פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כ"ס - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כ"ס - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כ"ס - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  16:31:59  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

שלום אולי במקום חי?
בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..

אני דיי בטוח ששלום חי אבל אולי כדאי לבדוק שוב.

וואלק אתה, חייב להתחכם:) אני במקומך הייתי בודק איך ליברפול לא ניצחו אתמול...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  16:33:59  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

שלום אולי במקום חי?
בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..

אני דיי בטוח ששלום חי אבל אולי כדאי לבדוק שוב.

וואלק אתה, חייב להתחכם:) אני במקומך הייתי בודק איך ליברפול לא ניצחו אתמול...

איך ליברפול לא ניצחו? אתה בטוח שאתה עוקב אחרי הליגה האנגלית ?ליברפול לא מנצחים כבר שנים ארוכות.

ובדקתי שלום חי בטוח!
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  22:56:54  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים לא שמתם לב למשהו לוגי ויפה, וסוג של מקריות משעשעת לפני שנתיים משחק העלייה של קטמון לליגה א' מול מכבי שעריים 12.4.2011
בטדי הסוף ידוע, שישי הקרוב משחק העונה מול כפר סבא
12.4.2013 זה לא אומר כלום אבל עדיין משעשע!!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  23:44:45  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק של לבוא שעה לפני

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  00:26:31  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני כבר בלויטה. קר פה וחשוך משום מה.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  07:15:47  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

חברים יקרים לא שמתם לב למשהו לוגי ויפה, וסוג של מקריות משעשעת לפני שנתיים משחק העלייה של קטמון לליגה א' מול מכבי שעריים 12.4.2011

מצטער, זה היה 13.4.11
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  08:46:03  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תחזית מזג האוויר של מטאוטק ליום שישי:
"ביום שישי תחול עלייה נוספת בטמפרטורות. משעות אחר-הצהריים ינשבו רוחות צפוניות ערות."
לויטה בנוי צפון-דרום. לאיזה צד כדאי להתחיל לתקוף? מן אלימין אלליסר או ההפך? או שהקושיה הזאת מקומה בכלל בשרשור השכן ("איך להעביר את הזמן עד יום שישי"?)

נערך על ידי - davidkipod ב-09/04/2013 08:46:50
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  09:47:11  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אני מציע שמי שרוצה לחזק לתמוך לחבק לאהוב
לאהוד להגיד מילה טובה לנשק לספר כמה שהקבוצה
חשובה לנו
יבוא לאימון המסכם לקראת המשחק החשוב
ביותר בתולדותיו של המועדון המדהים הזה

חשוב שיגיעו כמה שיותר אנשים לאימון המסכם.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  22:36:24  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שרצקי ושות׳, יודע כבר כמה יעלה כרטיס?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  23:03:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יפה שאתה מצליח לחשוב על הנושא הזה. מודה שהשאלה הזאת לא עלתה במוחי בימים האחרונים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

The Sparrow The Sparrow מנותק

17 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  23:35:27  הצג פרופיל שלח ל- The Sparrow הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

מצטער, זה היה 13.4.11

דווקא לא. שים לב לתיאור הוידאו.
http://www.youtube.com/watch?v=6E4-tuDM0nE&feature=youtube_gdata

ורק נקווה לעוד מראות כאלה ביום שישי.

WWFSMD?
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 09/04/2013 :  23:55:19  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יפה שאתה מצליח לחשוב על הנושא הזה. מודה שהשאלה הזאת לא עלתה במוחי בימים האחרונים.

יש למשחק ערך ספורטיבי?

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 10/04/2013 :  01:47:51  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש.
אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים:
נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'.
כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 10/04/2013 :  10:55:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש.
אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים:
נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'.
כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום

כל מילה!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/04/2013 :  11:15:12  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הדיבור שלך מאוד חשוב לכולנו, שם בפרופוציות, והוא בהחלט מגיע בתזמון הנכון.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כ"ס - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07