משתמש |
איחוד  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 12:33:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galkup
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות
חבל להפוך את הדיון לטכנוקרטי. קודם אומרים מה רוצים, אחרי זה אומרים איך מתמודדים עם זה. יכול להיות שאי אפשר להתמודד עם זה, אבל להגיד שמי שלא מבין את היום יום של ניהול קבוצת כדורגל לא יכול באמת להגיד מה צריכה להיות הדרך שלה, זה בעייתי. אם יש דברים שאתה חושב ששאר חברי העמותה/אוהדים צריכים להיות שותפים או מודעים להם, תפדל, אני אשמח.
חייב לציין שאני מסכים. זה כמו שכמעט אף אחד לא ממש מבין בכלכלה, אז זה מונע מהאזרחים להביע דעתם בנושא? להצביע? למחות? אני דווקא די בטוח שלרוב האוהדים יש מושג כמה זה קשה וכמה הוצאות ישנן. בוודאי כל האוהדים מתקופת הבוררויות שמצאו עצמם מנסים להתמחות במשפטים וכיו"ב ומי שחבר עמותה וישב באסיפות השונות וראה את סעיפי ההוצאות.
|
I am City till I cry |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 13:12:33
|
א. ככל שהעונה מתקרבת הכמיהה לאיחוד אצלי צוברת עוצמות מפחידות. לא יכול לשחק מול הפועל ירושלים אלא אם כן אין כל ברירה. חייבים לעשות הכל, בלי הקלישאה שהמשפט הזה הפך להיות, כדי שיהיה איחוד. ב. חייבים איחוד- הפועל ירושלים אחת בבעלות אוהדיה. למות מאושר. ג. אלי בן רימוז', למרות שאנחנו באותו מחנה לכאורה, אתה מז'אנר המרגיזים בכוונה. סתם שתדע. ד. חברים, איזה פיוס ואיחוד מרגש זה יכול להיות. הלוואי הלוואי. |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 14:33:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
בשורה התחתונה יש קבוצת אוהדי קטמון שלא ממש רוצים איחוד והתנאים לא רלוונטים. אני מאד מבין את האוהדים הללו. הם התאהבו בקבוצת אוהדים וכל הדברים הנפלאים שקטמון חידשו לכדורגל הישראלי. לא כולם גדלו על סינגל ואסייאג. עבורם חובות זה תירוץ מצוין לא להכנס לאיחוד. אין לי מושג כמה מהם שייכים לקבוצה זו מתוך ה5000 שהגיעו למשחק האחרון. יש גם קבוצה שמאד מתגעגעת לחזור הבייתה. הם רוצים איחוד וכל מכשול בדרך ניתן להסיר. אינני יודע כמה הם היו בטדי במשחק האחרון, אני מודה שאני אחד מהם. יכול להיות שיש כאן הפשטה מוגזמת ויש עוד כל מיני כאלו שבאמצע שעבורם זה באמת עניין של מחיר. אבל אם סאסי באמת בדרך החוצה, אז מי שבאמת רוצה איחוד ימצא את הדרך לעזור לסאסי לעשות עוד צעד. מי שלא רוצה אז שום תנאי לא מספיק טוב. ביום שבת לא נדע כמה מאוהדי קטמון שייכים לכל קבוצה, אבל לפחות נדע כמה מבעלי המניות שייכים לכל קבוצה. בכל מקרה, אם סאסי עוזב את סאדר, אז גם אם לא יהיה איחוד אני אצטרך לחזור הבייתה.
אין לי מושג אם זו סתם ראייה עקומה לגמרי של המציאות או הטעייה מכוונת, אבל מה שבטוח זה שהתמונה שאתה מתאר היא שקרית לחלוטין. אתה מנסה לצייר מציאות לפיה יש שני מחנות גדולים- אלו שהתאהבו בקטמון ובכלל לא יודעים מה זה הפועל, ואלו כמוך שמוכנים לאיחוד לא משנה בעלות אוהדים, לא משנה גודל החובות, לא משנה כלום.
המציאות היא אחרת לחלוטין. שני המחנות הללו הם מיעוט מבוטל בקהל שליווה השנה את הפועל קטמון. החלק הגדול (אלו שאתה מתאר בזלזול כ"עוד כל מיני כאלו באמצע") של הקהל הוא דווקא של אוהדים עם גישה מאוזנת יותר: מצד אחד- אוהדי הפועל הרבה לפני קטמון, חולמים על איחוד ורואים בו מטרה סופית של כל המסע הזה, מוכנים לשם כך לקחת על עצמם חובות של 3-3.5 מיליון ש"ח, מוכנים לוותר על השם קטמון. מצד שני- לא מוכנים בשום אופן לוותר על בעלות אוהדים כי הם מבינים שבלי המרכיב הזה נגיע תוך מקסימום שנה בדיוק לאותה מציאות מדכאת של אמצע שנות האלפיים ומזה כבר לא תהיה לעולם תקומה להפועל ירושלים. בנוסף, הם גם מבינים שאי אפשר לקחת על עצמנו 7-8-14 מיליון ש"ח חובות כי אלו סכומים שלפחות בשלב זה אין לנו שום יכולת לעמוד בהם, ובוודאי מבינים שלא ניתן להתקדם במצב בו היקף החובות כלל לא ברור וכל פעם צצים בורות ושקרים נוספים. כמעט כל מי שאני מכיר ומדבר איתו מחזיק פחות או יותר בעמדות האלו. יש הבדלי ניואנסים שיש להם משמעות, אבל זה רוב-רובו של הקהל, וגם הויכוח הארוך בפורום חברי עמותה (קראת?) מוכיח זאת. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 14:51:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
בשורה התחתונה יש קבוצת אוהדי קטמון שלא ממש רוצים איחוד והתנאים לא רלוונטים. אני מאד מבין את האוהדים הללו. הם התאהבו בקבוצת אוהדים וכל הדברים הנפלאים שקטמון חידשו לכדורגל הישראלי. לא כולם גדלו על סינגל ואסייאג. עבורם חובות זה תירוץ מצוין לא להכנס לאיחוד. אין לי מושג כמה מהם שייכים לקבוצה זו מתוך ה5000 שהגיעו למשחק האחרון. יש גם קבוצה שמאד מתגעגעת לחזור הבייתה. הם רוצים איחוד וכל מכשול בדרך ניתן להסיר. אינני יודע כמה הם היו בטדי במשחק האחרון, אני מודה שאני אחד מהם. יכול להיות שיש כאן הפשטה מוגזמת ויש עוד כל מיני כאלו שבאמצע שעבורם זה באמת עניין של מחיר. אבל אם סאסי באמת בדרך החוצה, אז מי שבאמת רוצה איחוד ימצא את הדרך לעזור לסאסי לעשות עוד צעד. מי שלא רוצה אז שום תנאי לא מספיק טוב. ביום שבת לא נדע כמה מאוהדי קטמון שייכים לכל קבוצה, אבל לפחות נדע כמה מבעלי המניות שייכים לכל קבוצה. בכל מקרה, אם סאסי עוזב את סאדר, אז גם אם לא יהיה איחוד אני אצטרך לחזור הבייתה.
אין לי מושג אם זו סתם ראייה עקומה לגמרי של המציאות או הטעייה מכוונת, אבל מה שבטוח זה שהתמונה שאתה מתאר היא שקרית לחלוטין. אתה מנסה לצייר מציאות לפיה יש שני מחנות גדולים- אלו שהתאהבו בקטמון ובכלל לא יודעים מה זה הפועל, ואלו כמוך שמוכנים לאיחוד לא משנה בעלות אוהדים, לא משנה גודל החובות, לא משנה כלום.
המציאות היא אחרת לחלוטין. שני המחנות הללו הם מיעוט מבוטל בקהל שליווה השנה את הפועל קטמון. החלק הגדול (אלו שאתה מתאר בזלזול כ"עוד כל מיני כאלו באמצע") של הקהל הוא דווקא של אוהדים עם גישה מאוזנת יותר: מצד אחד- אוהדי הפועל הרבה לפני קטמון, חולמים על איחוד ורואים בו מטרה סופית של כל המסע הזה, מוכנים לשם כך לקחת על עצמם חובות של 3-3.5 מיליון ש"ח, מוכנים לוותר על השם קטמון. מצד שני- לא מוכנים בשום אופן לוותר על בעלות אוהדים כי הם מבינים שבלי המרכיב הזה נגיע תוך מקסימום שנה בדיוק לאותה מציאות מדכאת של אמצע שנות האלפיים ומזה כבר לא תהיה לעולם תקומה להפועל ירושלים. בנוסף, הם גם מבינים שאי אפשר לקחת על עצמנו 7-8-14 מיליון ש"ח חובות כי אלו סכומים שלפחות בשלב זה אין לנו שום יכולת לעמוד בהם, ובוודאי מבינים שלא ניתן להתקדם במצב בו היקף החובות כלל לא ברור וכל פעם צצים בורות ושקרים נוספים. כמעט כל מי שאני מכיר ומדבר איתו מחזיק פחות או יותר בעמדות האלו. יש הבדלי ניואנסים שיש להם משמעות, אבל זה רוב-רובו של הקהל, וגם הויכוח הארוך בפורום חברי עמותה (קראת?) מוכיח זאת.
ראשית, מצטרף לביקורת על בן רימוז', שבמדוייקותו האירונית של הגורל לא יוכל להצביע היום על האיחוד מכיוון שאין לו מניה בשל רצונו למחות על זה שאין איחוד. בהצלחה בחיים.
אני רוצה להוסיף משהו בכל זאת. היו בעבר שתי שאלות לגבי האיחוד, שאלות הבעלות ושאלות כספיות. בשאלת הבעלות הגענו להישג ענק, בעלות אוהדים, לב המהפכה שהבאנו - שהיא לא רק חשובה מבחינה פרקטית אלא גם מבחינה קהילתית ומוסרית - נשארת. עכשיו נותר כסף. אני לא מזלזל בזה ואני גם יודע שהנושא מורכב ובעייתי, אבל צריך לעשות הכל, גם להסתכן, בשביל להגשים את החלום הזה. במשך שנים יש אצלנו עימות רעיוני בין חסידי הרעיון או "המיזם" לבין חסידי "קבוצת הכדורגל". העימות הזה הזיק לנו תמיד. יש סיכוי לסיים אותו, או לפחות להכהות את עוקצו במידה ונאחד את השניים: בעלות אוהדים על הפועל ירושלים. וכמו כל הישג גדול ובעל משמעות שראיתי בחיי הוא כרוך בסיכון, אי וודאות ומאמץ, ככה עובד העולם. בית הספר שחבריי ואני הקמנו קם עם שמונה ילדים כנגד ההגיון וכנגד דעת כל המומחים, קפצנו למים באמונה והוא קיים ומשגשג. אנחנו צריכים לקפוץ למים גם כאן.
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 15:06:57
|
יש פה דעות מרתקות של אנשים שלא מבינים מה זה להתמודד עם ההוצאות החודשיות של קבוצת כדורגל בטח לא להתמודד עם החזר שנתי של מליון שח לחובות
חבל להפוך את הדיון לטכנוקרטי. קודם אומרים מה רוצים, אחרי זה אומרים איך מתמודדים עם זה. יכול להיות שאי אפשר להתמודד עם זה, אבל להגיד שמי שלא מבין את היום יום של ניהול קבוצת כדורגל לא יכול באמת להגיד מה צריכה להיות הדרך שלה, זה בעייתי. אם יש דברים שאתה חושב ששאר חברי העמותה/אוהדים צריכים להיות שותפים או מודעים להם, תפדל, אני אשמח.
יש היום כנס. המספרים שקופים לחלוטין בואו תראו ונבין איך מתמודדים |
ירון |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 15:09:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו וכמו כל הישג גדול ובעל משמעות שראיתי בחיי הוא כרוך בסיכון, אי וודאות ומאמץ, ככה עובד העולם. בית הספר שחבריי ואני הקמנו קם עם שמונה ילדים כנגד ההגיון וכנגד דעת כל המומחים, קפצנו למים באמונה והוא קיים ומשגשג. אנחנו צריכים לקפוץ למים גם כאן.
מסכים עם בלאש. אנחנו עמותה דמוקרטית, כך שאנחנו צריכים לראות אם יש רוב שמוכן לקחת את הסיכון (במידה וזה ריאלי מבחינת הצד השני). תפקידו של הועד המנהל הוא לנסות להשיג את ההסכם הטוב ביותר האפשרי. מכאן ההחלטה צריכה להיות שלנו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 15:17:51
|
יש היום כנס. המספרים שקופים לחלוטין בואו תראו ונבין איך מתמודדים
אני מקווה שהשקיפות תהיה מלאה עם פירוט, כולל פירוט מי הם ה"דודים הטובים" לכמה התחייבו, למתי ובאלו תנאים. איני רוצה לחוש כמו חבר דירקטוריון בחברות לסוגיהן של משפחת דנקנר בימים "הטובים". |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 15:59:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
המציאות היא אחרת לחלוטין. שני המחנות הללו הם מיעוט מבוטל בקהל שליווה השנה את הפועל קטמון. החלק הגדול (אלו שאתה מתאר בזלזול כ"עוד כל מיני כאלו באמצע") של הקהל הוא דווקא של אוהדים עם גישה מאוזנת יותר: מצד אחד- אוהדי הפועל הרבה לפני קטמון, חולמים על איחוד ורואים בו מטרה סופית של כל המסע הזה, מוכנים לשם כך לקחת על עצמם חובות של 3-3.5 מיליון ש"ח, מוכנים לוותר על השם קטמון. מצד שני- לא מוכנים בשום אופן לוותר על בעלות אוהדים כי הם מבינים שבלי המרכיב הזה נגיע תוך מקסימום שנה בדיוק לאותה מציאות מדכאת של אמצע שנות האלפיים ומזה כבר לא תהיה לעולם תקומה להפועל ירושלים. בנוסף, הם גם מבינים שאי אפשר לקחת על עצמנו 7-8-14 מיליון ש"ח חובות כי אלו סכומים שלפחות בשלב זה אין לנו שום יכולת לעמוד בהם, ובוודאי מבינים שלא ניתן להתקדם במצב בו היקף החובות כלל לא ברור וכל פעם צצים בורות ושקרים נוספים. כמעט כל מי שאני מכיר ומדבר איתו מחזיק פחות או יותר בעמדות האלו. יש הבדלי ניואנסים שיש להם משמעות, אבל זה רוב-רובו של הקהל, וגם הויכוח הארוך בפורום חברי עמותה (קראת?) מוכיח זאת.
ראשית, מצטרף לביקורת על בן רימוז', שבמדוייקותו האירונית של הגורל לא יוכל להצביע היום על האיחוד מכיוון שאין לו מניה בשל רצונו למחות על זה שאין איחוד. בהצלחה בחיים.
אני רוצה להוסיף משהו בכל זאת. היו בעבר שתי שאלות לגבי האיחוד, שאלות הבעלות ושאלות כספיות. בשאלת הבעלות הגענו להישג ענק, בעלות אוהדים, לב המהפכה שהבאנו - שהיא לא רק חשובה מבחינה פרקטית אלא גם מבחינה קהילתית ומוסרית - נשארת. עכשיו נותר כסף. אני לא מזלזל בזה ואני גם יודע שהנושא מורכב ובעייתי, אבל צריך לעשות הכל, גם להסתכן, בשביל להגשים את החלום הזה. במשך שנים יש אצלנו עימות רעיוני בין חסידי הרעיון או "המיזם" לבין חסידי "קבוצת הכדורגל". העימות הזה הזיק לנו תמיד. יש סיכוי לסיים אותו, או לפחות להכהות את עוקצו במידה ונאחד את השניים: בעלות אוהדים על הפועל ירושלים. וכמו כל הישג גדול ובעל משמעות שראיתי בחיי הוא כרוך בסיכון, אי וודאות ומאמץ, ככה עובד העולם. בית הספר שחבריי ואני הקמנו קם עם שמונה ילדים כנגד ההגיון וכנגד דעת כל המומחים, קפצנו למים באמונה והוא קיים ומשגשג. אנחנו צריכים לקפוץ למים גם כאן.
בלאש היקר (בלי ציניות!). בית ספר זה לא הפועל. במקרה הכי גרוע הבית ספר שלכם לא היה קם והייתם מלמדים במקום אחר. אם הפועל תיפול, לא נקים שוב את קטמון ולא תהיה יותר הפועל. לא רוצה לקחת סיכון כזה. לגבי הויתור על השם קטמון - אם הפועל תהיה פעם קבוצה חזקה ומאוחדת זה רק בזכות קטמון אז למה לוותר? כשמאחדים קבוצות משאירים את השם של שתי הקבוצות. בנוסף - חייב לציין שאני ממש לא לחוץ על האיחוד. יהיה איחוד - סבבה. לא יהיה - גם סבבה. משער שאני די מיעוט בענין וגם זה סבבה:) |
I am City till I cry |
 |
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 17:43:29
|
בספורט 5 מופיעה ידיעה אודות האיחוד. כנראה שהכל כבר סגור ויהיה איחוד למרות החובות הכבדים. עופר יהיה העוזר של יוסי מזרחי (במידה ויסכים לקחת את התפקיד). |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 18/05/2013 : 18:47:14
|
יש לי אמון מלא בנציגי הנבחרים. חבל שאין שם אשה |
 |
|
איחוד  |
|
|