משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:45:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
בודאי שאפשר להגיד להם. שום דבר לא סגור בפני אף אחד. ישימו את דמי החבר וידברו בדיוק כמו כל אחד אחר. יש משמעות כלשהי ללהיות חבר עמותה, בעלים של המועדון. כל אחד יגיד את דעתו, ודאי. אבל מי שיכריע, ולפי דעתו בלבד, זה רק מי ששם כסף.
תסבירו לי רק מי אלו "הם" שאפשר "להגיד להם" ? על מי לייזי ואתה מדברים ? הסכמנו, בעלי המנייה קובעים מדיניות. אבל למה שאר האוהדים זה "הם"? האם השלב הבא הוא פתיחת יציע הכבוד? ו"הם" יישבו בשאר היציעים? |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:48:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלעד1 בתור חבר עמותה צורם לי מה שאתה כותב. חברי העמותה זה לא איזה קאסטה מנותקת ומורמת מהעם. אתה צריך להתחשב בכל קהילת האוהדים. נכון שהכוח נמצא בידי חברי העמותה אבל אין שום סיבה ששאר קהילת האוהדים לא תנהל דיון בנושא. אנחנו צרכים לחבק את קהילת האוהדים ולא להרחיק אותם כמו שאתה עושה בהודעה המתנשאת הזאת.
הדבר האחרון שאפשר להאשים אותי זה בהתנשאות. לכל אחד מחברי העמותה יש את השיקולים שלו. והשיקולים שלי הם אגוצנרטיים בעיקרם, כי ככה אני. גם אם הייתי יודע ש90% מהאוהדים מתנגדים לאיחוד זה לא היה משפיע על דעתי. אני קודם כל אוהד הפועל ורק אח"כ אוהד קטמון.
לא השתקתי אף אחד, לא צנזרתי, וגם לא קיללתי. אבל אחרי עשרות אלפי הש"ח ששמתי על הקבוצה ב6 השנים האחרונות ומאות השעות שהשקעתי בהתנדבות, זכותי לקבוע את מערכת השיקולים שלי. וגם זכותי לכתוב אותה בפורום, גם אם זה לא נעים לאחרים לשמוע את זה.
תגיד לי, בדיבורים האלה אתה מקרב מישהו? אתה מחזק מישהו? את מחזק את הקבוצה? אתה מקשה על סאסי? אתה רוצה מדליה? בא לך שנהיה 200 איש ביציע כמו בימים הטובים ההם? אחר כך תדבר על קהילה? אנחנו נתונים כ-ו-ל-נ-ו בצומת לא פשוט. יש דעות לכל כיוון. לכולם ברור מה המנגנון של הכרעות, אבל עדיין מזה ועד להגיד לאנשים שדעתם שווה לכלום זה לא התנשאות, זו פשוט העדר כבוד בסיסי לאנשים שיושבים באותו יציע כמוך. לא בא לך שהם יהיו שם? תפתח את תא הכבוד, תעשן לך סיגר עם כל המיוחסים כמוך ותרגיש משה גרויס. יש מספיק אנשים שאינם חברי עמותה כי הם "קודם כל אוהדי הפועל" שבחשו בתוך העמותה לפני שנה לכיוון מסוים. התקוממת אז? אמרת משהו? אתם כמו איזה כת סגורה שחוששת מזה שחלילה ההמונים באים ומשנים לכם את העולם הקטן והסגור. נוח דעתך. הולך להיות איחוד. כך יקראו להשתלטות שלנו על סאד"ר. את מה שרקוב שם נגרש (וזה הרוב). על השם של הקבוצה נצביע. האוהדים פה ובכל מקום מוזמנים להביע את דעתם ולהרגיש חלק מהקבוצה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-19/05/2013 17:56:38 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:51:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אחת הרעות החולות בקטמון ויש משום מה שרואים בזה טוב היא ביטול מושג האוהד .יש או בעלים או כלום.להזכירכם יש "רק" 450 חברי עמותה ועדיין הרוב הם אוהדים
הרוב הם אוהדים, ברור, אבל רק חברי העמותה יקבעו את ההחלטה. זכותו של כל אוהד להביע כאן את דעתו, ואם הוא מצליח לשכנע מישהו מחברי העמותה (כולל אותי) אז סבבה. בסופו של דבר ההחלטה של כל חבר עמותה היא בהתאם למצפונו ולעובדות שיוצגו. אין שום מחוייבות מוסרית או אחרת לייצג איזשהו רוב של אוהדים בפורום (שגם הם כנראה מיעוט מקרב כלל האוהדים). זאת לא התרסה או זילזול במישהו, זאת פשוט המהות של החברות בעמותה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/05/2013 18:01:03 |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 18:01:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אחת הרעות החולות בקטמון ויש משום מה שרואים בזה טוב היא ביטול מושג האוהד .יש או בעלים או כלום.להזכירכם יש "רק" 450 חברי עמותה ועדיין הרוב הם אוהדים
הרוב הם אוהדים, ברור, אבל רק חברי העמותה יקבעו את ההחלטה. זכותו של כל אוהד להביע כאן את דעתו, ואם הוא מצליח לשכנע מישהו מחברי העמותה, סבבה. בסופו של דבר ההחלטה של כל חבר עמותה היא בהתאם למצפונו ולעובדות שיוצגו. אין שום מחוייבות מוסרית או אחרת לייצג איזשהו רוב של אוהדים בפורום (שגם הם כנראה מיעוט מקרב כלל האוהדים). זאת לא התרסה או זילזול במישהו, זאת פשוט המהות של החברות בעמותה.
אין לי בעיה עם זה שחברות בעמותה הופכת אותך למקבל החלטה ובעל מידע "מסווג" ורגיש.זה שהפכו את זה פה למנגנון שכל דיון "רגיל" צריך להיות שם מעבר לעובדה שזה יהיר זה רק מרחיק אוהדים "רגילים". |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 18:07:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלעד1 בתור חבר עמותה צורם לי מה שאתה כותב. חברי העמותה זה לא איזה קאסטה מנותקת ומורמת מהעם. אתה צריך להתחשב בכל קהילת האוהדים. נכון שהכוח נמצא בידי חברי העמותה אבל אין שום סיבה ששאר קהילת האוהדים לא תנהל דיון בנושא. אנחנו צרכים לחבק את קהילת האוהדים ולא להרחיק אותם כמו שאתה עושה בהודעה המתנשאת הזאת.
הדבר האחרון שאפשר להאשים אותי זה בהתנשאות. לכל אחד מחברי העמותה יש את השיקולים שלו. והשיקולים שלי הם אגוצנרטיים בעיקרם, כי ככה אני. גם אם הייתי יודע ש90% מהאוהדים מתנגדים לאיחוד זה לא היה משפיע על דעתי. אני קודם כל אוהד הפועל ורק אח"כ אוהד קטמון.
לא השתקתי אף אחד, לא צנזרתי, וגם לא קיללתי. אבל אחרי עשרות אלפי הש"ח ששמתי על הקבוצה ב6 השנים האחרונות ומאות השעות שהשקעתי בהתנדבות, זכותי לקבוע את מערכת השיקולים שלי. וגם זכותי לכתוב אותה בפורום, גם אם זה לא נעים לאחרים לשמוע את זה.
תגיד לי, בדיבורים האלה אתה מקרב מישהו? אתה מחזק מישהו? את מחזק את הקבוצה? אתה מקשה על סאסי? אתה רוצה מדליה? בא לך שנהיה 200 איש ביציע כמו בימים הטובים ההם? אחר כך תדבר על קהילה? אנחנו נתונים כ-ו-ל-נ-ו בצומת לא פשוט. יש דעות לכל כיוון. לכולם ברור מה המנגנון של הכרעות, אבל עדיין מזה ועד להגיד לאנשים שדעתם שווה לכלום זה לא התנשאות, זו פשוט העדר כבוד בסיסי לאנשים שיושבים באותו יציע כמוך. לא בא לך שהם יהיו שם? תפתח את תא הכבוד, תעשן לך סיגר עם כל המיוחסים כמוך ותרגיש משה גרויס.
מקובל עלי שאני חסר כבוד לאנשים כמו "אלי בן רימוז'" שבחרו מרצונם לא לעשות חברות בעמותה. אף אחד לא מושלם.
והנושא כאן הוא לא קירוב לבבות. אני מוכן לעשות ככל יכולתי כדי להגדיל את הקהל אחרי האיחוד. וכמו שקראנקו אמר, אני לא חושב שאיחוד אמור לפגוע כהוא זה בקהילתיות שלנו ובדברים הטובים שיש בקטמון, אלא להיפך, רק להעצים אותם. אבל אם מישהו יבחר להפסיק להגיע בגלל האיחוד, מכל סיבה שהיא, זאת זכותו המלאה. וזה סיכון שאני מוכן לקחת, כמו גם סיכונים אחרים. לא חושב שנשאר 200 איש ביציע אחרי איחוד. אם כבר אני חושב שהסיכויים שנישאר בסוף 200 איש ביציע גדלים אם לא נתאחד. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 18:29:28
|
כמו שהזכיר כאן מישהו קודם . הפורום הזה הוא כיכר העיר , הוא היציע . כל אחד מבטא פה את דעתו. הרי ברור שבסופו של דבר יקבלו את ההכרעה חברי העמותה. יחד עם זאת ידוע כי דיונים פנימיים ויהיו איפה שיהיו מן הראוי שישמעו גם דעות מן החוץ ולו כדי להעשיר את הדיון בזויות ראיה חדשות. לא ראיתי כאן בקשה של מישהו מהמתדיינים להיות המכריע. יש גוף סטטוטורי של העמותה ובידיו ההכרעה. רק זכרו שיש אלפי אוהדים נוספים שצועדים עם הקבוצה 6 שנים , יש שנים בהם היו חברי עמותה ויש שנים שלא. אך המשיכו לבוא, לשלם את כרטיס הכניסה, לעודד , להביא את הילדים והילדות ולהיות שותפים להצלחות ולכשלונות , כל אחד בדרכו. כמה מצער לשמוע ביטויים כמו אני אחליט , אני אנווט. אף אחד לא ביקש את שרביט הניווט ואף לא את מקל ההחלטה , אלא את הבעת הדעה. השתקות של דעות בהתבטאויות לא ראויות לא יביאו להחלטה טובה יותר. אני סומך לגמרי על חברי העמותה שיקבלו את ההחלטה הראויה , אני סומך לגמרי על חבריי ליציע שלא יחששו לשמוע דעות שונות ומנומקות לא פחות מדעותיהם שלהם. בסופו של דבר כולנו רוצים להגיע אל הטוב. |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 20:44:36
|
בראיון ברדיו ירושלים הערב אמר מוטי גמיש 80% סיכויים שהאיחוד יצא לפועל, שם הקבוצה יהיה הפועל ירושלים. מדבריו משתמע שקטמון לא תוכל בלי איחוד , בלתי אפשרי להתאמן כל העונה על מגרש דשא סינטטי, הפועל ירושלים מביאה את הנכסים וקטמון את האוהדים. כשברקוביץ אמר - תנחילו בהפועל ירושלים את הערכים של קטמון אז יהיה אחלה מועדון. גמיש ענה ננחיל גם את שלנו וגם את של קטמון וגם אצלנו ערכים לא פחות טובים מקטמון. עריכה: לא חבר עמותה, סתם אוהד חמישים שנה. האם אפשר לקבל התייחסות הנהלה לנושא |
נערך על ידי - פועל ותיק ב-19/05/2013 21:18:01 |
 |
|
Yuvaln345
17 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 21:17:58
|
לכל הגאונים למיניהם ,אם לא נבצע איחוד רוב הסיכויים שלא נשרוד בליגה הלאומית עקב זאת ניקלע לחובות ולדברים רעים יותר .אי אפשר לחלק את ירושלים ככה ל3 קבוצות צריכים קבוצה אחת חזקה גדולה שכולנו נתמוך בה ונעלה ליגה ונטחן את ביתר .ותחשבו על כך אם נמשיך עם קטמון ונרד ליגה מה נעשה ? נבקש איחוד ? למה צריך את כל הכאב ראש הזה אנשים יקרים לחשוב לחשוב .... |
אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ... |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 21:39:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק
בראיון ברדיו ירושלים הערב אמר מוטי גמיש 80% סיכויים שהאיחוד יצא לפועל, שם הקבוצה יהיה הפועל ירושלים. מדבריו משתמע שקטמון לא תוכל בלי איחוד , בלתי אפשרי להתאמן כל העונה על מגרש דשא סינטטי, הפועל ירושלים מביאה את הנכסים וקטמון את האוהדים. כשברקוביץ אמר - תנחילו בהפועל ירושלים את הערכים של קטמון אז יהיה אחלה מועדון. גמיש ענה ננחיל גם את שלנו וגם את של קטמון וגם אצלנו ערכים לא פחות טובים מקטמון. עריכה: לא חבר עמותה, סתם אוהד חמישים שנה. האם אפשר לקבל התייחסות הנהלה לנושא
מה זה משנה מה מוטי גמיש אומר?. תהיה הצבעה של חברי העמותה, יחליטו. ונגמר הסיפור. העסקן הזה יכול לברבר עד מחר. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 22:03:46
|
""הפועל ירושלים מביאה איתה את הנכסים" - אהבתי. ולגבי הערכים שאדון גמיש מביא, זה מזכיר לי סיפור שסיפר לי פעם חבר קיבוצניק שנשלח מטעם הקיבוץ ל"סמינר ערכים". בסמינר ביקש המנחה מכל משתתף לספר על הערכים שקיבל בבית. אחד המשתתפים התנדב להתחיל ואמר: "אצלנו בבית יש לא מעט ערכים - מקרר, טלביזיה, תנור..." |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-19/05/2013 22:18:32 |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 22:50:36
|
""הפועל ירושלים מביאה איתה את הנכסים" - אהבתי. ולגבי הערכים שאדון גמיש מביא, זה מזכיר לי סיפור שסיפר לי פעם חבר קיבוצניק שנשלח מטעם הקיבוץ ל"סמינר ערכים". בסמינר ביקש המנחה מכל משתתף לספר על הערכים שקיבל בבית. אחד המשתתפים התנדב להתחיל ואמר: "אצלנו בבית יש לא מעט ערכים - מקרר, טלביזיה, תנור..."
אני תוהה לפעמים מאיפה היהירות והבוז הזה לכל דבר שהוא לא קטמון,ולכל איש שאיננו קטמון. אז ראשית -כן להפועל י-ם יש נכסים:מסורת והיסטוריה שכולם פה מדברים בשמה ולא התחילה מימי קטמון.מגרש,שחקני בית ,מחלקות נוער וילדים שעם כל הבעיות מייצרות לבוגרים שחקנים,וגם הדו קיום שכולנו גאים בו התחיל מהפועל י-ם,לא מקטמון. ונעבור לאיש המושמץ גמיש-האמת לא יודע מה האינטרסים שלו בדיוק (בטוח יש )וגם לא מעניין אותי,יודע דבר אחד ,אם יהיה איחוד ונזכה לחזור הבייתה יהיה לו חלק ענקי אם לא עיקרי בזה.6 שנים של עשייה בקטמון השיגו המון לאוהדים וכו' אבל כמעט כלום בהקשר של הגוף החולה של הפועל י-ם.מי שהשיג הורדת חובות משמעותית זה גמיש,הסדרי חובות עם גופיים מוסדיים זה גמיש ,הסדר עם העירייה -גמיש.והכי חשוב ,הראשון שמצליח להוציא מספרים ומסמכים של החובות וגולת הכותרת מצליח להחתים את סאסי על יציאה ממשית מהקבוצה זה גמיש. אני מניח כמובן שהציפיה ההגיונית הייתה שאיש נטול אינטרסים לחלוטין יחבור לסאסי ,יתרוצץ חודשים על מנת להשיג את כל זה,או לחלופין שזה ייקרה מעצמו או אולי בעצם מה שהמקטרגים על גמיש היו רוצים ,זה שכלום מכל זה לא היה קורה והם יוכלו לקטר שסאסי הבעלים וליילל על חובות עוד יותר גדולים. אז תבוזו כמה שתבוזו לאיש שעשה את העבודה המלוכלכת שכולנו רצינו שתקרה ,את האמת זה לא יישנה. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-19/05/2013 23:08:22 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 23:25:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
""הפועל ירושלים מביאה איתה את הנכסים" - אהבתי. ולגבי הערכים שאדון גמיש מביא, זה מזכיר לי סיפור שסיפר לי פעם חבר קיבוצניק שנשלח מטעם הקיבוץ ל"סמינר ערכים". בסמינר ביקש המנחה מכל משתתף לספר על הערכים שקיבל בבית. אחד המשתתפים התנדב להתחיל ואמר: "אצלנו בבית יש לא מעט ערכים - מקרר, טלביזיה, תנור..."
אני תוהה לפעמים מאיפה היהירות והבוז הזה לכל דבר שהוא לא קטמון,ולכל איש שאיננו קטמון. אז ראשית -כן להפועל י-ם יש נכסים:מסורת והיסטוריה שכולם פה מדברים בשמה ולא התחילה מימי קטמון.מגרש,שחקני בית ,מחלקות נוער וילדים שעם כל הבעיות מייצרות לבוגרים שחקנים,וגם הדו קיום שכולנו גאים בו התחיל מהפועל י-ם,לא מקטמון. ונעבור לאיש המושמץ גמיש-האמת לא יודע מה האינטרסים שלו בדיוק (בטוח יש )וגם לא מעניין אותי,יודע דבר אחד ,אם יהיה איחוד ונזכה לחזור הבייתה יהיה לו חלק ענקי אם לא עיקרי בזה.6 שנים של עשייה בקטמון השיגו המון לאוהדים וכו' אבל כמעט כלום בהקשר של הגוף החולה של הפועל י-ם.מי שהשיג הורדת חובות משמעותית זה גמיש,הסדרי חובות עם גופיים מוסדיים זה גמיש ,הסדר עם העירייה -גמיש.והכי חשוב ,הראשון שמצליח להוציא מספרים ומסמכים של החובות וגולת הכותרת מצליח להחתים את סאסי על יציאה ממשית מהקבוצה זה גמיש. אני מניח כמובן שהציפיה ההגיונית הייתה שאיש נטול אינטרסים לחלוטין יחבור לסאסי ,יתרוצץ חודשים על מנת להשיג את כל זה,או לחלופין שזה ייקרה מעצמו או אולי בעצם מה שהמקטרגים על גמיש היו רוצים ,זה שכלום מכל זה לא היה קורה והם יוכלו לקטר שסאסי הבעלים וליילל על חובות עוד יותר גדולים. אז תבוזו כמה שתבוזו לאיש שעשה את העבודה המלוכלכת שכולנו רצינו שתקרה ,את האמת זה לא יישנה.
מה קרה תתגאה קצת במה שאתה/קטמון מייצגים למה ישר זה מתורגם ל"בוז ויוהרה"? האמירה של גמיש באמת מגוחכת! איזה ערכים בדיוק הפועל סאדר מביאה בדיוק? וכשזה בא מאדם שאת כוחו קנה מעסקנות פוליטית עבור ברוני הקומבינה פואד את איציק מאדם שניהל ערוץ תקשורת עלוב כמו רדיו ירושלים ,אז תרשה לנו לגחך קצת. אני אישית לא מכיר את הבחור אבל אם הרזומה שלו מעיד עליו אז וואלה באמת שבענו ,סליחה שבעתי ,מאותו דור של קומבינטורים שרק את עצמם ואת הכבוד שלהם רואים ,אותם "כוכבים" שמפלסים עצמם ע"י סגירת עסקאות ורחיצת ידיים הדדית ושמור לי ואשמור לך ,לא תודה!. |
 |
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 23:30:20
|
שלום לכולם לחברים שבעד איחוד ולאלו שנגד !!! אני לא מצליח להבין למה אנחנו כל כך רוצים איחוד ? מה קרה לנו ? לא עלינו ליגה ? אנחנו בחובות ? אין לנו מגרש לליגה הלאומית ? חברים איחוד זה טוב מאוד !!! אני קורה לכל אוהדי הפועל בעיר לחבור להפועל קטמון !!!! תהיה קבוצה אחת ללא חובות !!! ללא שנאה עירונית !!! וביחד נצא מחוזקים ! הרי לאחר ״ שהפועל ירושלים הישנה תתפרק נישאר רק הפועל האמיתית ותמיד יהיה לנו את האופציה לחזור לשם המקורי ״ הפועל ירושלים ״ !!! למה לקנות שם בכל כך הרבה כסף שיהיה אפשר לקבל אותו בחינם בעוד שנה שנתיים !!!
בואו כולם נצא בקריאה לכל האוהדים האדומים בעיר לחבור אלינו באהבה !!!! בעסקים חושבים עם הראש ולא עם הלב ! וכדורגל מקצועני זה עסק לא קונים עסק כושל כשיש לך אותו עסק והוא מצליח !!! ולא לשכוח כולנו אדומים גם מי שבעד וגם מי שנגד !!!!
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 23:44:55
|
קובי חזן לא טרול! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 23:51:17
|
מכיוון שמקודם כתבתי משהו על זכותם של כל אוהדי הקבוצה להתבטא, אני אהיה האחרון שאגיד לך מה להרגיש ומה לא להרגיש, מה גם שמבחינתי אתה אוהד הפועל קטמון ירושלים (כי ראיתי אותך במספיק משחקי הקבוצה). יחד עם זאת, אתה גם צריך להבין שמי שמבצע את העסקה זו העמותה של הפועל קטמון. היא שתשלם 2 מיליון שקל (ולא יותר אני מקווה), והיא שתקח על עצמה את ניהול הקבוצה. זה ההסכם ואין אחר. עמותת הפועל קטמון הופכת להיות בעלים של הקבוצה. זה אומר אורי שרצקי הוא המנכ"ל, אשר גולה הוא מנהל הקבוצה והם ישבו במשרדי הקבוצה שעכשיו תהיה שייכת לעמותת הפועל קטמון. מוטי גמיש יהיה לשנה אחת חבר הועד המנהל, ויאלץ להעמיד את עצמו לבחירה בפעם השניה. הרבה אנשים, כולל אני, יעקבו אחרי מעשיו בשבע עיניים, מתוך חשדנות. אבל זו העסקה וצריך יהיה לכבד אותה. צריך לבצע אותה כדי להוריד את הסיפור הזה של כן איחוד לא איחוד מסדר היום, פעם אחת ולתמיד. זה יעלה כסף, יותר מדי כסף, אבל לפחות אפשר להמשיך הלאה בבניית הפועל קטמון ירושלים בלי הפרעות ורעשי רקע.
הועד המנהל של עמותת הפועל קטמון תקבע מי המאמן ומי הצוות המקצועי, בכל הדרגים. ביציע יהיו שירים של קטמון, צעיפים של קטמון ואם הצעתי תתקבל הקבוצה תקרא הפועל קטמון ירושלים, אבל הדבר האחרון הזה כרגע אינה חלק מהעסקה. ביציע לא תהיה שום סובלנות לקללות ונאצות מהסוג שהייתי עד להן עד לשנת 2006, ולא תהיה שום סובלנות כלפי מי שיקלל את אוהדי הפועל קטמון. זהו. הנה יש לך איחוד. קוראים לו הפועל קטמון ירושלים. לא תמצא אפילו אחד מבין חברי העמותה שיסתור מה שכתוב פה (מלבד ענין השם), אפילו אלה שהאיחוד בוער להם מאד. על הפועל קטמון הם גם לא מוכנים לוותר. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-20/05/2013 00:00:57 |
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|
|
|