פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה לך כפ״ס

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה לך כפ״ס
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה לך כפ״ס נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:21:02  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אתה ממשיך ? לעשות "דווקא" ? די.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:23:31  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שאין מנהל שיעשה סדר בפורום.

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:26:25  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שאלתי

למרות שאני קצת מפחד משלומי מלכה ואפילו שאני שונא את המחלה בצורה אנושה, שמו של הנושא הוא לא מקרי כמובן: מה שהחלאות מיפו עשו בשבועות האחרונים מצדיק אפילו שם מחריד שכזה, העיקר שישלמו על מעשיהם הנלוזים. אז כן חברים, זה מגעיל, זה קשה, ממש בא לי להקיא ובכל זאת: יאללה בית"ר.

ויובל, גם ילד מפגר בוודאי יכול להבחין שעם שפה כזאת מקומך ביציע המזרחי מובטח.

אל תפחד. באמת מבקשים ממך יפה. לא מבין למה לא לשתף פעולה.

ואני חייב להגיד שבשבוע שעבר גם אני חשבתי לעצמי שהנה, מכבי יפו, שגם ככה לא סבלתי אותם לפני זה, מצליחים להתעלות מעל בית"ר. והעיתונאי קקמייקה שלהם רק הוסיף.
ואז שמעתי בשישי את אלי אוחנה מדבר עם אורי ברדיו. וזה הזכיר לי מי האויב ההיסטורי הכי גדול שלנו. בית"ר זה הרע האולטימטיבי, וכל יפו מקרי שנקרה בדרכינו הוא לא משמעותי. תחשוב על זה, הם יתקעו עם הארז נעמן ואוהד רון שלהם, ואנחנו כבר לא נצטרך לסבול אותם יותר.

אז יאללה, בשביל האנשים שמבקשים פה, תשנה את הנושא.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:27:16  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

חבל שאין מנהל שיעשה סדר בפורום.

המנהלים שלנו עסוקים בהסעות (מוניות) ובתפירת מדים

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:36:28  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר לא מפחד שלומי. וברצינות: מה שהתחיל בתור בדיחה (לא מוצלחת במיוחד מסתבר) לפני כמה שעות, הפך פתאום לסוגיה מעניינת בדבר הדמוקרטיה במקום שמנסה לשים קץ לפאשיזם. ולגמרי ברצינות: בתור אדם ששילשל לפני כמה חודשים את האות ו לקלפי, באמת שאין לי שום בעיה עם המילה בית״ר. יש לי הרבה מאוד בעיות עם המועדון הגזעני ביטר ירושלים וגם עם הסמל המגעיל שלו אוחנה. יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מבינים חוש הומור, אפילו אם הוא ירוד במיוחד. והכי ברצינות: נראה לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן עד שקדושי כפס יעלו למגרש.
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:46:20  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שאלתי

כבר לא מפחד שלומי. וברצינות: מה שהתחיל בתור בדיחה (לא מוצלחת במיוחד מסתבר) לפני כמה שעות, הפך פתאום לסוגיה מעניינת בדבר הדמוקרטיה במקום שמנסה לשים קץ לפאשיזם. ולגמרי ברצינות: בתור אדם ששילשל לפני כמה חודשים את האות ו לקלפי, באמת שאין לי שום בעיה עם המילה בית״ר. יש לי הרבה מאוד בעיות עם המועדון הגזעני ביטר ירושלים וגם עם הסמל המגעיל שלו אוחנה. יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מבינים חוש הומור, אפילו אם הוא ירוד במיוחד. והכי ברצינות: נראה לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן עד שקדושי כפס יעלו למגרש.

אבל למה להפוך משהו פשוט למשהו מסובך? דמוקרטיה, פאשיזם, מה לעזאזל?!
לא הכל ברומו של עולם, כולה פורום של אוהדי כדורגל, שלא רוצים שהצהרת תמיכה שמקושרת ליריבה ההיסטורית שלהם תתנוסס בו.
יש אנשים שזה מפריע להם, ביקשו ממך להחליף, בנחמדות, אבל אתה מתעקש? זה לעשות דווקא.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:50:07  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחליף בבקשה את הכותרת כי זה מעצבן את כולם.
לא יפה שאתה לא מכבד את מה שמבקשים ממך.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:51:25  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטע בדמוקרטיה זה גם להתחשב.
פתחתי נושא שמניאק מי שזרק עטיפות על הריצפה והספיק לי חבר אחד שלא אהב את זה אז ערכתי את הכותרת.

תעשה מה שאתה רוצה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  14:52:57  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שיהיה משעשע כאן בפגרה.
יש לנו את הפלייאוף, ואז את המסיבה, ואז חור שחור. אבל הנושא הזה מוכיח שיש למה לצפות לקראת עונת המלפפונים.
עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:12:59  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, בסדר, שכנעתם אותי, אתם צודקים. אבל רק בשש וחצי.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:17:24  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלו, פה זה לא דמוקרטיה!
תשנה את השם של הנושא או שהוא יימחק ותקבל הרחקה
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:31:01  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגידו אתם רציניים?
אז כתוב יאללה בית"ר.
זאת תהיה פגרה ארוכה מאוד
עבור לתחילת הדף

שאלתי שאלתי מנותק

22 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:46:59  הצג פרופיל שלח ל- שאלתי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד דובי, כמה זמן בחוץ זה כרטיס אדום? יש גם וועדת משמעת? או אולי סקילה בכיכר פריז, כי פה זאת הרי לא דמוקרטיה!!!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:57:03  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal
זאת תהיה פגרה ארוכה מאוד

דווקא לא עד כדי כך ארוכה...
גביע הטוטו של הליגה הלאומית של העונה שעברה התחיל ב-11.8. זה עוד שלושה חודשים. יעבור מהר.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 07/05/2013 :  15:59:02  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שידור - http://live.b-il.com/2012/04/flash1-3.html
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם תודה לך כפ״ס נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07