פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

איחוד או ספין תקשורתי ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  איחוד או ספין תקשורתי ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא
עמוד: מתוך 11

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  08:55:45  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשעתיים שלוש אחרונות עלתה באופן מפתיע ביותר כמות של נרשמים בפורום מ824 (בערך) עד מעל 1000 ,לא רוצה לכנות את האנשים שנרשמו "טרולים " אבל יש כאלה שכותבים שטויות,מלבד זאת כניסה לאתר איטית מאוד .האם באמת אפשרי לבדוק מי הנכנסים ?ולהגביל כרגע כניסה של אנשים משונים מהשהו(בלי להעליב)?כי אין סבלנות לכל מיני שטויות ,סליחה שוב בלי להעליב אבל באמת די -נשבר הקוקוס .ושוב סליחה בדרך כלל אני בן אדם פייסני וסובלני אבל הגיעו מים עד נפש....................

אליה

נערך על ידי - אליה ב-19/05/2013 08:57:41
עבור לתחילת הדף

shmenz shmenz מנותק

5 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  09:23:04  הצג פרופיל שלח ל- shmenz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגלל הבחירות, נרשמו (סוף סוף, כולל אני!), חברי עמותה לפורום. זה אומר שמי שוותיק כאן ייאלץ אולי לשמוע עוד דעות. זה לא כזה נורא, אחרי הכל גם אנחנו חלק מהמערכת גם אם לא השמענו את קולנו הרבה.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  09:28:24  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

שבוע שעבר לפני חודשיים בא אלי ויקטור אומר לי תבוא פה יא מקוואד אחרי שבאתי אומר לי זה מה קורים אותו גדיש או גניש מה נראה כמו זה מהטלויזיות שאכל מציצה של סוכריה קוזאק וכולו קרחת בלמעלה של הפנים יראה לאישכניזים שך מאיפה יוצא החשמל של הדג אמרתי לו איך יא ויקטור אמר אכלת פעם קובה אדום אמרתי פעמיים למה אמר תשמא גם אשתך מרגלית יודעת זה כתם לא יוצא

לזה אתה קורא תגובות?.......................................אין לי שום בעיה עם התגובות ואני אף פעם לא מנהל קרבות בפורום,(אלו היתה פה ב6.5 שנים אחרונות הית יודע) אבל ....אתה יודע מה תרגם לי מכתוב פה אולי עברית שלי דלה ...........

אליה

נערך על ידי - אליה ב-19/05/2013 09:55:23
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:00:11  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקצב הזה אנחנו מתקרבים להפוך לפורום הנאצות. אם אפשר שכל פוסט יפתח במספר ת.ז. של המחבר ואיפה הוא עמד במגרש ברעננה ובמשחקים בימק"א.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:33:56  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוצר אור אני מזדהה עם כל מילה שלך. כבר שש שנים מגיע למשחקים עם המשפחה שלי. רוצה להמשיך להביא את בנותי לחוויה המדהימה הזאת. אני בעד איחוד כמו שאמר יוצר אור: איחוד שהוא קניית הפועל והפנמת המאפיינים והערכים שבנינו בשש שנים האחרונות
תודה לך יוצר אור
ויאללה הפועל קטמון ירושלים

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוצר אור

מעולם לא כינו אותי טרול, אז תמיד מעניין להתחדש בכינויים, אך אני ממש לא. הדברים שהעלתי באים לגעת בשאלות העומק לפני קבלת החלטות.
הפועל קטמון הצליחה במקום שהרבה קבוצות בכדורגל הישראלי כשלו. היא הצליחה להוציא את הכדורגל מהנישה שלו והפכה אותו לחוויה משפחתית , קהילתית , לשותפות אמיתית וזה נכס שלא יסולא בפז.
אני מכיר את האסכולות השונות בקטמון , אלו הרואים מטרה אחת ויחידה והיא לשוב להפועל ירושלים, ואילו יש כאלה אשר רואים בקטמון קבוצה שמייצגת את ערכיה של האידאה הנקראת הפועל ירושלים ועושה את זה הרבה יותר טוב ממנה, ללא כל הרפש, התחמונים , ובעיקר הכיתתיות הצרה.
הפועל קטמון חוללה מהפכה גדולה. אם רוצים לשוב להיות רק קבוצת כדורגל זה אפשרי. אם רוצים להמשיך ולהצעיד את המהפכה הגדולה שהיא הביאה , אז איחוד או לא איחוד צריך לשאת אופי אחר. זה לא איחוד , זה למעשה קניה של הפועל ירושלים ואי השארה של דבר וחצי דבר שקשור לריקבון שהיה בה. אחרת לא עשינו דבר. עלינו לשכנע במהלך כזה את האוהדים שהדבר החדש-ישן הזה , זו הפועל קטמון ירושלים, ההתנהלות צריכה להמשיך להיות בדיוק כמו שהייתה בשש השנים המופלאות. אל ניתן לנוסטלגיה לסמא את עינינו . זהו עולם חדש וצריך להתנהל ככזה.

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-19/05/2013 10:34:41
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:36:02  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקשר ל"נוסטלגיה" מישהוא יכול להסביר לי על מה ולמה? לפני קטמון בערך בגיל 14-15 אני זוכר שילד שלמד איתי דיבר על לעשות מנוי להפועל ירושלים ושאל אם גם אני רוצה וממש לא רציתי כי בעיני הפועל ירושלים היתה אז משהוא אפור משחור רקוב ומושחת. אז למה מתגעגעים? להיות הקבוצה הכי לוזרית מעפנה ולא מעניינת שכולם צוחקים עליה?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:38:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

בקשר ל"נוסטלגיה" מישהוא יכול להסביר לי על מה ולמה? לפני קטמון בערך בגיל 14-15 אני זוכר שילד שלמד איתי דיבר על לעשות מנוי להפועל ירושלים ושאל אם גם אני רוצה וממש לא רציתי כי בעיני הפועל ירושלים היתה אז משהוא אפור משחור רקוב ומושחת. אז למה מתגעגעים? להיות הקבוצה הכי לוזרית מעפנה ולא מעניינת שכולם צוחקים עליה?

כן
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:44:01  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

יוצר אור אני מזדהה עם כל מילה שלך. כבר שש שנים מגיע למשחקים עם המשפחה שלי. רוצה להמשיך להביא את בנותי לחוויה המדהימה הזאת. אני בעד איחוד כמו שאמר יוצר אור: איחוד שהוא קניית הפועל והפנמת המאפיינים והערכים שבנינו בשש שנים האחרונות
תודה לך יוצר אור
ויאללה הפועל קטמון ירושלים

ציטוט:

מעולם לא כינו אותי טרול, אז תמיד מעניין להתחדש בכינויים, אך אני ממש לא. הדברים שהעלתי באים לגעת בשאלות העומק לפני קבלת החלטות.
הפועל קטמון הצליחה במקום שהרבה קבוצות בכדורגל הישראלי כשלו. היא הצליחה להוציא את הכדורגל מהנישה שלו והפכה אותו לחוויה משפחתית , קהילתית , לשותפות אמיתית וזה נכס שלא יסולא בפז.
אני מכיר את האסכולות השונות בקטמון , אלו הרואים מטרה אחת ויחידה והיא לשוב להפועל ירושלים, ואילו יש כאלה אשר רואים בקטמון קבוצה שמייצגת את ערכיה של האידאה הנקראת הפועל ירושלים ועושה את זה הרבה יותר טוב ממנה, ללא כל הרפש, התחמונים , ובעיקר הכיתתיות הצרה.
הפועל קטמון חוללה מהפכה גדולה. אם רוצים לשוב להיות רק קבוצת כדורגל זה אפשרי. אם רוצים להמשיך ולהצעיד את המהפכה הגדולה שהיא הביאה , אז איחוד או לא איחוד צריך לשאת אופי אחר. זה לא איחוד , זה למעשה קניה של הפועל ירושלים ואי השארה של דבר וחצי דבר שקשור לריקבון שהיה בה. אחרת לא עשינו דבר. עלינו לשכנע במהלך כזה את האוהדים שהדבר החדש-ישן הזה , זו הפועל קטמון ירושלים, ההתנהלות צריכה להמשיך להיות בדיוק כמו שהייתה בשש השנים המופלאות. אל ניתן לנוסטלגיה לסמא את עינינו . זהו עולם חדש וצריך להתנהל ככזה.

הכוונה באיחוד, ואין לי בעייה שתקרא לזה איך שאתה רוצה ולאו דווקא איחוד, זה להביא להפועל ירושלים החדשה את כל מה שרצינו לעשות בהפועל ירושלים פעם וסורסנו, אותם דברים שעשינו בקטמון והביאו אותך אלינו. אותם דברים יישארו, ויתעצמו.

נערך על ידי - קראנקו ב-19/05/2013 10:45:03
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:47:57  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

כן

תהיה בריא.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:55:38  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
עלינו לשכנע במהלך כזה את האוהדים שהדבר החדש-ישן הזה , זו הפועל קטמון ירושלים, ההתנהלות צריכה להמשיך להיות בדיוק כמו שהייתה בשש השנים המופלאות. אל ניתן לנוסטלגיה לסמא את עינינו . זהו עולם חדש וצריך להתנהל ככזה.

מחזק את דבריו אלה של יוצר אור, ואוהב מאוד את תשובתו של קראנקו: "להביא להפועל ירושלים החדשה את כל מה שרצינו לעשות בהפועל ירושלים פעם וסורסנו, אותם דברים שעשינו בקטמון והביאו אותך אלינו. אותם דברים יישארו, ויתעצמו."
זו צריכה להיות התשובה לכל מי שחושש שהאיחוד יגרום לאובדן הזהות "החדשה" שנוצרה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  10:59:01  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הפועל ירושלים בבעלות האוהדים כל הדברים היפים שייצרנו בקטמון יישארו על כנם. אין לי ספק בכך. אנשים מאבדים את זה פה, קטמון היא אמצעי, לא מטרה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  11:52:01  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
עלינו לשכנע במהלך כזה את האוהדים שהדבר החדש-ישן הזה , זו הפועל קטמון ירושלים, ההתנהלות צריכה להמשיך להיות בדיוק כמו שהייתה בשש השנים המופלאות. אל ניתן לנוסטלגיה לסמא את עינינו . זהו עולם חדש וצריך להתנהל ככזה.

מחזק את דבריו אלה של יוצר אור, ואוהב מאוד את תשובתו של קראנקו: "להביא להפועל ירושלים החדשה את כל מה שרצינו לעשות בהפועל ירושלים פעם וסורסנו, אותם דברים שעשינו בקטמון והביאו אותך אלינו. אותם דברים יישארו, ויתעצמו."
זו צריכה להיות התשובה לכל מי שחושש שהאיחוד יגרום לאובדן הזהות "החדשה" שנוצרה.

בהחלט.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  12:37:53  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשמח להעיר מספר הערות
1. ראשית מי שחבר עמותה מוזמן להגיב בדיון בפורום הסגור. זה המקום היחיד כרגע לדיונים מסוג אלה.
2. לגבי הצפת הפורום בגולשים חדשים. כשנכנסים לבית תפילה מקודש לדת מסוימת מכבדים אותו ונוהגים על פי כללי המקום. כך גם פה הדבר. אצל חלק האוהדים הותיקים מתחילה להיווצר תחושה של מחטף. דבר שאנו היינו שותפים מלאים להקמתו נלקח מדינו למקומות אחרים. הייתי מציע לכל מי שחווה דעה להעמיד את עצמו שוב ושוב לשאלה לגבי בצידוק המוסרי של טענותיו. אין פה כוונה ליצור פורום סגור סטייל "הפועל יש רק אחת" או משהו בסגנון. אבל יש פה צפייה של חלק מהאוהדים לקוליגאליות מצדם של אוהדים אחרים וזו בהחלט בקשה לגיטימית
3. יוצר אור הוא לא טרול.
4. מנושא לנושא ובאותו הנושא, מאותן הסיבות שציינתי לעיל לא ראוי בעיני כי אוהדים שאינם חברי עמותה נטלו חלק בישיבת חברי העמותה.
5. היתה אתמול אסיפה מרשימה. אולי החשובה ביותר מאז הקמתנו. כבוד גדול למשתתפים ולחבריה הנבחרים. בימים טרופים אלה אני מרגיש כגאה להיות שייך לקהילה האומה בעיר.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  13:08:13  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית אני חייב להגיד שיוצר אאור יננו טרול! אמנם יש לא זקן אבל הוא ממש לא טרול.
שנית אני מחזק את יוצר אור.
גם אני הגעתי לקטמון מהווסדה בכדי להציל את הפועל ירושלים ממחלליה סאסי ויונה ולהחזיר עטרה ליושנה כמו בילדותי בקטמון, ואכן לשם כך נוסדה קטמון: להחזיר את הקבוצה לאוהדים.

אלא שבדרך קרה משהו נפלא שאסור ואי אפשר להתעלם ממנו. קמה כאן קבוצה ע"י ובבעלות אוהדיה ששינתה את היחסים בין קבוצה לאוהדיה והציבה סטנדארט חדש לספורט. אני עוד זוכר את ההמשפט של מיכאל מהסרט קטמון ברצלונה ושם הוא אומר שבדר"כ אוהדים הם פאסיביים, עומדים צועקים אבל בסוף לא עושים כלום. ואנחנו הפכנו את זה )סליחה מיכאל אם זה לא ציטוט מדויק(. אז זהו בדיוק, הפכנו את הספורט למה שהוא צריך להיות באמת: למען החברה והקהילה, פתוח ומכבד אם כולם ללא הבדל דת לאום מין וכד', למעשה חיברנו בין ספורט ספורטיביות וחברה.
אז נכון יהיו שיטענו שהתאהבתי בקטמון ושזנחתי את הרעיון המקורי של השתלטות\איחוד. אז ממש אין לי בעיה עם זה, ההפך אני גאה בכך, גאה בהפועל קטמון יותר מאשר בהפועל ירושלים! לקטמון יש ערך מוסף בספורט ולכן כמות האהדה וחשיפה ולכן ישנן קבוצות נוספות שרוצות להדמות לנו, כן. לקטמון לא להפועל ירושלים ששמה עג היום קשור בשחיתות ולוזריות! אני גאה לספר לחברים שאני אוהד של קטמון מה שלא הייתי עושה במקורית, ולמה? כי קטמון זו לא עוד קבוצת ספורט.
אז מה דעתי על האיחוד? אצביע בעד האיחוד רק אם הוא ידע לשמר את כל הדברים שייסדנו כאן, את כל הערכים, שיטת הניהול, שותפות האוהדים ואת מה שקורה בטריבונה )כן, יש לשים דגש מיוחד לכך שהציביון לא ישתנה ושלא תהיה השפעה שלילית מאלה שיצטרפו( .
למעשה אני מזהה כאן שתי מגמות: כאלה שעצם האיחוד חשוב להם יותר ואלה שמה שקטמון ייסדה חשוב עבורן, אנו צריכים למצוא את הדרך שבה שני הצדדים יצאו מסופקים ולדעתי זה אפשרי בהחלט, רק צריך לכבד את רצון האחר ולא לקטול אותם כמו שאני קורא כאן לאחרונה.אין כאן צודק יותר או פחות, יש דעות, רצונות וחשיבה אחרת שצריך לכבד. אז בואו נשקיע מחשבה באיך עושים את הדברים ביחד במקום לזרוע בתוכנו פלגנות.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 19/05/2013 :  13:27:52  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רוצה להתייחס רק לנושא של הכתיבה בפורום.
יש פורום סגור של בעלי מניות ואני מניח שהוא נושא אופי מסוים.
זהו פורום של אוהדים שלא כולם בעלי מניות ולכן נושא אופי שונה.
היו במשחקים אלפים ויש עוד אוהדים נוספים שלא מגיעים שהם אינם בעלי מניות. כאוהד שאיננו בעל מניה אני מאד אוהב לקרוא את הפורום הזה ושמח שניתנה לי ההזדמנות לעשות זאת.
זה בהחלט לגיטימי שחלק מהדיונים נשארים רק בפורום הסגור. אני גם שמח שנושא האיחוד "נשפך" מהפורום הסגור לפורום האוהדים מכיוון שאני מניח שכמוני יש עוד אוהדים רבים שאינם בעלי מניה המעונינים להביע את דעתם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 11 נושא קודם איחוד או ספין תקשורתי ? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07