| משתמש |
תודה לך כפ״ס  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:21:02
|
| למה אתה ממשיך ? לעשות "דווקא" ? די. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:23:31
|
חבל שאין מנהל שיעשה סדר בפורום.
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:26:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שאלתי
למרות שאני קצת מפחד משלומי מלכה ואפילו שאני שונא את המחלה בצורה אנושה, שמו של הנושא הוא לא מקרי כמובן: מה שהחלאות מיפו עשו בשבועות האחרונים מצדיק אפילו שם מחריד שכזה, העיקר שישלמו על מעשיהם הנלוזים. אז כן חברים, זה מגעיל, זה קשה, ממש בא לי להקיא ובכל זאת: יאללה בית"ר.
ויובל, גם ילד מפגר בוודאי יכול להבחין שעם שפה כזאת מקומך ביציע המזרחי מובטח.
אל תפחד. באמת מבקשים ממך יפה. לא מבין למה לא לשתף פעולה.
ואני חייב להגיד שבשבוע שעבר גם אני חשבתי לעצמי שהנה, מכבי יפו, שגם ככה לא סבלתי אותם לפני זה, מצליחים להתעלות מעל בית"ר. והעיתונאי קקמייקה שלהם רק הוסיף. ואז שמעתי בשישי את אלי אוחנה מדבר עם אורי ברדיו. וזה הזכיר לי מי האויב ההיסטורי הכי גדול שלנו. בית"ר זה הרע האולטימטיבי, וכל יפו מקרי שנקרה בדרכינו הוא לא משמעותי. תחשוב על זה, הם יתקעו עם הארז נעמן ואוהד רון שלהם, ואנחנו כבר לא נצטרך לסבול אותם יותר.
אז יאללה, בשביל האנשים שמבקשים פה, תשנה את הנושא. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:27:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
חבל שאין מנהל שיעשה סדר בפורום.
המנהלים שלנו עסוקים בהסעות (מוניות) ובתפירת מדים |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:36:28
|
| כבר לא מפחד שלומי. וברצינות: מה שהתחיל בתור בדיחה (לא מוצלחת במיוחד מסתבר) לפני כמה שעות, הפך פתאום לסוגיה מעניינת בדבר הדמוקרטיה במקום שמנסה לשים קץ לפאשיזם. ולגמרי ברצינות: בתור אדם ששילשל לפני כמה חודשים את האות ו לקלפי, באמת שאין לי שום בעיה עם המילה בית״ר. יש לי הרבה מאוד בעיות עם המועדון הגזעני ביטר ירושלים וגם עם הסמל המגעיל שלו אוחנה. יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מבינים חוש הומור, אפילו אם הוא ירוד במיוחד. והכי ברצינות: נראה לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן עד שקדושי כפס יעלו למגרש. |
 |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:46:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שאלתי
כבר לא מפחד שלומי. וברצינות: מה שהתחיל בתור בדיחה (לא מוצלחת במיוחד מסתבר) לפני כמה שעות, הפך פתאום לסוגיה מעניינת בדבר הדמוקרטיה במקום שמנסה לשים קץ לפאשיזם. ולגמרי ברצינות: בתור אדם ששילשל לפני כמה חודשים את האות ו לקלפי, באמת שאין לי שום בעיה עם המילה בית״ר. יש לי הרבה מאוד בעיות עם המועדון הגזעני ביטר ירושלים וגם עם הסמל המגעיל שלו אוחנה. יש לי גם בעיה עם אנשים שלא מבינים חוש הומור, אפילו אם הוא ירוד במיוחד. והכי ברצינות: נראה לי כמו אחלה דרך להעביר את הזמן עד שקדושי כפס יעלו למגרש.
אבל למה להפוך משהו פשוט למשהו מסובך? דמוקרטיה, פאשיזם, מה לעזאזל?! לא הכל ברומו של עולם, כולה פורום של אוהדי כדורגל, שלא רוצים שהצהרת תמיכה שמקושרת ליריבה ההיסטורית שלהם תתנוסס בו. יש אנשים שזה מפריע להם, ביקשו ממך להחליף, בנחמדות, אבל אתה מתעקש? זה לעשות דווקא. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:50:07
|
תחליף בבקשה את הכותרת כי זה מעצבן את כולם. לא יפה שאתה לא מכבד את מה שמבקשים ממך. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:51:25
|
הקטע בדמוקרטיה זה גם להתחשב. פתחתי נושא שמניאק מי שזרק עטיפות על הריצפה והספיק לי חבר אחד שלא אהב את זה אז ערכתי את הכותרת.
תעשה מה שאתה רוצה
|
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 14:52:57
|
אין ספק שיהיה משעשע כאן בפגרה. יש לנו את הפלייאוף, ואז את המסיבה, ואז חור שחור. אבל הנושא הזה מוכיח שיש למה לצפות לקראת עונת המלפפונים.
|
 |
|
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 15:12:59
|
| טוב, בסדר, שכנעתם אותי, אתם צודקים. אבל רק בשש וחצי. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 15:17:24
|
הלו, פה זה לא דמוקרטיה! תשנה את השם של הנושא או שהוא יימחק ותקבל הרחקה |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 15:31:01
|
תגידו אתם רציניים? אז כתוב יאללה בית"ר. זאת תהיה פגרה ארוכה מאוד |
 |
|
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 15:46:59
|
| תגיד דובי, כמה זמן בחוץ זה כרטיס אדום? יש גם וועדת משמעת? או אולי סקילה בכיכר פריז, כי פה זאת הרי לא דמוקרטיה!!! |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/05/2013 : 15:57:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal זאת תהיה פגרה ארוכה מאוד
דווקא לא עד כדי כך ארוכה... גביע הטוטו של הליגה הלאומית של העונה שעברה התחיל ב-11.8. זה עוד שלושה חודשים. יעבור מהר.
|
 |
|
|
shorot
91 הודעות |
|
תודה לך כפ״ס  |
|