פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה לך כפ״ס

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה לך כפ״ס
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה לך כפ״ס נושא הבא
עמוד: מתוך 4

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  16:17:02  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ענק...

אתם סתם מאכילים את הטרול
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  16:26:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי קשר לנושא, אני במיעוט - החלטתי לשכוח את השבועים האחרונים ובכל זאת לקוות כי יפו תנצח. כי את הגועל נפש שהם העבירו אותנו רוב הקבוצות היו עושות גם כן ובכל זאת יש שם גם אנשים טובים ושרידים כלשהם לאידיאלגיה שלנו
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  16:33:23  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד695

ענק...

אתם סתם מאכילים את הטרול

או את "הנוכל", זה שאין לבטא את שמו...
בקיצור, אחרי שיסתיים קביליו כפר סבא הוא, יהיה אשר יהיה, ישנה את הכותרת. אולי. ואם מישהו ינהג עד אז בגישה אנוטי דמוקרטית זאת עשויה להיות ראיה מספר 101 של התביעה במשפט.
מאז שהסתבר שארז נעמן רכש "זכות" בקביליו אני מבין שמשחק המוחות הזה הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי.
מה שזה לא יהיה בואו נתפנן
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  16:38:01  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.
מה שזה לא יהיה בואו נתפנן

אשכרה, צריך עכשיו פשוט לשבת וליהנות שעתיים מזה שמתקיים פלייאוף ואנחנו לא משתתפים בו, ותהיה מה שתהיה התוצאה.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  16:47:14  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דקה 31
בית"ר כפר סבא 1
מכבי יפו 0
עבור לתחילת הדף

Frida Frida מנותק

51 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:01:34  הצג פרופיל שלח ל- Frida הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל

בלי קשר לנושא, אני במיעוט - החלטתי לשכוח את השבועים האחרונים ובכל זאת לקוות כי יפו תנצח. כי את הגועל נפש שהם העבירו אותנו רוב הקבוצות היו עושות גם כן ובכל זאת יש שם גם אנשים טובים ושרידים כלשהם לאידיאלגיה שלנו

מצטרפת למיעוט. מה גם ששיטוט מהיר בפורום שלהם מגלה ישר את האנשים ההגונים שלא איבדו את הראש בשבוע האחרון והרגיעו את הרוחות, כולל אנשים שדרשו ממתלהמים לשנות השמצות על קטמון. עם כל הכעס שיש לי עליהם על השבוע האחרון (ויש המון. אני מוצאת את עצמי לא מעט מסתובבת וממלמלת לעצמי בכעס את כל מה שאני רוצה להטיח בהם..) צריך לנסות לא לשרוף סופית את הגשרים לשיקום עתידי של היחסים עם קהל שהוא אולי לא אח, אבל ללא ספק חבר. למרות הכל.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:07:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פרידה אני אדם מתון אבל נראה לי שגשרים נשרפו

אליה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:21:43  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שאלתי, אתה לא אוהד הפועל. חמור מזה, אתה טרחן מרגיז. אף אוהד הפועל לא יקרא כך לאשכול ובטח לא ינג'ס בעניני דמוקרטיה אחרי שחבריו ביקשו ממנו לחדול. כל דקה ששם האשכול הזה נמצא בפורום אוהדי הפועל קטמון ירושלים היא בושה. עלאק ביט"ר, מעדיף את יפו פי אלף על הסמל והצבע הדוחים האלה.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:24:12  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, תירגע. העיקר שכולנו יושבים ומזיינים את השכל בפורום, ולא עומדים ביציע בטדי :-)
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:31:09  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מעדיף את יפו על בית"ר.
בהחלט הייתה יריבות לא נעימה, אבל זו קבוצת אוהדים. לפעמים צריך משהו כמו יפו כדיי לראות שיש דרכים שונות לקבוצת אוהדים.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:31:49  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

שאלתי, אתה לא אוהד הפועל. חמור מזה, אתה טרחן מרגיז.

או נוכל. עזוב, הוא כרגע באמצע משחק. תן לו לחזור ולהגיב.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:37:53  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם נפלתם על הראש.‏ אחרי מה שיפו עשו לנו השבוע,‏ הייתי מוכן לעודד גם את בית"ר ירושלים,‏ עם טרנינג צהוב וכפכפי אילת.
לא קלטתם מה הלך? איזו נאלחות מתועבת ?
אז במקרה הזה כן,‏ יאללה בית"ר! שיעיפו את יפו ‏.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:44:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עם כמה שיפו לכלכו, שמח ששמחת העלייה שלי לא הייתה נגועה בשמחה לאיד.

בנוגע למשחק, אם יפו יצליחו להשוות ולנצח אשמח בשביל שני אנשים שאני מאוד אוהב שם. ומשהו באופי. וכן, גם קצת היסטוריה. וכמו שנאמר כבר יש שם לא מעט קולות טובים שנגעלים ממה שהלך פה בשבוע הקרוב. מאחל להם שידעו להיפטר מהטרולים והמכשפות שלהם.

אם יפסידו, גם אשמח קצת. איזה כיף לעלות ליגה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-07/05/2013 17:46:20
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  17:44:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

אתם נפלתם על הראש.‏ אחרי מה שיפו עשו לנו השבוע,‏ הייתי מוכן לעודד גם את בית"ר ירושלים,‏ עם טרנינג צהוב וכפכפי אילת.
לא קלטתם מה הלך? איזו נאלחות מתועבת ?
אז במקרה הזה כן,‏ יאללה בית"ר! שיעיפו את יפו ‏.

מי זה יפו? כי אנחנו נחשפנו לשלושה בלתי נסבלים, האמין, הכושל והיו"ר המפוקפק. לעומת זאת, בפורום שלהם יש הרבה מאד קולות אמיתיים וחיוביים. לעומת זאת 2, בכל המפגשים איתם הם היו אחלה.
מי שמעדיף לתמוך בצהוב שחור עם סמל מנורה על פניהם ירד מפסי האהדה. לדעתי כמובן, שלא אתבע דיבה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  18:17:36  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יללה לשנות שם נושא
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם תודה לך כפ״ס נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07