פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מכבי ב״ש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מכבי ב״ש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא
עמוד: מתוך 8

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  16:58:45  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין את הטענה. אם אתם מתנגדים להעלאת מחיר מסיבות אידאולוגיות אז תנו מקור חילפי לכסף. צריך לשלם משכורות, לא?
ואם אתם טוענים שיגיע פחות קהל ולכן ההכנסה דווקא תקטן, אז תרשו לי לסמוך על ההנהלה שתדע לעשות שיקולים כאלה בצורה יותר טובה מאיתנו שרק באים למשחקים.
בכל מקרה, נראה כמה קהל יגיע בשישי ונשפוט אז. אם יגיעו פחות מ-1500 אז כנראה שצדקתם.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  17:24:02  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי בעיה עם העלאת המחיר.כמו שאמרו צריך לשלם משכורות והנה משחק עם ביקוש אז למה לא?
כן יש לי בעיה עם הצביעות והטענות כשזה קבוצות אחרות.רגע,להם אין משכורות לשלם?נכון,מה לעשות כל שבוע הם לא יכולות להעלות את המחיר כי להם אין קהל וההזדמנות היחידה זה קטמון(או יפו).למה שלוד עם בעיות כספיות קשות כידוע מעלה מחיר כדי לשרוד זה נורא אבל לקטמון מותר להעלות כדי לסגור משכורת אחת?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  17:42:31  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אין לי בעיה עם העלאת המחיר.כמו שאמרו צריך לשלם משכורות והנה משחק עם ביקוש אז למה לא?
כן יש לי בעיה עם הצביעות והטענות כשזה קבוצות אחרות.רגע,להם אין משכורות לשלם?נכון,מה לעשות כל שבוע הם לא יכולות להעלות את המחיר כי להם אין קהל וההזדמנות היחידה זה קטמון(או יפו).למה שלוד עם בעיות כספיות קשות כידוע מעלה מחיר כדי לשרוד זה נורא אבל לקטמון מותר להעלות כדי לסגור משכורת אחת?

מסכים. רק הבהרה שלוד שנה שעברה לקחו 50 (!!) וזה מוגזם, במיוחד לאור העובדה שהיה סיכום בע"פ שארבעים הוא המקסימום. השנה ההתאחדות קבעה שאסור לדרוש יותר מ-40. לא הייתי השנה נגד לוד אז לא יודע מה היה שם.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  18:29:02  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדהים איך בשבוע מכריע לעתיד המועדון מצליחים לדבר על דברים כל כך לא חשובים.
אני אומר כל משחק מעכשיו הוא גמר גביע, ובגביע המנוי לא תקף. אז בבקשה, כולם קונים כרטיס.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  18:33:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מדהים איך בשבוע מכריע לעתיד המועדון מצליחים לדבר על דברים כל כך לא חשובים.
אני אומר כל משחק מעכשיו הוא גמר גביע, ובגביע המנוי לא תקף. אז בבקשה, כולם קונים כרטיס.

בדיוק!
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  10:08:44  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם זה מה שמפריע לך אז כנראה שמצבנו ממש מצוין. בכל אופן, אני מוכן לתרום שקל לזר פרחים עבור סוסו מוניר כהתנצלות על הקללות שהורדנו על ראשו כשלקח 50 שח לכרטיס. זה כמובן בתנאי שיתחייב לא להבריז במחזור האחרון.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  10:31:18  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

אם זה מה שמפריע לך אז כנראה שמצבנו ממש מצוין. בכל אופן, אני מוכן לתרום שקל לזר פרחים עבור סוסו מוניר כהתנצלות על הקללות שהורדנו על ראשו כשלקח 50 שח לכרטיס. זה כמובן בתנאי שיתחייב לא להבריז במחזור האחרון.

הביעו כאן דעה מאד הגיונית ואחידה שאם זה בסדר להעלות מחיר אז לכולם זה בסדר , ואם זה לא מקובל אז לכולם לא
אני שמח לגלות שזה שבאופן עקבי אתה ציני ובז לאנשים "צדקניים" שמביעים דעות עקרוניות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-16/04/2013 10:32:29
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  10:44:21  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא נגד ההנהלה ואם הם הליטו אני מניח שהם יודעים מה הם עושים. אני בטור אוהד שהקבוצה חשובה לו מוכן לשלם יותר אבל צריך ליזכור שהרבה פעמים אנשים שקונים כרטיסים בקופות הם לא בדיוק (עדיין לא) אוהדים ולפעמים זה המישחק הראשון שלהם. אני למשל מנסה כל משחק לשכנע אנשים לבוא ובדרך כלל אלה בני שירות לאומי, מתנדבים ומתנדות מגרמניה וסתם בני נוער וצעירים שאין להם הכנסה גבוהה ומחירי הכרטיסים כן משמעותיים עבורם.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  10:51:53  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
אני שמח לגלות שזה שבאופן עקבי אתה ציני ובז לאנשים "צדקניים" שמביעים דעות עקרוניות.

אני בד"כ בצד של ה"צדקניים" בנושא של מחירים אבל המקרה הזה נראה לי סביר לגמרי. 40/20 זה בצד הגבוה של המחירים, אבל זה לגיטימי. זו לא העלאת מחירים כדי לעשות קופה על גב הקבוצה האורחת, אין מחיר שונה לאוהדי הקבוצה האורחת מזה שמשלמים אוהדי המארחת, וזה לא פוגע בחברי העמותה שיש להם מנוי (מלבד באלה שיש להם ילדים בני 10-13 שפתאום נדרשים לשלם...). בהיעדר "משחק עלייה" של ממש, כמו נגד שעריים בליגה ב', זה הצ'אנס היחיד שלנו לעשות הכנסה יפה לקראת סיום העונה. אז מבחינתי זה במסגרת המנדט של ההנהלה להחליט וגם ההחלטה עצמה סבירה לחלוטין.
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  11:25:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי
הביעו כאן דעה מאד הגיונית ואחידה שאם זה בסדר להעלות מחיר אז לכולם זה בסדר , ואם זה לא מקובל אז לכולם לא

יפה. וגם אתה מגלה לא פחות עקביות בתחום
הגבול בין צדיקות לצדקנות הוא לפעמים דק אך מהותי. הפיכת כל עמדה לעקרונית היא אחד הסממנים של הצדקנות, אבל כנראה שכל אחד שם את הקו במקום אחר.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  12:09:48  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

יפה. וגם אתה מגלה לא פחות עקביות בתחום
הגבול בין צדיקות לצדקנות הוא לפעמים דק אך מהותי. הפיכת כל עמדה לעקרונית היא אחד הסממנים של הצדקנות, אבל כנראה שכל אחד שם את הקו במקום אחר.

אז לסיכום :העברת ביתיות איננה סוגיה עקרונית,העלאת מחירים במשחקים גדולים כדי לייצר הכנסה איננה סוגיה עקרונית,בטח גם שריון באירופה זה לא סוגיה עקרונית,בטח גם כמות העולות מליגות נמוכות איננה סוגיה עקרונית-הכל זה בקטגוריה "אמור לי מי מרוויח מזה ומי מפםיד ואומר לך מה דעתי" ,מרתק

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  13:23:18  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק בשעה 15:00? האם זו שעה אחידה למחזור?
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  13:26:39  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

המשחק בשעה 15:00? האם זו שעה אחידה למחזור?

לפי אתר ההתאחדות - כן וכן.
עבור לתחילת הדף

רונן שוויג רונן שוויג מנותק

58 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  17:30:00  הצג פרופיל שלח ל- רונן שוויג הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אותי דווקא לא ממש מרתיע המחיר.
ואין לי בעיה שישאר ככה גם בלוד.
הקבוצה צריכה כסף, קטמון היא לא רק בילוי של שישי בצהריים, היא קבוצת כדורגל שצריכה להתנהל נכון ובמקצועיות בשביל שאנשים ימשיכו להנות מהשישי בצהריים הזה.

חוץ מזה, בהנחה שנעלה\נתאחד בקיץ, המחירים בלאומית יהיו כאלה ואף יותר.
צריך להתחיל להתרגל (:

בכל מקרה מה שמפחיד אותי במשחק הזה הוא לא המחיר, אלא מכבי ב"ש.
לא יודע אם אתם מודעים, אבל ב"ש היא אחת הקבוצות היותר "מכורות" בליגה הזאת.
אני חושש שיש סיכוי לא רע שהם פשוט "יקנו את המשחק" וינצחו אותו בשביל גורמים אחרים.
כמו שהם יודעים להפסיד בכוונה, הם גם בטוח יודעים לנצח בכוונה.
אם ישלמו להם מספיק הם פשוט יבואו וינצחו...חד וחלק.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/04/2013 :  23:47:35  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רונן שוויג

בכל מקרה מה שמפחיד אותי במשחק הזה הוא לא המחיר, אלא מכבי ב"ש.
לא יודע אם אתם מודעים, אבל ב"ש היא אחת הקבוצות היותר "מכורות" בליגה הזאת.
אני חושש שיש סיכוי לא רע שהם פשוט "יקנו את המשחק" וינצחו אותו בשביל גורמים אחרים.
כמו שהם יודעים להפסיד בכוונה, הם גם בטוח יודעים לנצח בכוונה.
אם ישלמו להם מספיק הם פשוט יבואו וינצחו...חד וחלק.

אם אני מבין נכון, מוטיבציה שבנויה על הרבה כסף עשויה להיות חזקה לדעתך מהמוטיבציה הספורטיבית של השחקנים של קטמון, ושל כולנו כמועדון. אגב, גם לשחקנים שלנו יש מה להפסיד - מענקי עליה וכיו"ב.
גם לשופטים עלול להיות כאן משקל לא צפוי - הרי יותר קל להטות את תוצאת המשחק ע"י שופט/קוון מאשר על ידי שחקנים שמנצים בכוונה. לדאפי שלנו יהיה תפקיד מאוד משמעותי ביום שישי. כרגיל.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07