פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברוכים הבאים ללאומית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ברוכים הבאים ללאומית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ברוכים הבאים ללאומית נושא הבא
עמוד: מתוך 6

קסטל קסטל מנותק

3 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  09:13:51  הצג פרופיל שלח ל- קסטל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית קצת על עצמי. נולדתי בירושלים ממש כשאחרוני הטנקים הסתובבו בעיר ב 1967. סבא שלי - יצחק ידידיה שיחק תקופה מסוימת ב הפועל ירושלים ב קטמון.
ומאז שנולדה הקבוצה שלחלוטין באה מאהבה - אני שולח אנרגיות של הזדהות במיוחד מול סיטואציות של קבוצות שלא ממש רוצות להתפתח.
אני חושב שאתם עולים נכון לזמן הזה לליגה הכי מעניינת שהייתה ודי לראות איזה קבוצות ישחקו בה וזה ראוי וזה מקסים.

ולעניין : המשחק ביום שישי נגד רעננה הוא בהחלט "צו גיוס" למען הספורט ובדיוק נקודת מפגש אדומה וירושלמית לחלוטין,
אני זוכר איזה שירים מאד לא שיגרתיים הייתם שרים ביציעים "אני עומד על החומה"... אני יודע ומבין שרעננה לא יבואו לטיול בממילא או אצל רחמו ויש להם ממאדו וקמבדו שלא מעניין אותם היסטוריה. האתרים מלאים הזכרונות מ 2003
מה שאומר שזה יושב חזק בבטן. איך מטריפים את השחקנים של היום בהפועל ירושלים? איפה קטמון תוסיף את התבלין שלה? כדי לסגור מעגל.
חג שבועות שמח לכולם.

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  09:46:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוקיי....ולמה בדיוק צריך להיות אכפת לנו מהמשחק הזה?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  12:16:13  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד.
ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה?

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-11/05/2013 12:17:03
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  12:20:20  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד.

עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  12:28:15  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  12:43:37  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא נשמע רעיון נחמד. אתמול בשעות אחה"צ היה מאוד מצ'עמם אחרי שקראתי את כתבות העליה במקומונים 8 פעמים קדימה, אחורה, למעלה ולמטה, וראיתי את כל קטעי הוידאו באתר. עונת המלפפונים החלה, ואם נרוויח עוד שבוע אחד מהעונה הזאת יכול להיות נחמד מאוד. תוסיפו לזה שכנראה יהיה שידור ישיר בערוץ הספורט, ואפשר לקבל עוד קצת חשיפה שם.
ככל שמישהו בהנהלת הפועל ירושלים קורא או שמישהו מוכן להביא לידיעתו שבמצב של כניסה חופשית או הוזלה למחיר כרטיסים סימלי, יגיע יותר קהל, אני בהחלט שוקל להגיע.

נקודה נוספת:
עונת 2002/3 - מכבי תל-אביב היתה אלופה, הפועל רמת גן היתה מחזיקת גביע, נתניה ירדה ללאומית, נצרת עילית עלתה ליגה והפועל ירושלים הפסידה את העליה ברעננה.
עונת 2012/3 - מכבי תל אביב אלופה, הפועל רמת גן מחזיקת גביע, נתניה יורדת ללאומית, קטמון עולה ללאומית. נשארה החידה במשולש הפועל ירושלים, רעננה, נצרת...

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-11/05/2013 12:46:47
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  12:51:30  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיוק חלפו עשר שנים מאז טראומת רעננה,
יש הזדמנות פז להחזיר להם.
נראה לי רעיון נחמד לבוא ולעודד את הפועל,
ולסגור את החוב הישן בצורה ספורטיבית כמובן.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  13:24:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון

זה טוב ויפה ליצור מיתולוגיות ולבנות ככה היסטוריה של מועדון.
לקרוא לזה "טראומת רעננה" זה בסדר. להימנע מהשם המפורש ולקרוא למקום "כפר סבא מערב" זה גם משעשע. אבל להפוך את הפועל רעננה לרעים בכל הסיפור הזה זה כבר מגוחך.
שחקני רעננה לא עשו שום דבר רע, הם בסך הכל שיחקו כספורטאים. אתם יודעים מה, אולי אפילו להיפך, כי אני התרשמתי (כן, הייתי שם) שהם די פותחים רגליים ומנסים לאפשר לנו להבקיע, וזה אנחנו הפראיירים (רונן שוייג?) שלא ניצלנו את ההזדמנות. וכל זאת למה? כדי ש"הערבים לא יעלו". כך שיתכן שהם לא באמת היו ספורטאים גדולים. אבל אנחנו כן היינו פראיירים, לגבי זה אין ספק.
אז מלבד האירוניה שבסיפור, ואולי סגירת המעגל, אין פה באמת מקום לנקמה בשבוע הבא.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  13:40:11  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי את אוהדי המקורית באים לעודד אותנו נגד לוד. להפך, מרבית אלה שאני נתקלתי בהם איחלו לנו להיכשל. אני מאחל להם בהצלחה אבל כל עוד סאסי הבעלים ואין איחוד הזמנה כזו היא חסרת טעם.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  14:53:33  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

לא ראיתי את אוהדי המקורית באים לעודד אותנו נגד לוד. להפך, מרבית אלה שאני נתקלתי בהם איחלו לנו להיכשל. אני מאחל להם בהצלחה אבל כל עוד סאסי הבעלים ואין איחוד הזמנה כזו היא חסרת טעם.

לאסלו,‏ דווקא פגשתי כמה אוהדי "המקורית" (כינוי בעייתי לכשעצמו) גם נגד ב"ש וגם נגד לוד בטדי,‏ אולי באו להתבשם מהאווירה,‏ אולי לעודד.‏ יש מקום לשקול את ההזמנה הזו בחיוב,‏ ואם יהיה גרעין שלנו שם,‏ שאוכל להרגיש בבית,‏ ונשיר ‏ שירי קטמון,זה אפילו נשמע מעניין.‏ ‏
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:21:08  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה?

לא הבנתי ....את מי המשחק הזה מעניין ? באמת ,לא רעננה ולא הפועל לבריאות שיהיה להם.
מצידי שרעננה יעלו בכיף . מתחיל לשעמם הרגשנות הפסיכולוגית סביב הנושא.

רק ביתר גורמת לי רגש שהוא מעבר לכדורגל כל השאר סתם חרטבונא .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:25:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאחל להפועל להרוס להם עלייה.

מצד שני, קצת נמאס לי לשמוע על טראומת רעננה. גם לא היה כזה נורא, גם עברו 10 שנים, חלאס.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:30:19  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חשבתי שחלק די משמעותי מהתהליך של החזרת הפועל לידינו היא החרמת המישחקים של ס.א.ד.ר., האם אני תועה?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:37:23  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לראות הדברים מנקודת המבט של רוברט.
אני חושב בדיוק להפך.
הנוכחות שלנו שם תגרום להם להרגיש כמה אנחנו חסרים להם, וכמה יהיה להם טוב איתנו.
אוהדי הפועל ירושלים יודעים בדיוק מדוע אנו נפרדנו מהם, ומה הם צריכים לעשות עלך מנת להפוך להיות חלק מאיתנו.
אם נושיט להם יד, לא רק שלא נפגע בעצמנו, אני סבור שנראה בכך עוצמה וחוזק, ויתכן שנתחיל לסלול את הדרך לאיחודה של הפועל ירושלים אל תוך קטמון.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

redlion redlion מנותק

13 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:47:27  הצג פרופיל שלח ל- redlion הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יהיה גרעין אוהדים אני אגיע..
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 11/05/2013 :  15:51:31  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבת שלום לכולם:

הליכה למשחקי סאדר בטדי מכניסה כסף לקופת הקבלנים. אם הייתם מזמינים אותנו לרעננה - זה היה סיפור אחר.

גילוי נאות: אני מעוניין בעליית רעננה על מנת שנרוויח עוד משחק בצפון (נצרת עילית).
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם ברוכים הבאים ללאומית נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07