| משתמש |
המשחק באילת (לא טרמפים)  |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 13:33:15
|
מקפיץ. מוות לשירשור החרדה/היסטריה/טוטח. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-23/04/2013 14:00:08 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 14:30:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מקפיץ. מוות לשירשור החרדה/היסטריה/טוטח.
אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)? |
I am City till I cry |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 23/04/2013 : 16:13:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מקפיץ. מוות לשירשור החרדה/היסטריה/טוטח.
אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)?
והכי חשוב האם קטמון או אילת -למי יש פחות שגיאות כתיב? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 24/04/2013 : 00:00:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ br]ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מקפיץ.
אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן?
אני נאלץ להסכים עם גולר http://www.goler1.co.il/article/4794 את צד שמאל של ההגנה שלנו צריך לאייש אזרזריז. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 24/04/2013 : 08:38:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)?
תראה, אני לא ממש מחשיב את עצמי כמומחה בטקטיקות וכאלה. גם אם יש לי דעות בנושאים האלה אני לא מחשיב אותן כמועילות במיוחד ולמדתי לסמוך על עופר שמגיע מוכן לרגעים הקריטיים. אבל אם אתה לוחץ, הייתי מייעץ לסגור בונקר בלתי עביר כדי למנוע ספיגת שערים. באותו זמן הייתי תוקף את היריב גלים גלים ומחורר את שערו עד שיניף דגל לבן ויאיים לרדת מהמגרש אם לא נרפה. איך זה בתור טקטיקה? יש לי עוד עצות כמו - איך להלחם בשחקן ה-12 שלהם- הרוח הצפונית (רמז: יאן חנוכייב), בשמש האילתית המכה (כובעים רחבי שוליים), ביובש (לעלות עם שלוקרים על הגב). ועוד ועוד. אני לא חושב שתרצה לשמוע... |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/04/2013 : 09:57:31
|
המשחק הקןדם באילת היה לפני שנה ושבוע. ומי שיחק אז ועדיין איתנו: עמית, שי, יובל, עוז, ציון, ג'וני (שגם הבקיע את שער השיוויון). המחליפים היו יאן ונועם זגורי מהנוער (שבימים אלה עובר טירונות באזור אילת) |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/04/2013 09:57:54 |
 |
|
|
קטמוני
68 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 09:41:26
|
| איזה התרגשות - עוד פחות מיום וחצי וכבר בדרך לאילת עם כל המשפחה. בואו בהמונכם לחגיגה באדום |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 10:03:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ אם כבר אתה מקפיץ, ומקפיץ בצדק, תן לנו איזו אבחנה בתור מגן שמאלי, מי צריך לפתוח: אזרזר הזריז או דנן השאפתן? ואם כבר - מי במקום פנסו? האם אטיאס שמשתפר אך לטענת חלק מהפורום, הוא "רך" מדי או שמא אבולעפיה הכשיר אך מאידך אולי לא בכושר? האם שלום צריך לפתוח או דווקא לעלות מהספסל ולהביא תנופה? ומה יהיה עם הפציעות של שי "צריך לפתוח גם עם רגל אחת" אהרון ושל עידן "מלך השערים" שמש? האם הם צריכים לשחק או עובד ומנצורי הצעירים או שמא נפתיע עם איסלם ואפילו עם גרוסבך מקצה הספסל? האם הפועל צריכים להגיע לאיילות כבר ברביעי בערב כדי לקבל את מכת השמש כבר ביום חמישי בבוקר? מה יהיה עם הרוח הצפונית והשמש המערבית? ולבסוף, מה יהיה עם ההסעה (האם היא תעבור בעין חמד או לא..)?
תראה, אני לא ממש מחשיב את עצמי כמומחה בטקטיקות וכאלה. גם אם יש לי דעות בנושאים האלה אני לא מחשיב אותן כמועילות במיוחד ולמדתי לסמוך על עופר שמגיע מוכן לרגעים הקריטיים. אבל אם אתה לוחץ, הייתי מייעץ לסגור בונקר בלתי עביר כדי למנוע ספיגת שערים. באותו זמן הייתי תוקף את היריב גלים גלים ומחורר את שערו עד שיניף דגל לבן ויאיים לרדת מהמגרש אם לא נרפה. איך זה בתור טקטיקה? יש לי עוד עצות כמו - איך להלחם בשחקן ה-12 שלהם- הרוח הצפונית (רמז: יאן חנוכייב), בשמש האילתית המכה (כובעים רחבי שוליים), ביובש (לעלות עם שלוקרים על הגב). ועוד ועוד. אני לא חושב שתרצה לשמוע...
אז צריך לעלות עם יאן ועם שלוקרים. נשמע לי סבבה. |
I am City till I cry |
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 10:18:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
איזה התרגשות - עוד פחות מיום וחצי וכבר בדרך לאילת עם כל המשפחה. בואו בהמונכם לחגיגה באדום
אני יורד בהמוני לאילת. משפחתי רוצה לאשפז אותי. כנראה שאחזור אחרי הפסד מביך מתוסכל ומאוכזב באדום. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 11:01:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
איזה התרגשות - עוד פחות מיום וחצי וכבר בדרך לאילת עם כל המשפחה. בואו בהמונכם לחגיגה באדום
אני יורד בהמוני לאילת. משפחתי רוצה לאשפז אותי. כנראה שאחזור אחרי הפסד מביך מתוסכל ומאוכזב באדום.
ראה נא קשישא מה גורמת הפועל לאדם. יאשפזו אותך בכפייה,שעה שאתה מובך מתוסכל מאוכזב ומופסד. אבל מה - אדום. שווה הכל. יאללה הפועל ! |
 |
|
|
קשיש אדום
61 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 11:48:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
ציטוט: נשלח במקור על ידי קשיש אדום
אני יורד בהמוני לאילת. משפחתי רוצה לאשפז אותי. כנראה שאחזור אחרי הפסד מביך מתוסכל ומאוכזב באדום.
ראה נא קשישא מה גורמת הפועל לאדם. יאשפזו אותך בכפייה,שעה שאתה מובך מתוסכל מאוכזב ומופסד. אבל מה - אדום. שווה הכל. יאללה הפועל !
יאללה הפועל! |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 11:49:42
|
| יאללה הפועל חזק בהגנה לא לוותר על אף כדור |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/04/2013 : 12:26:37
|
יאללה הפועל ההגנה הכי טובה היא התקפה. קבוצה שלא עוברת את החצי לא יכולה להבקיע. יאללה הפועל. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
|
המשחק באילת (לא טרמפים)  |
|