פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  17:59:59  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ירושלים(זאת מהלאומית) תארח במחזור הבא את מכבי פ"ת למשחק עליה של המלאבסים.

סביר להניח שהמשחק ישודר בשידור חי בערוץ 5,ביום שישי בשעה 16:00

מכיוון שאלו משחקי הכרעה, כל המחזור צריך להיות משוחק במקביל.

בעקרון היה אפשר לדחות את המשחקים של יפו וקטמון למוצ"ש.
רק שלמגרש הביתי של יפו אין תאורה.
כך ש...כרגע ההתאחדות בבעיה.

לא הייתי פוסל הצגה ירושלמית כפולה, כשקטמון תשחק ב13:00 ומיד אחריה המקורית.

נערך על ידי - רונן שוויג ב-26/04/2013 18:00:42

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  18:29:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכבי פ"ת ניצחה היום בדרבי, היא עדיין לא הבטיחה את העלייה?
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:23:11  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מכבי פ"ת ניצחה היום בדרבי, היא עדיין לא הבטיחה את העלייה?

לא היא עוד לא עלתה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4372672,00.html
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:25:48  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עדיין לא בגלל שרעננה ניצחה בנצרת עלית.
תיקו בשבוע הבא בטדי יספיק להם בשביל להבטיח עליה.

האמת שככל שאני חושב על זה יותר, אני חושב שתהיה הצגה כפולה.

קטמון תשחק ראשונה בסביבות 13:00-13:30-14:00, והפועל ירושלים תשחק בסביבות 16:00-16:30.

השאלה היא במקרה כזה מה תהיה חלוקת היציעים...זה יהיה קצת מוזר.

אני מניח שערוץ הספורט ירצה לשדר את הדרמה בטדי ובחולון במקביל...

האמת שזה יכול להיות מאוד מרגש, שאולי במשחק האחרון של הפועל קטמון כקבוצה מופרדת, היא תהיה עם המקורית לראשונה באותו מקום, באותו זמן.
סוג של טקס איחוד מוקדם...

טוב ניתן להתאחדות לשבור את הראש, אני מניח שתוך 24 שעות יוחלט הכל...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:33:23  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שיהיה לנו משחק בית בחוץ?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:43:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הענין הוא שלא מדובר רק במשחק שלנו כי כל המחזור חייב להתקיים במקביל, מלבד אולי המשחק בין קרית גת לכפר שלם. כל יתר המשחקים משפיעים על העליה או הירידה או הכניסה לפלייאוף או המיקום בפלייאוף. כלומר, אם מקדימים את המשחק שלנו אז צריכים להקדים את כל שבעת המשחקים.
יותר קל אולי להזיז את המשחק בלאומית, אבל בלי קשר לעליה (אולי) של מכבי פ״ת, זה באמת המשחק המרכזי שם ולא סביר שערוץ הספורט יוותר על השידור שלו.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:45:42  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטב ידיעתי ההתאחדות לא מאפשרת הצגות כפולות. פעם היו כאלו, כבר אין.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  19:46:26  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני מעריך בהערכה זהירה שהמשחקים של מכבי פ"ת ורעננה יידחו לשבת ויועברו בשידור ישיר, כאשר צ'רלטון תשתדל לא להכנס עם ליגת העל במשחקים משלה.
ליפו אין בית אחר והיא אינה יכולה לשחק בשעות הערב, מה גם שכפר יונה מסובכת בתחתית, ואז צריך להזיז גם את המשחקים של ערד ואילת.
להערכתי, המשחקים בשבוע הבא ב-15.30, כמתוכנן
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  20:15:49  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
טוטח

נשלח - 26/04/2013 : 19:46:26
--------------------------------------------------------------------------------

אני מעריך בהערכה זהירה שהמשחקים של מכבי פ"ת ורעננה יידחו לשבת ויועברו בשידור ישיר, כאשר צ'רלטון תשתדל לא להכנס עם ליגת העל במשחקים משלה.
ליפו אין בית אחר והיא אינה יכולה לשחק בשעות הערב, מה גם שכפר יונה מסובכת בתחתית, ואז צריך להזיז גם את המשחקים של ערד ואילת.

אתה מוכן לעוף מכאן כבר?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  20:32:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
טוטח

--------------------------------------------------------------------------------

אתה מוכן לעוף מכאן כבר?

עזוב-לא יעזור לך כלום מול הנודניק הזה.היום שמעתי רדיו י-ם וסוף כל סוף אחרי זיבולי בית"ר הגיעו לצד האדום ולקטמון .כשנגמר הראיון עם אורי שרצקי מודיע אלי אוחנה שקיבל ס.מ.ס מהחבר עמיקם שאומר לו שהם היו צריכים להזכיר את יפו ושגם היא קבוצת אוהדים וכו, או איזה קשקוש אחר .היינו צריכים לקבל את הגנתו של מר אוחנה שיסביר לו שפה זה רדיו י-ם ולא רדיו יפו.אז אין מה לעשות.פשוט זה לא ייגמר- פורום הפועל קטמון י-ם,רדיו י-ם ,בכל מקום האיש הזה ירדוף אותנו...אני מפחד ללכת לשירותים בבית -אולי הוא גם שם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  21:26:37  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

קלי
נשלח - 26/04/2013 : 20:32:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צנטרפולד

ציטוט:
טוטח
אתה מוכן לעוף מכאן כבר?
עזוב-לא יעזור לך כלום מול הנודניק הזה.היום שמעתי רדיו י-ם וסוף כל סוף אחרי זיבולי בית"ר הגיעו לצד האדום ולקטמון .כשנגמר הראיון עם אורי שרצקי מודיע אלי אוחנה שקיבל ס.מ.ס מהחבר עמיקם שאומר לו שהם היו צריכים להזכיר את יפו ושגם היא קבוצת אוהדים וכו, או איזה קשקוש אחר .היינו צריכים לקבל את הגנתו של מר אוחנה שיסביר לו שפה זה רדיו י-ם ולא רדיו יפו.אז אין מה לעשות.פשוט זה לא ייגמר- פורום הפועל קטמון י-ם,רדיו י-ם ,בכל מקום האיש הזה ירדוף אותנו...אני מפחד ללכת לשירותים בבית -אולי הוא גם שם.

כבר הבנתי שאי אפשר להיפטר ממנו וגם חוקי הפורום לא מאפשרים לשלוח אותו חזרה לביב ממנו הוא זחל. אבל אי אפשר לתת לו הרחקה לשבעה ימים? אחר כך נאשר לו לחזור כדי לספר לנו איך זה שעלינו נוגד את הערכים של בונצ'ו אלכסנדרוב והטרנספורטים של המלך ולדיסלב הרביעי.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  21:31:53  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שאני רוצה לזרוע פאניקה נוספת, אבל אין סיכוי שיתנו לנו רדיוס על ההתפרעות בסוף?

נערך על ידי - roi ב-26/04/2013 21:33:18
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  21:41:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

לא שאני רוצה לזרוע פאניקה נוספת, אבל אין סיכוי שיתנו לנו רדיוס על ההתפרעות בסוף?

אפשר הסבר?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  22:06:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דאבלפס מציעים אפשרות נוספת - יום חמישי בשעה 17:00.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7406
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  22:33:30  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק לא יום חמישי... יוצא בול על המשחק בנוקיה
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 26/04/2013 :  22:35:48  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

שאלתי את שרצקי על זה והוא אמר שמה פתאום התפרעות.. הוא אמר ששוטר תקף את מאור בן יעקב וזו היתה ההתפרעות..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מתי יתקיים המשחק? כאב ראש להתאחדות... נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07