|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 27/04/2013 : 12:59:25
|
פחות מ- 24 שעות אחרי סיום המשחק ואחרי שהבעסה אכלה לנו את הלב, אין מנוס אלא מחשיבה אופטימית, ויש מי שיגיד מאמינה.
ולכן, אין כמו מהשיר האמריקני הידוע - אנו נתגבר - כדי שיהיו המוטו שלנו לשבוע הזה:
למי שלא מכיר - השיר בביצועה של ג'ון באאז] http://www.youtube.com/watch?v=RkNsEH1GD7Q
We shall overcome, we shall overcome, - אנו נתגבר, אנו נתגבר We shall overcome someday; אנו נתגבר יום אחד Oh, deep in my heart, I do believe, עמוק בליבי אני מאמין We shall overcome someday. אנו נתגבר
We're on to victory, We're on to victory, אנו בדרך לנצחון, בדרך לנצחון We're on to victory someday; אנו בדרך לנצחון יום אחד Oh, deep in my heart, I do believe, עמוק בליבי אני מאמין We're on to victory someday. אנו בדרך לנצחון יום אחד
We'll walk hand in hand, we'll walk hand in hand, נלך שלובי ידים X2 We'll walk hand in hand someday; נלך שלובי ידיים יום אחד Oh, deep in my heart, I do believe, עמוק בליבי אני מאמין We'll walk hand in hand someday.נלך שלובי ידיים יום אחד
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-28/04/2013 07:50:05 |
|