פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - מכבי ב״ש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - מכבי ב״ש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא
עמוד: מתוך 8

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  22:12:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאוהדים - אני מקווה שנדע להביא אותן אנרגיות כמו נגד כפר סבא.
מקצועית - שלא נתחפר. התקפה התקפה התקפה 95 דקות. והכי חשוב - ביציאה
למחצית השניה. שמחאיי לא יתבאס שוב. בכדורסל, במשחקים צמודים, ה 5 דקות הראשונות של המחצית השניה נחשבות לקובעות ביותר. גם בכדורגל יש בזה הגיון.
כשאנחנו מובילים מוקדם מידי, זה תמיד מדאיג.. וזה לא צריך להיות כך.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  22:50:41  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

יאללה למה לא הרי המשחק הזה הוא בכלל הכנה למוקש הגדול ביותר שממתין לנו שזה הפראבוסלבים האיומים מלודג' במחזור הנעילה.

די מספיק ,משחק מול יריבה נוחה חסרת שאיפות אין סיבה שנפחיד את עצמנו ,לעלות ללחוץ לפרק.

אותיות במיץ שטויות.

אני עוד זוכר איך בעונת מבשרת הראשונה פערנו עיניים על משה גלאם וכפר יונה שהתאמצו ועשו נגדנו 1-1 בטדי, למרות שאבדו עניין בליגה.
ואת אותה באר שבע מנצחת אותנו 2-0, למרות שאבדו עניין בליגה.

באר שבע קבוצה טובה, כחילה ושחקניו ספורטאים, ומותר להאמין אפילו במשהו שנקרא רוח ספורטיבית. הם רוצים לעשות כמיטב יכולתם בכל משחק ובכלל זה נגדנו.
זה מה שעומד בפנינו, ואנחנו יכולים וצריכים לנצח.

כמו שכתבת יכולים וצריכים לנצח...יכולת לוותר על הפתיח...מספיק להפחיד את עצמנו.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  23:33:18  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

בפייסבוק שלי ובכלל מתחילה להסתובב כרזת המשחק ליום ששי
יאללה חברים

אנחנו צריכים לרכז מאמץ כדי למלא את טדי באדום

קחו את הכרזה והפיצו והעבירו ושתפו וכל מה שצריך לעשות

מדוע החלטתם להעלות את מחירי הכרטיסים?. כאשר קבוצות אחרות עושות את זה אנחנו לא מתים על זה בלשון המעטה.

אני מניח שיש צורך בתזרים מזומנים כדי לשלם משכורות. ובניגוד לקבוצות אחרות שמעלות מחירים אנחנו מעלים , במקרה הזה,בעיקר לעצמנו ולא ממש פוגעים בקבוצה האורחת ,שלכל היותר תביא 50 אוהדים.

החלטה, מטופשת, מעצבנת ומקוממת. למחירי כרטיסים עממיים יש גב עקרוני. שיקול כלכלי הוא לא היחיד והעליון ביותר. נמאס לגלות דברים כאלה בדיעבד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 14/04/2013 :  23:54:48  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יאללה חברים

מדוע החלטתם להעלות את מחירי הכרטיסים?. כאשר קבוצות אחרות עושות את זה אנחנו לא מתים על זה בלשון המעטה.

אני מניח שיש צורך בתזרים מזומנים כדי לשלם משכורות. ובניגוד לקבוצות אחרות שמעלות מחירים אנחנו מעלים , במקרה הזה,בעיקר לעצמנו ולא ממש פוגעים בקבוצה האורחת ,שלכל היותר תביא 50 אוהדים.

החלטה, מטופשת, מעצבנת ומקוממת. למחירי כרטיסים עממיים יש גב עקרוני. שיקול כלכלי הוא לא היחיד והעליון ביותר. נמאס לגלות דברים כאלה בדיעבד

הנהלה- זה בסדר גמור ואף רצוי. ישר כוח
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  01:12:51  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

יאללה למה לא הרי המשחק הזה הוא בכלל הכנה למוקש הגדול ביותר שממתין לנו שזה הפראבוסלבים האיומים מלודג' במחזור הנעילה.

די מספיק ,משחק מול יריבה נוחה חסרת שאיפות אין סיבה שנפחיד את עצמנו ,לעלות ללחוץ לפרק.

אותיות במיץ שטויות.

אני עוד זוכר איך בעונת מבשרת הראשונה פערנו עיניים על משה גלאם וכפר יונה שהתאמצו ועשו נגדנו 1-1 בטדי, למרות שאבדו עניין בליגה.
ואת אותה באר שבע מנצחת אותנו 2-0, למרות שאבדו עניין בליגה.

באר שבע קבוצה טובה, כחילה ושחקניו ספורטאים, ומותר להאמין אפילו במשהו שנקרא רוח ספורטיבית. הם רוצים לעשות כמיטב יכולתם בכל משחק ובכלל זה נגדנו.
זה מה שעומד בפנינו, ואנחנו יכולים וצריכים לנצח.

כמו שכתבת יכולים וצריכים לנצח...יכולת לוותר על הפתיח...מספיק להפחיד את עצמנו.

מוותר על השורה הראשונה. סליחה.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  09:20:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יאללה חברים

תזכור את זה פעם הבאה כשתגיע למגרש ותגלה שם מחיר מיוחד למשחק שלנו

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  09:37:36  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

קיים הבדל עקרוני, מדובר במשחק בית. אנחנו לא בונים פה על המאות של ב"ש ורוצים לעשות קופה עליהם. אין פה ניצול ציני של קבוצה אורחת עם קהל.
יש פה מאבק קיומי.
מה שכן, אפשר לשקול בחיוב לתת מדבקת קטמון לכל רוכש כרטיס, זה עולה לנו פחות משקל. מכיוון שבונים בעיקר על מעגלים חיצוניים לבוסט המספרי, אז מדבקה על האוטו שלהם שווה את זה.

להזכירך בכ"ס שילמנו 40 ושילמנו 20 לכל ילד (גם אם הוא בן 3)
חינם עד גיל 10 זה יפה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  09:39:44  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אמיר גולה

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

ההנהלה, בניגוד אליך, מחוייבת לתשלום משכורות לעשרות עובדים וביניהם אלילינו על כר הדשא וכל אלה שמסייעים להם.

אין כאן שום פגיעה באוהדי הקבוצה היריבה כי אם יהיו עשרה כאלה, זו תהיה הפתעה מרעישה.

הפגיעה, אם היא קיימת, היא באוהדי המעגל השני והשלישי שלנו ואני חושב שהיא לחלוטין מידתית. זו ההזדמנות שלנו להבטיח גם את משכורת אפריל של שחקנינו ואם ההנהלה הייתה נוהגת אחרת, היא הייתה מועלת בתפקידה.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  09:43:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shorot

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

יאללה חברים

40 שקל זה ההזדמנות של כל אלו שלא עשו חברות בעמותה לתת את העוד 10 שקלים לקופת המועדון הצנועה. הרעיון של המדבקה הוא יפה ונחמד.

חוצמזה משחק בטדי, משחק על עונה שלמה, משחק מותח ומרגש - בהחלט שווה את הכסף.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  14:51:49  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לדילמה הזו פתרון קל. למכור ל"עשרות" אוהדי באר-שבע כרטיסים במחיר הרגיל!
זוהי דרך קטמונית אמיתית
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  15:03:55  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיוק על הפגיעה הזאת במעגל השני והשלישי אני מתעצבן. שני אנשים ב 30 שקל מכניסים יותר מאחד ב 40. 30 זה המקסימום שהגיוני לקחת בליגה א וגם זה הרבה

עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  15:06:18  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

בדיוק על הפגיעה הזאת במעגל השני והשלישי אני מתעצבן. שני אנשים ב 30 שקל מכניסים יותר מאחד ב 40. 30 זה המקסימום שהגיוני לקחת בליגה א וגם זה הרבה

קשה לי להאמין שאוהד לא יבוא למשחק כי עולה 40 ולא שלושים! כולה עשרה ש"ח. מי ישמע מדובר במניה של אלף ש"ח.
בקיצור, הנהלה, כל הכבוד!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  15:34:06  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

קשה לי להאמין שאוהד לא יבוא למשחק כי עולה 40 ולא שלושים! כולה עשרה ש"ח. מי ישמע מדובר במניה של אלף ש"ח.
בקיצור, הנהלה, כל הכבוד!

קשה לך להאמין שאנשים הם בונקר? גם ככה לא קל להביא אותם למשחקים, בניגוד אלינו הם כן חושבים על הדברים האלה.
לא מתלהב מההחלטה הזו, לדעתי הזמן להעלות מחירים הוא בקיץ. אבל שיהיה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  16:36:44  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב מאד הנהלה. אני לא מבין את הדיון הזה. זאת הקבוצה שלנו שנאבקת על חייה הכלכליים והמקצועיים, ארבעים ש"ח הפכו למחיר הנורמה למשחקים לנו, אפשר שגם אנחנו נרוויח מזה.
עבור לתחילת הדף

482 הודעות

נשלח - 15/04/2013 :  16:51:07  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

טוב מאד הנהלה. אני לא מבין את הדיון הזה. זאת הקבוצה שלנו שנאבקת על חייה הכלכליים והמקצועיים, ארבעים ש"ח הפכו למחיר הנורמה למשחקים לנו, אפשר שגם אנחנו נרוויח מזה.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם קטמון - מכבי ב״ש נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07