פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איחוד או ספין תקשורתי ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איחוד או ספין תקשורתי ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא
עמוד: מתוך 11

קובי חזן קובי חזן מנותק

23 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  00:09:31  הצג פרופיל שלח ל- קובי חזן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

קובי חזן לא טרול!

עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  00:12:11  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מכיוון שמקודם כתבתי משהו על זכותם של כל אוהדי הקבוצה להתבטא, אני אהיה האחרון שאגיד לך מה להרגיש ומה לא להרגיש, מה גם שמבחינתי אתה אוהד הפועל קטמון ירושלים (כי ראיתי אותך במספיק משחקי הקבוצה).
יחד עם זאת, אתה גם צריך להבין שמי שמבצע את העסקה זו העמותה של הפועל קטמון. היא שתשלם 2 מיליון שקל (ולא יותר אני מקווה), והיא שתקח על עצמה את ניהול הקבוצה. זה ההסכם ואין אחר. עמותת הפועל קטמון הופכת להיות בעלים של הקבוצה. זה אומר אורי שרצקי הוא המנכ"ל, אשר גולה הוא מנהל הקבוצה והם ישבו במשרדי הקבוצה שעכשיו תהיה שייכת לעמותת הפועל קטמון. מוטי גמיש יהיה לשנה אחת חבר הועד המנהל, ויאלץ להעמיד את עצמו לבחירה בפעם השניה. הרבה אנשים, כולל אני, יעקבו אחרי מעשיו בשבע עיניים, מתוך חשדנות. אבל זו העסקה וצריך יהיה לכבד אותה. צריך לבצע אותה כדי להוריד את הסיפור הזה של כן איחוד לא איחוד מסדר היום, פעם אחת ולתמיד. זה יעלה כסף, יותר מדי כסף, אבל לפחות אפשר להמשיך הלאה בבניית הפועל קטמון ירושלים בלי הפרעות ורעשי רקע.

הועד המנהל של עמותת הפועל קטמון תקבע מי המאמן ומי הצוות המקצועי, בכל הדרגים. ביציע יהיו שירים של קטמון, צעיפים של קטמון ואם הצעתי תתקבל הקבוצה תקרא הפועל קטמון ירושלים, אבל הדבר האחרון הזה כרגע אינה חלק מהעסקה. ביציע לא תהיה שום סובלנות לקללות ונאצות מהסוג שהייתי עד להן עד לשנת 2006, ולא תהיה שום סובלנות כלפי מי שיקלל את אוהדי הפועל קטמון.
זהו. הנה יש לך איחוד. קוראים לו הפועל קטמון ירושלים. לא תמצא אפילו אחד מבין חברי העמותה שיסתור מה שכתוב פה (מלבד ענין השם), אפילו אלה שהאיחוד בוער להם מאד. על הפועל קטמון הם גם לא מוכנים לוותר.

שאלה בנושא הקללות עד 2006:
יהיה מותר לשיר "בן זונה יוצא ובן זונה נכנס"?
עבור לתחילת הדף

קובי חזן קובי חזן מנותק

23 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  00:14:10  הצג פרופיל שלח ל- קובי חזן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי קובי חזן

[quote]נשלח במקור על ידי מחאיי

קובי חזן לא טרול!
ממש לא !!!!!!!
אוהד את קטמון מיומה הראשון !!!!
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  00:21:40  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העניין המהותי הוא שחלק מהאנשים פה לא מבינים את המונח האינטרנטי- טרול.
לא מופנה אלייך, קובי חזן.

נערך על ידי - משה גרטל לעולם ב-20/05/2013 00:22:23
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  00:26:00  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

מכיוון שמקודם כתבתי משהו על זכותם של כל אוהדי הקבוצה להתבטא, אני אהיה האחרון שאגיד לך מה להרגיש ומה לא להרגיש, מה גם שמבחינתי אתה אוהד הפועל קטמון ירושלים (כי ראיתי אותך במספיק משחקי הקבוצה).
יחד עם זאת, אתה גם צריך להבין שמי שמבצע את העסקה זו העמותה של הפועל קטמון. היא שתשלם 2 מיליון שקל (ולא יותר אני מקווה), והיא שתקח על עצמה את ניהול הקבוצה. זה ההסכם ואין אחר. עמותת הפועל קטמון הופכת להיות בעלים של הקבוצה. זה אומר אורי שרצקי הוא המנכ"ל, אשר גולה הוא מנהל הקבוצה והם ישבו במשרדי הקבוצה שעכשיו תהיה שייכת לעמותת הפועל קטמון. מוטי גמיש יהיה לשנה אחת חבר הועד המנהל, ויאלץ להעמיד את עצמו לבחירה בפעם השניה. הרבה אנשים, כולל אני, יעקבו אחרי מעשיו בשבע עיניים, מתוך חשדנות. אבל זו העסקה וצריך יהיה לכבד אותה. צריך לבצע אותה כדי להוריד את הסיפור הזה של כן איחוד לא איחוד מסדר היום, פעם אחת ולתמיד. זה יעלה כסף, יותר מדי כסף, אבל לפחות אפשר להמשיך הלאה בבניית הפועל קטמון ירושלים בלי הפרעות ורעשי רקע.

הועד המנהל של עמותת הפועל קטמון תקבע מי המאמן ומי הצוות המקצועי, בכל הדרגים. ביציע יהיו שירים של קטמון, צעיפים של קטמון ואם הצעתי תתקבל הקבוצה תקרא הפועל קטמון ירושלים, אבל הדבר האחרון הזה כרגע אינה חלק מהעסקה. ביציע לא תהיה שום סובלנות לקללות ונאצות מהסוג שהייתי עד להן עד לשנת 2006, ולא תהיה שום סובלנות כלפי מי שיקלל את אוהדי הפועל קטמון.
זהו. הנה יש לך איחוד. קוראים לו הפועל קטמון ירושלים. לא תמצא אפילו אחד מבין חברי העמותה שיסתור מה שכתוב פה (מלבד ענין השם), אפילו אלה שהאיחוד בוער להם מאד. על הפועל קטמון הם גם לא מוכנים לוותר.

שאלה בנושא הקללות עד 2006:
יהיה מותר לשיר "בן זונה יוצא ובן זונה נכנס"?

כמה שנים לא שמענו את זה.. האמת, שבכל חילופים של היריבה, אני נפעם מחדש שאף אחד לא שר את זה. בוא נסכם שבד"כ יהיה אסור לשיר את זה, אלא אם כן יהיו מקרים יוצאי דופן (נגיד אם ההוא שיוצא או נכנס ממש בן זונה..)
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  07:55:05  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברתי נאווה - גמלאית וגו' - מתנגדת נחרצות לאיחוד מטעמי זבאבון. אב הבית שלי, יעפון, תומך ללא תנאי. שכח לצערו לחדש חברות בעמותה אך יתמוך בנו בחקלאות. שני עיוורים מימי הבינים חוששים מגמיש, צל רפאים של ערבי מזהיר משרצקי, לילה יורד.

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  10:53:58  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שימו לב לשלשול המילולי החדש של גולר בנושא האיחוד:
http://www.goler1.co.il/article/4916
שימו לב ללחץ שמפעיל עלינו גמיש- "האיחוד חייב להסגר היום", "שרצקי אשם", "אם לא יהיה איחוד יקרה אסון"...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  11:58:54  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

שימו לב ללחץ שמפעיל עלינו גמיש- "האיחוד חייב להסגר היום", "שרצקי אשם", "אם לא יהיה איחוד יקרה אסון"...

אם אנשי סאדר חושבים שיקרה להם אסון אם לא יהיה איחוד, יתכן שהם יודעים על מה הם מדברים. אנחנו צריכים להמשיך להתקדם עם האיחוד ולשקול את המצב בלי לחץ ובלי לקחחת סיכונים מטורפים.
והנסיון להפיל הכל על שרצקי כבר לא עובד.
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  12:57:29  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם ככה מוטי גמיש מתנהג עכשיו, בזמן שהוא מעוניין להוביל אותנו לאיחוד, אפשר רק לדמיין בחלחלה את מה אנחנו עוד עתידים לאכול ממנו החל מהשבוע הבא, אם אכן יהיה איחוד... אצלי, בכל אופן, כתבות כאלה מחזקות את דעתי שפשוט אין לנו כרגע פרטנר לאיחוד.

לצערי, ברור לי שרק מעטים אצלנו חושבים כמוני. יחד עם זאת אין לי ספק שהרוב בקטמון (בקרב חברי העמותה ובוודאי בקרב מנהלי המשא-ומתן) מודע היטב לצורך להיזהר מפרטנרים כאלה ולדרוש מהם שכל הסכמה וכל הבטחה (גם של ראש העיר היוצא) יקבלו גיבוי כתוב וממוסמך. לא נותר לי אלא לקוות שההדלפות המכוערות האלה יכפילו עוד ועוד את הזהירות הנדרשת.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  13:50:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

לא יודע. קראתי פעמיים את הכתבה הזו ולא רק שלא איתרתי את הציטוטים הנ"ל אלא שנראה לי שיחסית לגולר זו כתבה אינפורמטיבית ודי עניינית. היא אמנם לא מחדשת לנו דבר אבל כן נותנת סיכום די מדויק של המצב למי שלא מעורה.
יש שם אולי משפט או שניים שיכולים לעורר מחלוקת (בעיקר "יש הרבה אנשים חזקים בקטמון שמושכים לצערי לכיוון של לא לעשות איחוד ולהישאר לבד בגלל שיאבדו את תפקידם בעתיד"), או שניתן היה לנסח קצת אחרת, אבל בסה"כ אני חושב שהכתבה די משקפת את המצב.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  14:08:00  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קונטרה של חיים ברעם:
http://www.goler1.co.il/article/4917
כל מילה אצלו זה זהב...
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  14:18:14  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי avitemkin
היא שתשלם 2 מיליון שקל (ולא יותר אני מקווה), והיא שתקח על עצמה את ניהול הקבוצה.
על מה משולמים 2 מליון שקלים?
האם יש בקופה סכום כזה?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  14:20:26  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסוף הכל עניין של גישה והסתכלות.6 שנות הפילוג יצרו פה שיח קבוע של "שלנו" מול "שלהם" ,הסאדריסטים מול קטמון.כל מילה שנאמרה או נכתבה במקומון,ברדיו אפילו ע"י אנשים כמו מישל דיין ישר סווגה ונותחה כאויב או אוהב,בעדנו או נגדנו.
בשבילי כמי שחלק מהרצון שלי לקבוצה אחת נובע מהמיאוס של השיח הזה מסתכל על הכל אחרת.הפועל י-ם הגיעה למצב לא בריא בגלל סאסי(ולפני כן יונה)שבגללם נוצר הפילוג ,ועכשיו כל מי שיכול לתת יד ופועל כדי להצליח לפתור את העניין מבורך .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  14:36:16  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בסוף הכל עניין של גישה והסתכלות.6 שנות הפילוג יצרו פה שיח קבוע של "שלנו" מול "שלהם" ,הסאדריסטים מול קטמון.כל מילה שנאמרה או נכתבה במקומון,ברדיו אפילו ע"י אנשים כמו מישל דיין ישר סווגה ונותחה כאויב או אוהב,בעדנו או נגדנו.
בשבילי כמי שחלק מהרצון שלי לקבוצה אחת נובע מהמיאוס של השיח הזה מסתכל על הכל אחרת.הפועל י-ם הגיעה למצב לא בריא בגלל סאסי(ולפני כן יונה)שבגללם נוצר הפילוג ,ועכשיו כל מי שיכול לתת יד ופועל כדי להצליח לפתור את העניין מבורך .

זה ממש לא העניין כרגע. השאלה היא אם אפשר להתאחד בתנאים סבירים.
השנים האחרונות שינו פה את צורת ההתייחסות שלנו לקבוצה ביחס לימים הראשונים של קטמון. עם השנים, רובנו הבנו ששליטת אוהדים לא רק שמאפשרת קבלת החלטות וניהול מופתי גם בליגות מקצועניות, אלא גם מונעת השתלטות עויינת של קבלנים או עסקנים למיניהם.
ברגע שזה סגור, נותר רק לראות מה עומק הבור, והאם ניתן לקפוץ לתוכו ולשרוד.
בשלב הזה, מה איכפת לי מההגיגים של מישל, או מהשאלה מה יעשה אבא של גילת?
זה לא אנחנו מולם. זה רק אנחנו שנצטרך להתמודד עם תוצאות האיחוד, ורק אנחנו נחליט אם להכנס אליו.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/05/2013 14:42:36
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 20/05/2013 :  14:51:51  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לטעמי זה לא איחוד, איחוד מתבצע בין שני גופים שווים.
במקרה הזה אנחנו (קטמון) מנסים לרכוש את מה שנשאר מהפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07