משתמש |
כ"ס - קטמון  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/04/2013 : 16:31:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
שלום אולי במקום חי? בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..
אני דיי בטוח ששלום חי אבל אולי כדאי לבדוק שוב.
וואלק אתה, חייב להתחכם:) אני במקומך הייתי בודק איך ליברפול לא ניצחו אתמול... |
I am City till I cry |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 08/04/2013 : 16:33:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
שלום אולי במקום חי? בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..
אני דיי בטוח ששלום חי אבל אולי כדאי לבדוק שוב.
וואלק אתה, חייב להתחכם:) אני במקומך הייתי בודק איך ליברפול לא ניצחו אתמול...
איך ליברפול לא ניצחו? אתה בטוח שאתה עוקב אחרי הליגה האנגלית ?ליברפול לא מנצחים כבר שנים ארוכות.
ובדקתי שלום חי בטוח! |
 |
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 08/04/2013 : 22:56:54
|
חברים יקרים לא שמתם לב למשהו לוגי ויפה, וסוג של מקריות משעשעת לפני שנתיים משחק העלייה של קטמון לליגה א' מול מכבי שעריים 12.4.2011 בטדי הסוף ידוע, שישי הקרוב משחק העונה מול כפר סבא 12.4.2013 זה לא אומר כלום אבל עדיין משעשע!! |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/04/2013 : 23:44:45
|
משחק של לבוא שעה לפני |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 00:26:31
|
אני כבר בלויטה. קר פה וחשוך משום מה. |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 07:15:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
חברים יקרים לא שמתם לב למשהו לוגי ויפה, וסוג של מקריות משעשעת לפני שנתיים משחק העלייה של קטמון לליגה א' מול מכבי שעריים 12.4.2011 בטדי הסוף ידוע, שישי הקרוב משחק העונה מול כפר סבא 12.4.2013 זה לא אומר כלום אבל עדיין משעשע!!
מצטער, זה היה 13.4.11 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 08:46:03
|
תחזית מזג האוויר של מטאוטק ליום שישי: "ביום שישי תחול עלייה נוספת בטמפרטורות. משעות אחר-הצהריים ינשבו רוחות צפוניות ערות." לויטה בנוי צפון-דרום. לאיזה צד כדאי להתחיל לתקוף? מן אלימין אלליסר או ההפך? או שהקושיה הזאת מקומה בכלל בשרשור השכן ("איך להעביר את הזמן עד יום שישי"?) |
נערך על ידי - davidkipod ב-09/04/2013 08:46:50 |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 09:47:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני מציע שמי שרוצה לחזק לתמוך לחבק לאהוב לאהוד להגיד מילה טובה לנשק לספר כמה שהקבוצה חשובה לנו יבוא לאימון המסכם לקראת המשחק החשוב ביותר בתולדותיו של המועדון המדהים הזה
חשוב שיגיעו כמה שיותר אנשים לאימון המסכם. |
avanti livorno
|
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 22:36:24
|
שרצקי ושות׳, יודע כבר כמה יעלה כרטיס? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 23:03:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שרצקי ושות׳, יודע כבר כמה יעלה כרטיס?
יפה שאתה מצליח לחשוב על הנושא הזה. מודה שהשאלה הזאת לא עלתה במוחי בימים האחרונים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
The Sparrow
17 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 23:35:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
חברים יקרים לא שמתם לב למשהו לוגי ויפה, וסוג של מקריות משעשעת לפני שנתיים משחק העלייה של קטמון לליגה א' מול מכבי שעריים 12.4.2011 בטדי הסוף ידוע, שישי הקרוב משחק העונה מול כפר סבא 12.4.2013 זה לא אומר כלום אבל עדיין משעשע!!
מצטער, זה היה 13.4.11
דווקא לא. שים לב לתיאור הוידאו. http://www.youtube.com/watch?v=6E4-tuDM0nE&feature=youtube_gdata
ורק נקווה לעוד מראות כאלה ביום שישי. |
WWFSMD? |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 09/04/2013 : 23:55:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שרצקי ושות׳, יודע כבר כמה יעלה כרטיס?
יפה שאתה מצליח לחשוב על הנושא הזה. מודה שהשאלה הזאת לא עלתה במוחי בימים האחרונים.
יש למשחק ערך ספורטיבי? |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 10/04/2013 : 01:47:51
|
רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש. אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים: נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'. כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 10/04/2013 : 10:55:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש. אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים: נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'. כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום
כל מילה! |
I am City till I cry |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 10/04/2013 : 11:15:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש. אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים: נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'. כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום
הדיבור שלך מאוד חשוב לכולנו, שם בפרופוציות, והוא בהחלט מגיע בתזמון הנכון. |
 |
|
כ"ס - קטמון  |
|
|
|