פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המשחק באילת (לא טרמפים)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המשחק באילת (לא טרמפים)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם המשחק באילת (לא טרמפים) נושא הבא
עמוד: מתוך 5

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/04/2013 :  13:33:15  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מקפיץ.
מוות לשירשור החרדה/היסטריה/טוטח.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-23/04/2013 14:00:08
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 23/04/2013 :  14:30:02  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

מקפיץ.

אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/04/2013 :  16:13:16  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:

מקפיץ.

אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)?

והכי חשוב האם קטמון או אילת -למי יש פחות שגיאות כתיב?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 24/04/2013 :  00:00:24  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ
br]
ציטוט:

מקפיץ.

אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן?

אני נאלץ להסכים עם גולר
http://www.goler1.co.il/article/4794
את צד שמאל של ההגנה שלנו צריך לאייש אזרזריז.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/04/2013 :  08:38:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

תראה, אני לא ממש מחשיב את עצמי כמומחה בטקטיקות וכאלה. גם אם יש לי דעות בנושאים האלה אני לא מחשיב אותן כמועילות במיוחד ולמדתי לסמוך על עופר שמגיע מוכן לרגעים הקריטיים.
אבל אם אתה לוחץ, הייתי מייעץ לסגור בונקר בלתי עביר כדי למנוע ספיגת שערים. באותו זמן הייתי תוקף את היריב גלים גלים ומחורר את שערו עד שיניף דגל לבן ויאיים לרדת מהמגרש אם לא נרפה.
איך זה בתור טקטיקה?
יש לי עוד עצות כמו -
איך להלחם בשחקן ה-12 שלהם- הרוח הצפונית (רמז: יאן חנוכייב), בשמש האילתית המכה (כובעים רחבי שוליים), ביובש (לעלות עם שלוקרים על הגב). ועוד ועוד. אני לא חושב שתרצה לשמוע...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/04/2013 :  09:57:31  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הקןדם באילת היה לפני שנה ושבוע.
ומי שיחק אז ועדיין איתנו: עמית, שי, יובל, עוז, ציון, ג'וני (שגם הבקיע את שער השיוויון). המחליפים היו יאן ונועם זגורי מהנוער (שבימים אלה עובר טירונות באזור אילת)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/04/2013 09:57:54
עבור לתחילת הדף

קטמוני קטמוני מנותק

68 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  09:41:26  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה התרגשות - עוד פחות מיום וחצי וכבר בדרך לאילת עם כל המשפחה. בואו בהמונכם לחגיגה באדום
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  10:03:22  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

תראה, אני לא ממש מחשיב את עצמי כמומחה בטקטיקות וכאלה. גם אם יש לי דעות בנושאים האלה אני לא מחשיב אותן כמועילות במיוחד ולמדתי לסמוך על עופר שמגיע מוכן לרגעים הקריטיים.
אבל אם אתה לוחץ, הייתי מייעץ לסגור בונקר בלתי עביר כדי למנוע ספיגת שערים. באותו זמן הייתי תוקף את היריב גלים גלים ומחורר את שערו עד שיניף דגל לבן ויאיים לרדת מהמגרש אם לא נרפה.
איך זה בתור טקטיקה?
יש לי עוד עצות כמו -
איך להלחם בשחקן ה-12 שלהם- הרוח הצפונית (רמז: יאן חנוכייב), בשמש האילתית המכה (כובעים רחבי שוליים), ביובש (לעלות עם שלוקרים על הגב). ועוד ועוד. אני לא חושב שתרצה לשמוע...

אז צריך לעלות עם יאן ועם שלוקרים. נשמע לי סבבה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  10:18:44  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

איזה התרגשות - עוד פחות מיום וחצי וכבר בדרך לאילת עם כל המשפחה. בואו בהמונכם לחגיגה באדום

אני יורד בהמוני לאילת. משפחתי רוצה לאשפז אותי. כנראה שאחזור אחרי הפסד מביך מתוסכל ומאוכזב באדום.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  11:01:28  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קשיש אדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

אני יורד בהמוני לאילת. משפחתי רוצה לאשפז אותי. כנראה שאחזור אחרי הפסד מביך מתוסכל ומאוכזב באדום.

ראה נא קשישא מה גורמת הפועל לאדם. יאשפזו אותך בכפייה,שעה שאתה מובך מתוסכל מאוכזב ומופסד. אבל מה - אדום. שווה הכל. יאללה הפועל !
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  11:48:27  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קשיש אדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני

ראה נא קשישא מה גורמת הפועל לאדם. יאשפזו אותך בכפייה,שעה שאתה מובך מתוסכל מאוכזב ומופסד. אבל מה - אדום. שווה הכל. יאללה הפועל !

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  11:49:42  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה הפועל חזק בהגנה לא לוותר על אף כדור

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  12:26:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה הפועל ההגנה הכי טובה היא התקפה.
קבוצה שלא עוברת את החצי לא יכולה להבקיע.
יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  13:34:50  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דאבל פאס קובע שנפסיד:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7398
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/04/2013 :  13:39:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

דאבל פאס קובע שנפסיד:
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7398

ושלוד לא תופיע מחר..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם המשחק באילת (לא טרמפים) נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07