פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מכבי ב״ש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מכבי ב״ש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא
עמוד: מתוך 8

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  23:53:38  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החברים הוכשטיין, פרי, זוהר ויוחנן נקראים לדגל!
עורו אחים והמציאו לנו פוד עם רוח דרומית. אנא.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  06:52:24  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה מצבו של שי אהרון?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  09:32:23  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רונן שוויג
כמו שהם יודעים להפסיד בכוונה, הם גם בטוח יודעים לנצח בכוונה.
אם ישלמו להם מספיק הם פשוט יבואו וינצחו...חד וחלק.

עוד לא הבנתי אם המשתמש "רונן שוויג" זה מישהו שחושב שצריך לקחת אותו ברצינות או סתם טרול. לפי שני המשפטים האלה אני חושד באפשרות השניה. בכל מקרה, אני מקווה שגם לשחקנים שלנו תהיה איזו השפעה על תוצאת המשחק, ושהיא לא תלויה אך ורק ברצונם של שחקני באר שבע.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  10:21:36  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם כל סגל הקבוצה למעט פוגלמן יהיה כשיר למשחק?
עבור לתחילת הדף

אביתר ברעם אביתר ברעם מנותק

55 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  13:28:36  הצג פרופיל שלח ל- אביתר ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  13:33:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אביתר ברעם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.

מצב קשה

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  13:36:30  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אביתר ברעם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מצב קשה

יש אומרים מצב אבוד.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  14:49:58  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.
[/quote]

מצב קשה
[/quote]

יש אומרים מצב אבוד.
[/quote]

קופיקו - מה קרה?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  14:57:58  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

[שי חוזר להתאמן היום, גם עידן שמש פצוע. להערכתי שניהם ישחקו אבל לא יהיו כשירים במאה אחוז. דנן לא ישחק מול באר שבע ופנסו לא ישחק מול אילת בגלל צהובים.

מצב קשה
[/quote]

יש אומרים מצב אבוד.
[/quote]

קופיקו - מה קרה?
[/quote]

בדיוק לא קרה כלום. שמש משחק פצוע כבר שבועיים ,שי אמור להתאושש ואם לא אז יש את עובד המצוין ,לדנן תחליף טוב מאוד בדמותו של ניסים ולגבי אילת...אולי בגלל הגראדים יעבירו את המשחק למושבה

בקיצור הכול טוב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/04/2013 :  18:45:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף היה להגיע מוקדם לכפר סבא, לפגוש אנשים, להתרגש.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  00:29:30  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

עוד לא הבנתי אם המשתמש "רונן שוויג" זה מישהו שחושב שצריך לקחת אותו ברצינות או סתם טרול. לפי שני המשפטים האלה אני חושד באפשרות השניה. בכל מקרה, אני מקווה שגם לשחקנים שלנו תהיה איזו השפעה על תוצאת המשחק, ושהיא לא תלויה אך ורק ברצונם של שחקני באר שבע.

כל משתמש בפורום ראשי לקחת אותי באיזה אופן שהוא יחפוץ.
אני לא חושב שאני טרול, אפילו אם הדעות שלי קצת קיצוניות.

בסך הכל ניסיתי להעביר את חששותיי שב"ש יעלו עם אש בעיניים בעקבות כל מיני תמריצים שיציעו להם.
זה לא אומר שהם ינצחו, אבל זה אומר שיהיה פי כמה קשה מאשר אם ב"ש הייתה באה בלי מוטיבציה מיוחדת.

ברור שהכדור ברגליים של שחקני קטמון, ואם הם ישחקו טוב הם כנראה גם ינצחו.
אבל אני חושב שזה יהיה קשה מכפי שאנחנו חושבים...
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  06:40:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

כל משתמש בפורום ראשי לקחת אותי באיזה אופן שהוא יחפוץ.
אני לא חושב שאני טרול, אפילו אם הדעות שלי קצת קיצוניות.

בסך הכל ניסיתי להעביר את חששותיי שב"ש יעלו עם אש בעיניים בעקבות כל מיני תמריצים שיציעו להם.
זה לא אומר שהם ינצחו, אבל זה אומר שיהיה פי כמה קשה מאשר אם ב"ש הייתה באה בלי מוטיבציה מיוחדת.

ברור שהכדור ברגליים של שחקני קטמון, ואם הם ישחקו טוב הם כנראה גם ינצחו.
אבל אני חושב שזה יהיה קשה מכפי שאנחנו חושבים...

תשובה רצינית לדיון האבסורדי - בשלב הזה של העונה לכל ה11 באדום שיעלו אל המגרש צריכה להיות מוטביציה פי אלף מכל השחקנים של באר-שבע ביחד. גם אם ישלמו להם מליון דולר.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  14:47:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם הפורום הנוכחי משקף את הלך הרוח -
מדאיג אותי שרמות ההתלהבות וההתכווננות לקראת מחר לא מזכירות את אלו שלפני כפר סבא. תגידו לי שאני טועה.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  15:05:57  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טרולים...

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  15:51:42  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע ביחס לאחרים אצלי המתח לקראת המשחק השבוע גדול יותר משבוע שעבר.

נערך על ידי - פועל ותיק ב-18/04/2013 15:55:47
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07