| משתמש |
תודה לך כפ״ס  |
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:17:56
|
| מעניק לי ולחשיבתי המקורית והנועזת מחוץ לקופסא קרדיט מלא על הניצחון המרגש של הסירוטקינאים על חבורת הנוכלים שניסתה לשדוד באלימות את מה שהרווחנו ביושר. אם בדרך לשם נאלצתי לפגוע בכמה חפים מפשע עם כמה אזכורים מביכים ומקוממים על האויבת השנואה והגזענית, אני מתנצל ממעמקי לבי האדום. |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:18:05
|
מסכים עם בלאש ומחאיי בגדול, אני מאמין שהרוב הגדול של הקהל היפואי מבין שהמשחק שלנו נגד לוד לא היה זה שהכריע את העלייה.
עם זאת, קשה להתעלם מכמויות הזבל והרפש שהם הטילו בנו בכל אמצעי אפשרי בשבוע האחרון, החל מהאתרים העילגים של הליגות הנמוכות וכלה בתקשורת הארצית. |
נערך על ידי - babiji ב-07/05/2013 18:18:48 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:20:17
|
עד היום בית"ר י-ם ומכבי ת"א סל- וברכות למכבי יפו שעלתה היישר מהפינה לשיפוטכם למקום השלישי והמכובד במצעד השנואות שלי. שתיעלמו מהמפה אמן |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
Yuvaln345
17 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:21:59
|
בואנה יא חבורת קוקסינלים אוי ואבוי הוא כתב יאאלה ביתר ! מה נעשה !? אולי נוציא אותו להרוג ? משעמם לכם ? אתם מחפשים ריבים ? מה אתם יוצאים עליו יא חבורת ילדי כאפות ? כאילו המוח שלכם כל כך קטן כדי להבין שהוא מנסה להציק פה ? לך כוסעמק |
אתה רוצה והוא רוצה וה' עושה מה שהוא רוצה ... |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:25:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
אתם נפלתם על הראש. אחרי מה שיפו עשו לנו השבוע, הייתי מוכן לעודד גם את בית"ר ירושלים, עם טרנינג צהוב וכפכפי אילת. לא קלטתם מה הלך? איזו נאלחות מתועבת ? אז במקרה הזה כן, יאללה בית"ר! שיעיפו את יפו .
מי זה יפו? כי אנחנו נחשפנו לשלושה בלתי נסבלים, האמין, הכושל והיו"ר המפוקפק. לעומת זאת, בפורום שלהם יש הרבה מאד קולות אמיתיים וחיוביים. לעומת זאת 2, בכל המפגשים איתם הם היו אחלה. מי שמעדיף לתמוך בצהוב שחור עם סמל מנורה על פניהם ירד מפסי האהדה. לדעתי כמובן, שלא אתבע דיבה.
שלושת בלתי הנסבלים הם הם הייצוג של הקבוצה. אם בראש קבוצתך היו שלשה בלתי נסבלים שמתנהגים כפי שהנהגת יפו פועלת, היית פועל להדיחם. זו קבוצת אוהדים. את מכבי יפו אני מכיר ומסמפט מזה עשרות שנים. לא עוד. במשחק הזה בהחלט העדפתי את לובשי מדי המנורה. ולא, לא ירדתי משום פס אהדה .לכאורה ההפך. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:33:52
|
פשוט מדהים -אנשים פה עזבו קבוצת אם שאותה אהדו כל חייהם בגלל 2 אנשים ,אבל עכשיו זה רק ההוא וההוא וההוא.קבוצה ניסתה לעלות בדרך לא ספורטיבית(בלשון המעטה) ולא במגרש,שלחה את ראשי קטמון לחקירות ,אבל צריך להיות בעדם בגלל שךיריבה המשעממת שלהם יש סמל מנורה על החולצה.
אז גם אני נפלתי על הראש-אם יפו ישחקו בעתיד נגד בית"ר אום אל פאחם,בית"ר מגדל העמק או ביתר ארגזי נהריה אני נגד יפו
ובחורבן יפו ננוחם |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:41:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
בואנה יא חבורת קוקסינלים אוי ואבוי הוא כתב יאאלה ביתר ! מה נעשה !? אולי נוציא אותו להרוג ? משעמם לכם ? אתם מחפשים ריבים ? מה אתם יוצאים עליו יא חבורת ילדי כאפות ? כאילו המוח שלכם כל כך קטן כדי להבין שהוא מנסה להציק פה ? לך כוסעמק
ילד, ברוך הבא לפורום. שאתה מגיע למקום, כבד את הנמצאים כמו שהם מכבדים אותך. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 18:51:11
|
"בואנה יא חבורת קוקסינלים אוי ואבוי הוא כתב יאאלה ביתר ! מה נעשה !? אולי נוציא אותו להרוג ? משעמם לכם ? אתם מחפשים ריבים ? מה אתם יוצאים עליו יא חבורת ילדי כאפות ? כאילו המוח שלכם כל כך קטן כדי להבין שהוא מנסה להציק פה ? לך כוסעמק"
עשה טובה, אם אתה רוצה לכתוב ככה לך ל-ONE, עם סגנון כזה תוכל לקבל טור אישי אצל אופירה. |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 19:00:40
|
באמת הגזמתם! כל כך שמח שיפו הפסידה, זה מה שקורה לקבוצה שלא מפסידה בכבוד ומתעסקת מהרגע שהפסידה בהכל חוץ מכדורגל. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 20:40:27
|
ללא קשר ליפו, שמח מאוד עבור כפר סבא הגברים ששחקו נגדנו בצורה הוגנת וספורטיבית גם בדקה ה- 90 לא נשכבו ולא הרחיקו כדורים ליציעים. אם מסתכלים על העונה כולה, מגיע להם לעלות מפלייאוף הדרום, ואני גם מקווה שהם אלה שיעלו ללאומית. תמיד תהיה לנו סימפטיה וזכרונות טובים מהמגרש בכפר סבא, ותמיד נשמח לחזור לשם ולהזכר ששם בדיעבד היה משחק העליה שלנו. לשנה הבאה פעמיים בכר סבא. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 20:52:49
|
א. פעמיים בכפר סבא לא יקרה, כי הפועל יורדת לליגה א' (אלא אם יקרה להם נס לא סביר). ב. קשה לשכוח את המשחק הראשון שלנו שם שהובלנו 0-2 והפסדנו 2-4. הבן שלי למד שם על בשרו שלעולם אין להגיד "עכשיו בטוח ננצח"במשחק של הפועל. ג. אני מכחיש שכתבתי בשרשור השני שבת ים תעלה מהמחוז שלנו... (עוד הוכחה כמה מעט אני מבין בכדורגל)
|
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 21:22:12
|
פעם בליגה ופעם בפלייאוף העליה לליגת העל. דרך אגב, מישהו יודע אם הכדור של ליעד כבר הגיע לשער?... |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/05/2013 : 08:54:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Yuvaln345
בואנה יא חבורת קוקסינלים אוי ואבוי הוא כתב יאאלה ביתר ! מה נעשה !? אולי נוציא אותו להרוג ? משעמם לכם ? אתם מחפשים ריבים ? מה אתם יוצאים עליו יא חבורת ילדי כאפות ? כאילו המוח שלכם כל כך קטן כדי להבין שהוא מנסה להציק פה ? לך כוסעמק
רמי למה אתה כותב בפורום שלנו אם אנחנו לא מעניינים אותך?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
תודה לך כפ״ס  |
|