משתמש |
ברוכים הבאים ללאומית  |
קסטל
3 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 09:13:51
|
ראשית קצת על עצמי. נולדתי בירושלים ממש כשאחרוני הטנקים הסתובבו בעיר ב 1967. סבא שלי - יצחק ידידיה שיחק תקופה מסוימת ב הפועל ירושלים ב קטמון. ומאז שנולדה הקבוצה שלחלוטין באה מאהבה - אני שולח אנרגיות של הזדהות במיוחד מול סיטואציות של קבוצות שלא ממש רוצות להתפתח. אני חושב שאתם עולים נכון לזמן הזה לליגה הכי מעניינת שהייתה ודי לראות איזה קבוצות ישחקו בה וזה ראוי וזה מקסים.
ולעניין : המשחק ביום שישי נגד רעננה הוא בהחלט "צו גיוס" למען הספורט ובדיוק נקודת מפגש אדומה וירושלמית לחלוטין, אני זוכר איזה שירים מאד לא שיגרתיים הייתם שרים ביציעים "אני עומד על החומה"... אני יודע ומבין שרעננה לא יבואו לטיול בממילא או אצל רחמו ויש להם ממאדו וקמבדו שלא מעניין אותם היסטוריה. האתרים מלאים הזכרונות מ 2003 מה שאומר שזה יושב חזק בבטן. איך מטריפים את השחקנים של היום בהפועל ירושלים? איפה קטמון תוסיף את התבלין שלה? כדי לסגור מעגל. חג שבועות שמח לכולם.
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 09:46:39
|
אוקיי....ולמה בדיוק צריך להיות אכפת לנו מהמשחק הזה? |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 12:16:13
|
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד. ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה? |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-11/05/2013 12:17:03 |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 12:20:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד.
|
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 12:28:15
|
לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 12:43:37
|
דווקא נשמע רעיון נחמד. אתמול בשעות אחה"צ היה מאוד מצ'עמם אחרי שקראתי את כתבות העליה במקומונים 8 פעמים קדימה, אחורה, למעלה ולמטה, וראיתי את כל קטעי הוידאו באתר. עונת המלפפונים החלה, ואם נרוויח עוד שבוע אחד מהעונה הזאת יכול להיות נחמד מאוד. תוסיפו לזה שכנראה יהיה שידור ישיר בערוץ הספורט, ואפשר לקבל עוד קצת חשיפה שם. ככל שמישהו בהנהלת הפועל ירושלים קורא או שמישהו מוכן להביא לידיעתו שבמצב של כניסה חופשית או הוזלה למחיר כרטיסים סימלי, יגיע יותר קהל, אני בהחלט שוקל להגיע.
נקודה נוספת: עונת 2002/3 - מכבי תל-אביב היתה אלופה, הפועל רמת גן היתה מחזיקת גביע, נתניה ירדה ללאומית, נצרת עילית עלתה ליגה והפועל ירושלים הפסידה את העליה ברעננה. עונת 2012/3 - מכבי תל אביב אלופה, הפועל רמת גן מחזיקת גביע, נתניה יורדת ללאומית, קטמון עולה ללאומית. נשארה החידה במשולש הפועל ירושלים, רעננה, נצרת... |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-11/05/2013 12:46:47 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 12:51:30
|
בדיוק חלפו עשר שנים מאז טראומת רעננה, יש הזדמנות פז להחזיר להם. נראה לי רעיון נחמד לבוא ולעודד את הפועל, ולסגור את החוב הישן בצורה ספורטיבית כמובן.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 13:24:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
לא נשכח ולא נסלח לרעננה גם כאוהדי קטמון
זה טוב ויפה ליצור מיתולוגיות ולבנות ככה היסטוריה של מועדון. לקרוא לזה "טראומת רעננה" זה בסדר. להימנע מהשם המפורש ולקרוא למקום "כפר סבא מערב" זה גם משעשע. אבל להפוך את הפועל רעננה לרעים בכל הסיפור הזה זה כבר מגוחך. שחקני רעננה לא עשו שום דבר רע, הם בסך הכל שיחקו כספורטאים. אתם יודעים מה, אולי אפילו להיפך, כי אני התרשמתי (כן, הייתי שם) שהם די פותחים רגליים ומנסים לאפשר לנו להבקיע, וזה אנחנו הפראיירים (רונן שוייג?) שלא ניצלנו את ההזדמנות. וכל זאת למה? כדי ש"הערבים לא יעלו". כך שיתכן שהם לא באמת היו ספורטאים גדולים. אבל אנחנו כן היינו פראיירים, לגבי זה אין ספק. אז מלבד האירוניה שבסיפור, ואולי סגירת המעגל, אין פה באמת מקום לנקמה בשבוע הבא. |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 13:40:11
|
לא ראיתי את אוהדי המקורית באים לעודד אותנו נגד לוד. להפך, מרבית אלה שאני נתקלתי בהם איחלו לנו להיכשל. אני מאחל להם בהצלחה אבל כל עוד סאסי הבעלים ואין איחוד הזמנה כזו היא חסרת טעם. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 14:53:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
לא ראיתי את אוהדי המקורית באים לעודד אותנו נגד לוד. להפך, מרבית אלה שאני נתקלתי בהם איחלו לנו להיכשל. אני מאחל להם בהצלחה אבל כל עוד סאסי הבעלים ואין איחוד הזמנה כזו היא חסרת טעם.
לאסלו, דווקא פגשתי כמה אוהדי "המקורית" (כינוי בעייתי לכשעצמו) גם נגד ב"ש וגם נגד לוד בטדי, אולי באו להתבשם מהאווירה, אולי לעודד. יש מקום לשקול את ההזמנה הזו בחיוב, ואם יהיה גרעין שלנו שם, שאוכל להרגיש בבית, ונשיר שירי קטמון,זה אפילו נשמע מעניין. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:21:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
מה זאת התשובה הזאת? בא לכאן חבר שלנו, אוהד הפועל ירושלים ומדבר איתנו. המינימום זה להתייחס אליו בכבוד. ולשאלתך חבר - האם אתה מציע שנבוא למשחק מול רעננה?
לא הבנתי ....את מי המשחק הזה מעניין ? באמת ,לא רעננה ולא הפועל לבריאות שיהיה להם. מצידי שרעננה יעלו בכיף . מתחיל לשעמם הרגשנות הפסיכולוגית סביב הנושא.
רק ביתר גורמת לי רגש שהוא מעבר לכדורגל כל השאר סתם חרטבונא . |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:25:30
|
מאחל להפועל להרוס להם עלייה.
מצד שני, קצת נמאס לי לשמוע על טראומת רעננה. גם לא היה כזה נורא, גם עברו 10 שנים, חלאס. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:30:19
|
אני חשבתי שחלק די משמעותי מהתהליך של החזרת הפועל לידינו היא החרמת המישחקים של ס.א.ד.ר., האם אני תועה? |
avanti livorno
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:37:23
|
אפשר לראות הדברים מנקודת המבט של רוברט. אני חושב בדיוק להפך. הנוכחות שלנו שם תגרום להם להרגיש כמה אנחנו חסרים להם, וכמה יהיה להם טוב איתנו. אוהדי הפועל ירושלים יודעים בדיוק מדוע אנו נפרדנו מהם, ומה הם צריכים לעשות עלך מנת להפוך להיות חלק מאיתנו. אם נושיט להם יד, לא רק שלא נפגע בעצמנו, אני סבור שנראה בכך עוצמה וחוזק, ויתכן שנתחיל לסלול את הדרך לאיחודה של הפועל ירושלים אל תוך קטמון. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
redlion
13 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:47:27
|
אם יהיה גרעין אוהדים אני אגיע.. |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 11/05/2013 : 15:51:31
|
שבת שלום לכולם:
הליכה למשחקי סאדר בטדי מכניסה כסף לקופת הקבלנים. אם הייתם מזמינים אותנו לרעננה - זה היה סיפור אחר.
גילוי נאות: אני מעוניין בעליית רעננה על מנת שנרוויח עוד משחק בצפון (נצרת עילית).
|
 |
|
ברוכים הבאים ללאומית  |
|