| משתמש |
דוד זה לא בשבילך  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 18:30:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתן610
שמישהו עישה סדר בבקשה, מה קובע יור יחס שערים או יחס נצחונות???
ניצחונות. יפו כרגע מקום ראשון. |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 18:33:13
|
הדירוג נקבע לפי יחס שערים ולא לפי מספר נצחונות. רק אם יחס השערים זהה, אז מסתכלים למי יותר נצחונות. בקיצור צריל לקוות שלוד יגיעו לטדי, ושנפרק אותם ב 6-7 שערים ושזה יספיק... קשה! |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 18:35:19
|
לא טענתי שעלינו ולא עשיתי שום ספקולציות. סתם תהיתי איך יפו מרגישים נכון לרגע זה, בלי קשר למה יהיה בשבוע הבא, והאם זה עדיין היה הדבר הנכון לעשות לדעתם...
אבל בואו נתעסק בעצמנו... על מה ולמה היה הפנדל ההזוי הזה? האם זה היה עונש על כך שעופר עמד להכניס את מור אפרים? ועל מהמהאדום לאיסלם? ומה קרה בין הספסל למשטרה הסיום? ולמה לא הגענו לשום בעיטה למסגרת עד הכדור שהורחק מהקו בדקה ה-93? והאם היעדרם של סמיר ואיסלם בשבוע הבא יאפשר לשלום עקיבא לעלות בהרכב, או שגרוסבך יועדף על פניו?
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-26/04/2013 18:36:30 |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 19:17:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לא טענתי שעלינו ולא עשיתי שום ספקולציות. סתם תהיתי איך יפו מרגישים נכון לרגע זה, בלי קשר למה יהיה בשבוע הבא, והאם זה עדיין היה הדבר הנכון לעשות לדעתם...
אבל בואו נתעסק בעצמנו... על מה ולמה היה הפנדל ההזוי הזה? האם זה היה עונש על כך שעופר עמד להכניס את מור אפרים? ועל מהמהאדום לאיסלם? ומה קרה בין הספסל למשטרה הסיום? ולמה לא הגענו לשום בעיטה למסגרת עד הכדור שהורחק מהקו בדקה ה-93? והאם היעדרם של סמיר ואיסלם בשבוע הבא יאפשר לשלום עקיבא לעלות בהרכב, או שגרוסבך יועדף על פניו?
הפנדל נשרק בטענה שהשוער דחף שחקן איילתי איסלם הורחק על קללות לשופט ומאור. השוער השני הוא זה שהלך מכות עם השוטר לאחר שזה תקף אותו
|
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 19:19:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני מאמין ששלום יפתח, עופר יפתח בהרכב כמה שיותר התקפי, ושלום מאוד נחוץ לו כי יהיו במשחק הזה הרבה קרנות ובעיטות חופשיות.
ההרגשה של יפו תהיה תלויה באיך יסתיים המחזור הבא. אם הם יפספסו את העליה בגלל הפרש של 2-3 שערים בהפרש שערים, אז הם יבכו על אותו משחק שהם ריחמו על לוד. אם הם יעלו זה כמובן לא יעניין אותם.
מה שלי אישית עצוב, זה שבכל מקרה העליה לא תוכרע בצורה ספורטיבית. אם לוד יעלו בהרכב חזק וילחמו ויגרמו לכך שקטמון לא תביס אותה וכיוצא בזה לא תעלה ליגה, אז זה לא יהיה פייר לקטמון לאור מה שקרה עם לוד ביפו.
אם הם יעלו שוב עם חצי קבוצה וקטמון תביס אותה 0-10 אז יפו יבכו על זה שהם היו לכאורה "ספורטיבים" וריחמו על לוד, ועל זה יפספסו את העליה...
בקיצור ליגה מזדיינת, אני מאוד מקווה שבשבוע הבא נברח ממנה לנצח... |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 19:38:13
|
איזה דכאון יא אללה. ליבי עם מאות האוהדים העושים את דרכם צפונה ועם האלפים שכרגע מרגישים שהקוסמוס פועל נגדנו. בשבועות האחרונים ניסיתי לשחק את האוהד האופטימי הבטוח עכשיו חוזרים לפסימיות המוכרת והמנחמת.
ניסיתי לחשוב על מספר סיבות להתעודד לקראת המשחק בשבוע הבא ואלו קפצו לי לראש.
א. כי אם לעלות אז מול טדי מלא ברגע האחרון אחרי דרמה מטורפת. ב. כי לוד קבוצה מפוררת עם ההגנה החלשה ביותר בליגה. ג. כי יפו משחקת מול קבוצה שנלחמת על חייה ולבטח לא תוותר. ד. כי אם לא נעלה אז לא מגיע לנו ,קבוצה שלא מתגברת על נועלות הטבלה יכולה לבוא בטענות רק לעצמה.
השאלה היחידה שנותרה פתוחה זה איך מעבירים את הזמן עד שישי הבא.
|
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 19:39:33
|
אני חושש מאד מהזחיחות המתמשכת כלפי המשחק עם לוד, זחיחות שהובילה לכך שהקבוצה רצתה היום תיקו באילת,כי זה יספיק. אז אין תיקו,כי אילת באו לנצח, ועכשיו יפו במומנטום, ולוד יעלו הכי טוב שהם יכולים נגדנו,ועם מוטיבציה של משחק מול קהל שבחיים שחקן בליגה א' לא פגש. 11 שחקנים זה 11 שחקנים,גם אם הם לא התאמנו בשבוע האחרון - ויש סיכוי שלקראת המשחק הזה הם כן יתאמנו אגב. החבר'ה שלנו יהיו במתח עצום, מה שלא יוסיף ליכולות. בקיצור אני מודאג. |
 |
|
|
White-Tips
15 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 10:49:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
אני חושש מאד מהזחיחות המתמשכת כלפי המשחק עם לוד, זחיחות שהובילה לכך שהקבוצה רצתה היום תיקו באילת,כי זה יספיק. אז אין תיקו,כי אילת באו לנצח, ועכשיו יפו במומנטום, ולוד יעלו הכי טוב שהם יכולים נגדנו,ועם מוטיבציה של משחק מול קהל שבחיים שחקן בליגה א' לא פגש. 11 שחקנים זה 11 שחקנים,גם אם הם לא התאמנו בשבוע האחרון - ויש סיכוי שלקראת המשחק הזה הם כן יתאמנו אגב. החבר'ה שלנו יהיו במתח עצום, מה שלא יוסיף ליכולות. בקיצור אני מודאג.
ושכחת להוסיף עוד משהו- בכל זאת מדובר על הפועל ירושלים, לוזריות זה אנחנו. |
 |
|
|
כהן הנאחס
1 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 11:29:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
סביר להניח שאנחנו ננצח בהפרש רב יותר של שערים...
שטויות. נא להפסיק עם זה. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 12:45:02
|
שבת שלום לכולם,
כמה הערות:
1. אילת לכאורה היה זה משחק קצוות, אולם הבדלי רמות קטנים בליגה + אילת בתקופת התאוששות + אנחנו עם פציעות מטרידות + נפילת מתח מוקדמת מידי בטדי + מגרש קשה + בעיקר בשרב = לא היינו פייבוריטים. נכון, עם קצת מזל, ללא הפנדל המפוקפק ובקבלת החלטות קצת אחרות היינו מוציאים מהמשחק הזה יותר - החלב נשפך.
2. לוד צריך לכבד את היריב ולהתכונן אליו, גם בסיבוב הראשון הם נתנו פייט למרות שכבר היו בפאזה הסמרטוטית שלהם מול יריבות אחרות. הכנה נכונה + מגרש ביתי + קהל + הבדלי הרמות צריכים לעשות את ההבדל. קצת סבלנות ומינימום פאניקה מצידנו יכולים לסייע.
3. יפו בלי להיכנס לכן או לא אחותנו, אשמח לראות את ליאור זדה מצליח, כל עוד זה לא על חשבוננו. השאלה מי נהנה ומי סבל יותר מאלילת המזל ומשיפוט גרוע ממש לא רלוונטית כעת, גם תהיות הצדק לא ממש רלוונטיות - כששני מתחרים צמודים ההכרעה היא בפוטו פיניש, ותפקידנו לזרוק את החזה לפנים ברגע הנכון. ע"פ חוקי תחרות ארתור רובינשטיין, היינו מקבלים שנינו מקום שני עקב מספר נקודות נמוך. מריבות עם טוטח ושות' לא יוסיפו לנו, הם יריב ספורטיבי ולא אויב.
4. מועד המשחק ביום ו' לא אוכל להגיע לירושלים עקב מחויבויות קודמות. ביום ה', לעומת זאת, התבטל השיעור שלי שמסתיים ב- 16:00 בכרמיאל (יום הסטודנט). אם המשחק יוקדם ליום ה' (החלטה הזויה לכשלעצמה), כנראה למעלה רוצים מאוד שאגיע. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 15:37:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
שבת שלום לכולם,
כמה הערות:
1. אילת לכאורה היה זה משחק קצוות, אולם הבדלי רמות קטנים בליגה + אילת בתקופת התאוששות + אנחנו עם פציעות מטרידות + נפילת מתח מוקדמת מידי בטדי + מגרש קשה + בעיקר בשרב = לא היינו פייבוריטים. נכון, עם קצת מזל, ללא הפנדל המפוקפק ובקבלת החלטות קצת אחרות היינו מוציאים מהמשחק הזה יותר - החלב נשפך.
2. לוד צריך לכבד את היריב ולהתכונן אליו, גם בסיבוב הראשון הם נתנו פייט למרות שכבר היו בפאזה הסמרטוטית שלהם מול יריבות אחרות. הכנה נכונה + מגרש ביתי + קהל + הבדלי הרמות צריכים לעשות את ההבדל. קצת סבלנות ומינימום פאניקה מצידנו יכולים לסייע.
3. יפו בלי להיכנס לכן או לא אחותנו, אשמח לראות את ליאור זדה מצליח, כל עוד זה לא על חשבוננו. השאלה מי נהנה ומי סבל יותר מאלילת המזל ומשיפוט גרוע ממש לא רלוונטית כעת, גם תהיות הצדק לא ממש רלוונטיות - כששני מתחרים צמודים ההכרעה היא בפוטו פיניש, ותפקידנו לזרוק את החזה לפנים ברגע הנכון. ע"פ חוקי תחרות ארתור רובינשטיין, היינו מקבלים שנינו מקום שני עקב מספר נקודות נמוך. מריבות עם טוטח ושות' לא יוסיפו לנו, הם יריב ספורטיבי ולא אויב.
4. מועד המשחק ביום ו' לא אוכל להגיע לירושלים עקב מחויבויות קודמות. ביום ה', לעומת זאת, התבטל השיעור שלי שמסתיים ב- 16:00 בכרמיאל (יום הסטודנט). אם המשחק יוקדם ליום ה' (החלטה הזויה לכשלעצמה), כנראה למעלה רוצים מאוד שאגיע.
5. רעננה טראומה זו קיבלה אצלנו הגבר לא פרופורציוני לשום דבר. רגליים קרות בדקה התשעים ראינו בהפועל עם פייגנבוים, וגם אחרים ראו (נתניה שאיבדה את האליפות לכ"ס ועוד גדולים וטובים). כשאירוע כזה קורה לקבוצה חולה (כמו סאסי-יונה) היא מתפרקת. במקרים אחרים - מחכים שנה. ד"א - אם היינו מבקיעים ברעננה - אני מעריך שהנפילה הייתה מגיעה בהמשך. אנא, השתחררו מהטרמינולוגיה הסאסית, בשביל זה אנחנו כאן. אנחנו קבוצה מתפתחת ובריאה, ובשנה הבאה הקבוצה תתחזק לעומת הקבוצה הנוכחית. בשאיפה - בליגה הלאומית. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 15:45:40
|
אז בואו ננצח 8:2, ואז יפו לא יוכלו להגיד כלום. נטען שיכולנו לכבוש יותר, ולא היה לנו נעים.
כוסומו, באמת, לא אכפת לי כבר - שיגידו לא ספורטיווי עוד שש שנים. הם ניצחו את ערד בקה 101, השופט הוסיף שבע דקות ועליהן עוד ארבע, אז לא ספורטיווי. רק תנו לי לעוף מהליגה הזו, באמת |
 |
|
|
עגלה
121 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 16:25:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky רק תנו לי לעוף מהליגה הזו, באמת
|
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 28/04/2013 : 16:36:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
לך תדע מה נכון ומה מונפץ - אבל זה לא נעים.. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7416
שקרים ושקרות! |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
דוד זה לא בשבילך  |
|
|
|