משתמש |
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 20:41:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שוקו-נומדר
רשום שם משהו שמאוד מפריע לי.....מוטי גמיש יהיה היו'ר. ????
זה קרוב לודאי משום חברותו עם יקירי ONE, חיים רביבו ואייל גולן. ואם יתברר שיש לו חלק באיחוד אז בכיף לתת לו תפקיד במועדון ואני אומר את זה בתור אחד שיצא הרבה נגדו מאז ימי "התנזים של פואד". |
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 21:03:56
|
אני מציע להגיד לראש העיר תודה על ההצעה ולספר לו שקטמון זו קבוצה של אוהדים ורק הם יחליטו. לא הייתי רץ לאיחוד בלי לברר איך כל הדברים היפים שקטמון מסמלת היום לא יעלמו. |
אריק |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 21:40:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריק גוטלר-אופיר
אני מציע להגיד לראש העיר תודה על ההצעה ולספר לו שקטמון זו קבוצה של אוהדים ורק הם יחליטו. לא הייתי רץ לאיחוד בלי לברר איך כל הדברים היפים שקטמון מסמלת היום לא יעלמו.
אני מציע:
1. בימים רגישים אלה כדאי ואף חובה להקפיא את ההצטרפויות של משתמשים חדשים בפורום. ודי לחכימא ברמיזא. 2. שאוהדים חדשים (ויקרים) יקבלו את זה שמועדון קטמון קם כאכסנייה זמנית על מנת להעיף את ויקטור יונה ויוסי סאסי (כך נאמר לי במועדון הבלאנקו בחילת הדרך).
כל זה לא סותר את זה שצריך לשמר דברים רבים שקטמון השיגה. תודה. |
 |
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 23:37:25
|
נראה לי שעושים פה אחלה סיבוב עלינו... האם באמת קטמון צריכה גם להכנס לכל עניין החובות וגם להמליך עליה אנשים שמקושרים לכל אלה שאנחנו לא רוצים? לוותר על כל מה שהושג בשש שנים , בשביל מה? בשביל להקרא הפועל ירושלים במקום הפועל קטמון ירושלים. עם נוסטלגיה לא הולכים למכולת . וכמה אוהדים קטמון תאבד בדרך בחזרה לאיחוד מוזר שכזה ? קטמון יצרה קבוצה לתפארת שהיא אכן הפועל ירושלים האמיתית. בשביל השם להחזיר את כל הדברים הלא טובים? הרי הפועל קטמון ירושלים הפכה דה פקטו להפועל ירושלים. זהו הנצחון האמיתי. ולא כל מיני כניסות של ראש בריא למיטה חולה. ירושלים יכולה להכיל שלוש קבוצות. זה טוב לעיר ובעיקר טוב לגדל דור של הרבה ילדים שמשחקים כדורגל. והפועל ירושלים ההיא שהיא ממש לא הפועל ירושלים שתתבוסס בתוך עצמה עם חובותיה. זה ממש לא צריך לעניין יותר. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 23:42:18
|
הכתבה בone די מפחידה מוטי גמיש יו"ר אז מה עשינו? אין אף מילה על בעלות האוהדים אולי מישהו יתן לנו פרטים מדוייקים הנהלה בבקשה |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 23:48:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוצר אור
נראה לי שעושים פה אחלה סיבוב עלינו... האם באמת קטמון צריכה גם להכנס לכל עניין החובות וגם להמליך עליה אנשים שמקושרים לכל אלה שאנחנו לא רוצים? לוותר על כל מה שהושג בשש שנים , בשביל מה? בשביל להקרא הפועל ירושלים במקום הפועל קטמון ירושלים. עם נוסטלגיה לא הולכים למכולת . וכמה אוהדים קטמון תאבד בדרך בחזרה לאיחוד מוזר שכזה ? קטמון יצרה קבוצה לתפארת שהיא אכן הפועל ירושלים האמיתית. בשביל השם להחזיר את כל הדברים הלא טובים? הרי הפועל קטמון ירושלים הפכה דה פקטו להפועל ירושלים. זהו הנצחון האמיתי. ולא כל מיני כניסות של ראש בריא למיטה חולה. ירושלים יכולה להכיל שלוש קבוצות. זה טוב לעיר ובעיקר טוב לגדל דור של הרבה ילדים שמשחקים כדורגל. והפועל ירושלים ההיא שהיא ממש לא הפועל ירושלים שתתבוסס בתוך עצמה עם חובותיה. זה ממש לא צריך לעניין יותר.
דיי טורל לך לארץ הטרולים |
 |
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 23:51:04
|
רק לא איחוד בבקשה !!!!!!
|
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:10:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
נראה לי שעושים פה אחלה סיבוב עלינו... האם באמת קטמון צריכה גם להכנס לכל עניין החובות וגם להמליך עליה אנשים שמקושרים לכל אלה שאנחנו לא רוצים? לוותר על כל מה שהושג בשש שנים , בשביל מה? בשביל להקרא הפועל ירושלים במקום הפועל קטמון ירושלים. עם נוסטלגיה לא הולכים למכולת . וכמה אוהדים קטמון תאבד בדרך בחזרה לאיחוד מוזר שכזה ? קטמון יצרה קבוצה לתפארת שהיא אכן הפועל ירושלים האמיתית. בשביל השם להחזיר את כל הדברים הלא טובים? הרי הפועל קטמון ירושלים הפכה דה פקטו להפועל ירושלים. זהו הנצחון האמיתי. ולא כל מיני כניסות של ראש בריא למיטה חולה. ירושלים יכולה להכיל שלוש קבוצות. זה טוב לעיר ובעיקר טוב לגדל דור של הרבה ילדים שמשחקים כדורגל. והפועל ירושלים ההיא שהיא ממש לא הפועל ירושלים שתתבוסס בתוך עצמה עם חובותיה. זה ממש לא צריך לעניין יותר.
דיי טורל לך לארץ הטרולים
זה שהוא לא חשב כמוך לא הופך אותו לטרול, ומהיכרות אישית, הוא ממש לא! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:37:23
|
מחזק |
נערך על ידי - ילוביץ ב-19/05/2013 00:37:45 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:41:10
|
דיי טורל לך לארץ הטרולים
אתה יכול לא להסכים עם דעותיו, אבל ירדת על הבן אדם הלא נכון במקרה זה. מציע שתחזור בך.
|
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:45:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
דיי טורל לך לארץ הטרולים
אתה יכול לא להסכים עם דעותיו, אבל ירדת על הבן אדם הלא נכון במקרה זה. מציע שתחזור בך.
אם כמות האיום שיש פה בפורום בימים האחרונים אני שוקל זאת ברצינות ואם הוא לא טרול אז אולי הוא נדבק בטרלת נפוצה צריך לבדוק שהוא לא ננשך על ידי ר.ת. שמעתי שהוא מסתובב פה חופשי |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:57:20
|
לא מתמצא בענייני טרולים ואם יהיו טרולים אז מה ? יקבלו חברי העמותה את ההחלטה כטוב בעיניהם. לעצם העניין כמי שאוהד את הקבוצה מעל חמישים שנה ברור לי שקטמון היא הפועל ירושלים וזה צריך להיות שם הקבוצה המאוחדת. מלבד השם אין שום דבר מאופי קטמון שצריך להשתנות או לותר עליו. יש לעמוד על שמירת אופייה של קטמון וכמובן אין לקבל במתנה כל חוב או תביעה כספית. אגב גם השחקנים של הפועל ירושלים לא נראו משהו במשחק האחרון... |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 00:59:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
דיי טורל לך לארץ הטרולים
אם כמות האיום שיש פה בפורום בימים האחרונים אני שוקל זאת ברצינות ואם הוא לא טרול אז אולי הוא נדבק בטרלת נפוצה צריך לבדוק שהוא לא ננשך על ידי ר.ת. שמעתי שהוא מסתובב פה חופשי
מי שלקה בטרלת נפוצה זה דווקא אתה, גבעוני. הכינוי "טרול" הפך פה בזמן האחרון לשחוק, מאוס ולאוס. לא מגיבים לגופו של עניין, זורקים את ה"טרול" על כל צעד. אני לא מכיר את יוצר אור, וללא קשר לדעתי על דעתו, אתה גבעוני מדבר לא יפה, ועוד רומז שמאיימים עליך. ממש קוזאק ניגזל. |
 |
|
מר בחור
22 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 03:52:52
|
שבוע שעבר לפני חודשיים בא אלי ויקטור אומר לי תבוא פה יא מקוואד אחרי שבאתי אומר לי זה מה קורים אותו גדיש או גניש מה נראה כמו זה מהטלויזיות שאכל מציצה של סוכריה קוזאק וכולו קרחת בלמעלה של הפנים יראה לאישכניזים שך מאיפה יוצא החשמל של הדג אמרתי לו איך יא ויקטור אמר אכלת פעם קובה אדום אמרתי פעמיים למה אמר תשמא גם אשתך מרגלית יודעת זה כתם לא יוצא |
 |
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 19/05/2013 : 08:17:39
|
מעולם לא כינו אותי טרול, אז תמיד מעניין להתחדש בכינויים, אך אני ממש לא. הדברים שהעלתי באים לגעת בשאלות העומק לפני קבלת החלטות. הפועל קטמון הצליחה במקום שהרבה קבוצות בכדורגל הישראלי כשלו. היא הצליחה להוציא את הכדורגל מהנישה שלו והפכה אותו לחוויה משפחתית , קהילתית , לשותפות אמיתית וזה נכס שלא יסולא בפז. אני מכיר את האסכולות השונות בקטמון , אלו הרואים מטרה אחת ויחידה והיא לשוב להפועל ירושלים, ואילו יש כאלה אשר רואים בקטמון קבוצה שמייצגת את ערכיה של האידאה הנקראת הפועל ירושלים ועושה את זה הרבה יותר טוב ממנה, ללא כל הרפש, התחמונים , ובעיקר הכיתתיות הצרה. הפועל קטמון חוללה מהפכה גדולה. אם רוצים לשוב להיות רק קבוצת כדורגל זה אפשרי. אם רוצים להמשיך ולהצעיד את המהפכה הגדולה שהיא הביאה , אז איחוד או לא איחוד צריך לשאת אופי אחר. זה לא איחוד , זה למעשה קניה של הפועל ירושלים ואי השארה של דבר וחצי דבר שקשור לריקבון שהיה בה. אחרת לא עשינו דבר. עלינו לשכנע במהלך כזה את האוהדים שהדבר החדש-ישן הזה , זו הפועל קטמון ירושלים, ההתנהלות צריכה להמשיך להיות בדיוק כמו שהייתה בשש השנים המופלאות. אל ניתן לנוסטלגיה לסמא את עינינו . זהו עולם חדש וצריך להתנהל ככזה.
|
 |
|
איחוד או ספין תקשורתי ?  |
|