משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 13:35:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אשמח להעיר מספר הערות 1. ראשית מי שחבר עמותה מוזמן להגיב בדיון בפורום הסגור. זה המקום היחיד כרגע לדיונים מסוג אלה. 2. לגבי הצפת הפורום בגולשים חדשים. כשנכנסים לבית תפילה מקודש לדת מסוימת מכבדים אותו ונוהגים על פי כללי המקום. כך גם פה הדבר. אצל חלק האוהדים הותיקים מתחילה להיווצר תחושה של מחטף. דבר שאנו היינו שותפים מלאים להקמתו נלקח מדינו למקומות אחרים. הייתי מציע לכל מי שחווה דעה להעמיד את עצמו שוב ושוב לשאלה לגבי בצידוק המוסרי של טענותיו. אין פה כוונה ליצור פורום סגור סטייל "הפועל יש רק אחת" או משהו בסגנון. אבל יש פה צפייה של חלק מהאוהדים לקוליגאליות מצדם של אוהדים אחרים וזו בהחלט בקשה לגיטימית 3. יוצר אור הוא לא טרול. 4. מנושא לנושא ובאותו הנושא, מאותן הסיבות שציינתי לעיל לא ראוי בעיני כי אוהדים שאינם חברי עמותה נטלו חלק בישיבת חברי העמותה. 5. היתה אתמול אסיפה מרשימה. אולי החשובה ביותר מאז הקמתנו. כבוד גדול למשתתפים ולחבריה הנבחרים. בימים טרופים אלה אני מרגיש כגאה להיות שייך לקהילה האומה בעיר.
2. אתה בעצם מבקש, בנימוס רב יש לומר, שיישרו קו עם הדעות שלך או מי שחושב כמוך, אחרת אין לו מקום, כי אתה מגזע המייסדים. דוב יקר, עוד אין איחוד ואתה כבר ממהר להסביר, בנימוס, שאתה מצפה שיחשבו כמוך, אחרת, תודה רבה על התמיכה והעזרה, אבל עד כאן. 3. הבעיה היא לא שהוא טרול או לא טרול. הבעיה היא שמרגע שהוא הביע דעה מנוגדת, אז שלפו את קלף הדלגיטימציה של "טרול". בדיוק כמו "סמולאנים" וזה ממש "עבד כי ימלוך".
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 15:02:44
|
2. אני מצפה לסולידריות לא ליישור קו ואין בכך כל פסול. 3. אני נגד ציד מכשפות של טרולים בפורום.
|
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 15:16:56
|
אלו ימים מורכבים, ציפינו להם, אבל אתה אף פעם לא מוכן באמת שזה מגיע.. אני לא יודע מה זה טרול, וזה גם לא מעניין אותי. אני כן יודע שהפורום הזה הוא מקום פתוח ובטוח להתבטאות בענייני הסוגייה הקרוייה "הפועל קטמון ירושלים" . סוכני השטאזי והק.ג.ב, לוכדי מתנגדי המשטר, ומסגירי הבוגדים , מהווים קושי להתבטאות החופשית בפורום. זה יהיה מצויין אם יביעו את דעתם, ללא השמצות לאלו שחושבים אחרת. נראה לי שזו הייתה אחת המגמות של היוזמה, שיהיה מקום לכולם. ובעניין הפורומים - הפורום הסגור כשמו כן הוא. ייתכן מאד ששם נאמרים ומוחלטים הדברים החשובים. הפורום הזה הוא כיכר העיר הפתוחה. אם לקטמון יש 6000 אוהדים (יש, ויהיו יותר..) ו 500 חברי עמותה, הרי שהפורום הזה צריך לשרת קהל גדול מאד, ומשפיע מאד על האווירה ועל ההתנהלות הקבוצתית. טוב יעשו משתתפי הפורום הסגור, אם יייכנסו גם הנה, וישפיעו על האווירה . משהו נראה ונשמע לא טוב בכיוון שהפורום כאן תופס. אני לא יודע, אולי זו אי הוודאות והבלבול, אבל שמחת העלייה, התחלפה מהר מידי בווכחנות ועצבנות. מקווה שזו לא השפעתה האנרגטית של הקבוצה איתה אנו מתעתדים להתאחד..
|
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 16:20:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני רוצה להתייחס רק לנושא של הכתיבה בפורום. זה בהחלט לגיטימי שחלק מהדיונים נשארים רק בפורום הסגור. אני גם שמח שנושא האיחוד "נשפך" מהפורום הסגור לפורום האוהדים מכיוון שאני מניח שכמוני יש עוד אוהדים רבים שאינם בעלי מניה המעונינים להביע את דעתם.
עם כל הכבוד לאוהדים שמגיעים למשחקים ואינם חברי עמותה, בסופו של דבר ההחלטה תתקבל על ידי סאסי ומקורביו מצד אחד, ועל ידי חברי העמותה בראשות הועד המנהל הנבחר, מהצד השני.
מי שרוצה שיביע את דעתו, אבל קחו בחשבון שההכרעה לא תהיה שלכם. כך שאתם בעיקר טוחנים מים וחופרים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 16:46:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני רוצה להתייחס רק לנושא של הכתיבה בפורום. זה בהחלט לגיטימי שחלק מהדיונים נשארים רק בפורום הסגור. אני גם שמח שנושא האיחוד "נשפך" מהפורום הסגור לפורום האוהדים מכיוון שאני מניח שכמוני יש עוד אוהדים רבים שאינם בעלי מניה המעונינים להביע את דעתם.
עם כל הכבוד לאוהדים שמגיעים למשחקים ואינם חברי עמותה, בסופו של דבר ההחלטה תתקבל על ידי סאסי ומקורביו מצד אחד, ועל ידי חברי העמותה בראשות הועד המנהל הנבחר, מהצד השני.
מי שרוצה שיביע את דעתו, אבל קחו בחשבון שההכרעה לא תהיה שלכם. כך שאתם בעיקר טוחנים מים וחופרים.
אומנם ההכרעה תהיה של בעלי המניה וכך צריך להיות אך בעלי המניה צריכים לשקול באיזה שהוא אופן את דעתם של רבים אחרים הרוב המוחלט שאינם בעלי מניה.
|
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 16:56:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק אומנם ההכרעה תהיה של בעלי המניה וכך צריך להיות אך בעלי המניה צריכים לשקול באיזה שהוא אופן את דעתם של רבים אחרים הרוב המוחלט שאינם בעלי מניה.
מי שרוצה שישקול את זה. אותי אישית פחות מעניין מה חושב ההמון, גם אם מדובר ברוב המוחלט.
בכל מקרה, אני לא משתיק אף אחד, ואין לי בעיה לשמוע דעות, גם אם הן מנוגדות לשלי, וגם אם הן מנוסחות בצורה "טרולית". |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:09:44
|
מי שרוצה שיביע את דעתו, אבל קחו בחשבון שההכרעה לא תהיה שלכם. כך שאתם בעיקר טוחנים מים וחופרים. [/quote]
התבטאות גסה מפלגת ומסכסכת. ברור שההכרעה תיפול בעמותה. מכאן ועד לדבר עם אוהדים (לא פחות טובים ממך) בלשון - "אתם" ו"שלכם" "טוחנים מים וחופרים" המרחק רב.
|
 |
|
אלעד1
47 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:10:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
מי שרוצה שיביע את דעתו, אבל קחו בחשבון שההכרעה לא תהיה שלכם. כך שאתם בעיקר טוחנים מים וחופרים.
בתור חבר עמותה צורם לי מה שאתה כותב. חברי העמותה זה לא איזה קאסטה מנותקת ומורמת מהעם. אתה צריך להתחשב בכל קהילת האוהדים. נכון שהכוח נמצא בידי חברי העמותה אבל אין שום סיבה ששאר קהילת האוהדים לא תנהל דיון בנושא. אנחנו צרכים לחבק את קהילת האוהדים ולא להרחיק אותם כמו שאתה עושה בהודעה המתנשאת הזאת. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:20:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
וזה מהכתב החרוץ מ. דיין: http://www.jerusalemnet.co.il/article/45098 לא מחדש כלום
לא רק שלא מחדש אלא גם מטעה (ביודעין?) לפי הטור (כתבה? כתבה מוזמנת?) גודל החובות של סאסי הוא 4 מליון, והם יכוסו במלואם על ידי הסכום שהשיג ראש העיר. כולנו יודעים היום שלא זה נכון ולא זה נכון. |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:21:30
|
אחת הרעות החולות בקטמון ויש משום מה שרואים בזה טוב היא ביטול מושג האוהד .יש או בעלים או כלום.להזכירכם יש "רק" 450 חברי עמותה ועדיין הרוב הם אוהדים |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:21:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלעד1 בתור חבר עמותה צורם לי מה שאתה כותב. חברי העמותה זה לא איזה קאסטה מנותקת ומורמת מהעם. אתה צריך להתחשב בכל קהילת האוהדים. נכון שהכוח נמצא בידי חברי העמותה אבל אין שום סיבה ששאר קהילת האוהדים לא תנהל דיון בנושא. אנחנו צרכים לחבק את קהילת האוהדים ולא להרחיק אותם כמו שאתה עושה בהודעה המתנשאת הזאת.
הדבר האחרון שאפשר להאשים אותי זה בהתנשאות. לכל אחד מחברי העמותה יש את השיקולים שלו. והשיקולים שלי הם אגוצנרטיים בעיקרם, כי ככה אני. גם אם הייתי יודע ש90% מהאוהדים מתנגדים לאיחוד זה לא היה משפיע על דעתי. אני קודם כל אוהד הפועל ורק אח"כ אוהד קטמון.
לא השתקתי אף אחד, לא צנזרתי, וגם לא קיללתי. אבל אחרי עשרות אלפי הש"ח ששמתי על הקבוצה ב6 השנים האחרונות ומאות השעות שהשקעתי בהתנדבות, זכותי לקבוע את מערכת השיקולים שלי. וגם זכותי לכתוב אותה בפורום, גם אם זה לא נעים לאחרים לשמוע את זה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
mell
32 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:32:22
|
מסכים ומעלה. כחבר עמותה שעוקב באדיקות אחרי המתנהל בפורומים אבל לא כותב בהם, אני חושב שצריכה להיות פתיחות לקולות השונים שעולים כאן (שזה משהו שקטמון והפורום מהצטיינו בו לאורך השנים).
מה שקורה עכשיו פשוט מעיד על העניין הרב שיש לאוהדי הקבוצה במתרחש. גם אוהדים שעד היום היו במעמד של רואים ואינם נראים (כמוני..) מצטרפים לדיון וזה דבר שצריך לברך עליו. עבדנו כל כך קשה בשביל לצרף ולענין עוד אנשים ועכשיו כשהם כבר מכורים ומביעים את דעתם אי אפשר להגיד להם סטופ - זאת החלטה של חברי העמותה.
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:38:52
|
בודאי שאפשר להגיד להם. שום דבר לא סגור בפני אף אחד. ישימו את דמי החבר וידברו בדיוק כמו כל אחד אחר. יש משמעות כלשהי ללהיות חבר עמותה, בעלים של המועדון. כל אחד יגיד את דעתו, ודאי. אבל מי שיכריע, ולפי דעתו בלבד, זה רק מי ששם כסף. |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 17:43:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
נראה לי שעושים פה אחלה סיבוב עלינו... האם באמת קטמון צריכה גם להכנס לכל עניין החובות וגם להמליך עליה אנשים שמקושרים לכל אלה שאנחנו לא רוצים? לוותר על כל מה שהושג בשש שנים , בשביל מה? בשביל להקרא הפועל ירושלים במקום הפועל קטמון ירושלים. עם נוסטלגיה לא הולכים למכולת . וכמה אוהדים קטמון תאבד בדרך בחזרה לאיחוד מוזר שכזה ? קטמון יצרה קבוצה לתפארת שהיא אכן הפועל ירושלים האמיתית. בשביל השם להחזיר את כל הדברים הלא טובים? הרי הפועל קטמון ירושלים הפכה דה פקטו להפועל ירושלים. זהו הנצחון האמיתי. ולא כל מיני כניסות של ראש בריא למיטה חולה. ירושלים יכולה להכיל שלוש קבוצות. זה טוב לעיר ובעיקר טוב לגדל דור של הרבה ילדים שמשחקים כדורגל. והפועל ירושלים ההיא שהיא ממש לא הפועל ירושלים שתתבוסס בתוך עצמה עם חובותיה. זה ממש לא צריך לעניין יותר.
. אתה מזכיר לי פרסומת ישנה של קפה אפרופו: ״מקום לאנשים כמוך״.מתי בדיוק האיחוד הפך להיות מוזר?ואנא תחשוב שוב כמה מעליבות הקביעות שלך לגבי ״הסיבוב שעושים עלינו״. אתה מחיל אותם על אותם אנשים שהביאנו למקום מבטחים. בצד השני יש אנשים אהובים,נבוא צנועים ולא נפוחים |
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|
|
|