| משתמש |
דוד זה לא בשבילך  |
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:06:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
באסה. לנו וליפו אותו מספר נקודות ואותו יחס שערים. מה קורה אם זה נשאר כך גם אחר המשחק האחרון? מזל שכפר יונה הפסידו היום, יתנו מלחמה נגד יפו. מזל שלוד יבואו לשחק, מכבי פ"ת מובילים, זה אומר שבוע הבא בשישי?!
יפו עולה למקום הראשון בזכות העובדה שניצחה יותר משחקים(זה השובר שיוויון במקרה של שיוויון בהפרש השערים)
אין תירוצים, צריך שבוע הבא לרמוס את לוד ולא להשאיר מקום לספקות ודאגות... |
נערך על ידי - רונן שוויג ב-26/04/2013 17:18:18 |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:12:24
|
| סביר להניח שאנחנו ננצח בהפרש רב יותר של שערים... |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:17:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
באסה. לנו וליפו אותו מספר נקודות ואותו יחס שערים. מה קורה אם זה נשאר כך גם אחר המשחק האחרון? מזל שכפר יונה הפסידו היום, יתנו מלחמה נגד יפו. מזל שלוד יבואו לשחק, מכבי פ"ת מובילים, זה אומר שבוע הבא בשישי?!
קטמון עדיין ראשונה כי כבשה מספר רב יותר של שערים. בכל מקרה הסיכוי ששתי הקבוצות ינצחו באותה תוצאה בשבוע הבא לא סביר.
אבל אם זה יקרה זה יהיה מתוק...
מספר שערים או מספר נצחונות קובע את המיקום כרגע? ליפו יותר נצחונות לצערי.
|
נערך על ידי - שמאש ב-26/04/2013 17:18:51 |
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:20:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
קטמון עדיין ראשונה כי כבשה מספר רב יותר של שערים. בכל מקרה הסיכוי ששתי הקבוצות ינצחו באותה תוצאה בשבוע הבא לא סביר.
אבל אם זה יקרה זה יהיה מתוק...
מספר שערים או מספר נצחונות קובע את המיקום כרגע? ליפו יותר נצחונות לצערי.
מספר נצחונות, כרגע יפו ראשונה... |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:21:40
|
| מה עם מאזן פנימי בין הקבוצות? |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:22:50
|
מכיוון שהשרשור הזה נקרא על שמי, שלא בטובתי, אני מודיע לכולכם בזאת, ששבוע הבא אני מתייצב בטדי אישית לוודא שעולים ליגה. זהו. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:23:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
מה עם מאזן פנימי בין הקבוצות?
זה העניין, אותו מספר נקודות, אותו יחס שערים, וליפו יותר נצחונות. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:32:03
|
| על פי ההתאחדות לצערנו מספר הניצחונות קובע. אם גם מספר הניצחונות זהה אז למי שהבקיע יותר שערים יש מיקום גבוה יותר בטבלה. עכשיו צריך להתפלל שאורתודוכסים יופיעו. |
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:36:21
|
אני לא רואה סרט שהאורתודוכסים לא מופיעים.
גם אם אני בספק אם הם יפספסו הזדמנות לשחק מול 5000 צופים בטדי.
וגם כי ההתאחדות כבר הודיעה שבמקרה והקבוצה לא תופיע למשחק שישפיע ישירות על עלית ליגה, היא תענש בחומרה, והשחקנים יורחקו מלשחק כדורגל בכל ליגה שהיא.
קשה לי להאמין שהם באמת חפצים בתסבוכת הזאת, ובאות הקלון הזה. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:41:11
|
מכיוון שהשרשור הזה נקרא על שמי, שלא בטובתי, אני מודיע לכולכם בזאת, ששבוע הבא אני מתייצב בטדי אישית לוודא שעולים ליגה. זהו.
קדימה קיפוד,ברוך הבא, התייצב ו-וודא. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:50:13
|
| מעניין אם אוהדי יפו עדיין גאים על ״רוח המועדון״ שבגללה הם לא השפילו את לוד במחצית השניה של אותו משחק... |
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:56:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
מעניין אם אוהדי יפו עדיין גאים על ״רוח המועדון״ שבגללה הם לא השפילו את לוד במחצית השניה של אותו משחק...
וואו לא חשבתי על זה... בתאכלס הם היו יכולים גם להביס 0-12 בסיטואציה שבה הם היו.
מצד שני צריך לזכור שבאותו משחק שחקן של לוד פשוט ירד מהמגרש... כך שנראה לי שבסופו של דבר נעשה צדק כלשהו... |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 17:58:39
|
מעניין אם אוהדי יפו עדיין גאים על ״רוח המועדון״ שבגללה הם לא השפילו את לוד במחצית השניה של אותו משחק...
מצד שני צריך לזכור שבאותו משחק שחקן של לוד פשוט ירד מהמגרש... כך שנראה לי שבסופו של דבר נעשה צדק כלשהו...
כ"כ לא מתאים להתעסק אתם עכשיו בזה כשאתה לא יודע שעלית.בוא נראה אותנו מצליחים וכמה מצליחים לכבוש,האם לוד יופיעו?ואולי אם יופיעו הם לא כאלה סמרטוטים בהרכב מלא (להבדיל מההרכב הביזארי שעלו מול יפו) |
 |
|
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 18:13:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
מצד שני צריך לזכור שבאותו משחק שחקן של לוד פשוט ירד מהמגרש... כך שנראה לי שבסופו של דבר נעשה צדק כלשהו...
כ"כ לא מתאים להתעסק אתם עכשיו בזה כשאתה לא יודע שעלית.בוא נראה אותנו מצליחים וכמה מצליחים לכבוש,האם לוד יופיעו?ואולי אם יופיעו הם לא כאלה סמרטוטים בהרכב מלא (להבדיל מההרכב הביזארי שעלו מול יפו)
גם אם הם יעלו בהרכב הכי חזק. זאת עדיין קבוצה שלא התאמנה חודשיים. אם קטמון לא נותנת לה 5 חתיכות לפחות היא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה... |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 26/04/2013 : 18:28:18
|
| שמישהו עישה סדר בבקשה, מה קובע יור יחס שערים או יחס נצחונות??? |
 |
|
דוד זה לא בשבילך  |
|