר "עד המוות" (לא יכולת משהו יותר חיובי בתור שם??? ) שלום לך. קודם כל אציג לך את ההיבט הפורמאלי של מה שעומד להתבצע כי זה חשוב להמשך. פורמאלית הפועל סאד"ר ירושלים נתונה במה שמכונה "הסדר חוב", כלומר עוד לא פשיטת רגל, אבל גם בלי אפשרות לנשום לזמן רב. להסדר חוב יש שלשה מרכיבים. א. "תספורת", או בשפת בני אדם מחיקת חובות. זה התבצע, אבל לא ידוע באיזה היקף. ב. הכנסת יד לכיס של הבעלים, או של מישהו אחר. במקרה זה ברקת מוקשש נדבות כדי לכסות חלק החוב. 3. מכירת נכסים, ובמקרה זה קבוצת הכדורגל. הקבוצה תמכר לעמותת קטמוןמועדון אוהדים, שזה אנחנו. חלק מאיתנו עזבנו את סאסיונה לפני שבע שנים כדי להציל את הפועל, וזה מה שקורה עכשיו. לולא היינו קונים אהבה באלף שקל, הפועל ירושלים הייתה חדלה להתקיים בקרוב. מכיוון שזו העסקה, והעמותה שלנו היא הבעלים, היא גם קובעת בעלי תפקידים. אורי שרצקי, בעיננו אדם יותר מראוי עם זכויות גדולות מאד, יהיה מנכ"ל. אשר גולה יהיה מנהל הקבוצה. כל קללה לעברם במגרש תתקל בפעולה מיידית. בעניין נציגי שלא נבחרו על ידינו אתה צריך לפנות לגמיש, אנו לא קבענו מי יישב מטעמו. אני מבין שהוא הנציג שלכם. אישית הייתי מעדיף אחד מכם, ולא אותו, אבל זה מה שנקבע. אני מניח שתצטרף כחבר בעמותה ולכן תוכל לבחור ולהעמיד את עצמך לבחירה בשנה הבאה. לגבי השם, זה כבר בעייתי. כנראה שתהיה הצבעה בין ההצעה לשמור את שם קטמון לבין אלה שרוצים שרק קבוצות הנוער ישאו את השם היפה הזה. אם ההצעה הראשונה תזכה, אז תצטרך להחליט מה אתה עושה. יחד עם זאת צריך להגיד לך כבר עכשיו שבכל מקרה אתה תתקל בשם קטמון בכל מקום, ביציע, בצעיפים, בשירים, וילדים עדיין יכנו את הקבוצה הפועל קטמון. זה מה יש. לגבי כמה אתם, אני לא יודע. הייתי לפני חמש שנים במשחק של סאד"ר, ועד ליום ששי האחרון לא ראיתי משחק אחד. נדמה לי שכמות הצופים במשחקי קטמון הייתה מעל ל1000 אבל גם פה לא ספרתי. זהו. תשתדלו להתרגל, תכנסו לקצב ותגידו לחיפאים שלא רוצים לשמוע קללות וגידופים. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 17:27:45
|
אתה איש מקסים ורודף שלום |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 17:42:31
|
קלי מה הבעיה שלך? האם התיאור אינו נאמן לעובדות? רצית "איחוד", הנה זה קורה וככה הוא נראה. העמותה בה אני חבר מכסה חלק מחובות הקבוצה המקורית וכנגד זה היא מקבלת לידה את מלוא הבעלות והניהול, היא קובעת בעלי תפקידים וגם מקבלת את הכל ההחלטות הרלבנטיות. כתבתי לך את זה קודם. אין חבר עמותה, אפילו בין אלה שהכי להוטים לאחד את הקבוצות, שיגיד שמה שכתבתי אינו נכון |
|
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 17:54:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריק גוטלר-אופיר
חברים, בדיון הזה אני מייצג קבוצת מיעוט שולית ואולי לא מוכרת בתוך היציע הקטמוני: כל חיי גדלתי כאוהד בית"ר. כשהוקמה קטמון הצטרפתי לעמותה כי ראיתי הזדמנות לתיקון והיום יש לי ילד בן 9 שגדל אדום, אוהד קטמון הכי שרוף בגליל המערבי. כשאני בא עם המשפחה למשחקים אני פוגש לא מעט מחברי המיעוט- יוצאי בית"ר שהשלימו עם הפרידה מהאקסית. כך שמטבע הדברים, אני פחות עסוק בהגיגי סאסי ובחובותיו. אני ומשפחתי אוהדי קטמון. זו קבוצה מיוחדת, עם נשמה, כבוד ואהבה. זו הקבוצה שלי. אני שותף. אני לא מכיר את הערכים של החצי השני שלכם, וקשה לי לתאר את עצמי שותף ל'חצי קבוצת אוהדים'. בכל מקרה, בימים אלה של החלטות קשות, אני מביא את קול האוהדים שלא הצטרפו נגד סאסי, אלא בגלל הערכים החיוביים והאוירה המדהימה של קטמון.
קול חשוב שחבל שלא נותנים לו משקל בשאלת האיחוד!!! |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 18:01:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
לגבי השם, זה כבר בעייתי. כנראה שתהיה הצבעה בין ההצעה לשמור את שם קטמון לבין אלה שרוצים שרק קבוצות הנוער ישאו את השם היפה הזה.
ההצבעה הזו היא חלק מהתכנית של ההנהלה? אם כן זה צריך להיות יותר נוכח כי שם הקבוצה הוא אחד האלמנטים המרכזיים בהצעת האיחוד/רכישה הזו. שם זה אחד מהאלמנטים המרכזיים שיוצרים הזדהות אצל אוהד
|
 |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 18:09:14
|
מר "עד המוות" (לא יכולת משהו יותר חיובי בתור שם??? ) שלום לך. קודם כל אציג לך את ההיבט הפורמאלי של מה שעומד להתבצע כי זה חשוב להמשך. פורמאלית הפועל סאד"ר ירושלים נתונה במה שמכונה "הסדר חוב", כלומר עוד לא פשיטת רגל, אבל גם בלי אפשרות לנשום לזמן רב. להסדר חוב יש שלשה מרכיבים. א. "תספורת", או בשפת בני אדם מחיקת חובות. זה התבצע, אבל לא ידוע באיזה היקף. ב. הכנסת יד לכיס של הבעלים, או של מישהו אחר. במקרה זה ברקת מוקשש נדבות כדי לכסות חלק החוב. 3. מכירת נכסים, ובמקרה זה קבוצת הכדורגל. הקבוצה תמכר לעמותת קטמוןמועדון אוהדים, שזה אנחנו. חלק מאיתנו עזבנו את סאסיונה לפני שבע שנים כדי להציל את הפועל, וזה מה שקורה עכשיו. לולא היינו קונים אהבה באלף שקל, הפועל ירושלים הייתה חדלה להתקיים בקרוב. מכיוון שזו העסקה, והעמותה שלנו היא הבעלים, היא גם קובעת בעלי תפקידים. אורי שרצקי, בעיננו אדם יותר מראוי עם זכויות גדולות מאד, יהיה מנכ"ל. אשר גולה יהיה מנהל הקבוצה. כל קללה לעברם במגרש תתקל בפעולה מיידית. בעניין נציגי שלא נבחרו על ידינו אתה צריך לפנות לגמיש, אנו לא קבענו מי יישב מטעמו. אני מבין שהוא הנציג שלכם. אישית הייתי מעדיף אחד מכם, ולא אותו, אבל זה מה שנקבע. אני מניח שתצטרף כחבר בעמותה ולכן תוכל לבחור ולהעמיד את עצמך לבחירה בשנה הבאה. לגבי השם, זה כבר בעייתי. כנראה שתהיה הצבעה בין ההצעה לשמור את שם קטמון לבין אלה שרוצים שרק קבוצות הנוער ישאו את השם היפה הזה. אם ההצעה הראשונה תזכה, אז תצטרך להחליט מה אתה עושה. יחד עם זאת צריך להגיד לך כבר עכשיו שבכל מקרה אתה תתקל בשם קטמון בכל מקום, ביציע, בצעיפים, בשירים, וילדים עדיין יכנו את הקבוצה הפועל קטמון. זה מה יש. לגבי כמה אתם, אני לא יודע. הייתי לפני חמש שנים במשחק של סאד"ר, ועד ליום ששי האחרון לא ראיתי משחק אחד. נדמה לי שכמות הצופים במשחקי קטמון הייתה מעל ל1000 אבל גם פה לא ספרתי. זהו. תשתדלו להתרגל, תכנסו לקצב ותגידו לחיפאים שלא רוצים לשמוע קללות וגידופים.
. אין ספק שאתה מגיע כבעל הבית חחח. אתם אמורים לעבור קבוצה שוב לא? אולי זה יהיה שיקול אצלכם בהצבעה ואולי לא אבל בקבוצה המקורית יש הרבה אנשים שלא אוהבים אתכם ותנסו לסתום להם את הפה או לפעול מיידית(מה זה אומר?)גם את קטמון מקללים אצלנו הרבה אתה יודע. |
נערך על ידי - עד המוות הפועל ב-20/05/2013 18:23:00 |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 18:18:28
|
קלי מה הבעיה שלך? האם התיאור אינו נאמן לעובדות? רצית "איחוד", הנה זה קורה וככה הוא נראה. העמותה בה אני חבר מכסה חלק מחובות הקבוצה המקורית וכנגד זה היא מקבלת לידה את מלוא הבעלות והניהול, היא קובעת בעלי תפקידים וגם מקבלת את הכל ההחלטות הרלבנטיות. כתבתי לך את זה קודם. אין חבר עמותה, אפילו בין אלה שהכי להוטים לאחד את הקבוצות, שיגיד שמה שכתבתי אינו נכון
יש עורכי דין שכותבים נכונה אך אהבה אין בהם.התחושה שאתה מותיר היא:התפלגתי,ניצחתי,כבשתי.למה חייב לבוא כך?ממה כל כך פוחדים?נמנעתי עד עכשיו מלומר זאת אך חלק מהדברים שנאמרים בין השורות,ולא רק ביניהם,מעלה ריח של פחד מהאחר שלא לומר גזענית. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 18:21:23
|
תשמע, עד המוות, בוא ואגלה לך סוד קטן ומאד מרגיז: אף אחד לא שואל אותך. אין לך קול, דעתך איננה נחשבת, ההחלטה על השם של הקבוצה המאוחדת או על הרכב ההנהלה תתקבל בלעדיך. הצדדים היחידים השותפים למשא ומתן הזה הם סאסי, גמיש, וחברי עמותת האוהדים של הפועל קטמון ירושלים.
וזו בדיוק הייתה הבחירה שלך, להשאר פאסיבי, אוהד רגיל של קבוצת כדורגל רגילה שבה לבעלים יש כוח אבסולוטי והאוהדים אינם נחשבים כלל. גמיש לא שואל אותך אם למכור את הקבוצה לקטמון, כמו ששום בעלים של קבוצת כדורגל לא יחלום לרגע להתייעץ עם הטריבונה בנוגע לעתיד הצעצוע שרכש. אנחנו ואתם אוהדים את הפועל ירושלים, לנו ולכם חשוב להבטיח את עתידו של המחנה האדום בעיר. אבל אנחנו בחרנו לקום ולהשמיע את קולנו, בזמן שאתה נשארת אילם.
|
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|
|
|