משתמש |
קטמון - מכבי ב״ש  |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 22:12:01
|
כאוהדים - אני מקווה שנדע להביא אותן אנרגיות כמו נגד כפר סבא. מקצועית - שלא נתחפר. התקפה התקפה התקפה 95 דקות. והכי חשוב - ביציאה למחצית השניה. שמחאיי לא יתבאס שוב. בכדורסל, במשחקים צמודים, ה 5 דקות הראשונות של המחצית השניה נחשבות לקובעות ביותר. גם בכדורגל יש בזה הגיון. כשאנחנו מובילים מוקדם מידי, זה תמיד מדאיג.. וזה לא צריך להיות כך. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 22:50:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
יאללה למה לא הרי המשחק הזה הוא בכלל הכנה למוקש הגדול ביותר שממתין לנו שזה הפראבוסלבים האיומים מלודג' במחזור הנעילה.
די מספיק ,משחק מול יריבה נוחה חסרת שאיפות אין סיבה שנפחיד את עצמנו ,לעלות ללחוץ לפרק.
אותיות במיץ שטויות.
אני עוד זוכר איך בעונת מבשרת הראשונה פערנו עיניים על משה גלאם וכפר יונה שהתאמצו ועשו נגדנו 1-1 בטדי, למרות שאבדו עניין בליגה. ואת אותה באר שבע מנצחת אותנו 2-0, למרות שאבדו עניין בליגה.
באר שבע קבוצה טובה, כחילה ושחקניו ספורטאים, ומותר להאמין אפילו במשהו שנקרא רוח ספורטיבית. הם רוצים לעשות כמיטב יכולתם בכל משחק ובכלל זה נגדנו. זה מה שעומד בפנינו, ואנחנו יכולים וצריכים לנצח.
כמו שכתבת יכולים וצריכים לנצח...יכולת לוותר על הפתיח...מספיק להפחיד את עצמנו. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 23:33:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי shorot
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
בפייסבוק שלי ובכלל מתחילה להסתובב כרזת המשחק ליום ששי יאללה חברים
אנחנו צריכים לרכז מאמץ כדי למלא את טדי באדום
קחו את הכרזה והפיצו והעבירו ושתפו וכל מה שצריך לעשות
מדוע החלטתם להעלות את מחירי הכרטיסים?. כאשר קבוצות אחרות עושות את זה אנחנו לא מתים על זה בלשון המעטה.
אני מניח שיש צורך בתזרים מזומנים כדי לשלם משכורות. ובניגוד לקבוצות אחרות שמעלות מחירים אנחנו מעלים , במקרה הזה,בעיקר לעצמנו ולא ממש פוגעים בקבוצה האורחת ,שלכל היותר תביא 50 אוהדים.
החלטה, מטופשת, מעצבנת ומקוממת. למחירי כרטיסים עממיים יש גב עקרוני. שיקול כלכלי הוא לא היחיד והעליון ביותר. נמאס לגלות דברים כאלה בדיעבד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 14/04/2013 : 23:54:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מדוע החלטתם להעלות את מחירי הכרטיסים?. כאשר קבוצות אחרות עושות את זה אנחנו לא מתים על זה בלשון המעטה.
אני מניח שיש צורך בתזרים מזומנים כדי לשלם משכורות. ובניגוד לקבוצות אחרות שמעלות מחירים אנחנו מעלים , במקרה הזה,בעיקר לעצמנו ולא ממש פוגעים בקבוצה האורחת ,שלכל היותר תביא 50 אוהדים.
החלטה, מטופשת, מעצבנת ומקוממת. למחירי כרטיסים עממיים יש גב עקרוני. שיקול כלכלי הוא לא היחיד והעליון ביותר. נמאס לגלות דברים כאלה בדיעבד
הנהלה- זה בסדר גמור ואף רצוי. ישר כוח |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 01:12:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
יאללה למה לא הרי המשחק הזה הוא בכלל הכנה למוקש הגדול ביותר שממתין לנו שזה הפראבוסלבים האיומים מלודג' במחזור הנעילה.
די מספיק ,משחק מול יריבה נוחה חסרת שאיפות אין סיבה שנפחיד את עצמנו ,לעלות ללחוץ לפרק.
אותיות במיץ שטויות.
אני עוד זוכר איך בעונת מבשרת הראשונה פערנו עיניים על משה גלאם וכפר יונה שהתאמצו ועשו נגדנו 1-1 בטדי, למרות שאבדו עניין בליגה. ואת אותה באר שבע מנצחת אותנו 2-0, למרות שאבדו עניין בליגה.
באר שבע קבוצה טובה, כחילה ושחקניו ספורטאים, ומותר להאמין אפילו במשהו שנקרא רוח ספורטיבית. הם רוצים לעשות כמיטב יכולתם בכל משחק ובכלל זה נגדנו. זה מה שעומד בפנינו, ואנחנו יכולים וצריכים לנצח.
כמו שכתבת יכולים וצריכים לנצח...יכולת לוותר על הפתיח...מספיק להפחיד את עצמנו.
מוותר על השורה הראשונה. סליחה. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 09:20:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
החלטה, מטופשת, מעצבנת ומקוממת. למחירי כרטיסים עממיים יש גב עקרוני. שיקול כלכלי הוא לא היחיד והעליון ביותר. נמאס לגלות דברים כאלה בדיעבד
הנהלה- זה בסדר גמור ואף רצוי. ישר כוח
תזכור את זה פעם הבאה כשתגיע למגרש ותגלה שם מחיר מיוחד למשחק שלנו |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 09:37:36
|
תזכור את זה פעם הבאה כשתגיע למגרש ותגלה שם מחיר מיוחד למשחק שלנו
קיים הבדל עקרוני, מדובר במשחק בית. אנחנו לא בונים פה על המאות של ב"ש ורוצים לעשות קופה עליהם. אין פה ניצול ציני של קבוצה אורחת עם קהל. יש פה מאבק קיומי. מה שכן, אפשר לשקול בחיוב לתת מדבקת קטמון לכל רוכש כרטיס, זה עולה לנו פחות משקל. מכיוון שבונים בעיקר על מעגלים חיצוניים לבוסט המספרי, אז מדבקה על האוטו שלהם שווה את זה.
להזכירך בכ"ס שילמנו 40 ושילמנו 20 לכל ילד (גם אם הוא בן 3) חינם עד גיל 10 זה יפה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 09:39:44
|
ציטוט: אמיר גולה
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
ההנהלה, בניגוד אליך, מחוייבת לתשלום משכורות לעשרות עובדים וביניהם אלילינו על כר הדשא וכל אלה שמסייעים להם.
אין כאן שום פגיעה באוהדי הקבוצה היריבה כי אם יהיו עשרה כאלה, זו תהיה הפתעה מרעישה.
הפגיעה, אם היא קיימת, היא באוהדי המעגל השני והשלישי שלנו ואני חושב שהיא לחלוטין מידתית. זו ההזדמנות שלנו להבטיח גם את משכורת אפריל של שחקנינו ואם ההנהלה הייתה נוהגת אחרת, היא הייתה מועלת בתפקידה. |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 09:43:49
|
40 שקל זה ההזדמנות של כל אלו שלא עשו חברות בעמותה לתת את העוד 10 שקלים לקופת המועדון הצנועה. הרעיון של המדבקה הוא יפה ונחמד.
חוצמזה משחק בטדי, משחק על עונה שלמה, משחק מותח ומרגש - בהחלט שווה את הכסף. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 14:51:49
|
יש לדילמה הזו פתרון קל. למכור ל"עשרות" אוהדי באר-שבע כרטיסים במחיר הרגיל! זוהי דרך קטמונית אמיתית |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 15:03:55
|
בדיוק על הפגיעה הזאת במעגל השני והשלישי אני מתעצבן. שני אנשים ב 30 שקל מכניסים יותר מאחד ב 40. 30 זה המקסימום שהגיוני לקחת בליגה א וגם זה הרבה |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 15:06:18
|
בדיוק על הפגיעה הזאת במעגל השני והשלישי אני מתעצבן. שני אנשים ב 30 שקל מכניסים יותר מאחד ב 40. 30 זה המקסימום שהגיוני לקחת בליגה א וגם זה הרבה
קשה לי להאמין שאוהד לא יבוא למשחק כי עולה 40 ולא שלושים! כולה עשרה ש"ח. מי ישמע מדובר במניה של אלף ש"ח. בקיצור, הנהלה, כל הכבוד! |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 15:34:06
|
בדיוק על הפגיעה הזאת במעגל השני והשלישי אני מתעצבן. שני אנשים ב 30 שקל מכניסים יותר מאחד ב 40. 30 זה המקסימום שהגיוני לקחת בליגה א וגם זה הרבה
קשה לי להאמין שאוהד לא יבוא למשחק כי עולה 40 ולא שלושים! כולה עשרה ש"ח. מי ישמע מדובר במניה של אלף ש"ח. בקיצור, הנהלה, כל הכבוד!
קשה לך להאמין שאנשים הם בונקר? גם ככה לא קל להביא אותם למשחקים, בניגוד אלינו הם כן חושבים על הדברים האלה. לא מתלהב מההחלטה הזו, לדעתי הזמן להעלות מחירים הוא בקיץ. אבל שיהיה. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 16:36:44
|
טוב מאד הנהלה. אני לא מבין את הדיון הזה. זאת הקבוצה שלנו שנאבקת על חייה הכלכליים והמקצועיים, ארבעים ש"ח הפכו למחיר הנורמה למשחקים לנו, אפשר שגם אנחנו נרוויח מזה. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 15/04/2013 : 16:51:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
טוב מאד הנהלה. אני לא מבין את הדיון הזה. זאת הקבוצה שלנו שנאבקת על חייה הכלכליים והמקצועיים, ארבעים ש"ח הפכו למחיר הנורמה למשחקים לנו, אפשר שגם אנחנו נרוויח מזה.
|
 |
|
קטמון - מכבי ב״ש  |
|
|
|