משתמש |
כ"ס - קטמון  |
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 10/04/2013 : 11:22:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
רציתי להעלות נושא כאילו חדש, משהו כמו "שקט, בועטים", אבל זה מאתגר מדי מבחינה טכנית ונמאס לי להירשם כל פעם מחדש. אז אכתוב את הדברים כאן, בשקט נטול שאננות, בביטחון בלי שחצנות, ברוגע שרק מכסה את הסערה הגדולה מבפנים: נא לא להיכנס להיסטריה, לא להציג פצעים בפרהסיה כמו קבצני ניו דלהי, לא לדחוק את השחקנים שלנו לפינה דחוסה ומיוזעת, שאין בה קיום אנושי מכובד לספורטאים בני חורין. כולם עושים הכל למען האגודה הנפלאה הזאת. אנחנו משלמים, קונים צעיפים וכובעים, מעודדים את הקבוצה ומפיצים את הבשורה שלה ככל יכולתנו. ביום שישי יביאו האוהדים רק את התחושות החיוביות, יזנחו את החשדנות ואת הקטנוניות, יניחו את רעננה וטראומות אחרות בצד, ויזכרו שלפני זמן די קצר עוד היינו בליגה ג'. כפי שאתם יודעים היינו כבר במצבים קשים יותר, ולא תמיד המזל היה נגדנו. לא אלאה אתכם שוב בסיפורים מהעבר. איש מאוהדי הפועל קטמון ירושלים איננו זקוק לנאומים ממריצים או לעידוד דמגוגי. נחום תא-שמע עשה את שלו ועתה הגיע תורנו. אני משוכנע שכל השחקנים מודעים להשקעה הרגשית שלנו באגודה. בצד העצבים הבלתי נמנעים חשוב לזכור שקטמון נתנה טעם לחיינו התרבותיים והספורטיביים בעיר הכי קשה בארץ לאדומים בעלי הכרה. אין בקטמון פוליטיקה, או עדתיות או גזענות, אבל יש רצון לתרום לנוף הסביבתי-המקומי שלנו, לתת לצעירים חלופה טובה יותר מאשר שנאה, בערות וקנטרנות. אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום
אי אפשר לנסח את זה יותר טוב. ולא תזיק התעלמות מכל האתרים מבעירי המדורות למיניהם. אני מתאפק ולא נכנבס לשם עד אחרי המשחק. הלוואי שגם השחקנים. |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 11/04/2013 : 13:36:58
|
"לפי דעתי תיקו לא ישרת אף אחת מהקבוצות מכייון שתיקו במשחק הזה יקרב את הקבוצות מיפו ומבת ים לעבר המקום הראשון, במידה ויהיה תיקו אין ספק שזה ישרת יותר את האינטרס של קטמון".
WTF??
|
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/04/2013 : 13:41:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
"לפי דעתי תיקו לא ישרת אף אחת מהקבוצות מכייון שתיקו במשחק הזה יקרב את הקבוצות מיפו ומבת ים לעבר המקום הראשון, במידה ויהיה תיקו אין ספק שזה ישרת יותר את האינטרס של קטמון".
WTF??
דווקא די הגיוני. תיקו לא ישרת אף אחת מהקבוצות, אבל אם הוא יקרה הוא יותר טוב לקטמון מאשר לכפר סבא (ועוד יותר טוב ליפו ובת ים). למרות שאפשר היה לנסח את זה טוב יותר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/04/2013 : 14:04:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
WTF??
דווקא די הגיוני. תיקו לא ישרת אף אחת מהקבוצות, אבל אם הוא יקרה הוא יותר טוב לקטמון מאשר לכפר סבא (ועוד יותר טוב ליפו ובת ים). למרות שאפשר היה לנסח את זה טוב יותר.
מלבד הניסוח המגוחך - בשביל לעשות את החשבונות האלה לא צריך "טור דעה אישי" ולא צריך להיות כתב כדורגל. נראה את מר טואף מצליח להסביר לי איזה תוצאה טובה לאינטרס של קטמון בשני המשחקים הבאים של אילת? אילת מקבלת אותנו, ובמחזור האחרון - את כפר סבא. והיא כרגע מתחת לקו האדום. |
נערך על ידי - davidkipod ב-11/04/2013 14:05:10 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/04/2013 : 14:43:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy דווקא די הגיוני. תיקו לא ישרת אף אחת מהקבוצות, אבל אם הוא יקרה הוא יותר טוב לקטמון מאשר לכפר סבא (ועוד יותר טוב ליפו ובת ים). למרות שאפשר היה לנסח את זה טוב יותר.
תכלס תיקו זו תוצאה סבבה עבורנו כי זה יותיר אותנו ביתרון של שלוש נקודות + הפרש שערים, כשנותרו לנו שני משחקי בית לא הכי קשים על הנייר. זה לא שאני ממליץ ללכת על תיקו, לא מבחינת כדורגל ולא מבחינת ההשפעה על העצבים של כולנו בשבועות הקרובים, אבל אם מישהו מציע לי אותו עכשיו אז אני חותם.
|
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 11/04/2013 : 21:20:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
שרצקי ושות׳, יודע כבר כמה יעלה כרטיס?
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |