פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מכבי ב״ש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מכבי ב״ש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא
עמוד: מתוך 8

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  17:57:17  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

אני לא יודע ביחס לאחרים אצלי המתח לקראת המשחק השבוע גדול יותר משבוע שעבר.

גם אצלי...

עבור לתחילת הדף

galkup galkup מנותק

93 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  22:47:56  הצג פרופיל שלח ל- galkup הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי oferst

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

אני לא יודע ביחס לאחרים אצלי המתח לקראת המשחק השבוע גדול יותר משבוע שעבר.

גם אצלי...

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/04/2013 :  23:16:21  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם מזג האויר איתנו ,קריר וייתכן גשום ,אנשי המדבר יתקשו להתמודד עם התנאים
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  01:22:30  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השוערים שלנו, נראה לי, מוכנים. תשפטו לבד:
http://www.youtube.com/watch?v=gw9i4hMFKyY
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  11:30:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום חייבים ניצחון. חייבים.
גם להפרש השערים עשויה להיות השלכה קריטית, עם כל הבלגן של לוד,
כך שלהוביל בדקה ה 20 ולהתגונן 70 דקות - לא בא בחשבון מכל הסיבות שבעולם.
מי שמכיר אותי יודע שאני מחזיק מניסים אזרזר. אז יאללה, ניסים, תראה מה אתה יודע. אנחנו צריכים היום את כולם בפורמה, לא רק הברקות של של עוז ומלחמה בלתי מתפשרת של ג'וני וסמיר. ציון יעשה את שלו, לשי לא צריך לתת עיצות, יותם - בשבוע הבא לא משחק, אז בבקשה - תן היום 200%. חי ועידן - חסרים לנו הגולים שלכם, זה הזמן. כולם יודעים שעל הספסל יש לנו טונה של כישרון, בוא נקווה שליעד לא יאלץ ליגאול אותנו בדקה ה 90. ואולי נקבל היום את שלום בחזרה? על הקהל שלנו, "השחקן ה 12", אני יודע שאפשר לסמוך.
בקשה קטנה לי, לכל מי שכמוני לא יכול להגיע למשחק - אנא, תשמרו על שקט בפורום הנוכחי עד סוף המשחק. כולנו יודעים להתעדכן בתוצאות האמת בדבלפס או גולר. לא חייבים להתגרות באלוהי המנחוס.

נערך על ידי - davidkipod ב-19/04/2013 14:01:13
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  13:27:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש הימורים
http://www.futbol24.com/teamCompare/Israel/Maccabi-Beer-Sheva/vs/Israel/Hapoel-Katamon/
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:14:07  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/215813.html

לפי וואן 5000 צופים היום. מישהו יכול לאשר?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:16:44  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי כמעט 4000
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:17:30  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היצחון ענק של השחקנים!!!
עופר שוב הוכיח איזה מאמן אפס ופחדן, במקום לרמוס את ב"ש - מסתגרים. שלום עקיבא, שמשום מה הגאון הצליח לייבש על הספסל, עלה ושם את השני.
סמיר ענק

אני עדיין לא חוגג

המצב שלנו לא כזה טוב כמו שאתם חושבים....
ניצחון של יפו שבוע הבא והפסד שלנו והכלללל פתוח. כמו חדש.
הפרש השערים במצב כזה מתקזז
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:36:23  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

היצחון ענק של השחקנים!!!
עופר שוב הוכיח איזה מאמן אפס ופחדן, במקום לרמוס את ב"ש - מסתגרים. שלום עקיבא, שמשום מה הגאון הצליח לייבש על הספסל, עלה ושם את השני.
סמיר ענק

אני עדיין לא חוגג

נכון באופן חלקי ביותר. עופר עלה עם ההרכב שהצליח בשבועות האחרונים ונראה לי שהמשחק המפוחד הגנתי נבע יותר מהלחץ של השחקנים ופחות מהוראות טקטיות ,מה שבעיניי לא מובן ואפילו מופקר היה השארת עידן שמש הפצוע על המגרש מחצית שלמה ,פשוט טיפשות והימור מיותר. לגבי עקיבא ,שחקן סופר מוכשר אבל אין מה לעשות חי שעלה במקומו החייה את הקישור במשחקים האחרונים והרכבתו הייתה נכונה. הגול של עקיבא היה גדול ובמקום.

קצת חבל שמול קבוצה חלשה וחסרת יומרות נלחצנו לאחור אבל זה כנראה טבעי לנוכח המעמד.

לגבי המשחקים האחרונים ,שוב יש לנו נטייה להאדיר ולהעצים את הקבוצות שאנחנו משחקים נגדן ,אילת היא מקום לפני אחרון חברים ,היא שם לא בגלל העדר המע"מ בעיר ,היא פשוט קבוצה חלשה ,אז כמו שכתבתי לפני ב"ש ,לבוא ללחוץ לפרק ,בלי יהירות רק תכל'ס.

והנהלה מה לגבי הרעיון לתת לסמיר מענק ,פרס ישראל או מפתחות העיר?
דרך אגב ,ניסים לדעתי שווה הרכב ראשון ,היה מהמצטיינים היום.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:41:08  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

היצחון ענק של השחקנים!!!
סמיר ענק

אני עדיין לא חוגג

אתה טועה.. עופר היה סבבה. אף אחד לא הסתגר. השחקנים היו לחוצים. מה לעשות שבלי שלום אחוזי ההצלחה שלנו היו יותר טובים והיום עופר הכניס אותו וקיבל ממנו מה שצריך.
וחלאס עם הפראנויות - את לוד ננצח. יפה. יפו צריכים לקרוע את מרמורק שיש להם הגנה לא רעה בכלל ואת כפר יונה שנלחמים נגד הירידה. כמובן שצריך ורצוי לנצח את אילת או מקסימום לא להפסיד אבל יפו ניצחו היום אחת אפס בקושי. לא נראה לי שהם יפרקו בשני המשחקים שנותרו להם.
בקשר למשחק עצמו - כרגיל סמיר מעולה, אזרזר היה טוב והגול של שלום כמובן שלאחריו ירד הלחץ.
קהל - 3.5 אלף. אני אישית מכיר לפחות שלושה שכל השנה לא היו בטדי והיום באו. היתה אווירה נהדרת שרק מזכירה לנו איזה פוטנציאל יש כאן.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  18:56:37  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler1.co.il/article/4777
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  19:11:33  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7360
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  19:28:55  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני 3 שבועות, אחרי המשחק נגד קרית גת, כתבתי כאן בפורום דברי ביקורת על התנהגותו של שלום עקיבא אז.
אמרתי אז שיש מי שקונה או מאבד את עולמו ברגע אחד.

היום, לשמחתנו, שלום חזר וקנה את עולמו בשער מרהיב וחשוב.
שמח בשמחתו ובשמחתנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 19/04/2013 :  19:46:57  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה ב-ONE:
http://www.one.co.il/Article/215813.html

טוענים שהיו כ-5,000 אדומים ביציעים! WOW!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07