משתמש |
קטמון - מכבי ב״ש  |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/04/2013 : 23:53:38
|
החברים הוכשטיין, פרי, זוהר ויוחנן נקראים לדגל! עורו אחים והמציאו לנו פוד עם רוח דרומית. אנא. |
 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 06:52:24
|
מה מצבו של שי אהרון? |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 09:32:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג כמו שהם יודעים להפסיד בכוונה, הם גם בטוח יודעים לנצח בכוונה. אם ישלמו להם מספיק הם פשוט יבואו וינצחו...חד וחלק.
עוד לא הבנתי אם המשתמש "רונן שוויג" זה מישהו שחושב שצריך לקחת אותו ברצינות או סתם טרול. לפי שני המשפטים האלה אני חושד באפשרות השניה. בכל מקרה, אני מקווה שגם לשחקנים שלנו תהיה איזו השפעה על תוצאת המשחק, ושהיא לא תלויה אך ורק ברצונם של שחקני באר שבע.
|
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 10:21:36
|
האם כל סגל הקבוצה למעט פוגלמן יהיה כשיר למשחק? |
 |
|
אביתר ברעם
55 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 13:28:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
האם כל סגל הקבוצה למעט פוגלמן יהיה כשיר למשחק?
שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 13:33:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אביתר ברעם
שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.
מצב קשה |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 13:36:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי אביתר ברעם
שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.
מצב קשה
יש אומרים מצב אבוד. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 14:49:58
|
[שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים. [/quote]
מצב קשה [/quote]
יש אומרים מצב אבוד. [/quote]
קופיקו - מה קרה? |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 14:57:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
[שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.
מצב קשה [/quote]
יש אומרים מצב אבוד. [/quote]
קופיקו - מה קרה? [/quote]
בדיוק לא קרה כלום. שמש משחק פצוע כבר שבועיים ,שי אמור להתאושש ואם לא אז יש את עובד המצוין ,לדנן תחליף טוב מאוד בדמותו של ניסים ולגבי אילת...אולי בגלל הגראדים יעבירו את המשחק למושבה 
בקיצור הכול טוב. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/04/2013 : 18:45:36
|
איזה כיף היה להגיע מוקדם לכפר סבא, לפגוש אנשים, להתרגש. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
רונן שוויג
58 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 00:29:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג כמו שהם יודעים להפסיד בכוונה, הם גם בטוח יודעים לנצח בכוונה. אם ישלמו להם מספיק הם פשוט יבואו וינצחו...חד וחלק.
עוד לא הבנתי אם המשתמש "רונן שוויג" זה מישהו שחושב שצריך לקחת אותו ברצינות או סתם טרול. לפי שני המשפטים האלה אני חושד באפשרות השניה. בכל מקרה, אני מקווה שגם לשחקנים שלנו תהיה איזו השפעה על תוצאת המשחק, ושהיא לא תלויה אך ורק ברצונם של שחקני באר שבע.
כל משתמש בפורום ראשי לקחת אותי באיזה אופן שהוא יחפוץ. אני לא חושב שאני טרול, אפילו אם הדעות שלי קצת קיצוניות.
בסך הכל ניסיתי להעביר את חששותיי שב"ש יעלו עם אש בעיניים בעקבות כל מיני תמריצים שיציעו להם. זה לא אומר שהם ינצחו, אבל זה אומר שיהיה פי כמה קשה מאשר אם ב"ש הייתה באה בלי מוטיבציה מיוחדת.
ברור שהכדור ברגליים של שחקני קטמון, ואם הם ישחקו טוב הם כנראה גם ינצחו. אבל אני חושב שזה יהיה קשה מכפי שאנחנו חושבים... |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 06:40:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רונן שוויג
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
כל משתמש בפורום ראשי לקחת אותי באיזה אופן שהוא יחפוץ. אני לא חושב שאני טרול, אפילו אם הדעות שלי קצת קיצוניות.
בסך הכל ניסיתי להעביר את חששותיי שב"ש יעלו עם אש בעיניים בעקבות כל מיני תמריצים שיציעו להם. זה לא אומר שהם ינצחו, אבל זה אומר שיהיה פי כמה קשה מאשר אם ב"ש הייתה באה בלי מוטיבציה מיוחדת.
ברור שהכדור ברגליים של שחקני קטמון, ואם הם ישחקו טוב הם כנראה גם ינצחו. אבל אני חושב שזה יהיה קשה מכפי שאנחנו חושבים...
תשובה רצינית לדיון האבסורדי - בשלב הזה של העונה לכל ה11 באדום שיעלו אל המגרש צריכה להיות מוטביציה פי אלף מכל השחקנים של באר-שבע ביחד. גם אם ישלמו להם מליון דולר. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 14:47:40
|
אם הפורום הנוכחי משקף את הלך הרוח - מדאיג אותי שרמות ההתלהבות וההתכווננות לקראת מחר לא מזכירות את אלו שלפני כפר סבא. תגידו לי שאני טועה. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 15:05:57
|
טרולים... |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 18/04/2013 : 15:51:42
|
אני לא יודע ביחס לאחרים אצלי המתח לקראת המשחק השבוע גדול יותר משבוע שעבר.
|
נערך על ידי - פועל ותיק ב-18/04/2013 15:55:47 |
 |
|
קטמון - מכבי ב״ש  |
|