| משתמש |
המשחק באילת (לא טרמפים)  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/04/2013 : 20:58:58
|
מלבד איך להגיע ואיך לחזור ואיפה לישון, יהיה גם משחק מתישהו ביום ששי. ברור שזה האמ-אמא של המוקשים. אילת אמנם במקום ה-15 ממנו יורדים לליגה ב' (נקודה אחרי ערד, שתיים אחרי כפר יונה), אבל לא נוצחה ששה משחקים ברציפות - 5 תוצאות תיקו ואז הנצחון 2-4 בקרית גת אתמול. יש לה את ההגנה החלשה בליגה (מלבד לוד כמובן) עם 50 שערי חובה. מאזן בית לא משהו - 4 נצחונות, 4 תיקו, 6 הפסדים. שני משחקי הבית האחרונים היו תיקו 0-0 עם יפו ועם שעריים. במשחק הבית בסיבוב הראשון ניצחנו אותם 1-3. הובלנו 0-2 במחצית די בקלילות (שמש ופנסו), אבל איפשרנו להם לצמצם לקראת הסוף ורק שער של איסלם בזמן פציעות הרגיע את העצבים. שחקנים בולטים: אבישי אטיאס, עידו אליהו (תקופה קצרה בהפועל ירושלים בתחילת העונה שעברה).
זו קבוצה שתילחם בשיניים במגרש ביתי קשה, אבל בכל זאת יש הבדלי איכות ברורים בין מקום ראשון למקום 15, ואין שום סיבה לא לנצח שם ולסגור ענין.
|
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 20/04/2013 : 21:23:59
|
אם אני זוכר נכון פנסו מורחק מהמשחק הזה. חוץ מזה מה עם ענייני כרטיסים? בכל זאת שלא נגיע ויהיו בעיות |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 20/04/2013 : 21:28:54
|
צודק, פנסו מושעה בגלל צהובים. אני מאוד מקווה שאטיאס ימלא את מקומו באמצע וששלום עקיבא יחזור להרכב. מקווה גם ששי ועידן יהיו כשירים.
(ד"א, סמיר מושעה מהמשחק מול לוד, בעוון תשעה צהובים) |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 20/04/2013 : 22:53:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי benz
אם אני זוכר נכון פנסו מורחק מהמשחק הזה. חוץ מזה מה עם ענייני כרטיסים? בכל זאת שלא נגיע ויהיו בעיות
אילת לא גובה כסף או מוכרת כרטיסים למשחקי הבית שלה.
|
נערך על ידי - אדום88 ב-21/04/2013 01:25:19 |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 20/04/2013 : 23:27:46
|
צריך להזמין שופט בכיר כמו נגד באר שבע ואז הכל תלוי רק ביכולת שלנו ואנו די חזרנו לעצמינו לאחרונה |
אליה |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 21/04/2013 : 22:49:01
|
כמה מחשבות לקראת המשחק: 1. אם לא יחול שיפור משמעותי במצבם אסור לשי ועידן לעלות למשחק. קודם כל כי אנחנו בני אדם ולא נסכן שחקנים במשחק פיזי רווי מתח במצב כה לא כשיר אבל גם מקצועית - חייב להיות מופעל לחץ על שחקני הקו האחורי של אילת ועזרה של חלוץ אחד בסגירה באגף. שי ועידן, כפי שהיו בשישי, אינם מסוגלים לכך. 2. אם שי לא משחק הכי מתאים להעלות במקומו את שלום, במקום עידן את מנצורי. 3. שלום חייב לשחק בכל מקרה 4. אם בכ"ז שי ו/או עידן עולים מדאיגה אותי הכוונה להכניס את שלום במקום פנסו כשאטיאס יורד אחורה.אטיאס השחקן האהוב עליי בקבוצה ובתקופה טובה, אבל רך מידי לשחק קשר אחורי במשחק כזה. אם כשיר, הקשר האחורי השני צריך להיות (ואני יודע שיקפצו עליי) יוסי אבולעפיה. אם לא אז עדיף ליעד עובד.
יאללה הפועל!
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 00:23:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
כמה מחשבות לקראת המשחק: 1. אם לא יחול שיפור משמעותי במצבם אסור לשי ועידן לעלות למשחק. קודם כל כי אנחנו בני אדם ולא נסכן שחקנים במשחק פיזי רווי מתח במצב כה לא כשיר אבל גם מקצועית - חייב להיות מופעל לחץ על שחקני הקו האחורי של אילת ועזרה של חלוץ אחד בסגירה באגף. שי ועידן, כפי שהיו בשישי, אינם מסוגלים לכך. 2. אם שי לא משחק הכי מתאים להעלות במקומו את שלום, במקום עידן את מנצורי. 3. שלום חייב לשחק בכל מקרה 4. אם בכ"ז שי ו/או עידן עולים מדאיגה אותי הכוונה להכניס את שלום במקום פנסו כשאטיאס יורד אחורה.אטיאס השחקן האהוב עליי בקבוצה ובתקופה טובה, אבל רך מידי לשחק קשר אחורי במשחק כזה. אם כשיר, הקשר האחורי השני צריך להיות (ואני יודע שיקפצו עליי) יוסי אבולעפיה. אם לא אז עדיף ליעד עובד.
יאללה הפועל!
מחשבות נכונות בעיקרון, אבל מה לעשות - פנסו מוצהב (תקרא תגובה של רגל עץ 3 מעליך). אז תעשה סדר, ותחזור עם הרכב סופי. כולל - מגן שמאל - דנן או אזרזר? ואולי דנן בקישור האחורי עם סמיר? (בתנאי שהם שכחו מהמריבה :) |
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 06:10:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
יאללה הפועל!
מחשבות נכונות בעיקרון, אבל מה לעשות - פנסו מוצהב (תקרא תגובה של רגל עץ 3 מעליך). אז תעשה סדר, ותחזור עם הרכב סופי. כולל - מגן שמאל - דנן או אזרזר? ואולי דנן בקישור האחורי עם סמיר? (בתנאי שהם שכחו מהמריבה :)
כתבתי כבר - אבולעפיה או עובד במקום פנסו אזרזר גם רך מידי לטעמי למשחק הזה |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 09:54:27
|
יאללה הפועל!
במשחק הזה צריך לבוא לידי ביטוי הצונאמי של חלוצים/קשרים שהבאנו לקבוצה. במידה ועידן ושי סובלים מפציעות ,בשום פנים ואופן לא להעלות אותם ,במקומם מנצורי ועובד שהם חזקים מהירים ואגרסיביים ,במקום פנסו עקיבא ,אזרזר שהיה מעולה במקום דנן ובא לציון גואל.
לאבולעפיה אין מה לחפש בהרכב לא אתמול לא היום ולא מחר. הכי חשוב זה לשחק בסגנון התקפי ,נכון זה בנגוד לאינסטינקט של המאמן וכנראה של השחקנים אבל אין לנו ברירה ,רק אם נבקיע ננצח או נוציא תיקו. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 10:02:25
|
שי אהרון צריך לשחק גם אם יד אחת קשורה ורגל אחת מתנדנדת.
|
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 10:12:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu הכי חשוב זה לשחק בסגנון התקפי ,נכון זה בנגוד לאינסטינקט של המאמן וכנראה של השחקנים אבל אין לנו ברירה ,רק אם נבקיע ננצח או נוציא תיקו.
בגדול גם אני בעד גישה התקפית, אבל צריך לזכור שהאינסטינקטים של המאמן והשחקנים בינתיים הביאו אותנו לניצחון או תיקו ב-26 מתוך 28 משחקים.. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 11:00:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu הכי חשוב זה לשחק בסגנון התקפי ,נכון זה בנגוד לאינסטינקט של המאמן וכנראה של השחקנים אבל אין לנו ברירה ,רק אם נבקיע ננצח או נוציא תיקו.
בגדול גם אני בעד גישה התקפית, אבל צריך לזכור שהאינסטינקטים של המאמן והשחקנים בינתיים הביאו אותנו לניצחון או תיקו ב-26 מתוך 28 משחקים..
ואותם אינסטינקטים בדיוק, של מאמן ושחקנים, הביאו אותנו למצב שאם מפסידים חו"ח באילת אז נאלצים להיכנס לכל מיני קרבות על תקנון, שבינם לבין ספורט אין הרבה. משחק נירפה שלנו, וכל המחמאות שעופר קיבל מהעיתונאים - ייתהפכו עליו. אז התקפה, ניצחון, 90 דקות של גמר גביע. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 11:27:10
|
| בשביל לשחק התקפי ולהחזיק את הכדור צריך את שלום בהרכב מהדקה הראשונה.אסור לשחק על תיקו.צריך לשחק התקפי ולגמור סיפור במחצית. רוצים לעלות ליגה זקופים וגאים ללא גחמות של ההתאחדות (אם אורתודוקסים לא יופיעו). עופר היקר ושחקנים נפלאים יש לכם 90 דקות של מלחמה לקנות את עולמכם. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 11:58:05
|
במגרש באילת יש שחקנ(ית) מאד מאד חשובה וקריטית - הרוח הצפונית החזקה. מחצית אחת משחקים איתה ואחת נגדה. לכן צריך לדעת לנצל אותה כמו גם למנוע מהקבוצה המקומית (שמכירה כל משב של רוח ממש כמו כל גבשושית) לעשות שימוש לרעה ברוח. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 21:08:14
|
| והולך להיות שרב. |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 22/04/2013 : 23:51:17
|
השחקנים חייבים להגיע לקיבוץ איילות כבר ביום רביעי בערב. להתאמן כראוי במזג האויר הקשה ביום חמישי בכדי להיות מוכנים ליום שישי.
בהצלחה. |
 |
|
המשחק באילת (לא טרמפים)  |
|